Χ. Βουραζέρης: Η "Συμμαχία" του Μ. Γλυνού δεν είναι μόνο ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ, είναι και... Νέα Δημοκρατία!

(Από τον υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο με τον Μανώλη Γλυνό κ. Χ. Βουραζέρη λάβαμε δελτίο τύπου που μας εξηγεί πως η Συμμαχία δεν είναι μόνο ΣΥΡΙΖΑ (επειδή τον υποστηρίζουν 150 στελέχη του), αλλά είναι και Νέα Δημοκρατία (γιατί προσχώρησαν και 4 στελέχη της ΝΔ). Αποδεχόμαστε ευχαρίστως την διόρθωση. Άλλωστε σε μια εποχή πολιτικής ρευστότητας και συνεχών μετατοπίσεων/μεταγραφών βουλευτών και άλλων στελεχών από κόμμα σε κόμμα και από παράταξη σε παράταξη ή και βουλευτών σε δύο κόμματα ταυτοχρόνως, όλα αυτά μοιάζουν... λογικά! Εξάλλου ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος έχει προσωπική πείρα και από πολιτικές μετατοπίσεις, αλλά και από διχαστικές πρακτικές. Τέλος, ως προς την αμφισβήτηση των δημοσκοπήσεων, που επιχειρεί ο κ. Βουραζέρης, να σημειώσουμε πως έρχεται δεύτερος. Τον έχει προλάβει προ πολλού ο ΣΥΡΙΖΑ που τις αμφισβητεί όλες! Και με τα ίδια ακριβώς επιχειρήματα που χρησιμοποιεί κι αυτός! Τι σύμπτωση ε; - Φιλικά Εν Άνδρω).

Χρήστος Βουραζέρης - «Με το Μανώλη Γλυνό για την Άνδρο μας. Πέρα και πάνω από κόμματα.»

Η Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου είναι μια ανεξάρτητη αυτοδιοικητική παράταξη, στην οποία συμμετέχουμε άνθρωποι από διαφορετικές πολιτικές αφετηρίες. Ο Υπ. Περιφερειάρχης Μανώλης Γλυνός είναι ένας ευγενής άνθρωπος, συγκροτημένος και σοβαρός, με όραμα και σχέδιο για το Νότιο Αιγαίο. Άνθρωπος που ενώνει και δεν διχάζει.

Όλα αυτά ενοχλούν αυτούς που παίζουν διάφορα παιχνίδια στο παρασκήνιο και θεωρούν ότι όλα τους ανήκουν. Ότι όλοι εμείς δεν έχουμε το δικαίωμα να διεκδικούμε την εμπιστοσύνη των πολιτών.

Θεώρησαν λοιπόν ότι μπορούν να απαξιώσουν την προσπάθειά μας, ταυτίζοντας το Μανώλη Γλυνό και όλους εμάς με συγκεκριμένη πολιτική παράταξη, δηλαδή το Σύριζα.

Δυστυχώς για όλους αυτούς τα γεγονότα είναι πεισματάρικα και τους διαψεύδουν. Μόνο την τελευταία εβδομάδα, έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους με τη Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου επώνυμα και διακεκριμένα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, αποδεικνύοντας ότι σε αυτή την παράταξη έχουν θέση όλοι, είναι μια παράταξη πέρα και πάνω από τα κόμματα.

Έχουμε και λέμε λοιπόν:

-Η κ. Μαυρίκου Μαρία, ανιψιά της κ. Άριας Μανούσου-Μπινοπούλου (πρώην βουλευτή Κυκλάδων της ΝΔ).

-Ο κ. Νίκος Γερονικόλας, μέλος της ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου, ιστορικό στέλεχος της Ν.Δ στα Δωδεκάνησα.

-Ο κ. Φοίβος Παρασκευόπουλος, πρώην Πρόεδρος της περιφερειακής οργάνωσης Νοτίου Αιγαίου της ΝΔ και υπεύθυνος του εκλογικού αγώνα του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στο Νότιο Αιγαίο.

-Ο κ. Γιάννης Λαχανάς, Πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στην Κάρπαθο.

Και τις επόμενες μέρες ακολουθούν και άλλες υποψηφιότητες, ακόμα πιο ηχηρές, που πολιτικά ανήκουν στο χώρο της Νέας Δημοκρατίας.

Είναι σαφές ότι κάποιοι είναι πανικόβλητοι. Χρησιμοποιούν όλα τα μέσα και τους τρόπους για να ανακόψουν τη δυναμική της Συμμαχίας Νοτίου Αιγαίου, του Μανώλη Γλυνού αλλά και όλων εμάς που δίνουμε μαζί του τη μάχη.

Το παραμύθι ότι είμαστε μια παράταξη, στην οποία συμμετέχουν μόνο στελέχη από το Σύριζα και το ΚΙΝΑΛ, δεν πουλάει πλέον από τη στιγμή που είναι μαζί μας στελέχη που προέρχονται από το χώρο της Νέας Δημοκρατίας και θα έρθουν και άλλοι. Φυσικό λοιπόν είναι να επιστρατεύονται τώρα και άλλα όπλα. Από τις δημοσκοπήσεις έως τη λάσπη και την αθλιότητα.

Θα ήθελα να τους ενημερώσω ότι δεν τρομοκρατούμαι και δεν κάνω πίσω. Είμαι εδώ και δίνω τη μάχη μαζί με το φίλο Κώστα Ίσσαρη και το Μανώλη Γλυνό. Με μοναδικά όπλα την αγάπη μου για το νησί μας, τις προτάσεις και τις ιδέες μου.

Και θα είμαι εδώ και την επόμενη μέρα. Γιατί πάνω από όλα είμαι ενεργός πολίτης, γιατί ζω εδώ στην Άνδρο και εδώ θα εξακολουθήσω να ζω.

Αυτό που δεν έχουν καταλάβει όλοι αυτοί είναι ότι στο Νότιο Αιγαίο και στην Άνδρο δεν ψηφίζουμε ούτε για κυβέρνηση ούτε για Πρωθυπουργό, ψηφίζουμε για τα νησιά μας, ψηφίζουμε για το νησί μας. Επιλέγουμε Περιφερειάρχη με ανθρώπινα χαρακτηριστικά, που θα σέβεται τον πολίτη. Αυτός είναι ο Μανώλης Γλυνός.

Επιλέγουμε Έπαρχο με βάση τις προτάσεις του για το νησί μας, για να ανοίξει τις πόρτες του Επαρχείου στους πολίτες της Άνδρου, με σχέδιο και πρόγραμμα για την επόμενη μέρα.

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Λες οτι δεν ψηφιζουμε κομματικα για πρωθυπουργούς.Τοτε γιατι καιγεσαι να μας αποδειξεις οτι εχει και νεοδημοκρατες?

This comment was minimized by the moderator on the site

Ο Γλυνός εφτιαξε εναν συνδυασμό ήττας με ότι απομεινάρι είχε μείνει στο Νοτιο Αιγαίο. Ο συνδυασμός του στελεχώνεται από αποτυχημένους, που ποτέ δεν στήριξαν τον συνδυασμό που εξελέγησαν, και δεν σεβάστηκαν τους ψηφοφόρους τους.Έχουμε και λέμε λοιπόν μερικούς από αυτούς:
-Χρηστος(Τάκης) Βουραζέρης. Αποτυχημένος Αντιδημαρχος Οικονομικων Δήμου Άνδρου όπου επι των ημερών του ο προυπολογισμός του Δήμου ειχε εγκριση τον Ιούνιο και τον Ιούλιο. Αφου κατάφερε να τους κάνει όλους πέρα απ τον Δήμαρχο, ανεξαρτοποιήθηκε κάνοντας αντιπολίτευση, επειδή ο Δήμαρχος δεν του έδωσε τη διαχείρηση της Αναπτυξιακής, και θεωρώντας ότι όλοι οι ψήφοι του ήταν προσωπικοί. Ευτυχώς πλέον ο Δήμος έχει προυπολογισμό κανονικά, απ τον Ιανουάριο.
-Μαυρίκου Μαρία. Δεν την ξέρει κανένας. Κάπου, κάπως, κάποτε μια θεία της , το 2009 είχε εκλεγεί μια φορά βουλευτής Κυκλάδων
-Νίκος Γερονικόλας. Πρώην μέλος ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου, με μηδενική συνεισφορά και διεγραμένος από τη ΝΔ
-Φοίβος Παρασκευόπουλος. Party animal.Υπάλληλος τράπεζας με μέσον, και απομακρυσμένος από τη τη ΝΔ απο το 2017.
-Γιαννης Λαχανας. Πρωην προεδρος μιας ανενεργής Τοπικης ΝΔ Καρπαθου για 10 χρονια, επειδη κανένας δεν ηθελε να ασχοληθει. Πριν καιρο, παραιτήθηκε απο μονος του.
-Χριστιάννα Πάπιτση. Η απόλυτα αχάριστη του Χατζημάρκου. Ανεξαρτοποιηθηκε τέλη Οκτωβρίου 2018, αφού ήδη είχε εξαντλήσει όλον τον προυπολογισμό Πολιτισμού του Νοτιου Αιγαίου. Δεν ηταν όμως η πρωτη φορα που το εκανε. Το συνηθίζει να ανεξαρτητοποιειται . Καλη συνεχεια.
Για ποια στελέχη ΝΔ λοιπόν μας μιλάτε κ.Βουραζέρη.Για ποιο αυριο. Για ποιους ικανους? Το μόνο που σας εχει απομεινει ειναι η επισημη στηριξη του ΚΙΝΑΛ και του ΣΥΡΙΖΑ , και φυσικά του πατήρ Αντώνιου. Όσο για τον μητροπολίτη μας Δωρόθεο Β' έκανε ήδη πίσω.
Αμην

This comment was minimized by the moderator on the site

Διάβασα στον ''Περίγυρο της κινηματογραφικής λέσχης'':Χρήστος Βουραζέρης: ” Δημιουργία μικρού νοσοκομείου στην Άνδρο. Το πέτυχαν στην Κάρπαθο, μπορούμε να το πετύχουμε και εμείς.’’
Πολύ ωραίο το όνειρό σου Χρήστο και πως δεν θα ήθελε ο κάθε Ανδριώης να βγή αληθινό. Εννοώ την πρόθεσή σου να υλοποιήσης την δημιουργία μιας νοσοκομειακής μονάδας μικρής εμβέλειας(15 κλίνες νοσηλείας) με στελέχωση βασικών ειδικοτήτων πρώτης γραμμής.
Επί παντοδυναμίας-αυτοδυναμίας ΠΑΣΟΚ κάποιοι Ανδριώτες που καθόντουσαν την εποχή εκείνη σε καλά πακτωμένες καρέκλες με υψηλές διασυνδέσεις στην κεντρική εξουσία και στο Υ.Υγείας το προσπάθησαν και ''βρήκαν σε τοίχο'' και μάλιστα χωρίς ζώνη ασφαλείας.
Μόνο στην Σαντορίνη το πέτυχαν και φαντάζομαι ότι αντιλαμβάνεσαι το γιατί. ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΓΕΘΩΝ.
Ακόμα και το όνειρο για μονάδα αιμοκάθαρσης που θα έφερνε κάποιους αιμοκαθαιρόμενους πίσω στον τόπο τους και στα σπίτια τους αλλά κυρίως τουριστες αιμοκαθαιρόμενους απ'όλο τον κόσμο για διακοπές, φαντάζομαι να γνωρίζης πως κάποιο Ιδρυμα που είχε εξαγγείλει την δημιουργία της και αναζητούσε και οίκημα εγκατάστασης μάλλον ανέκρουσε πρύμναν .
Εν ολίγοις και χωρίς ίχνος αντιπαράθεσης μαζί σου, στα θέματα που αφορούν τον τομέα υγεία εν Ανδρω, στο μόνο που εαν εκλεγής μπορείς να συνεισφέρης είναι στην καλή στελέχωση του Κ.Υ με ειδικότητες άλλες πλην παθολόγων και γεν.ιατρών (μικροβιολόγου,χειρουργού, πνευμονολόγου, καρδιολόγου,γυναικολόγου κλπ),στην στελέχωση των περιφ.ιατρείων με γεν.ιατρούς, στην βελτίωση του εξοπλισμού του Κ.Υ και τέλος στην βελτίωση των όρων-κανόνων και συνθηκών αασφαλείας διακομιζομένων(πλωτώς ή εναερίως) ασθενών αλλά και συνοδού ιατρικού προσωπικού.
Εύχομαι καλή επιτυχία σε σένα και σε κάθε υποψήφιο Ανδριώτη που έχει όρεξη να πάη μερικά βήματα μπροστά αυτό τον ευλογημένο τόπο

This comment was minimized by the moderator on the site

....άσπρα, κόκκινα, κίτρινα, μπλέ.....καραβάκια στο αιγαίο βουλιάξανε όλα μαζί. Καλό πάτο σύντροφοι....

This comment was minimized by the moderator on the site

Φιλε Τάκη,ωραία τα λες,πες μας όμως και την δικιά σου πολιτική πορεία να γνωρίζει ο κόσμος. από που προέρχεσαι από τα φοιτητικά σου χρόνια εκεί στην ΑΣΟΕ και στο harvard που έκανες μεταπτυχιακό μέχρι το σήμερα....

This comment was minimized by the moderator on the site

Με απλά λόγια για όσους δεν πιάσανε τα υπονοούμενα.
Είτε Χατζημάρκος, που έχει την επίσημη υποστήριξη της Ν.Δ., βγει είτε ο Γλυνός το κόμμα του θα είναι νικητής.
Ο τύπος τα θέλει όλα και προσπαθεί να τα πάρει όλα όπως τότε που ήταν Αντιδήμαρχος και μοίραζε το χρήμα κατά το δοκούν, όπως τότε που ο κάθε φουκαράς πήγαινε στη σοφίτα να εκλιπαρήσει να πληρωθεί για αγαθά ή υπηρεσίες που πρόσφερε στο Δήμο και ταυτόχρονα έστελνε στα δικαστήρια το δικό μας Γιάννη Γλυνό γιατί έτσι θεωρούσε ότι η δικαιοσύνη δε θα ασχοληθεί με την αφεντιά του.
Επειδή ο καιρός έχει γυρίσματα και επειδή το κουτόχορτο έχει τελειώσει ας τον στείλουμε να ασχοληθεί με τη δουλειά του όπου θα εφαρμόσει και τα οράματα του για την Άνδρο στις δηλώσεις των πελατών του και των πιστών του.