Η φαντασία στην εξουσία... στην Άνδρο!

Πλοία σε πολλαπλές διαδρομές και δρομολόγια έφερναν επισκέπτες τον Ιούλιο και τον Αύγουστο. Ποιος και γιατί δρομολόγησε σε μια χρονιά τόσα πλοία; Πότε και πως δημιουργήθηκαν οι υποδομές σε μια χρονιά στο νησί; Οι απαντήσεις του δημάρχου από τη μια σε στιλ "δαξάστε με"! Και οι απαντήσεις της αγοράς που άνοιξε λόγω airbnb και ακτοπλοϊκού ανταγωνισμού από την άλλη!... (φωτ. Εν Άνδρω).

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρακολουθούμε τον δήμαρχο Σουσούδη να έχει ήδη ξεκινήσει την προεκλογική εκστρατεία του για την επανεκλογή του στην Άνδρο από την… Σύρο!  Όπως μας πληροφόρησε συνεργάτης, ιστοσελίδα της Σύρου δημοσίευσε ανακοίνωση του δημάρχου Άνδρου με την οποία… συγχαίρει τον εαυτό του για την τουριστική αύξηση εφέτος το καλοκαίρι στο νησί μας!!! Να σημειώσουμε πως η «λαμπρή» αυτή αυτο-συγχαρητήρια ανακοίνωση δεν εστάλη στο Εν Άνδρω!!! Έτσι καταλαβαίνει την πληροφόρηση ο δήμαρχος μας…

Από όλα όσα γράφει αυτοσυχαιρόμενος να σχολιάσουμε μόνο δύο σημεία που ο δήμαρχος «ξέχασε» να προσέξει μέσα στον ενθουσιώδη οίστρο του για τον εαυτό του:

Επί τετραετία ΔΕΝ έγινε καμία βελτίωση στο λιμάνι του Γαυρίου. Μόνο οι συνεχείς δημοσιεύσεις του Εν Άνδρω αφύπνισαν δήμαρχο και αρμοδίους να υπάρξει τουλάχιστον μια κάποια πρόχειρη οργάνωση στο χάος κάθε Κυριακή απόγευμα (φωτ. Εν Άνδρω).

(α) Ξεχνά πως επί τετραετία ΔΕΝ έχει κάνει ΤΙΠΟΤΑ για το λιμάνι του Γαυρίου. Ξεχνά το αδιέξοδο που δημιουργήθηκε και Ιούλιο και Αύγουστο σε αυτό και πως χάρη στα δημοσιεύματα μας κατάφερε και πήρε δύο «πυροσβεστικού» τύπου μέτρα που κι αυτά δεν τηρήθηκαν. Και που χάρη και πάλι στα δημοσιεύματα μας τηρήθηκαν στο τέλος!

Υπήρξε ή όχι το airbnb για τον δήμαρχο; Υπήρξε ή όχι ο μεγάλος ακτοππλοϊκός ανταγωνισμός που προβλήθηκε συνέχεια από το Εν Άνδρω; Πότε παρενέβη ο δήμαρχος στο airbnb και πότε τον ανταγωνισμό των εταιρειών; (φωτ. Εν Άνδρω).

(β) Ξεχνά πως η αύξηση Ιουλίου – Αυγούστου σχετίζεται με το airbnb(που δεν έχει να κάνει σε τίποτα μαζί του), αλλά και την ένταση του ανταγωνισμού των ακτοπλοϊκών και των νέων γραμμών (που κι αυτά δεν έχουν να κάνουν σε τίποτα με την «δράση» του). Μιλά για αύξηση κλινών και ξεχνά να αναφέρει το airbnb! Μιλά για αύξηση επιβατών και δεν λέει τίποτα για τις ακτοπλοϊκές εταιρείες! Λες και οι χιλιάδες επιβάτες του airbnbνα ήρθαν αεροπορικώς!!!

Σημ. Εκ λάθους του Λιμεναρχείου Άνδρου τα στοιχεία του Ιουλίου 2018 που δημοσιεύσαμε προ καιρού δεν ήταν ακριβή! Είχαν ξεχάσει – όπως εξήγησαν ζητώντας συγνώμη οι λιμενικοί - να υπολογίσουν τους επιβάτες του Andros Fast Ferries! Για τον Αύγουστο ήταν σωστά. Να παρατηρήσουμε όμως πως τα στοιχεία του δημάρχου και για τον Ιούλιο και για τον Αύγουστο είναι αρκετά «φουσκωμένα» και απέχουν από αυτά που δίνει το Λιμεναρχείο!!!

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΟΥΣΟΥΔΗ ΣΕ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΣΥΡΟΥ:

«ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΕ! Θεαματική αύξηση του Τουρισμού στην Άνδρο!

Η Άνδρος αναγνωρίζεται και αναδεικνύεται ολοένα και περισσότερο σε ποιοτικό τουριστικό προορισμό.

Η συνεχής αύξηση του Τουρισμού στην Άνδρο, τόσο από το εσωτερικό, όσο και από το εξωτερικό, αποτυπώθηκε από επίσημα στοιχεία του 2018, για τον Ιούλιο (+50%) και τον Αύγουστο (+15% περίπου), σχετικά με το 2017 και αποτελεί τρανή απόδειξη ότι η προσπάθεια του Δήμου μαζί με τους επαγγελματίες του νησιού αποδίδει καρπούς.

Είναι σαφές ότι πρόκειται για σημαντική επιτυχία, αν αναλογιστεί κανείς ότι έχουμε κατά πολύ υπερβεί το μέσο όρο αύξησης σε επίπεδο χώρας, ενώ η επί πλέον ζήτηση που υπερέβη τη δυναμικότητα των κλινών αναμένεται να ενεργοποιήσει την προσέλκυση νέων επενδύσεων είτε με προσθήκες κλινών είτε με δημιουργία νέων.

Αυτό σημαίνει, με λίγα λόγια νέες τουριστικές εγκαταστάσεις, νέες θέσεις εργασίας, αύξηση των επισκεπτών, τουριστική και οικονομική ανάπτυξη.

Επιπρόσθετα η προσθήκη πολλών δρομολογίων από τις ακτοπλοϊκές εταιρίες καταδεικνύει το ευοίωνο μέλλον μας στον Τουρισμό, μαρτυρεί την συνεχιζόμενη αύξηση επισκεπτών στο νησί μας και αποδεικνύει ότι η Άνδρος είναι πλέον αναγνωρισμένος και σημαντικός τουριστικός προορισμός.

Επίσης είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό, που ακόμα και εν δυνάμει αντίπαλοι (πολιτικοί), αναγνωρίζουν αυτή την επιτυχία, ανεξάρτητα αν δεν την πιστώνουν στο Δήμο.

Το σίγουρο είναι ότι τίποτα δεν γίνεται τυχαία, αλλά το πιο σίγουρο επίσης είναι, ότι το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει για μας και αυτό είναι η τουριστική ανάπτυξη της Άνδρου.

Εμείς, ως Δημοτική Αρχή κάνουμε αυτό που επιτάσσει το χρέος μας. Και χαιρόμαστε ότι το αποτέλεσμα δικαιώνει τις προσπάθειές μας, ανεξάρτητα ποιοι τις αναγνωρίζουν και ποιοι τις αποσιωπούν.

Δυστυχώς στην Άνδρο η ενημέρωση από κάποιους, ευτυχώς ελάχιστους, έχει συγκεκριμένη κατεύθυνση και αποστολή.

Οι προσπάθειές μας έχουν συγκεκριμένη στόχευση και στρατηγική και αναμένουμε ακόμα πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Προσπάθειες που αναγνωρίζονται πανελληνίως, όπως η βράβευση στην GREEN GREEK AWARDS 2018, αλλά και διεθνώς, όπως η πρόσφατη βράβευση από το CONDE NAST TRAVELLER της Βρετανίας που , σε αναφορά για την Άνδρο, την περιγράφει, εκτός των άλλων, ως « το καλύτερο νησί για περιπέτειες με περιβαλλοντολογικό ενδιαφέρον».

Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι δούλεψαν και πλαισίωσαν αυτή την προσπάθεια και να τους διαβεβαιώσω ότι όλοι μαζί, με ενότητα, κοινούς στόχους και ομοψυχία, θα συνεχίσουμε αυτή την συμπόρευση, για την περαιτέρω ανάδειξη του νησιού μας, τόσο προς τις παραδοσιακές αγορές όσο και προς τις αναδυόμενες, με ανάδειξη κυρίως των ποιοτικών χαρακτηριστικών του τόπου μας και την προβολή τους στις αντίστοιχες ομάδες του κοινού σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Δήμαρχος Άνδρου Θεοδόσης Σουσούδης»

ΠΗΓΗ: Cyclades 24

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Μπασαντη άμα σε βλέπω να συγκρίνεις την Ανδρο με την Σαντορίνη μου έρχεται να βάλω τα γέλια . Παλι καλα που δεν ειπες και για την Μύκονο που ειναι και πιο κοντά . Πάντος για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους δεν απαντάς σε αυτα που σε ρωτάει ο μικρός .
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Μα τι λες θα απαντάμε στην "διαταγή/επιταγή" κάθε άσχετου νεαρού; Τον στείλαμε στις εταιρείες. Όπως πήγαμε κι εμείς. Του δώσαμε και ια τάξη μεγέθους. Φτάνει...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 5 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Ωραια λοιπόν κυριε δείξτε μας τα στοιχεία που πήρατε απο τις εταιρίες που λένε πόσοι ξένοι και πόσοι Έλληνες ήρθαν στην Ανδρο φέτος . Γιατι το λιμεναρχείο μονο σύνολο επιβατών δίνουν οχι προέλευση του επιβάτη , το ιδιο και οι εταιρίες . Εγω ειμαι ανόητος όμως , εσεις που είσαστε γνωστης οπως λετε για δείξτε μας τα στοιχεία που εχετε απο τις έρευνες που κανατε για να δουμε όλοι ποσο δίκιο εχετε τελικα . Και οταν λέμε στοιχεία θα θέλαμε αναλυτικά παρακαλώ . Αααα για την έκπτωση παλι ουτε λόγος .... περιμένω απάντηση εμπεριστατωμένη . Ευχαριστω πολυ !
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Μα τι λες; Απαιτείς κιόλας όπως η μητέρα σου; Πες στη μαμά σου να πάρει τηλέφωνο την Fast Ferries, την Golden Star Ferries και την Sea Jets (όχι για τζάμπα εισιτήρια) αλλά για να μάθει αυτά που ποτέ δεν έχει ρωτήσει. Κάντε κάτι που πουλάτε εξειδίκευση χωρίς να ξέρετε...
Καληνύχτα μικρέ μου επαγγελματία...
Υ.Γ. Πάντως να ξέρεις στην Άνδρο το 70-75% είναι Έλληνες. Στη Σαντορίνη είναι το 80% ξένοι...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 5 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Αγαπητέ μου εσείς τελικά από που πήρατε στοιχεία; από τις εταιρείες η από το λιμεναρχείο; ούτε και εσείς ξέρετε από που τα πήρατε ...για την προστασία προσωπικών δεδομένων μάλλον δεν θα έχετε ακούσει κάτι...Που θα μας πείτε κιόλας ότι σας δώσανε και ονόματα.... Εντάξει μπορεί να μην είμαστε ιδια ηλικία αλλά αφήστε να ξερω κατι παραπανω .Επίσης πάλι δεν λετε τίποτα για την έκπτωση .
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Μην είστε ανόητος. Συγκεντρωτικά στοιχεία πήραμε από τις εταιρείες. Δεν πήραμε δελτία ταυτότητας νεαρέ μου. Πόσοι ξένοι πόσοι Έλληνες. Κατάλαβες φιλαράκο μου;
Και συγκεντρωτικά στοιχεία από το Λιμεναρχείο Άνδρου. Απλά πράγματα. Δεν έχεις μάλλον κάνει ποτέ έρευνα.
ΥΓ Για όποιες άλλες απορίες πάρτε μας τηλέφωνο. Μπορεί κάτι να σας μάθουμε κι εμείς. Νέος είστε δεν είναι κακό να ρωτά κανείς...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 5 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Συνεχίζετε να μιλάτε απαξιωτικά κυριε και θα ηθελα να σας ρωτήσω κάτι ; Λετε για τα νούμερα των ταξιδιωτών των Σ/Κ και ρωτώ τους πήρατε και ταυτότητα ; γιατι υπήρχαν παρα πολλοί Ευρωπαίοι τουρίστες στην Ανδρο που ήρθαν μαλιςτα πρώτη φορά ( και αυτο το ξέρω καλα λόγο της δουλειάς μου ) που σίγουρα δεν είδαν ουτε άκουσαν τις διαφημιστικές καμπάνιες των ακτοπλοϊκών γραμμών στην Αθηνα . Καταλάβατε λοιπόν κυριε ...και εγω επίσης ειπα για τους αξιαγάπητους κατα τα αλλα κ Στέφανου αν θα συνεχίσουν την έκπτωση που εχουν τωρα και τον χειμώνα κάτι που δεν το θίξατε καθόλου ( φυσικα αν θα το κανει και ο κ Παναγιωτάκης ) απλά οι κ Στέφανου ειναι Ανδριωτες (αυτο σαν μια μικρή λεπτομέρεια το αναφέρω ) . Αν το κάνουν αυτοί θα το κανει και ο κ Παναγιωτάκης . Αλλα σας το ειπα και πριν, τον χειμώνα οι περισσότεροι απο εσάς τους φωτεινούς παντογνώστες ξεχνάτε κατα που πέφτει η Άνδρος . Ερχοσατε κανενα Σ/Κ και νομίζετε πως ολα ειναι τέλεια .....για ρωτήστε όμως και εμάς τι πίκρες περνάμε , τι μοναξιά ,πόση απελπισία μας πιάνει οταν εχει απαγορευτικό η απεργεια τα πλοία ...τότε να δείτε πως ειναι οχι τωρα που εχει κόσμο ....
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Αν σου πω πως τα στοιχεία τα πήραμε και από τις εταιρείες που δίνουν ΝΑΙ και ονόματα οι επιβάτες!!! Τι ΔΕΝ το ήξερες; ΔΕΝ το ξέρει ούτε η Πολίτου; Και οι εταιρείες ξέρουν πόσοι ξένοι και πόσοι Έλληνες ήρθαν το Σ/Κ. Η Πολίτου κι εσύ σίγουρα όχι.
Σε ξάφνιασα μικρέ μου;
Θα θίξουμε τις ακτοπλοϊκές όταν πρέπει. Σε σοβαρά θέματα. Όχι σε ότι αυτοσχεδιάζεις και έχεις πρόχειρο χωρίς να ξέρεις εσύ καλό μου παιδί...
Αλήθεια από πότε μένεις στην Άνδρο; Γιατί μέχρι τις εκλογές του 2014 δεν ήξερες που βρίσκεται...
Καλημέρα και ρώτα και κάποιον που ξέρει γι' αυτά που γράφεις έχοντας πλήρη άγνοια μικρέ μου...
Την καλημέρα μου...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 5 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Καλα θα κανετε κ Μπασαντη να μην μιλάτε απαξιωτικά στους αναγνώστες σας . Απο που βγάλατε το συμπέρασμα οτι ειμαι μικρός κύρος απο το Μπατσι ; Οπως παντα λάθος συμπέρασμα . Επίσης απο ολα αυτα που σας έγραψα εσεις καταλάβατε αυτα που σας συμφέρουν η μάλλον αυτα που εσεις με το πολυμήχανο μυαλό σας καταλάβατε . Γι αυτο λοιπόν δεν αξίζει τον κόπο να συνεχίσω να γράφω γιατι πολυ απλά εχετε παρωπίδες και βλέπετε και ακούτε μονο αυτα που θελετε εσεις . Καλο σας βράδυ λοιπόν και που ξερετε μπορεί κάποια στιγμή να αλλάξετε γνώμη .
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Λυπάμαι αν σε πρόσβαλα μικρέ αναγνώστη μου. Αλλά μάλλον δεν διάβασες ότι έγραψες εσύ. Αν διαβάζεις μόνο την απάντηση μου χωρίς να θυμάσαι τι έγραψες εσύ τότε κάτι κάνεις λάθος.
Σου θυμίζω: είπες ποιος διαφημίζει την Άνδρο μιλώντας ειρωνικά "το Εν Άνδρω" και "οι επαγγελματίες"!!! Και τόνισες τα ταξιδια της κ. Πολίτου (έχουμε μήπως κάποια σχέση;) στην αλλοδαπή!!!
Σου απάντησα περί ανταγωνισμού ακτοπλοϊκών και της καμπάνιας διαφήμισης τους στην Αθήνα. Δες τα νούμερα των ταξιδιωτών των Σ/Κ και θα καταλάβεις.
Μιλησες απαξιωτικά ειρωνεύομενος τους Στεφάνου!!! Κι είπες πως τους προβάλουμε!
Σου απάντησα πως στηρίζουμε και δημοσιεύουμε και για τις τρεις εταιρείες και στο αποδείξαμε με αναφορές.
Μη έχοντας τι άλλο να πεις λες τώρα πως έχω πολύμήχανο μυαλό και παρωπίδες. Νομίζεις πως ταιριάζουν αυτά τα δύο; Συνήθως παρωπίδες έχουν όσοι δεν έχουν μυαλό...
Καλήμερα φίλε μου...
ΥΓ Δεν προσβάλω τους αναγνώστες που δεν προσβάλουν. Εσύ προσβάλεις προσωπικά τους πάντες κρυπτόμενος πίσω από ψευδώνυμο και νοιώθεις θιγμένος όταν σου απαντούν με ανάλογο ύφος!!! Μήπως κάτι δεν κατάλαβες έτσι νέος που είσαι...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 5 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Ενταξει κ Μπασαντη όλη τη διαφήμιση για την Ανδρο την έκανες εσυ και το Σωματείο στο Μπατσι .....ευτυχώς που εχουμε και εσάς ....να σας ανάψουμε μια λαμπάδα για το καλο που μας κάνατε .....δεν εχετε καταλάβει όμως κάτι " αν δεν έχεις νύχια να ξυστείς μην περιμένεις να σε ξύσει άλλος " που έλεγε και ο παππούς μου . Εσεις απο τα 10 άρθρα που γράφετε τα 7 ειναι αρνητικά και τα αλλα 3 ειναι αυτα που αν δεν τα γράφατε εσεις δεν θα πατούσε ψυχή στην Ανδρο ..ετσι νομίζετε τουλάχιστον ..Οτι κανει ο Δήμος ειναι για τα μπάζα ...οι άλλοι δημοσιογράφοι ειναι απο περιθωριακά μπλοκ , η κ Πολιτου κανει μονο βόλτες στο εξωτερικό και ευτυχώς που εχουμε τους αδερφούς Στέφανου και μας έσωσαν παλι φέτος ...οι αδερφοί Στέφανου θα μας σώσουν μονο αν την έκπτωση που εχουν βάλει τωρα την κρατήσουν και τον χειμώνα ....αλλα τον χειμώνα ξεχνάτε όλοι προς τα που πέφτει η Άνδρος . Αυτα και αλλα πολλα που δεν τα γράφω γιατι μπορεί και να μην τα αναρτήσετε .
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Ξέραμε ότι ο δήμαρχος απαντά σε αυτά που δεν υπάρχουν και δεν έχουν γραφτεί. Τώρα μάθαμε ότι κι εσείς μικρέ κύριε από το Μπατσί έχετε το ίδιο πρόβλημα. Όλα αυτά στα οποία απαντάτε που τα βρήκατε γραμμένα; Τα βγάλατε από το κεφάλι σας.
Ένα παράδειγμα αρκεί: Λέτε πως γράφουμε για τους αδελφούς Στεφάνου. Μα πάτε καλά; Δεν γράφουμε για τον Ηλιόπουλο και τα ταχύπλοα του; Δεν έχουμε 4-5 συνεντεύξεις και αποκλειστικές δηλώσεις από τον Ηλιόπουλο; Δεν έχουμε γράψει τόσα για τον Παναγιωτάκη που στηρίζει το νησί; Δεν έχουμε γράψει πως άνοιξε ο Ανταγωνισμός και η διαφήμιση:
(α) "Όλα ξεκίνησαν από την ένταση του ανταγωνισμού που υπήρξε πέρσι με την ορμητική έως παρορμητική είσοδο της Sea Jets στη γραμμή της Τήνου-Μυκόνου και την ραγδαία επέκταση της Golden Star Ferries στις Κυκλάδες με ταχύπλοο από την Ραφήνα. Ξαφνικά η μεν Ραφήνα έγινε κέντρο αναφοράς για όλες τις Κυκλάδες η δε Άνδρος βρέθηκε κάπου στη μέση μεταξύ Ραφήνας και των άλλων νησιών. Ο περαιτέρω ανταγωνισμός στις ίδιες γραμμές δεν οδηγούσε πουθενά. Οι τρεις εταιρείες ασφυκτιούσαν...."
Από την ΕΡΕΥΝΑ: To κέρδος από Superferry, Naxos, Aqua Blue
(β) "Σε αυτό συνέβαλαν οι ακτοπλοϊκές που λόγω της έντασης του ανταγωνισμού οδηγήθηκαν σε προσφορές εισιτηρίων και σε εκτενή διαφήμιση των δρομολογίων τους στην Αττική. Έτσι ωφελήθηκε η Άνδρος."
Από το άρθρο: Η εφετινή τουριστική κίνηση και μερικές εξηγήσεις για ένα ανοδικό καλοκαίρι
Και τα δύο κείμενα είναι ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΑ στα πρώτα θέματα του ΕΝ ΑΝΔΡΩ. Λοιπόν είτε δεν διαβάζετε το site είτε σας αρέσει να λέτε ψέματα και να απαντάτε σε ανύπαρκτες θέσεις και απόψεις. Κρίμα γιατί είστε νέος άνθρωπος...
Καληνύχτα σας και να προσέχετε άλλη φορά τι γράφετε...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 5 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Ας μην υποβαθμιζετε πια ολα οσα εχει κανει αυτη η δημοτικη αρχη.Οχι οτι δεν υπαρχουν παραλειψεις και στραβα, αλλα στο συγκεκριμενο θεμα για πρωτη φορα στα χρονικα του Δημου υπαρχει δημ, συμβουλος με τεχνογνωσια στο θεμα του τουρισμου.Λεγεται Ελενη Πολιτου και δουλευει απερισπαστα και με μερακι απο το 2014 - σε μη αμοιβομενη θεση - τρεχοντας στις εκθεσεις εντος και εκτος Ελλαδας και ξεναγει ολους τους δημοσιογραφους που ερχονται κατα καιρους στο νησι μας και γραφουν σε αναλογα εντυπα στις πατριδες τους. Και ειναι ουκ ολιγοι!! Βεβαια αν ο Δημος μπορουσε να διαθεσει μεγαλυτερα κονδυλια γι`αυτο το σκοπο ισως να ειχαν επιτευχθει και περισσοτερα. Μηπως ηρθε η ωρα και δρεπουμε καρπους και απο αυτη τη προσπαθεια? Λεω εγω τωρα ΜΗΠΩΣ? Ως πολιτης αυτου του νησιου αυτα γνωριζω οτι εχουν γινει απο τον Δημο. Οσον αφορα το airbnb και τις συναφεις πλατφορμες δεν καθοδηγουν και δεν προτεινουν στο χρηστη προορισμο,αλλα αφου εχει επιλεξει που θα παει,ψαχνει σε αυτες για καταλυμα. Προηγουμενως ομως καπου ειδε `η καπου διαβασε για το νησι μας. Οσον αφορα τα πλοια τι λετε, ολοι ξαφνικα μας αγαπησαν `η μας λυπηθηκαν και ηρθαν να μας σωσουν? Ειναι μεγαλη η πιτα σε αυτη τη γραμμη και το γνωριζουμε ολοι .Δεν μπορουμε ομως να μην αναφερουμε οτι η διασυνδεση με τα αλλα νησια βοηθησε και το νησι μας. Να δουμε τι θα γινει το χειμωνα,ποσοι θα μας αγαπανε!! Νομιζω οτι ειναι ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ.
ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Νομίζω πως εχετε δίκιο: κάποιες αλήθειες πρέπει να λέγονται. Είστε σίγουρη πως ότι λέτε αντέχει σε κριτικη;
Για παράδειγμα: έρχονται "δημοσιογράφοι" περιθωριακών blog από Πολωνία και μετά γράφει για την Άνδρο ο Γκάρντιαν ή η Τέλεγκραφ στην Αγγλία.
Τι σχέση έχει η κυρία που αναφέρετε; Πόσοι ήρθαν από Πολώνία με βάση αυτά που έγραψαν οι Πολωνοί; Άγνωστο. Άρα κάποιοι άλλοι έφεραν τον Γκάρντιαν και την Τέλεγκραφ κλπ.
Για την γραμμή της Άνδρου τώρα. Ο ανταγωνισμός Στεφάνου - Παναγιωτάκη αρχικά, μετά Ηλιόπουλου με Στεφάνου και Παναγιωτάκη, έφεραν τα παραπάνω δρομολόγια και τα ταχύπλοα.
Ποιο πολύ ρόλο έπαιξε η δημοσιότητα του ανταγωνισμού στην Αθήνα και στην Άνδρο από τα site παρά οι βόλτες της κυρίας στο εξωτερικό. Δέστε τις δεκάδες δημοσιεύσεις, τις συνεντεύξεις τύπου, τις ανακοινώσεις των τριών εταιρειών και θα καταλάβετε. Δέστε παραδίπλα τι απαντούν στο αυτοδοξαστικό του δημάρχου οι Επαγγελματίες για την σεζόν και θα καταλάβετε.
Καλημέρα σας...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 5 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Πάντως για να λέμε και του στραβού το δίκιο αυτές τις βραβεύσεις δεν τις εχουμε δει στο αγαπητό κατα τα αλλα Εν Ανδρο κυριε Μπασαντη .
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Πως να τις δείτε αγαπητέ; Κι εμείς χάρη στο δημοσίευμα του δημάρχου τις μαθαμε! Κανείς ποτέ δεν έστειλε τίποτα! Ούτε και το δημοσίευμα θα είχαμε αν δεν το έβρισκε συνεργάτης μας στην ιστοσελίδα της Σύρου.
Αυτά τα λίγα...
ΥΓ Είμαστε περίεργοι να δούμε τι βραβεύσεις είναι; Πότε γίνανε; Τι θέμα αφορούσαν;

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 5 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Κάτι ήξερε ο Χάρυ!
https://www.youtube.com/watch?v=plBFnE9Szcs

Βγήκαν τα προεκλογικά μαχαίρια από κάθε γωνιά του νησιού! άλλοι δοξάζονται, άλλοι τώρα μας θυμήθηκαν, άλλοι προσπαθούν να δείξουν τι θα έκαναν, ο άλλος σου λέει θα ξεχάσουν τι έκανα κλπ κλπ.
Όλοι τους θα βάλουν το "ΘΑ" μπροστά και θα τάζουν και θα τάζουν.
Θα τους βάλουμε και εμείς στη ζυγαριά και θα επιλέξουμε. Να ξέρουν οι υποψήφιοι ότι κάποιοι τρώνε ακόμα κουτόχορτο, πολλοί όμως έχουν ξυπνήσει και τύπου αυτοδοξασίες ή και κατευθυνόμενες δημοσιογραφίες λειτουργούν αρνητικά σε αυτούς.