Τι είναι οι περιφερειακές εκλογές; Δελτίο τύπου Χ. Βουραζέρη!

Υπουργείο Εσωτερικών: χάρτης περιφερειακών εκλογών 2010. Εμφανής ο πολιτικός/κομματικός χαρακτήρας των εκλογών.

Δ Ε Λ Τ Ι Ο      Τ Υ Π Ο Υ

Χρήστος Βουραζέρης: «Ψηφίζουμε για την Άνδρο μας, όχι για  κόμματα και Πρωθυπουργό».

Η δυναμική της υποψηφιότητας της “Συμμαχίας Νοτίου Αιγαίου-Περιφέρεια Τεσσάρων Εποχών” και του υπ. Περιφερειάρχη Μανώλη Γλυνού φαίνεται ότι ανησύχησε κάποιους. Δεν θα την ανακόψουν όμως με παλαιοκομματικές πρακτικές του παρελθόντος.

Η Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου-Περιφέρεια Τεσσάρων Εποχών είναι μια παράταξη αυτοδιοικητικών, στην οποία συμμετέχουν πολίτες από όλο το πολιτικό φάσμα. Από τη Δεξιά ως την Αριστερά. Είμαστε μια δημοκρατική παράταξη και ανοιχτή σε όλους, δεν ζητάμε κομματική ταυτότητα από κάποιον για να συστρατευθεί μαζί μας.

Τα μοναδικά κριτήρια είναι η εντιμότητα, η θέληση να αλλάξουμε τα πράγματα και φυσικά μια άλλη οπτική για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Με ένα Περιφερειάρχη ανθρώπινο, ικανό, με αγάπη για τα νησιά μας που θα συνεργάζεται με όλους και δεν θα κάνει αποκλεισμούς. Αυτός είναι ο Μανώλης Γλυνός. Ήρθε η ώρα η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου να ανοίξει τις πόρτες της σε όλους τους πολίτες.

Η δική μου υποψηφιότητα , ως υπ. Περιφερειακού Συμβούλου Άνδρου, δεν υπηρετεί κομματικές εντολές και σκοπιμότητες. Υπηρετεί την Άνδρο. Αυτό θέλω να γίνει ξεκάθαρο σε όλους. Στις εκλογές για την Περιφέρεια στην Άνδρο δεν ψηφίζουμε ούτε για κόμματα ούτε για Πρωθυπουργό. Ψηφίζουμε για τον τόπο μας, ψηφίζουμε αυτούς που έχουν προτάσεις, αυτούς που έχουν θέληση και αποφασιστικότητα να πάνε ένα βήμα μπροστά το νησί μας.

Χρήστος Βουραζέρης

Υπ. Περιφερειακός Σύμβουλος Άνδρου

Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου

Περιφέρεια Τεσσάρων Εποχών

Υπουργείο Εσωτερικών: αποτελέσματα περιφερειακών εκλογών 2014. Εμφανής ο πολιτικός/κομματικός χαρακτήρας των εκλογών. Όπου είναι λευκός ο χάρτης ο υποψήφιος κατέβηκε είτε ανεξάρτητος είτε με έμμεση στήριξη δύο κομμάτων.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Υπάρχει ένα λάθος σε όσα γράφει στην παραπάνω ανακοίνωση ο κ. Βουραζέρης. Όπως φαίνεται και στους δύο χάρτες του υπουργείου Εσωτερικών οι περιφερειακές εκλογές είχαν και έχουν καθαρά πολιτικό/κομματικό στίγμα λόγω του πολύ μεγάλου εύρους κάθε περιφέρειας. Άρα τα πολιτικά/κομματικά συμπεράσματα είναι αναπόφευκτα. Έτσι έγινε το 2010 όταν ο χάρτης της Ελλάδος βάφτηκε με δύο χρώματα (πράσινο και μπλε). Έτσι έγινε το 2014 που βάφτηκε με τρία χρώματα (λευκό, μπλε και σκούρο κόκκινο). Έτσι θα γίνει και τώρα που οι προβλέψεις μιλάνε για 11 περιφέρειες στη ΝΔ και ίσως 2 στον ΣΥΡΙΖΑ. Για τον λόγο αυτό τα κόμματα ορίζουν περιφερειάρχη και κάνουν αγώνα να προσμετρήσουν την περιφέρεια στη δύναμη τους. Άρα ο αγώνας είναι πολιτικός/κομματικός.

Επιπλέον, ο κ. Μανώλης Γλυνός είναι στέλεχος του ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ στη Ρόδο και το κόμμα αυτό τον πρότεινε επισήμως. Ο ΣΥΡΙΖΑ μην μπορώντας να βρει κάποιον υποψήφιο πήγε πίσω από το ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ στηρίζοντας τον. 150 στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, 8 εξ αυτών από Άνδρο, όλοι γνωστά στελέχη του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ και οι 3 εξ αυτών διορισμένοι σε κυβερνητικά πόστα (Γ.Καπάκης, Δ.Ζάνες, Α.Σαπουνά) υπογράφουν τη στήριξη της υποψηφιότητας του Μανώλη Γλυνού. Άρα, ο κ. Γλυνός είναι κομματικός υποψήφιος δύο κομμάτων. Του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ και του ΣΥΡΙΖΑ. Όπως μαρτυρούν οι χάρτες τα κόμματα είναι που θα παίξουν ρόλο στις περιφερειακές εκλογές. Όλα τα άλλα είναι λόγια... ΕΝ ΑΝΔΡΩ.

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Ζητώ...
ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Αν μπορείτε να ξαναγράψετε το σχόλιο σας χωρίς σεξουαλικούς υπαινιγμούς.

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 5 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Ανατριχιασαμε...

This comment was minimized by the moderator on the site

Ποσο τον αγαπας αυτον τον ΤΑΚΗ ρε παιδι μου.

This comment was minimized by the moderator on the site

Σταματα βρε διαμαντη να στηρίζεις τν λάσκαρη επειδη σου εκανε το χατήρι να προδώσει τν σουσούδη
Χαζοι δεν ημαστε
ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Το να απαντάμε ευγενικά σε ένα λάθος πολιτικό σχόλιο του επί μακρόν υβριστή μας Χ.Βουραζέρη (επειδή ζήτησε συγνώμη δημοσιεύουμε τα δελτία τύπου του) δεν είναι στήριξη σε άλλον. Παρεπιπτόντως ο Βουραζέρης εγκατέλειψε τον Σουσούδη και δεν τον προτρέψαμε εμείς φυσικά (να "προδώσει" κατά την ορολογία σας). Ο Λάσκαρης αν δεν κάνουμε λάθος δεν έφυγε από τον Σουσούδη. Απλά δεν συνεχίζει με τον Σουσούδη για δικούς του λόγους. Αυτά για να μην γράφετε χαζομάρες και φαίνεστε χαζός... ενώ φυσικά δεν είστε...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 5 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

ΤΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΜΟΥ ΤΑΚΗ...

This comment was minimized by the moderator on the site

Κυριε Βουραζερη εισαστε πολυ λίγος. Επειδη εσεις εισαστε γυρολογος στα κοματα, δεν σημαινει οτι ειμαστε χαζοι εμεις. Κακη σας επιτυχια.