ΓΑΥΡΙΟ: Επώνυμη απάντηση σε ανώνυμα σχόλια

 

Το δημοτικό σχολείο Γαυρίου

(Από τον κ. Αντώνη Αντώνογλου, πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων Δημοτικού Σχολείου Γαυρίου, λάβαμε επιστολή σχετικά με ορισμένα ανώνυμα σχόλια που δημοσιεύτηκαν κάτω από επιστολή διαμαρτυρίας κατοίκου του Γαυρίου για την υπάρχουσα κατάσταση στον οικισμό. Ο κ. Αντώνογλου με την επιστολή του και ιδίως τα προσεκτικά επιχειρήματα του απαντά σε κάποιους ανώνυμους σχολιαστές που έμπλεξαν το όνομα του στην γενικότερη κατάσταση του οικισμού.

Σε καμία περίπτωση να έχει ευθύνη ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων για την όποια κακή κατάσταση επικρατεί εκτός σχολείου. Όπως και δεν μπορεί να φταίει ακόμα και για την όποια συντήρηση γίνεται εντός σχολείου. Υπάρχουν θεσμοθετημένοι αρμόδιοι στον Δήμο Άνδρου, οι οποίοι έχουν την πολιτική και την διαχειριστική ευθύνη. Και βεβαίως δεν είναι λόγος οι πολιτικές ή προσωπικές απόψεις των πολιτών να αποτελούν ευκαιρία για στοχοποίηση τους. Ευχαριστούμε τον κ. Α. Αντώνογλου που με την παρέμβαση του βοηθά να ξεκαθαρίσουν μερικά πράγματα ενόψει μιας δύσκολης προεκλογικής περιόδου - ΕΝ ΑΝΔΡΩ).

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την διαφήμιση που μου κάνετε. Αλλά μια που για πρώτη φορά μιλάω δημόσια και με ονοματεπώνυμο, θα θελα να ευχαριστήσω και όσους με εμπιστεύτηκαν από το  Γαύριο, όπου μένω με την οικογένεια μου και από το Μπατσί, τον   τόπο  όπου μεγάλωσα.

 Όπως επίσης να ευχαριστήσω αναλυτικά τους γονείς του σχολειου, τους επαγγελματίες Γαυρίου, τον φιλοπρόοδο σύλλογο Γαυρίου, τον χορευτικό σύλλογο Υδρούσας, την εκκλησία του Αγ. Νικόλαου Γαυρίου, τους καθηγητές γυμνάσιου-λυκείου Γαυρίου, τους δάσκαλους του δημοτικού σχολείου, τις αρχές του τόπου μας όπως την αντιδήμαρχο Νίκη Μαμάη, τον πρόεδρο τοπικού συμβουλίου Γαυρίου Κων. Μούλα και τον δήμαρχο  Θεοδόση  Σουσούδη, που έχουμε συνεργαστεί και έχουμε κάνει δράσεις στον τόπο μας.

Θα ήθελα να ρωτήσω είναι άραγε τυχαίο που αναφέρεστε μόνο στο όνομα μου και στον σύλλογο δημοτικού σχολείου στα σχόλια του άρθρου για την κατάσταση στο Γαύριο, ενώ στον συγκεκριμένο χώρο υπάρχουν τρία σχολεία και τρεις σύλλογοι;

Ο θεσμικός ρόλος των συλλόγων των σχολείων  είναι να  συνδράμει στην  εύρυθμη λειτουργία του σχολείου και στα πολιτιστικά και μορφωτικά δρώμενα, που αφορούν την ανάπτυξη των παιδιών.

Στα πλαίσια αυτά συμμετείχαμε στα πολιτιστικά δρώμενα στο Γαύριο, αλλά και στο καρναβάλι του Κορθίου, όπως και πολλές άλλες αξιόλογες δράσεις που δυστυχώς δεν τις γνωρίζετε.

Οι σύλλογοι υπάρχουν και αναπτύσσονται με την ενεργή συμμετοχή του τόπου - επί συνόλου - και με την αυτονόητη όποια δυνατή συνδρομή του εκάστοτε Δήμου (τοπικού ή  δημοτικού συμβουλίου).

Θεωρώ απαράδεκτο  ο όποιος ανώνυμος ντόπιος  να  υβρίζει τόσο  μικρόψυχα, ενώ γνωρίζει την αγάπη μου για το νησί μας  και  τον τόπο μας. Και εγώ εδώ ζω όλο τον χρόνο και μεγαλώνω τα δυο παιδιά μου.

Όλοι έχουμε δικαίωμα στην διαφορετική άποψη αρκεί να είναι καλοπροαίρετη και δημιουργική με βάση της αρχές της δημοκρατίας μας. Αλίμονο στα παιδιά μας, αν στον βωμό της πολιτικής  αμαυρώνουμε ότι όμορφο παλεύουμε πολλοί για να πραγματοποιηθεί για να έχουν ψεύτικο προσωπείο ύπαρξης αυτοί που δεν συμμετέχουν αλλά μόνο κατακρίνουν. 

Είμαι περήφανος, για ότι μικρό και λίγο μπόρεσα να συνδράμω. Πάντα θα περιμένω εσείς οι περισσότερο άξιοι, να έρθετε να συμμετέχετε.

Με τιμή

Αντώνης Αντώνογλου

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΜΠΑΣΑΝΤΗ...
ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Παιδιά ούτε εμείς δεν περιμένουμε από εσάς να επιτίθεστε προσωπικά στον πρόεδρο του διπλανού σχολικού συγκροτήματος για πράγματα που αφορούν και το δικό σας σχολείο. Έχετε δικό σας σύλλογο γονέων για να διαμαρτυρηθείτε.
Εκτός αν κάνετε τρολάρισμα στον κ. Αντώνογλου. Αυτό είναι άλλη ιστορία.
Όσο για το ότι μένετε εσείς στο Γαύριο κι εμείς κάπου αλλού, αυτά... αλλού! Η ανοησία δεν έχει εντοπιότητα. Αυτά που γράφεται στον κ. Αντώνογλου είναι ανοησίες. Και αυτά που γράφετε σε εμάς είναι επίσης ανοησίες. Εδώ δεν επιτρέπουμε τρολάρισμα. Γι' αυτό πριν γράψετε σκεφτείτε τι γράφετε...
Καλημέρα σας...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 5 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

ΑΥΤΟ ΠΑΛΙ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΧΟΡΟ ΣΕ ΧΟΡΟ ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ??
ΚΑΛΟΙ ΚΙ ΟΙ ΧΟΡΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΡΑΝΑΒΑΛΙΑ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΜΑΣ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΑΣ ΓΟΝΕΙΣ.....
ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ ΜΟΝΟΝ ..ΧΟΡΕΥΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΝΤΩΝΟΓΛΟΥ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΝΑ ΧΟΡΕΥΕΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ.....ΑΠΟ ΝΑ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΟΙ ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ, ΔΕΞΙΑ ΚΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ, ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΒΒΑΛΛΟΝΤΑ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ.
ΕΞΑΛΛΟΥ ΕΣEΙΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ, ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΛΕΤΕ, ΟΤΙ: ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ,ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ, ΕΚΛΕΞΑΤΕ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΒΑΘΜΙΔΑ ΤΗΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΝΔΡΟΥ ?
...ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΣΤΕΣ ΘΕΛΕΤΕ...ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΡΘΙ...ΕΕΕ. .ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΤΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ...ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΨΗΦΟ...
ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ....

ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Αγαπητά παιδιά έχουμε μια απορία. Υπάρχουν τρεις σύλλογοι γονέων. Ο Ένας του γυμνασίου σας. Και ανάμεσα στα μέλη του είναι και δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης. Τι έχει κάνει ο δικός σύλλογος; Τι έχουν κάνει οι δικοί σας γονείς; Πόσες διαμαρτυρίες έχουν στείλει στο Εν Άνδρω; Πόσες έχει κάνει ο δημοτικός σύμβουλος σας και γονέας στον σύλλογο σας;
Αυτά γιατί τρολάρετε - προφανώς για πολιτικούς λόγους - τον πρόεδρο του δημοτικού σχολείου που βγήκε επώνυμα και δεν σας ενοχλεί η απουσία των δικών σας.
Καληνύχτα σας

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 5 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

οπου γαμος και χαρα η χαιδω πρωτη....
εχουν αλλαξει τα πραγματα κυριε Αντωνογλου...
αλλα φοβαστε μην ...κοντραρετε τους κολλητους σας εδω στον Δήμο....
χοροι και πανηγύρια, καλοί είναι...αλλα δεν σκεπαζουν την απραξία σας σε καυτα ζητηματα του σχολειου που σας λένε οι υπολοιποι γονεις
δηλώνετε ότι συμετείχατε λέτε στο καρναβάλι Κορθίου,αλλα δεν μας λέτε γιατί σε αυτό το Καρρναβαλι με την παρεούλα σας...χα..χα..και χου..χου και όχι στο να παλέψετε και να δουλέψετε εσείς και η παρεούλας για το Καρναβάλι Γαυρίου ? ? ?..
τι να πρωτοθυμηθουμε αλήθεια ?
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

This comment was minimized by the moderator on the site

Άντε γεια λέμε... αντί να ζητάμε ευθύνες από τους κ.κ. Σουσούδη δήμαρχο, Μαμάη Νίκη αντιδήμαρχο Γαυρίου και Μούλα Κώστα πρόεδρο τοπικού Γαυρίου που είναι και οι υπεύθυνη ζητάμε απο ένα Σύλλογο γονέων
χαχαχαχχ Ρε δεν πάμε καλά σας λέω...χαχαχα
Εγώ λέω να ζητήσουμε επισης από τον Χορευτικό Σύλλογό, τον Σύλλογο κυνηγών και ψαράδων, τον σύλλογο γυναικών, το εμπορικό επιμελητήριο, και όποιον άλλον βρούμε ρε παιδί μου. Όλοι οι καλοί χωράνε.
Ήθελα να ήξερα πότε θα σταματήσουν να μας ψεκάζουν....χαχαχαχα

This comment was minimized by the moderator on the site

Και μιας και ο Αγανακτισμένος είπε για λειτουργικά μυαλά ήρθε η ΕΠΩΝΥΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ να επιβεβαιώσει την ανυπαρξία τους. Κυρία μου μιας και ανώνυμη κάντε τον κόπο τουλάχιστον να διαβάσετε τις αρμοδιότητες των αρμοδίων. Για την διευκόλυνσή σας, σας τις παραθέτω:
ΠΟΙΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ

ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ είναι η αναβαθμισμένη ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ για τους μαθητές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Όπλα του η σύνθεση των απόψεων, η συλλογικότητα, η προβολή και η διεκδίκηση με κάθε νόμιμο τρόπο των αιτημάτων που βοηθούν την πραγματοποίηση αυτού του στόχου.
Η πολύχρονη παρουσία των Συλλόγων Γονέων μέσα στα σχολεία και ιδιαίτερα εκεί όπου υπάρχει μεγάλη συμμετοχή, έχει δώσει δείγματα ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ μεταξύ Τοπ. Αυτοδιοίκησης, Εκπαιδευτικών, Γονέων, Μαθητών με σημαντικά αποτελέσματα στην καλή λειτουργία των σχολείων.
ΕΠΑΓΡΥΠΝΕΙ συνεχώς για θέματα και προβλήματα ΠΕΡΙΦΡΟΥΡHΣΗΣ των σχολείων και ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ αυτών.
Με πρωτοβουλία των Συλλόγων Γονέων λειτουργούν ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ, πολιτιστικά, αθλητικά Δημιουργικής απασχόλησης και οργανώνονται ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ που αναδεικνύουν την ποιότητα της σχολικής και τοπικής ζωής.
Συμμετέχει ΙΣΟΤΙΜΑ στη ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ, που αφορούν την ΟΡΓΑΝΩΣΗ και ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ του σχολείου, συμμετέχοντας με τον εκλεγμένο εκπρόσωπό του στο «Συμβουλίου Σχολικής Κοινότητας» (ΦΕΚ318/2011) Απόφαση 8440/24-02-2011 του Υπ. Εσωτερικών.
Και αν ακόμη και αυτό αν δεν σας πείθει, αφιερώστε λίγο απο τον χρόνο που σπαταλάτε με το να σκέφτεστε πικρόχολα και βγάζοντας τα δικά σας κόμπλεξ στο να κάνετε και εσείς κάτι από αυτά που λέτε ως ενεργός πολίτης. Από λογάκια χορτάσαμε και φαντασία έχουμε να ξέρουμε απο ποια μηδενιστικά μυαλά βγαίνουν έστω και αν ξεπερνάμε τον πειρασμό να σας ονοματίσουμε.
Αν πάλι και μετά από αυτά δεν καλυφτήκατε σας προτρέπω να επιστρέψετε στην Σπηλιά απο όπου βγήκατε, γιατί το Γαύριο που αγαπάμε θέλει θετικές φωνές και ενέργειες και όχι άναρθρες κραυγές και ουρλιαχτά.

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 5 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Βαρετή αλλά όχι απρόβλεπτη η αντίδραση του κ. Αντώνογλου.
Αν θέλει να ανατρέψει ότι πιστεύουν γι αυτόν ας μας "παρουσιάσει" έστω και ένα έγγραφο-απόφαση-αίτηση-κινητοποίηση του συλλόγου Γονέων προς τους κ.κ. Σουσούδη δήμαρχο, Μαμάη Νίκη αντιδήμαρχο Γαυρίου και Μούλα Κώστα πρόεδρο τοπικού Γαυρίου που να ΑΠΑΙΤΕΙ να φύγουν οι κάδοι σκουπιδιών-χωματερή από τα σχολικά συγκροτήματα.
Όλες οι άλλες δράσεις του καλές αλλά ο σύλλογος Γονέων δεν είναι για να συμμετέχει μόνο στα πολιτιστικά δρώμενα στο Γαύριο και στο καρναβάλι του Κορθίου.
Ο θεσμικός ρόλος των συλλόγων των σχολείων είναι να συνδράμει σημαντικά στην εύρυθμη λειτουργία του σχολείου ειδικά στα θέματα υγιεινής που αφορούν την ανάπτυξη των παιδιών.
ΑΡΕΤΗ ΓΚΙΩΝΑΚΗ

This comment was minimized by the moderator on the site

Εσύ καλά τα λες κ Αντώνογλου ... το θέμα είναι να υπάρχουν και αυτιά συνδεδεμένα με λειτουργικά μυαλά. Αλλα δυστυχώς σε αυτό το Νησί κάθε ανίκανος και κομπλεξικός βγάζει την κακία του και την ανικανότητά του με την πρώτη ευκαιρία , πολλές φορές εις βάρος όλων των καλών και παραγωγικών ανθρώπων μιας και οι δεύτεροι έχουν την αξιοπρέπεια να μην πέφτουν στο επίπεδο των πρώτων.Συνεχίστε την τόσο καλή και ανιδιοτελή προσφορά σας, τόσο εσείς όσο και όλα τα παιδιά που ασχολούνται μαζί με σας για να έχουμε εμείς την ευκαιρία να δούμε κάτι καλό, κάτι διαφορετικό. Αν κάτι προσφέρει αυτός εδώ ο μικρός παράδεισος είναι ακριβώς αυτό ..... ότι δηλαδή είναι μικρός και ξέρουμε καλά ποιος είναι ο καθένας. οπότε σειρήνες παραφωνίας θα βρουν ώτα κλειστά. Και θα κλείσω με αυτό προς όλους τους καλούς παραγωγικούς ανθρώπους του τόπου μας ..... Edmund Burke «Το μόνο που χρειάζεται το κακό για να θριαμβεύσει, είναι να μην κάνουν τίποτα οι καλοί»

Κύριε Μπασαντή σας ευχαριστώ από καρδιάς για την Δημοκρατική ευκαιρία να εκφράσω τόσο το παράπονό μου όσο και την προσωπική μου άποψη. Θα μου επιτρέψετε να πω κάτι και για σας παραφράζοντας τα λόγια μιας τεράστιας προσωπικότητας της Πατρίδας μας ... «Θέλει αρετή και τόλμη η "Δημοκρατία" (Ελευθερία)» αναφέρει χαρακτηριστικά το 1824 ο Ανδρέας Κάλβος .... συνεχίστε. Χρειαζόμαστε Δημοκρατική φωνή...!!!