Η "ανακύκλωση"!!! Ή, ποιος δουλεύει ποιον και για ποιον στην Άνδρο;

Φωτογραφία του αυτοκινήτου για το Life φορτωμένο ανακυκλούμενα για την ιδιωτική εργολαβία (φωτ. Β.Ε.)

(Είναι γνωστό πως χάρη στις επίμονες - σχεδόν εμμονικές - προσπάθειες - πλέον της 4ετίας - του δημάρχου Σουσούδη η ανακύκλωση έχει καταρρεύσει στην Άνδρο. Κατά παράδοξο όμως τρόπο οι εργολαβίες ανακύκλωσης συνεχίζουν! Αποτέλεσμα οι καταγγελίες πολιτών πως το μεν απορριμματοφόρο της ανακύκλωσης - μετά από χρόνια αγρανάπαυση - να χρησιμοποιείται για την αποκομιδή οικιακών απορριμμάτων! Το δε αυτοκίνητο του Δήμου Άνδρου για το Life να χρησιμοποιείται τώρα για την ανακύκλωση από την ιδιωτική εργολαβία της ανακύκλωσης!!! Τελικά ποιος κάνει τι σε αυτό το νησί; Το τέλειο αλαλούμ. Και βεβαίως χωρίς αποτέλεσμα!...  Εν Άνδρω).

Φίλοι του Εν Άνδρω,

Σήμερα το πρωί Παρασκευή 07/09/18 πηγαίνοντας προς την Αγορά της Χώρας είδαμε την παραπάνω εικόνα το αυτοκίνητο από το πρόγραμμα LIVE του Δήμου ΑΝΔΡΟΥ να οδηγείται και να φορτώνεται με ανακύκλωση από υπάλληλο του εργολάβου ανακύκλωσης.

Και διερωτώμεθαανέλαβε την ανακύκλωση ο ίδιος ο Δήμος ΑΝΔΡΟΥ μέσω νέου προγράμματος LIFE; H, παραχωρήθηκε από το Δήμο το αυτοκίνητο του LIFE στον εργολάβο;

Τελικά τι γίνετε εδώ; το απορριμματοφόρο της ανακύκλωσης μαζεύει σκουπίδια και το αυτοκίνητο από το πρόγραμμα LIFE μαζεύει ανακύκλωση; Δύσκολο να καταλάβει κανείς και με ποιανού αποφάσεις γίνονται όλα αυτά!!!

B.E.

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Δεν έχετε καταλάβει ότι αν δεν έχουμε κάδους να πετάμε τα σκουπίδια, θα φροντίσουμε να μην τα παράγουμε! Θα τα θάβει ο κάθε ένας στο κήπο του και ούτε γάτα ούτε ζημιά. Είναι μπροστά ρε οι άρχοντες του τόπου, απλά δεν το έχετε καταλάβει ?

This comment was minimized by the moderator on the site

Το πρόγραμμα life έχει τελειώσει απ το 2016 και το αυτοκίνητο το χρησιμοποιεί ως ΙΧ ο πρώην υπεύθυνος του life. Επίσης ιδιώτες οδηγούν το αυτοκίνητο Σαββατοκύριακα για προσωπικές τους δουλειές!!
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Το πρόγραμμα LIFE έχει πλέον δύο προγράμματα στο νησί. Το ένα αφορά την αναζοωγόνηση καλλιεργειών στις αιμασιές. Το άλλο την άγρια ζωή,. Προφανώς έχετε νάρθετε στην Άνδρο α[ό το 2016.

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 5 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Μας εχουν μαζεψει ολους τους καδους απο τη Υδρουσα για να μη φαινονται τα σκουπιδια
Να μας πουν τις ωρες να τα παμε τα σκουπιδια να τα πεταξουμε εξω απο το δημαρχιο
Οι ανικανοι

This comment was minimized by the moderator on the site

Γιατί τα λέτε αυτά; Το άλλο με την Υπεύθυνη Τουρισμού που χρησιμοποιούσε όλο το καλοκαίρι το αυτοκίνητο του Δήμου για να πηγαινοφέρνει τους Τουρίστες πελάτες της, δεν σας απασχολεί; Υπάρχει φωτογραφικό υλικό για αυτό, εντούτοις όμως δεν θα το δημοσιεύσουμε για τον εξής λόγο: Διότι και να το δημοσιεύσουμε κανείς δε θα κάνει τίποτε καθόσον για άλλες παρόμοιες καταστάσεις στο Μπατσί της Άνδρου, δεν μάτωσε καμία μύτη, αλλά πάνω απ' όλα η ίδια η τοπική κοινωνία (επαγγελματίες) τους "ανέχεται" και τους καλοσορίζει κάθε φορά που επισκέφτονται το χωριό. Ας τους απολαύσουνε λοιπόν. Σε όσες συζητήσεις και εάν έκανα με μη επαγγελματίες ή με ανθρώπους που δεν σχετίζονται με επαγγελματίες, η κατακραυγή ήταν στο ζενίθ της. ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν είδα κάτοικο αυτής της κατηγορίας να τους καλοσορίζει και τελικά να τους ανέχεται. Ορίστε!

This comment was minimized by the moderator on the site

Τα αυτοδιοικητικά στελέχη έχουν τώρα φούριες , έχουν τρελαθεί με τις δημοσκοπήσεις που παραγγέλνουν κάθε τόσο , με την ανακύκλωση θα ασχοληθούν ; Την περασμένη βδομάδα από τους 6 κάδους που ήταν στον περιφερειακό Μπατσίου _ Γαυρίου ( στον γνωστό σκουπιδότοπο) αφαιρέθηκαν οι πέντε χθες αφαιρέθηκε και ο τελευταίος. Είναι τελείως άχρηστοι .