Το 100ο θύμα στο Μάτι! Μια συγκινητική ιστορία για ασυγκίνητους πολιτευόμενους...

Σπίτι μετά την φωτιά στο Μάτι: Φωτογραφία: Eurokinissi

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ - iefimerida.gr

Κάηκε προστεύοντας με το σώμα του τον εγγονό του

Πέντε μήνες μετά τη φονική πυρκαγικά στο Μάτι, ο μαύρος κατάλογος μεγάλωσε: 73χρονος εγκαυματίας κατέληξε ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό των νεκρών στους 100. Ο 73χρονος υπέκυψε  σήμερα στα εγκαύματά του, αφήνοντας την τελευταία του πνοή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ευαγγελισμού.

Όλο αυτό το διάστημα διασωληνωμένος και για πολύ καιρό έφερε τραχειοστομία. Οι γιατροί στη ΜΕΘ του «Ευαγγελισμού» τον αντιμετώπιζαν ως «ήρωα». Και αυτό γιατί εκτός του ότι έδινε επί μακρόν τη δική του μάχη για τη ζωή, είχε καταφέρει εκείνο το μοιραίο απόγευμα να σώσει το 10χρονο εγγόνι του. 

Το απόγευμα εκείνης της μαύρης Δευτέρας, ο άτυχος 73χρονος βρισκόταν με τη σύζυγό του και τα εγγόνια του στο Μάτι, και όπως αναφέρει η ΕΡΤ, την ώρα που η φονική λαίλαπα έφτασε στο σπίτι του, ο 73χρονος προστάτευσε με το σώμα του και έσωσε το 10χρονο εγγόνι του από την φωτιά.

Ο ηλικιωμένος κατάφερε με αυτοθυσία και έσωσε το εγγόνι του από την φονική πυρκαγιά, αλλά δεν κατάφερε να σωθεί ο ίδιος, αφήνοντας την τελευταία του πνοή σήμερα, 145 μέρες μετά ύστερα από τη μαύρη Δευτέρα του περασμένου καλοκαιριού. Να σημειωθεί πως η σύζυγός του υπέστη και εκείνη εγκαύματα και νοσηλεύεται ακόμη διασωληνωμένη στο νοσοκομείο.

(Κι όμως υπάρχει πολιτευόμενος για την δημαρχία της Άνδρου που επιλέγει να αγνοεί πράξεις αυτοθυσίας όπως η παραπάνω μην εκφράζοντας δημόσια τη λύπη του κι ένα συγνώμη, κάνοντας πως δεν καταλαβαίνει ότι συμμετείχε από θέση ευθύνης στην μεγαλύτερη σύγχρονη τραγωδία της Ελλάδας που κόστισε 100 νεκρούς. Το χειρότερο κάνει και τον κήνσορα στους άλλους μιλώντας "περί ηθικής και ευθύνης" - Εν Άνδρω)

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

... για να μην τους εκατοστήσει, αλλά το κατάφερε κι αυτό!!

This comment was minimized by the moderator on the site

That is rediculus this person should never come to OUR AndrosWith CaptainGeorge Vrondissis

This comment was minimized by the moderator on the site

Κι όπου γάμος και χορός πρώτος και καλύτερος.