Ποιον στηρίζει ο δήμαρχος; Μια "διάψευση" που…  επιβεβαιώνει!...

 

Υπάρχει μόνο ένας τρόπος δημόσιας διάψευσης μια πληροφορίας. Να πάρεις δημόσια θέση. Αν κάποιος διαψεύδει, χωρίς όμως να παίρνει θέση, τότε εμμέσως πλην σαφώς επιβεβαιώνει την πληροφορία. Αυτά στην πολιτική και στην δημοσιογραφία είναι πράγματα γνωστά και καθημερινά.

Τα παραπάνω γνωστά σε όλους δείχνει να μην τα γνωρίζει ή κάνει πως δεν τα γνωρίζει ο δήμαρχος Άνδρου κ. Σουσούδης. Ο δήμαρχος έβγαλε ολόκληρο ανατολίτικο «φιρμάνι» για να μας καταγγείλει ότι γράψαμε πως στηρίζει τον συνδυασμό του κ. Μανώλη Γλυνού!

  • Και τι λέει ο δήμαρχος Άνδρου στη διάψευση του;
  • Λέει πως το Εν Άνδρω «ψηφίζει για λογαριασμό του δημάρχου… παραβιάζοντας κάθε δεοντολογία και μυστικότητα της ψηφοφορίας και της ελεύθερης βούλησης του πολίτη»!

Μιλάμε για τον υπαρκτό σουρεαλισμό στην πολιτική:

α) Μας εγκαλεί ο κ. Σουσούδης πως «ψηφίζουμε αντί γι’ αυτόν»! Αλήθεια πως μπορεί να γίνει αυτό; Να πάμε να ψηφίσουμε σαν Σουσούδης ή επειδή του υπενθυμίζουμε τι ψηφίζει ως Σουσούδης; Το πρώτο δεν γίνεται. Το δεύτερο αναφέρεται στο τι ψηφίζει αυτός, όχι εμείς…

β) Μας εγκαλεί ο κ. Σουσούδης πως «παραβιάζουμε κάθε μυστικότητα της ψηφοφορίας». Είναι προφανές πως δεν τολμά να πάρει θέση δημόσια για πληροφορίες που έφτασαν στο Εν Ανδρω από το πολλές μεριές. Και τις οποίες δημοσιεύσαμε. Για παράδειγμα, μάθαμε από πρώην στενό του συνεργάτη πως τον παρακαλούσε να κατέβει με τον κ. Γλυνό «γιατί είναι καλός και συνεργάσιμος και αυτός θα βγει, ενώ ο Χατζημάρκος δεν είναι»! Αλλά και από φίλους του στην Υδρούσα πως «ψηφίζει τον παλιό συμφοιτητή του Μ. Γλυνό και με τα δύο χέρια»!

Ας υποθέσουμε πως έχουμε παρασυρθεί από λάθος πληροφορίες. Τι τον εμποδίζει να πάρει δημόσια θέση υπέρ ή κατά ενός υποψηφίου Περιφερειάρχη; Είναι και δημόσιο και πολιτικό πρόσωπο ο δήμαρχος και είναι μάλλον επιβεβλημένο να πάρει θέση για ένα κορυφαίο ζήτημα που αφορά τον δεύτερο βαθμό αυτοδιοίκησης. Μοιάζει αστείο, λοιπόν, να επικαλείται - σαν να είναι ο τελευταίος πολίτης - την... μυστικότητα της ψηφοφορίας!

Αν δεν το ξέρει του λέμε πως μπορεί να πάρει δημόσια θέση δηλώνοντας πως δεν παίρνει θέση. Είναι κι αυτό έστω μια κολοβή θέση. Όμως το να επικαλείται κοτζάμ δήμαρχος την μυστικότητα της ψήφου του, αποκαλύπτει την «φανερότητα» της θέσης του…

Όπως και να έχει τον ευχαριστούμε για την, εμμέσως πλην σαφώς, επιβεβαίωση της πληροφορίας μας. Θεωρούμε μια ακόμα δημοσιογραφική επιτυχία του Εν Άνδρω το ότι αναγκάστηκε να πει αυτό το αποκαλυπτικό «περί μυστικότητας»! Μυστικότητα - «ξεμυστικότητα» όλοι κατάλαβαν...

Πάντως δεν είναι κακό να υποστηρίζει κάποιον. Είναι κακό όμως οι ψηφοφόροι και οι φίλοι του να παραπλανούνται ως προς το ποιον υποστηρίζει και το ποιον δεν υποστηρίζει λέγοντας άλλα π.χ. από εδώ και άλλα από εκεί, αλιεύοντας ψήφους στα θολά νερά. 

Προσωπικά πιστεύουμε πως δεν είναι κακό να υποστηρίζει τον Μ. Γλυνό του ΚΙΝΑΛ/ΣΥΡΙΖΑ. Υπήρξαν συμφοιτητές και φίλοι, όπως μάθαμε. Και τα προσωπικά για τον σημερινό δήμαρχο υπερέχουν της πολιτικής.

Ως γνωστό με τον κ. Χατζημάρκο δεν τα πήγε προσωπικά ποτέ καλά. Ενδεικτικώς αναφέρουμε πως μια φορά – της Θεοσκεπάστου – τον έβαλε να κάτσει σε ένα απόμερο τραπέζι! Στο κεντρικό κράτησε τους φίλους του! Ευγενικός ο κ. Χατζημάρκος δεν είπε τίποτα. Κάθισε με τον έπαρχο στην άκρη και διακριτικά έφυγαν μαζί πριν το τέλος. Γίναμε κοινωνοί της κατάστασης. Αλλά δεν γράψαμε τίποτα για να μην στενοχωρήσουμε. Όμως η προσωπική απόσταση του από τον Περιφερειάρχη πηγαίνει μακριά.

Άλλωστε με το ταλέντο που έχει ο δήμαρχος να μετατρέπει τα προσωπικά του σε πολιτικά δεν εκπληττόμαστε καθόλου που τώρα στηρίζει τον κ. Γλυνό. Δεν εκπληττόμαστε λοιπόν που έχει εκφράσει σε αρκετούς κύκλους την προτίμηση του. Όπως είπαμε ο δήμαρχος βάζει τα προσωπικά του πάνω από την πολιτική. Αυτό κάνει τόσα χρόνια. Αυτό κάνει και τώρα.

Αν παρόλα αυτά θεωρεί όλα τα παραπάνω που γράφουμε λάθος αρκεί μόνο μια δημόσια δήλωση στήριξης στον κ. Χατζημάρκο για να μας διαψεύσει! Τόσο απλό.

ΥΓ. Όσο για τις ύβρεις στιλ Πολάκη που εκτοξεύει ακόμα μια φορά κανένα πρόβλημα. Αυτός εκτίθεται. Όποιος κάνει μια ζωή αντιπολίτευση (αυτό κάνει και επί 5ετία που διοικεί) δεν ανέχεται κριτική. Βρίζει με συνεχείς προσωπικούς χαρακτηρισμούς. Γιατί αγνοεί την πολιτική και προσωποποιεί τα πάντα. Ακόμα και τις ύβρεις. Το ρεπερτόριο του πλέον γνωστό. Κάθε Πολάκης μετά τον πρώτο καιρό γίνεται προβλέψιμος...

 «ΕΝ ΑΝΔΡΩ» 

Ακολουθούν οι ύβρεις και οι υπεκφυγές του κ. Δημάρχου:

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Τον βουραζερη πάντως τον στηρίζει ενώ τον Λάσκαρη Όχι.

This comment was minimized by the moderator on the site

Ειλικρινής για μια ακόμη φορά ο Δήμαρχος. Στηρίζει αποκλειστικά και μόνο τον εαυτό του. Όλοι το έχουν καταλάβει. Μόνο εσύ αναρωτιέσαι Εν Άνδρω. Δεν στήριξε ποτέ ούτε και θα στηρίξει κάποιον άλλον. Εκτός και αν στηρίζει κάποιον. Κάποιον που.... αφόριζε ως πριν λίγο. Αλλά βλέπεις είναι ο μόνος με τον οποίο ταιριάζει τελικά και γι αυτό τον στηρίζει......

This comment was minimized by the moderator on the site

Κυριε Μπασαντη δημιουργειτε θεματα εκει οπου δεν υπαρχουν,ειστε λιγο ανακατοσουρας.Το γνωριζουμε οτι δεν συμπαθειτε τον κυριο Σουσουδη αλλα και εμεις δεν ειμαστε προβατα να ακολουθησουμε αυτα που προσπαθειτε να μας επιβαλλεται, ξερουμε και κρινουμε .Κοντος ψαλμος αλληλουια , σε λιγο καιρο εχουμε εκλογες.Σας αγαπαμε ,σας εκτιμαμε ,σας διαβαζουμε αλλα δεν θελουμε να μας επιβαλλεστε .Να ειστε παντα καλα Ενα απο τα καθηκοντα σας ειναι να κρατατε το κοσμο ( και ειδικα τους Ανδριωτες που ειναι ευγενεις) μονιασμενους.
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Ευχαριστώ για τις προτροπές. Είναι όμως λίγο αστείο καποιος να λέει στο ένα μέρος το ένα και στο άλλο το άλλο. Ειδικά ενόψει εκλογων. Ψαρεύοντας ή διώχνοντας ψήφους με ψέματα. Αν εσάς σας αρέσει δικό σας πρόβλημα. Όσο για το μονιάσμα δεν διαιρούμε εμείς το νησί με τοπικισμούς και υβρεις και αγοραίες εκφράσεις. Ούτε κατεβάσαμε εμείς 5 δημάρχους. Η αλήθεια ενώνει. Το ψέμα διχάζει.
Καληνύχτα σας

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 5 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ
ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Η ΨΙΨΙΝΟΠΑΡΕΑ

This comment was minimized by the moderator on the site

...ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΑΣ: '' αν παρ ολα αυτα θεωρει τα παραπανω που γραφουμε,λαθος, αρκει, μονο μια δημοσια δηλωση,στηριξης στον κ. Χατζημαρκο,για να μασ διαψευσει.Τόσο απλό ''
ΕΕΕΕ....ΤΟΤΕ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΡΩΤΑ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ Ο ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟΣ, ΠΟΙΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟ ....ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΣΧΕΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ! !
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΡΩΤΑ ΚΥΡΙΕ ΜΠΑΣΑΝΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΠΡΩΤΑ Ο ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟΣ, ΠΟΙΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ? ? ?
ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΠΛΟΚΑΜΙΑ ΕΧΕΙ Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ ! !
ΕΕΕΕ...ΚΥΡΙΕ ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟ, ΤΩΡΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑΤΕ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΓΑΙ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΡΟΜΙΣΚΟΥΣ ? ? ?
ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΛΟΤΣΑΡΗΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ? ?
ΕΛΕΟΣ ΚΥΡΙΕ ΜΠΑΣΑΝΤΗ...ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ,ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΙΩΤΕΣ.....
ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ....ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΕ ! !
ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΣΑΣ....ΤΙ ΚΑΠΝΟ ΦΟΥΜΑΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ !!!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά μάλλον δεν το καταλάβατε: ο δήμαρχος αρνούμενος να πάρει θέση και επικαλούμενος "την μυστικότητα της ψήφου" αποκάλυψε πως παίζει σε δυο ή τρία ταμπλώ. Αυτό το παιχνίδι τέλειωσε. Όσο για το με ποιον παίζει ο Χατζημάρκος μάλλον πρέπει να είστε ο μόνος μαζί με τον προηγούμενο - που μπορεί να είναι είστε ο ίδιος - σε όλη την Άνδρο που δεν το ξέρει... Όχι με αυτόν που τον πέταξε σε μια άκρη φυσικά. Ο Χατζημάρκος είναι πολιτικός βλέπει τις συμπεριφορές και καταλαβαίνει.. Δεν κοροϊδεύει όπως εσείς ή ο φίλος σας. Όπως πολιτικός είναι και ο Γλυνός και έψαξε και βρήκε τους δύο με τους οποίους μπορεί να παίξει (ο δεύτερος είναι ο Καπάκης που υπέγραψε κιόλας). Άλλος κοροϊδεύει τους πάντες...
Καλό βράδυ Γιώργο...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 5 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΑΣ ΚΥΡΙΕ ΔΙΑΜΑΝΤΗ, ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ,Ή ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΕ ,ΕΝΤΕΧΝΩΣ ,ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ....
ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ == ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ == Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΟΥ, ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΠΟΙΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ? ?
ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΕΓΚΑΛΕΙΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΚΑΛΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ == ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΙ ΑΥΤΟΣ== ΠΟΙΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΝΔΡΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΕΙ ΦΑΝΕΡΑ ΚΑΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ??
ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΣΤΕΙΟ, ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ...'' ΕΝ ΑΝΔΡΩ'' , ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΟΥΣΟΥΔΗ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΡΘΑ ΑΡΝΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ! !
ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΕΑΝ ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΝΤΥΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΜΗ, ΟΤΙ ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΙ ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ ...ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ, ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΣΚΕΦΤΗΚΑΤΕ , ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ! !
ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΚΟΡΩΝΕΣ....
ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ...
ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Τραπεζικος Δ/της
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά μάλλον δεν το καταλάβατε: ο δήμαρχος αρνούμενος να πάρει θέση και επικαλούμενος "την μυστικότητα της ψήφου" αποκάλυψε πως παίζει σε δυο ή τρία ταμπλώ. Αυτό το παιχνίδι τέλειωσε. Όσο για το με ποιον παίζει ο Χατζημάρκος μάλλον πρέπει να είστε ο μόνος σε όλη την Άνδρο που δεν το ξέρει... Όχι με αυτόν που τον πέταξε σε μια άκρη φυσικά. Ο Χατζημάρκος είναι πολιτικός δεν κοροϊδεύει. Όπως και ο Γλυνός είναι πολιτικός και έψαξε και βρήκε τους δύο με τους οποίους μπορεί να παίξει (ο δεύτερος είναι ο Καπάκης που υπέγραψε κιόλας). Άλλος κοροϊδεύει...
Καλό βράδυ Γιώργο...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 5 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Το ''παιχνίδι'' όσο πάει και ''χοντραίνει'' ένθεν κακείθεν.Επί του παρόντος ποντάρουν όλοι γνωρίζοντας ουσιαστικά μόνο το δικό τους χαρτί και υποψιαζόμενοι τα φύλλα των αντιπάλων. Ακόμα και η μάνα(=δημοσκοπήσεις) είναι νωρίς να βγάλη εκ του ασφαλούς συμπέρασμα.Θέλω να δω ποιός θα πάει πρώτος ''πάσο'' και θα ανακοινώσει επίσημα συνεργασία με κάποιον άλλο υποψήφιο. Οι διάφορες δημοσιογραφικές ή παραταξιακές (κοματικές) μπλόφες επί του παρόντος δεν φαίνεται να έχουν τα αναμενόμενα αποτελέσματα .
Αργεί ακόμα η ώρα για να πεί ο ''κυρίαρχος της παρτίδας' τα ρέστα μου με κάποιο ελιγμό που θα του δίνει το πλεονέκτημα της νίκης τουλάχιστον την πρώτη Κυριακή...
Πάντως από εκλογική παραφιλολογία οι δημότες έχουν χορτάσει.'

This comment was minimized by the moderator on the site

ΟΙ ΑΠΡΕΠΕΙΕΣ ΣΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΕΊΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΤΟΥ. ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΆΒΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΟΤΙ ΧΑΝΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ Ο ΚΌΣΜΟΣ ΤΟΝ ΠΗΡΕ ΕΊΔΗΣΗ.

This comment was minimized by the moderator on the site

Ο γνωστός Σουσουδης. Ποτέ δημόσια θέση για τίποτα. Από πίσω Προσωπικά παιχνιδάκια. Πολύ μικρός για δήμαρχος. Πολύ λυπηρό να διοικεί ένα τόσο μικρό μέγεθος αυτό το υπέροχο νησί

This comment was minimized by the moderator on the site

Μα τι ασχολεισαι με τον Σουσουδη. Παντα το συμφέρον του κοιτουσε. Στενος συνεργατης του, παντα ηταν ο Βουραζέρης. Αυτοι αποφασιζαν. Ο Βουραζερης παρακαλούσε -βάζοντας τους παπαδες μεσον- να παει με τον Χατζημάρκο. Και οταν τον απέρριψαν, τελικα ο Σουσουδης μεσολάβησε να παει με τον Μ.Γλυνο. Εταιρία οι δυο τους. Αυτη ειναι ολη η αληθεια. Game over..

Περισσότερα