Νέο ΞΕΚΙΝΗΜΑ στις 14 Απριλίου 2019

(Από τον υποψήφιο Δήμαρχο  Λ. Μπάλλα λάβαμε το λογότυπο του συνδυασμού του και ανακοίνωση που αναφέρεται σε μια πρώτη οργανωμένη συνάντηση με τους ψηφοφόρους στις 14 Απριλίου 2019 στο Πνευματικό Κέντρο Κορθίου - Εν Άνδρω.)

ENHMEΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Του συνδυασμού «ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ», που με υποψήφιο Δήμαρχο το Λευτέρη Μπάλλα μετέχει στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές.

Φίλες και φίλοι,

    Αρκετοί είμαστε στην αφετηρία της διαδρομής που οδηγεί στην εκλογή 21 από εμάς ως δημοτικών συμβούλων και ενός ως δημάρχου Άνδρου. Πέντε ως επικεφαλής συνδυασμών κάνουμε προθέρμανση. Το πόσοι θα λάβουμε θέση στο βατήρα εκκίνησης θα φανεί, όταν έρθει η ώρα. Εμείς σαν συνδυασμός ακούμε τα διάφορα διασκεδαστικά που λέγονται σχετικώς με τις υποτιθέμενες ζυμώσεις μεταξύ των συνδυασμών και συστήνουμε και σε σας να τις εκλάβετε ακριβώς ως αυτό που είναι, δηλαδή διασκεδαστικές ειδήσεις. Είναι αυτό που σίγουρα μπορεί να προσφέρει η εκλογική διαδικασία και απολαύστε το.

     Εκείνο που ο δικός μας συνδυασμός προσπαθεί να  εξασφαλίσει είναι η επικοινωνία με τους συμπατριώτες μας πρόσωπο με πρόσωπο. Επικοινωνιολόγους ειδικούς δεν χρειαζόμαστε, καθόσον δικοί μας επικοινωνιολόγοι είστε εσείς, με τους οποίους επικοινωνούμε εδώ και πολλά χρόνια χωρίς ενδιάμεσους και χωρίς φτιασίδια στις κουβέντες που ανταλλάσσουμε. Έτσι θέλουμε να μιλήσουμε και τώρα και σε μια τέτοια συνάντηση σας καλούμε την Κυριακή 14 Απριλίου 2019 στο χώρο του Πνευματικού Κέντρου Όρμου Κορθίου, που έχουμε ζητήσει από το Δήμο Άνδρου να μας παραχωρηθεί.

     Μέχρι τότε είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε συζήτηση, ούτως ώστε πρώτα απ’ όλα να ενημερωθούμε όλοι για τον τρόπο και το πνεύμα των επερχόμενων εκλογών και τις μεγάλες αλλαγές που έχουν γίνει ως προς το πώς εκλέγονται πλέον τα όργανα των Δήμων. Η ενημέρωσή μας προς εσάς θα είναι συνεχής και συστηματική και πάνω απ’ όλα, όπως πάντα ειλικρινής και βασισμένη σε πραγματικά στοιχεία. 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Ήθελα να ήξερα βγαινεται και φωμαζεται ότι τον μπαλλα δεν τον θέλει ο τόπος και ότι δεν είναι ποτέ στο νησί λες και ο καπακης που δεν έχει εμφανιστεί ποτέ στο νησί και ο κάβουρας είναι καλύτεροι... Ο λοτσαρης έχει μαγαζί στην Αθήνα και έρχεται μόνο τις παρασκευές. Όσο για τον σουσουδη τον είδαμε νομίζω... Τώρα όταν ο Λευτέρης έτρεχε στην περιφέρεια και έβαζε υπογραφές για να γίνουν πιο γρήγορα τα έργα στο νησί ήταν καλός τώρα που θέλει να προσφέρει λίγα παραπάνω για τον τόπο του έγινε πάλι κακός Συγχαρητήρια Ανδριώτες οδεύουμε πάλι προς την καταστροφή.. Και αντί να βοηθήσουμε το τόπο μας στρεφόμαστε απέναντι σε μια ευκαιρία για ένα καλύτερο αύριο..

This comment was minimized by the moderator on the site

xaxaxaxa pragmatika ki emeis gelasame molis to diabasame. den se thelei o topos. sto 2% eisai. tipota parapanw

This comment was minimized by the moderator on the site

ΡΕ ΜΠΑΛΛΑ,ΕΣΥ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙΣ ΚΑΝ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ. ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΑΛΙ. ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΛΙ. ΣΕ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ

This comment was minimized by the moderator on the site

Ασε μας κ.Μπαλλα. πηγαίνετε σπιτακι σας. Δεν εχετε να προσφερετε τιποτα στον τοπο

This comment was minimized by the moderator on the site

ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ..........να σε καλά Λευτέρη με κανες και γέλασα!!!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Καλή αρχή Λευτέρη και καλή επιτυχία. Την αξίζεις και εσύ και οι συνεργάτες σου.