Μεγάλη αναζωπύρωση σήμερα (3/4) στην χωματερή του Στρόφιλα

 

Η κατάσταση στον ΧΑΔΑ της Άνδρου σήμερα το πρωί.

Προς πληροφόρηση σας: Μεγάλη αναζωπύρωση σήμερα 3/4 στην χωματερή της Άνδρου. Ευτυχώς για την ώρα οι βορειανατολικοί άνεμοι σπρώχνουν τον επικίνδυνο καπνό προς την θάλασσα.

  

Το γράφουμε με την ελπίδα πως η παραπάνω πληροφορία ίσως ενδιαφέρει κάποιον αρμόδιο 'η τοπν δήμαρχο Άνδρουτου Δήμου Άνδρου; Ή, μήπως η είδηση να προκαλέσει το ενδιαφέρον σε κάποιον από τους υποψηφίους δημάρχους! Επισημαίνουμε πως τρεις από αυτούς (Καπάκης, Γιαννίσης, Μπάλλας) δεν έχουν πει ακόμα λέξη δημόσια για το θέμα της ανεξέλεγκτης χωματερής. Και από αυτούς δύο (Γιαννίσης, Μπάλλας) δεν έχουν ακόμα πάρει δημόσια θέση ούτε για τον ΧΥΤΥ της Άνδρου. 

Από τους άλλους δύο που πήραν θέση: Ο δήμαρχος έχει μεν χωροθετήσει, αλλά για τον ανεξέλεγκτο ΧΑΔΑ, που έχει την πλήρη ευθύνη δεν βγάζει λέξη. Ούτε λέει κάτι για την φωτιά, που καίει επί μήνες και έχει και γι’ αυτήν ευθύνη. Ο δε έπαρχος έχει πάρει δημόσια θέση για την χωροθέτηση και για τον ΧΑΔΑ (σε φυλλάδιο που έβγαλε προ 20 ημερών). Αλλά κι αυτός δεν έχει απαντήσει στα ερωτήματα που έθεσε και πάλι προ καιρού δημόσια το Εν Άνδρω.

Οι εικόνες και το βίντεο στάλθηκαν στο site από αναγνώστη μας. Τα συμπεράσματα δικά σας. Αυτά και καλημέρα σας...

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

EΠΙΣΚΕΦΤΗΚΑΜΕ ΧΤΕΣ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΚΠΛΑΓΗΚΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΑΣ ΕΝ ΑΝΔΡΩ, (ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΡΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ).
ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΜΕ ΕΙΣΟΔΟ ΠΕΡΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ Ή ΟΤΙ ΟΔΗΓΟΥΜΕΘΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΤΡΟΦΙΛΑ Ή ΤΟΥ ΔΕΜΑΤΟΠΟΙΗΤΗ ??
ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΓΕΝΟΜΕΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΑΜΕ ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΕΚΠΛΑΓΗΚΑΜΕ ΟΤΑΝ ΑΝΤΙΚΡΥΣΑΜΕ ΕΝΑΝ ΧΩΡΟ ΗΔΗ ΚΑΜΜΕΝΟ, ΜΙΑ ΧΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΕΝΑ ΧΩΡΟ ΗΔΗ ΑΔΕΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΑΦΟΥ ΑΥΤΑ ( ΚΑΛΩΣ Ή ΚΑΚΩΣ ) ΕΚΑΗΣΑΝ .
ΚΑΥΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΝΗΣΙΑ, ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΠΟΧΕΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ, ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΤΗΝ ΑΠΟΚΚΟΜΙΔΗ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΔΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ.
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΣΤΩ ΚΙ ΕΤΣΙ, ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΠΝΙΓΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΜΕ ΕΔΩ, ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΧΩΡΟΣ ΕΑΝ, ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΑΞΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ, ΕΠΑΡΚΕΣΤΑΤΑ, ΕΞΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΑΝΑΓΚΕΣ, ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΑΝΑΣΚΑΦΩΝ ΣΤΡΟΦΙΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΑΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΡΙΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ.
ΑΡΚΕΙ ΒΕΑΙΩΣ, ΝΑ ΠΡΟΥΠΑΡΞΕΙ, ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΠΟΚΚΟΜΙΔΗ ΤΟΥΣ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΔΗΜΟ.

This comment was minimized by the moderator on the site

ΕΣΥ ΚΟΠΕΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ. ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΕΙ Ο ΣΟΥΣΟΥΔΗΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΤΙΚΑ
ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΘΑ ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΙΣ ΕΥΘΗΝΕΣ ΣΤΑ ΔΥΟ ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΠΙΣΩ, ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ , ΔΕΝ ΔΕΝ ΔΕΝ ΔΕΝ..... ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΩΤΗ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΥΜΠΑΚΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΤΑΣ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΝΑ ΣΤΗ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΔΥΟ ΧΩΡΙΑ. ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΖΑΓΑΝΙΑΡΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ 15 ΜΟΝΙΜΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ 12 ΕΙΝΑΙ ΑΝΩ ΤΩΝ 70ΕΤΩΝ.

This comment was minimized by the moderator on the site

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ...ΟΧΙ ΤΟ ΜΙΑ ΒΡΟΧΗ ΜΑΣ ΣΩΖΕΙ !!!
ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΙΑ ΦΩΤΙΑ ΜΑΣ ΣΩΖΕΙ !!!
ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΦΥΣΑΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΛΑΓΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΣΤΟΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΜΑΣ ΑΕΡΑ ! ! !
ΑΓΓΑΛΙΑΣΗ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΠΟΛΛΟΙ ΕΔΩ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΑΥΤΗ, ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΨΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!!!
ΕΞΑΛΛΟΥ ΜΗΝ ΒΙΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ..ΔΗΘΕΝ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ, ΝΑ ΠΟΥΝΕ ..ΠΕΡΙ ΤΡΥΠΑΣ ΟΖΟΝΤΟΣ ΚΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ...ΓΙΑΤΙ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΙΚΑ ΝΗΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ, ΟΠΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΡΟΥΑΖΕΡΟΠΛΟΙΑ!!
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΛΕΙΝΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ...''ΟΤΙ ΜΙΑ ΦΩΤΙΑ ΜΑΣ ΣΩΖΕΙ''...ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΣΩΣΕ ΕΝ ΟΨΕΙ ΕΝΑΡΞΗΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ.
ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΣΑΚΚΟΥΛΑ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΕΓΚΑΙΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑΛΑΝΙΖΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.
ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΩ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΕΡΙ ΠΛΟΥΣΚΑΣ, ΓΙΑ ....ΥΠΕΡ Ή ΚΑΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ Η ΙΔΙΑ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΘΕΣΗ ...ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΒΑΡΟΥΣ ΑΥΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΙ, ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ ΚΙ ΕΓΩ, ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ ΣΤΟ ΝΗΣΙ, ΝΑ ΑΝΟΙΧΘΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ, ΠΛΗΝ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΧΑΡΑΔΡΑΣ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ...ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΛΑΜΕ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΧΑΡΑΔΡΑ ΚΑΙ ΛΟΦΙΣΚΟ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΣΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ Η ΑΝΑΣΚΑΦΗ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ, Η ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΣΚΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ... ΝΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ....

This comment was minimized by the moderator on the site

Σσσσσσσσσ ησυχία!! Αφήστε να καούν. Κανείς δεν ενοχλείται. Οι πιτροφιανοι και οι ζαγαναριωτες δεν ενοχλούνται γιατί στηρίζουν Σουσουδη. Τι είναι λίγος καρκίνος μπροστά στην επανεκλογή Σουσουδη. Τα υπόλοιπα χωριά είναι μακριά και έτσι αδιαφορούν. Εάν ήταν στην γειτονιά τους τότε και μόνο τότε θα μιλούσαν. Εάν είχαν κανένα χωραφακι πάρα δίπλα θα διαμαρτύρονταν. Οπότε μην μιλάτε κ. Μπασαντη. Μας ξυπνάτε και μας ενοχλείται

This comment was minimized by the moderator on the site

σε ζαγορα και στροφιλα οι αρχαιολογοι εχουν αφησει κατι τρυπες απο ανασκαφες. Ετοιμα καμινια για μια σωστη διαχειριση των σκουπιδιων.

This comment was minimized by the moderator on the site

επιτέλους και ενα καλό νέο στο νησί,γιατί δεν αντέχουμε άλλο ολους αυτους τους υποψηφίους, που ακούμε, δεξιά κια αριστερά, ότι θέλουν να μας σωσουν.
το χέρι του ....Μαραντόνα ...όχι του θεού (αστειεύομαι προφανώς0, έκανε το το θαύμα του και έτσι απαλασόμεθα απ' όλ ατα σκουπίδια, που εμέις εδω στην Ανδρο κάνουμε...
ευτυχώσ τέλος που φυσάει προς το πέλαγος κι έτσι ..όλα καλά και δεν θα πνιγούμε στο καπνό..
ευτυχώς γιατί ετσι θα έχουμε εκ νέου χώρο εκεί για τα επόμενα 4-5 χρόνια και αν ο Δήμος, προσέξει την νακύκλωση δεν θα εχουμε το καλοκαίρι πάλι σκουπίδια στους δρόμους....

This comment was minimized by the moderator on the site

ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ....
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΥ....
ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΜΕ ΣΥΝΕΣΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ, ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΕΚΕΙ, ΤΑ ΑΠΟΡΙΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ '' ΜΟΛΥΝΟΥΜΕ'' ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ...
Η ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ ΗΤΑΝ ΕΥΝΟΙΚΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΝΟΙΚΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕς ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ, ΩΣΤΕ ΟΥΤΕ ΔΕΙΓΜΑ ΚΑΠΝΟΥ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΝΔΟΧΩΡΑ.

ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΕΟΣ....