Χ. Βουραζέρης: "Δεν θα συμμετέχω στην διαχείριση του Μουστακείου"

Ο κ. Βουραζέρης σε Δημοτικό Συμβούλιο (φωτ. Εν Άνδρω).

(Από τον Χ. Βουραζέρη, υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο στο ψηφοδέλτιο του Μανώλη Γλυνού, λάβαμε δελτίο τύπου με το οποίο δηλώνει πως σε περίπτωση εκλογής του δεν θα συμμετέχει στην διοίκηση του Μουστακείου Κληροδοτήματος. Την δημοσιεύουμε. Όμως να θυμίσουμε πως ακόμα περιμένουμε μια δήλωση για τους λόγους παραίτησης και αποχώρησης του από την παράταξη του Θ. Σουσούδη. Απ' ότι φαίνεται οι δηλώσεις για το μέλλον είναι ευκολότερες από ότι οι δηλώσεις για το παρελθόν - Εν Άνδρω).

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Χρήστος Βουραζέρης: «Ξεκάθαρα και κατηγορηματικά. Αν οι πολίτες με εκλέξουν Έπαρχο δεν θα δεχτώ να συμμετέχω στη διαχείριση του Κληροδοτήματος Π.Λ. ΜΟΥΣΤΑΚΑ.»

Όταν διεκδικείς την ψήφο των πολιτών είναι δεδομένο ότι θα πρέπει να υποστείς και επιθέσεις που κινούνται στα όρια μεταξύ της αθλιότητας και της συκοφαντίας.

Έχω επιλέξει να μην μπω σε ένα τέτοιο πεδίο αντιπαράθεσης. Οφείλω όμως να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα για να αντιληφθεί και ο τελευταίος πολίτης της Άνδρου, τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζω την παρουσία μου στα κοινά.

Είθισται ο Έπαρχος να συμμετέχει στη διαχειριστική επιτροπή  του Κληροδοτήματος Π.Λ. ΜΟΥΣΤΑΚΑ.

Εγώ σήμερα ξεκάθαρα και κατηγορηματικά δηλώνω ότι σε περίπτωση που οι πολίτες της Άνδρου με τιμήσουν με την ψήφο τους, δεν θα συμμετάσχω στη διαχειριστική επιτροπή του Κληροδοτήματος.

Γιατί πιστεύω ότι η εκτελεστική εξουσία και όσοι βρίσκονται στη θέση ευθύνης του Επάρχου δεν μπορούν να συμμετέχουν στη διαχειριστική επιτροπή του Κληροδοτήματος προκειμένου να μην δημιουργούνται υπόνοιες ή σκιές για την εκμετάλλευση των δυνατοτήτων που παρέχει η θέση αυτή για ψηφοθηρικούς λόγους.

Το άρθρο 16 του Ν.4182 του 2013 για τη διοίκηση των κληροδοτημάτων δίνει το δικαίωμα στον Έπαρχο να μην αποδεχτεί τη συγκεκριμένη θέση και να αντικατασταθεί από άλλον.

Θεωρώ επίσης ότι η διαχείριση του Κληροδοτήματος πρέπει να περάσει στην κοινωνία και όταν λέω να περάσει στην κοινωνία εννοώ κανόνες συλλογικής διαχείρισης, διαφάνειας και δημοσίου ελέγχου.

Η τοποθέτηση μου είναι σαφής και ξεκάθαρη. Απευθύνεται στους πολίτες , οι οποίοι μπορούν να την κρίνουν και να την αξιολογήσουν.

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Αξιόλογος ο Βουραζερης

This comment was minimized by the moderator on the site

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΒΟΥΡΑΖΕΡΗΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ Κ.ΜΑΝΟΛΗ ΓΛΥΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΝΑΛ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΡΕ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΖΩΑ .

This comment was minimized by the moderator on the site

Είδα στα σχόλια κάποιος να κοιματε και να ονειρεύετε ότι θα βγεί ο Τάκης και θα φαέι σκόνη ο Λάσκαρης αυτό δεν πρόκειτε να συμβεί !!!. οι ΑΝΔΡΙΩΤΕΣ βλέπουν κρίνουν αξιολογούν και ψυφίζουν αυτόν πραγματικά που αξίζει .Η γιαγιά μου έλεγε ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΟΤΙ ΔΕΙΣ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΥΜΒΑΊΝΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ λέτε.........

This comment was minimized by the moderator on the site

Δεν Καταλάβαμε. Γιατι δεν θελει να αναλάβει? Υπαρχει κατι μεμπτό???

This comment was minimized by the moderator on the site

Οξω. Έτσι κι αλλιώς δεν θα εκλεγείς, Τάκη μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Ολο το νησί ειναι με τν βουραζέρη
Τάκη η πρωτια είναι δική σου
Ο λάσκαρης θα δει τη σκόνη σου. Ακούς εκεί ο δημητρακης να απαιτει να ειναι μόνος υποψήφιος με την νδ. Ο χατζημάρκος τι κανει?

This comment was minimized by the moderator on the site

Ερωτηση γιατι δεν το γνωριζουμε.Ειθιστε ο επαρχος να ειναι στην διαχειριστικη επιτροπη η ειναι υποχρεωτικη η συμετοχη του.Εαν ισχυει το πρωτο οκ και καλα κανει αν και το βλεπω σαν λαθος σου ριχνουν το αγκιστρι και τσιμπας αλλαεαν ισχυει το δευτερο τοτε τι να πω

This comment was minimized by the moderator on the site

Μετά την αποτυχία του ως αντιδήμαρχος Κορθίου (τι έκανε άραγε και πως προώθησε τα προβλήματα του Κορθίου - βλ. λιμάνι, βιολογικός, αποχέτευση, φωτισμός παραλιακού, σκουπίδια, σχολεία, κλπ) και ως υπεύθυνος οικονομικών (για αυτό άλλωστε αποχώρησε--φρόντισε να βουλιάξει οικονομικά το πλοίο και πήδηξε πρώτος έξω), ευτυχώς που δεν θα αναλάβει να καταστρέψει το κληροδότημα.
Πρέπει όμως να φροντίσουμε να μην καταστρέψει και το επαρχείο.