Τα παιδιά του ΕΠΑΛ Άνδρου πέτυχαν, ο υπουργός Παιδείας απέτυχε!!!

(Δεν έχουν περάσει παρά λίγες μέρες που ανακοίνωθηκε η μεγάλη επιτυχία και των 9 παιδιών που φοιτούσαν πέρσι στο Τμήμα Οικονομίας και Διοίκησης του ΕΠΑΛ Άνδρου. Όλα πέρασαν στα ΑΕΙ. Σήμερα μαθαίνουμε - από την διαμαρτυρία του Επάρχου Άνδρου που παρακολουθεί το θέμα - πως ο υπουργός Παιδείας ΔΕΝ έχει εγκρίνει την λειτουργία του τμήματος αν και ήδη έχουν γραφτεί 7 παιδιά! Μοιάζει απίστευτο ένα τμήμα με 100% επιτυχία στις εισαγωγικές να μην εγκρίνεται η λειτουργία του από το υπουργείο! Πλήρης η αποτυχία του παλαιού γνώριμου Κώστα Γαβρόγλου. Δυστυχώς, για την παιδεία, αλλά και για τα παιδιά της Άνδρου - Εν Άνδρω).

     Άνδρος, 13 Σεπτεμβρίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΠΑΡΧΟΥ ΑΝΔΡΟΥ

            Διαμαρτυρία για την ανάγκη άμεσης έγκρισης της λειτουργίας Τμήματος Οικονομίας και Διοίκησης ΕΠΑΛ Άνδρου εξέφρασε εγγράφως ο Έπαρχος Άνδρου, Δημήτρης Λοτσάρης στον Υπουργό Παιδείας κ. Κώστα Γαβρόγλου με την Αριθ.Πρωτ. 40461/122395/13.9.2018 επιστολή του, ύστερα από την διαπίστωση ότι στον αρχικό προγραμματισμό λειτουργίας των Τμημάτων του ΕΠΑΛ Άνδρου, δεν έχει εγκριθεί η λειτουργία του Τμήματος Οικονομίας και Διοίκησης.

            Στην επιστολή προς τον Υπουργό επισημαίνεται ότι το συγκεκριμένο τμήμα από τα εννέα (9) παιδιά που το παρακολούθησαν πέρσι σημείωσε 100επιτυχία  με την εισαγωγή και των εννέα (9) μαθητών στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, στα ΑΕΙ και ΤΕΙ και για την φετινή χρονιά έχουν εκδηλώσει ήδη (επτά) 7 παιδιά ενδιαφέρον για την εγγραφή τους, ενώ το εν λόγω Τμήμα δεν υφίσταται.

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet