Λέτε να υποβάλει πρόταση η Άνδρος;

Ανάγκες πολλές για βελτίωση των υποδομών στα σχολεία της Άνδρου. Ιδού σε τι κατάσταση είναι το "προαύλιο" του Γυμνασίου/Λυκείου Γαυρίου (φωτ. Εν Άνδρω).

Διαβάσαμε την παρακάτω πρόσκληση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου που αναφέρεται στην υποβολή προτάσεων για έργα υποδομών εκπαίδευσης και αναρωτηθήκαμε: «λέτε να υποβάλει πρόταση η Άνδρος;»

Τι λέει η πρόσκληση:

«Το ποσό των 8.500.000 € πρόκειται να διατεθεί από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα “Νότιο Αιγαίο 2014 – 2020” για την συμπλήρωση των υποδομών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, μέσω του ΕΣΠΑ 2014 – 2020.

Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος, απευθύνει δύο νέες προσκλήσεις προς τους δυνητικούς δικαιούχους του Προγράμματος, προκείμενου να υποβάλουν προτάσεις ένταξης και χρηματοδότησης έργων. Οι προσκλήσεις αφορούν ξεχωριστά τα μικρά και τα μεγάλα νησιά του Νοτίου Αιγαίου, καθώς τα μικρά νησιά έχουν πλέον διακριτό μερίδιο στους πόρους του ΕΣΠΑ.

Σημειώνεται ότι για τον ίδιο σκοπό έχουν ήδη διατεθεί πόροι συνολικού ύψους 12 εκατ. ευρώ από το Ε.Π. “Νότιο Αιγαίο 2014 – 2020” , με αντίστοιχες προσκλήσεις που ο Περιφερειάρχης είχε απευθύνει στους δυνητικούς δικαιούχους, το 2016.

Η πρόσκληση «Υποδομές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης»,επιλέξιμης δημόσιας δαπάνης 5.000.000 €, απευθύνεται στους δυνητικούς δικαιούχους:

  • Δήμοι Άνδρου, Θήρας, Καλύμνου, Καρπάθου, Κω, Λέρου, Μήλου, Μυκόνου, Νάξου & Μικρών Κυκλάδων, Πάρου, Ρόδου, Σύρου – Ερμούπολης και Τήνου»

Αλήθεια τι έκανε η Άνδρος το 2016 που απεύθυνε την προηγούμενη πρόταση ο Περιφερειάρχης Γ. Χατζημάρκος; Μπορεί κάποιος από το υπάρχον γραφείο Τύπου να απαντήσει στην απορία; Και τι σκοπεύει να κάνει με τη νέα πρόσκληση της Περιφέρειας; Γιατί λεφτά όπως βλέπουμε υπάρχουν! Όταν φυσικά κατατίθενται προτάσεις με ΜΕΛΕΤΕΣ…

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Η πρόσκληση απευθύνεται και στη Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και όχι μόνο στους Δήμους. Και η ίδια η Περιφέρεια είναι δυνητικός δικαιούχος. Άρα η Περιφέρεια και το Επαρχείο τι κάνουν γιαυτό?? Επειδή η μισή αλήθεια είναι χειρότερη απ το ψέμα.....
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Επειδή το ψέμα είναι πάντα χειρότερο της αλήθειας η Περιφέρεια, το Επαρχείο, δεν έχει πλήρη τεχνική υπηρεσία και δεν μπορεί να κάνει μελέτες. Μπορεί όμως να χρηματοδοτήσει μελέτες αν τις κάνει η τεχνική υπηρεσία του Δήμου. Άρα προτάσεις μόνο ο Δήμος μπορεί να κάνει. Αυτα για το Νίκο που δεν ξέρει τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 5 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Αλήθεια τι έκανε η Άνδρος το 2016 που απεύθυνε την προηγούμενη πρόταση ο Περιφερειάρχης Γ. Χατζημάρκος;
Αλήθεια ΕΝ ΑΝΔΡΩ δεν το ξέρετε;
Έκανε μια χωματερή εκατό (100) μέτρα από τις σχολικές εγκαταστάσεις.
Αυτό έκανε ο Δήμος Άνδρου και όλοι σας αδιαφορείτε, ειδικά εσείς ΕΝ ΑΝΔΡΩ
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Κατανοητό πως δυσκολεύεστε στην ανάγνωση. Το ερώτημα πάντως ήταν "τι έκανε η Άνδρος το 2016 για τις υποδομές των σχολείων". Νομίζουμε πως κάτι έκανε, αλλά δεν θυμόμαστε. Εσείς όμως είστε "τρεις λαλούν και δύο χορεύουν"...
Όσο για τα σκουπίδια τα παράπονα σας στον δήμαρχο. Και στους βλάμηδες με τα ψεύτικα επιχειρήματα. Όπως και τα δικά σας είναι ψευτικά γιατί μόνο το Εν Άνδρω έγραψε τότε και γράφει και σήμερα για όλα.

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 5 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro