ΜΑΖΙ Νο 3: Τρεις προτάσεις (ανακύκλωση, αγροτικά προϊόντα, Ναυτική Ακαδημία), προσωπικοί χαρακτηρισμοί και υπονοούμενα, νέοι υποψήφιοι...

Οι σελίδες 1 & 2 του φυλλαδίου Μαζί Νο 3 του συνδυασμού "ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟ του Δ. Λοτσάρη. Θέματα: Ανακύκλωση, προώθηση αγροτικών προϊόντων της Άνδρου, υγεία.

Από την ομάδα του κ. Λοτσάρη λάβαμε και δημοσιεύουμε το τεύχος Μαζί Νο 3 στο οποίο παρουσιάζει τις θέσεις του αυτή την φορά στο μέγα ζήτημα της ανακύκλωσης. Μια ανακύκλωση που στο παρελθόν και στις καλύτερες μέρες της "δεν ξεπέρασε ποτέ το 8% με ζητούμενο το 50%"!!! Επίσης στο ζήτημα της προώθησης των αγροτικών προϊόντων για το οποίο ως έπαρχος είχε δραστηριοποιηθεί με εκθέσεις, ημερίδες, ενημερώσεις. πρωτοβουλίες στην ακτοπλοΐα. Επίσης το τεύχος έχει και μια πρόταση από το στέλεχος του συνδυασμού του, τον δικηγόρο Γιάννη Ξανθό, για την ίδρυση Ναυτικής Ακαδημίας στην Άνδρο. Εκτός όμως από τις προτάσεις  ο κ. Λοτσάρης απαντά στην πολεμική που έχει ξεκινήσει - με πλήθος προσωπικών χαρακτηρισμών και υπονοούμενων - ο κ. Σουσούδης κατά του ιδίου και του κ. Γιαννίση.

Οι σελίδες 3 & 4 του φυλλαδίου Μαζί Νο 3 του συνδυασμού "ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟ του Δ. Λοτσάρη. Θέματα: πολιτικές αντιπαραθέσεις στο internet  του δημάρχου Θ. Σουσούδη με τους κ. Λοτσάρη και Γιαννίση. Πρόταση για Ναυτική Ακαδημία στην Άνδρο του δικηγόρου Γ. Ξανθού. Νέοι υποψήφιοι του συνδυασμού.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ: Είναι γνωστό σε όλους, εδώ και τεσσεράμισι χρόνια, στην Άνδρο πως ο κ. Σουσούδης επιδίδεται συνεχώς σε δημόσιους προσωπικούς χαρακτηρισμούς και υπονοούμενα κατά όσων δεν συμφωνούν μαζί του. Μόνο έτσι κατανοεί την πολιτική. Προσπαθεί, λοιπόν, με υπονοούμενα να υποσκάψει όσους του λένε ένα ΟΧΙ. Στο Εν Άνδρω τα παραπάνω που διαπιστώνει τώρα ο κ. Λοτσάρης και ο κ. Γιαννίσης τα ξέρουμε εδώ και χρόνια. Θυμόμαστε πως πρώτη φορά ήταν στις 21 Νοεμβρίου 2014. Τότε στέλεχος του συνδυασμού του δημιούργησε άνευ λόγου και αιτίας μεγάλο προσωπικό επεισόδιο έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο. Μπροστά σε τρεις πολίτες της Άνδρου επιτέθηκε εναντίον πολιτικού αντιπάλου του. Μπήκαν στη μέση οι ψύχραιμοι και το επεισόδιο έληξε. Αντί συγνώμης ο δήμαρχος - νοιώθοντας πανίσχυρος - μας επιτέθηκε γιατί απλώς είπαμε πως τέτοιες καταστάσεις οδηγούν σε εκτραχηλισμό την πολιτική της Άνδρου. Από εκείνη την μέρα ξεκινά μια διαδρομή όπου οι προσωπικοί χαρακτηρισμοί και τα υπονοούμενα αποτέλεσαν μέχρι σήμερα το βασικό "πολιτικό" ρεπερτόριο του δημάρχου Θ. Σουσούδη. Έστω και αν αποδυναμώθηκε με αυτή την συμπεριφορά του προς όλους στη συνέχεια.  Προς ενημέρωση δείτε πόσο ήπια ήταν τα δύο άρθρα μας, από τα οποία ξεκίνησε ο δήμαρχος την "καριέρα" στους προσωπικούς χαρακτηρισμούς και στα υπονοούμενα, τα οποία θεωρεί μέχρι σήμερα... "πολιτική"!!! Αναλυτικά: (α) "Λύση με γρήγορες διαδικασίες για τα σκουπίδια - Όλα όσα συνέβησαν στο Δημοτικό Συμβούλιο Άνδρου" 21/11/2014, (β) "Μερικές αναγκαίες απαντήσεις" 24/11/2014. Αυτά για την ιστορία... - Εν Άνδρω.  

ΔΥΟ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ Δ. ΛΟΤΣΑΡΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Ο Θ. ΣΟΥΣΟΥΔΗΣ

(α) Όλα για την καρέκλα - Ο κατήφορος του κ. Σουσούδη συνεχίζεται

Το μόνο πραγματικό ενδιαφέρον του Δημάρχου για το νησί μας, είναι να υπάρχει σαν βάση για την καρέκλα του. Πως αλλιώς να εκφραστείς όταν η πολιτική αντιπαράθεση στρέφεται τελικά σε προσωπικές ύβρεις, αήθεις επιθέσεις, κατηγορίες απουσία επιχειρημάτων και καθόλου έργα ή έστω προτάσεις για την πρόοδο της Άνδρου; Η στάση του προκαλεί απορίες για μια ακόμη φορά.

Η Ιστορία επαναλαμβάνεται. Όποτε στριμώχνονταν ο κύριος Σουσούδης τότε οδηγούμασταν μέσω προκλήσεων και απαξιώσεων σε εντάσεις. Και εδώ τίθεται το μεγάλο ερώτημα. Αν σε ένα Δήμο όπως της Άνδρου με ισχυρή πλειοψηφία (αρχικά) εκτυλίσσονται τέτοια γεγονότα, στο επόμενο Δ.Σ. που θα λειτουργεί με τον νόμο Κλεισθένη με ισχνές πλειοψηφίες και πολύ πιθανά με μειοψηφίες θα πρέπει στην αίθουσα συνεδριάσεων να γίνεται χαμός.

Αλήθεια κύριε Σουσούδη έτσι θα πορευτούμε τους επόμενους δυο μήνες μέχρι τις εκλογές; Με ακραία πόλωση και προσωπικές επιθέσεις; Γιατί με βλέπεις ως εχθρό και όχι ως πολιτικό αντίπαλο; Αλήθεια κύριε Σουσούδη ποιο είναι το διακύβευμα αυτών των εκλογών; Η ανάγκη και η αγωνία να πάμε το νησί μας μπροστά ή η ανάγκη και η αγωνία για την δική σου προσωπική πολιτική επιβίωση και επικράτηση;

Κύριε Σουσούδη σαν επιστήμονας και σαν μεγαλύτερος θα έπρεπε να μας δείξεις τον δρόμο της συμπόρευσης για τον κοινό σκοπό που υπηρετούμε και όχι τον δρόμο του λαϊκισμού, της άκρατης φιλοδοξίας και της μισαλλοδοξίας. Παραδειγματίσου τουλάχιστον από τους συναδέλφους σου της πλειοψηφίας που αρνήθηκαν να σε ακολουθήσουν σε αυτόν τον κατηφορικό δρόμο που έχεις πάρει, σε αυτούς που αποχώρησαν, σε αυτούς που μειοψήφησαν και σε αυτούς που υπερψήφισαν αλλά κατέκριναν δημόσια τη στάση σου.

Κύριε Σουσούδη, είσαι τόσο προβλέψιμος ώστε γνωρίζουμε από τώρα τον τρόπο που θα μας απαντήσεις και θα δράσεις. Θα κάνεις τα πάντα για mv καρέκλα, θα σε δούμε να συμφωνείς με ανθρώπους που σε εγκατέλειψαν, να συνεργάζεσαι με άτομα χωρίς να υπολογίζεις την κοινωνική, την οικογενειακή και την πολιτική ηθική, να κάνεις ανίερες υπόγειες συμφωνίες με αντιπάλους σου και μέχρι τώρα ορκισμένους εχθρούς σου, να κατηγορείς ανθρώπους απλά και μόνο γιατί δεν κατεβαίνουν στο συνδυασμό σου, δήλωσαν ότι δεν έκανες έργο και χωρίζεις το νησί αντιμετωπίζοντας το ακόμα λες και είναι 3 δήμοι και πολλά άλλα που δεν τα γράφω για να μην σου δίνω ιδέες.

Δεν θα σε ακολουθήσουμε. Από εδώ και μπρος τον λόγο παίρνει η ομάδα που δημιουργήθηκε από ανθρώπους που θέλουν να είναι ενωμένοι για το Νησί μας και όχι αυτό που πρεσβεύεις εσύ.

 

(β) Σχετικά με την ανάρτηση του κ. Σουσούδη για τον κ. Γιαννίση

Με άκρως υποτιμητικό έως και περιφρονητικό τρόπο, σχολίασε τον υποψήφιο δήμαρχο Δ. Γιαννίση ο απερχόμενος Δήμαρχος. Μάλλον τον ταρακούνησε η Δημοσκόπηση που δίνει στον Κ. Γιαννίση 10% και προσπαθεί με ένα προσβλητικό και απαξιωτικό κείμενο, να τον αποδομήσει γράφοντας εκφράσεις όπως «η προ 20ετίας, 4ετής εμπειρία σου ως Δημάρχου στον μικρό πρώην  δήμο Άνδρου», έχεις «ελλιπή πληροφόρηση» και λίγο πιο κάτω «δυστυχώς, αποδεικνύεται και η άγνοια σου», αλλά και το «δεν έχεις ακόμη πάρει ξεκάθαρα θέση, ως όφειλες», το ποιητικό «Το να μιλάς στο βουνό δεν μπορείς να πείσεις ότι θα φτιάξεις φράγματα, το να μιλάς στο λιμάνι δεν σημαίνει ότι θα φτιάξεις τα λιμάνια», το «παραμύθια δεν σηκώνει πια ο κόσμος» και το πικρόχολο «πρώτον... το πραγματικό δικό σου, προσωπικό, πέρασμα από τη Δημαρχία της Χώρας....δεν ενδιαφέρει κανέναν αυτή τη στιγμή... και δεύτερον, γιατί δεν υπάρχουν συγκρίσιμα μεγέθη του έργου του δικού σου με το δικό μας».

Και μετά τον λίβελο καμαρώνει για τα δήθεν επιτεύγματα του και την τιμητική θέση που του έδωσε μια ΜΚΟ την οποία δεν είναι η στιγμή να σχολιάσω και να αναλύσω. Αναρωτιέμαι όμως εκτός από εμένα και τον Κ. Γιαννίση οι άλλοι υποψήφιοι για την θέση του Δημάρχου δεν τον ενοχλούνε; Βρίσκει τον Γ. Καπάκη άξιο για την θέση του ανθρώπου που θα διοικήσει το νησί μας; Αυτός δεν έλειπε από το νησί κάθε τόσο; Δεν ήταν αυτός που έλεγε σε όλα όχι στο Δ.Σ; Δεν απέτυχε παταγωδώς εκεί που τοποθετήθηκε; Και ο Λ. Μπάλλας του είναι καθόλα αρεστός και δεν γράφει τίποτε εναντίον του; Θα τους πάρει η μπάλα αργότερα άραγε αυτούς τους δύο ή θα τους αφήσει στο απυρόβλητο για λόγους που θα γίνουν φανεροί αργότερα;

Δημήτρης Λοτσάρης - Υποψήφιος Δήμαρχος

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Ποιος θα μας πει τις επιτυχίες που είχε ο κ Λοτσάρης σαν έπαρχος Άνδρου;;ποιος ξέρει;;;;ευχαριστώ.

This comment was minimized by the moderator on the site

ΓΙΑ ΤΟΝ Βασίλης Γαυριώτης
ΡΕ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΣΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΕ ΔΗΜΟΤΙΚΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΠΙΤΗ ΜΟΥ ΒΑΣΙΛΗ.
ΤΟ 8% ΤΟ ΕΙΔΑ ΑΛΛΑ ΑΝ ΑΝΑΤΡΕΞΕΙΣ ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 5% ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ.
ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΛΤΣΕΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΒΓΕΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΣΤΟΝ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΣΑΣ ΕΡΘΕΙ ΠΙΣΩ
ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΒΑΣΙΛΗ ΓΑΥΡΙΩΤΗ ;

This comment was minimized by the moderator on the site

Αν δεν μπορείς να διαβάζεις ρε Αδάμη και το 8 το βλέπεις 5 τότε τι μπορείς να θυμάσαι; Άσε τα άλλα που γράφεις πιστοποιούν πως έχεις να ενδιαφερθείς για το νησί κανά δεκάρι χρόνια. Ρε Αδάμη ποιος σε συμβουλεύει ο Καπάκης που δεν ήρθε σε κανένα ΠΕΣΠΑ και κρυβότανε; Ποιες γεωτρήσεις ρε Αδάμη και πράσινα άλογα; Τώρα θα γίνουν οι γεωτρήσεις μόλις μπει εργολάβος.
Κι αυτές τις "εξωθεσμικές" τι της θες; Ξεχνάς τι εξωθεσμικές παρεμβάσεις έκανε ο κολητός σου ο Καπάκης σαν Γενικός Γραμματέας Πυροπροστασίας κι έκαψε 100 ανθρώπους; Και δεν μου λες εσύ τι θεσμικά για την ακτοπλοΐα συζήταγες με τον Λοτσάρη; Και τι το θεσμικό κάνατε με τον Καπάκη που τον πήγες και στον υπουργό που δεν ήξερε που είναι το υπουργείο Ναυτιλίας;

This comment was minimized by the moderator on the site

ΤΩΡΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΟΤΣΑΡΗΣ ΟΤΙ Η ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ 5% ?????
ΟΤΑΝ ΕΚΑΜΕ ΤΙΣ ΕΞΩΘΕΣΜΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ Χ.Υ.Τ.Υ. ΣΤΗ ΠΛΟΥΣΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΕ ????
ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΩΣ ΠΗΡΕ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟ Χ.Υ.Τ.Υ. ΜΕ 5% ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ??
ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΩΣ ΠΗΡΕ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟ Χ.Υ.Τ.Υ ΧΩΡΙΣ ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ??
ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΛΟΤΣΑΡΗΣ ??
ΕΧΟΥΜΕ ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΚΡΙΣΗ ΚΥΡΙΕ ΛΟΤΣΑΡΗ

This comment was minimized by the moderator on the site

Μήνις σημαίνει διαρκής θυμός και οργή.
Αυτή η Μήνις των Θνητών διακατέχει τον λαό της Υδρούσας γι'αυτούς που τον εξαπάτησαν γιά την Πλούσκα. Μάθε 'ΑΡΗΣ ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ' ότι η μήνις των θνητών είναι ισχυρότερη και από τον θεό του πολέμου. Διάβασε Ομήρου Ιλιάδα γιά να καταλάβεις. Το αποτέλεσμα της μήνιδος των θνητών είναι η λαική νέμεσις που εκφράζεται στις εκλογές. Περίμενε τον Μάη να δείς τα χαίρια του εκλεκτού σου.
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Η μήνις, η οργή και ο θυμός των θνητών "είναι ατμός" όπως λέει ο Βέγγος. Για να δούμε τι θα δούμε; Πάντως από εκλογική προετοιμασία είσαστε όλο λόγια. Ακόμα δεν καταλαβαίνω τις σας φταίει ο Άρης; 'Ισως γιατί δεν έφτιαξε κάτι εξισού καλό και για εσάς...Και έτσι μείνατε με την μήνη... να κοιτάτε...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 5 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Τελικά όμως δεν μας λέτε είναι ο πρώην δήμαρχος Υδρουσσας πίσω από τον Λοτσαρη η δεν είναι;
ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Είναι πίσω από τον δικό σας υποψήφιο ο πρώην του πρώην δημάρχου Υδρούσας ή όχι; Κι αν είναι τότε ποιος είναι πίσω από τον πρώην ΓΓ του ΥΠΕΣ; Ο πρώην χορηγός του ή όχι; Κι ακόμα γιατί δεν μας λέτε κι εσείς άραγε ποιος πρώην είναι πίσω από την πρώην σας;
Τελικά εσείς οι πρώην έχετε πλάκα...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 5 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Αδίκως τρολάρετε αγαπητά τρωκτικά εναντίον του κάθε πολίτη. Για το πόσο κοστίζουν τα φυλλάδια του κ. Λοτσάρη έχουμε ήδη ρωτήσει τον υπεύθυνο κ. Χρυσάγη και έχουμε γράψει υπεύθυνα από το πρώτο πως κοστίζουν (εκτύπωση και χαρτί) 400-440 ευρώ ανάλογα τον αριθμό. Τα χρήματα (σύνολο 1300 ευρω) είναι από τους βασικούς υποψηφίους του συνδυασμού. Όλα τα άλλα είναι εθελοντική προσφορά. Το πρόβλημα σας φαίνεται πως είναι πως με τα φυλλάδια φαίνεται η προχειρότητα και η ανοργανωσιά κάποιων. Και αυτό ενοχλεί. Κατανοητό.
Όσο για την ανακύκλωση του χαρτιού που απασχολεί Κουσέλια και Κουρέλια ας μην κάνουμε καθόλου εκλογές γιατί κι αυτές χρειάζονται ψηφοδέλτια. Να ψηφίζουμε τρολάροντας...
Καληνύχτα σας

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 5 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Διαγράφεται ένα υβριστικό σχόλιο - Εν Άνδρω
ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Άκου ΑΡΗΣ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ. Μεγάλη ιδέα έχουν τα τρωκτικά για τον εαυτό τους. Αν είχες πρόσωπο δειλέ και φουκαρά που βρίζεις απλούς πολίτες θα σε δημοσιεύαμε. Για να δουν όλοι ποιος είσαι "ΑΡΗ ΘΕΕ ΤΟΥ... ΤΙΠΟΤΑ".
Αυτοί που βρίζεις είναι από τους καλύτερους επαγγελματίες στην Ελλάδα. Την δουλειά τους την ξέρουν χιλιάδες και στην Άνδρο και στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό. Εσύ είσαι ένα τρωκτικό. Στο λαγούμι σου λοιπόν...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 5 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Συγχαρητήρια κε Λοτσάρη για τις θέσεις σας όπως παρουσιάζονται ανωτέρω.
Αλήθεια ακόμη αναρωτιεστε τί συνδέει τους κ.κ. Σουσουδη και Καπάκι? Μα ο κοινός τους αγώνας για την Πλουσκα, ο ένας στον ρόλο του επισπευδοντα και ο άλλος στο ρόλο της Μάτα Χάρι! Και βέβαια προτιμά να έχει στο Δημοτικό συμβούλιο έναν λαβωμένο και χειραγωγησιμο δήθεν αντίπαλο αντί έναν Λοτσάρη ή έναν Γιαννιση που δεν είναι ελεγξιμοι και χειραγωγησιμοι.
Θα δούμε πολλά ακόμη, υπομονή!

This comment was minimized by the moderator on the site

Παρακαλούνται θερμά όσοι ψυχωτικοί θέλουν για δικούς τους αγχολυτικούς λόγους να συκοφαντήσουν και να βρίσουν προσωπικά τον υπεύθυνο του φυλλαδίου του κ. Λοτσάρη - ο οποίος ΔΕΝ συμμετέχει, αλλά απλώς βοηθά στις εκλογές - να το κάνουν στο δικό τους site. Δεν εκτίθενται στις εκλογές τα καταξιωμένα στελέχη μιας κοινωνίας που επώνυμα και εθελοντικά βοηθάνε τους υποψηφίους. Ως εκ τούτου στα δικά σας προφίλ, ομάδες, site οι προσωπικές ύβρεις και χαρακτηρισμοί. Τέρμα οι συκοφαντίες και η λάσπη κατά πολιτών...
Ευχαριστούμε για την κατανόηση...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 5 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro