Στον αέρα το ντιμπέιτ με ευθύνη Σουσούδη - Καπάκη

  

Η φοβικότητα των κ. Σουσούδη και Καπάκη μπροστά στο ντιμπέιτ, που οι ίδιοι αποδέχτηκαν και ανέλαβαν να συντονίσουν επικράτησε της απλής λογικής και του δημοκρατικού διαλόγου. Σε μια προσπάθεια να ελέγξουν πλήρως όλους τους παράγοντες του ντιμπέιτ - αφού πέτυχαν να βάλουν δύο "δικούς" τους τοπικούς δημοσιογράφους, από Νάξο και Αθήνα ως ερωτώντες - επιχείρησαν σήμερα να ελέγξουν και τον συντονιστή προτείνοντας την υπεύθυνη της εφημερίδας Κοινή Γνώμη Σύρου, που στηρίζει επί 5ετία τον κ. Σουσούδη!!!

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΝΤΙΜΠΕΪΤ 

Αρχικά ο δήμαρχος ανέβαλε το ντιμπέιτ, που ο ίδιος είχε ορίσει για την 22α Απριλίου δύο μέρες πριν γίνει! Το μετέθεσε για μετά την κατάθεση των συνδυασμών με την πονηρή ελπίδα να μην μπορέσει ο Δ. Γιαννίσης να φτιάξει συνδυασμό. Και αφού το "ταξίδεψε" επί πέντε συναντήσεις, από τις 22 Απριλίου μέχρι τις 13 Μαΐου, έφτασε στην τελευταία κρίσιμη σύσκεψη σήμερα. 

Όλο αυτό το διάστημα κατάφερε με τα πολλά να βρει δύο τοπικούς δημοσιογράφους, σχετικά άσχετους με τα προβλήματα της Άνδρου, έναν από την Νάξο που πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ (έχει σχέσεις με τον κ. Καπάκη) και μια από την Αθήνα (έχει σχέσεις με τον κ. Σουσούδη). Κι έφτασε η κρίσιμη μέρα που θα έπρεπε να συμφωνήσουν για την συντονίστρια του ντιμπέιτ. Η πρόταση του κ. Σουσούδη ήταν η υπεύθυνη της εφημερίδας Κοινή Γνώμη Σύρου. Μια κυρία που επί 5ετία στήριξε και στηρίζει Σουσούδη!!! Η οποία δεν δημοσίευσε τίποτα από ότι τις έστειλε ο κ. Γιαννίσης! Και επί 5ετία γράφει εναντίον του Επάρχου!

Δηλαδή οι Σουσούδης και Καπάκης είχαν: δύο «δικούς» τους δημοσιογράφους για τις ερωτήσεις! Και ήθελαν και μια δημοσιογράφο που στηρίζει τον κ. Σουσούδη για συντονίστρια!! Τέτοια ήταν η φοβικότητα και των δύο στον δημοκρατικό διάλογο!!!

ΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ

Αρχικά, λοιπόν, ο κ. Λοτσάρης διαφώνησε με την επιλογή της υπεύθυνης της Κοινής Γνώμης λέγοντας:

  • «Σεβάστηκα τις αντιρρήσεις των κ. Σουσούδη - Καπάκη για την παρουσία του κ. Μπασαντή στους ερωτώντες. Δεν τον ήθελαν επειδή τους έχει ασκήσει κριτική. Αν και το 2010 και το 2014 όταν άσκησε κριτική κατά της προηγούμενης διοίκησης ο κ. Σουσούδης είχε την καλύτερη γνώμη γι’ αυτόν. Αποδέχτηκα στη συνέχεια ένα δημοσιογράφο του ΣΥΡΙΖΑ από τη Νάξο που πρότεινε ο κ. Καπάκης και μια κυρία που είναι της εμπιστοσύνης του κ. Σουσούδη για να μην δημιουργήσω πρόβλημα. Όμως δεν μπορώ να αποδεχτώ την υπεύθυνη της Κοινής Γνώμης που στηρίζει τον κ. Σουσούδη.»

Ο κ. Σουσούδης προσπάθησε να εξηγήσει πως:

  • «Η συντονίστρια είναι τυπικό θέμα. Και δεν θα θέτει ερωτήσεις. Απλά θα συντονίζει την συζήτηση.»

Τότε ο κ. Λοτσάρης επανήλθε συνεπικουρούμενος και από τον κ. Γιαννίση και είπε:

  • «Τότε ας καλέσουμε τον κ. Μπασαντή μιας και όπως λέτε είναι τυπική η θέση του συντονιστή…»

Κάτι που αρνήθηκε κατηγορηματικά ο κ. Σουσούδης! Και κατηγορηματικότερα ο εκπρόσωπος του κ. Καπάκη!

Η συζήτηση άναψε για τα καλά. Άρχισαν να πέφτουν ονόματα στο τραπέζι. Μέχρι που ο κ. Γιαννίσης πρότεινε ως συντονιστή τον δικηγόρο γιο του κ. Μπάλλα! Αλλά έθεσε βέτο ο κ. Μπάλλας λέγοντας πως θα ήταν λάθος να φανεί ότι ο γιος του θα συντονίσει την συζήτηση. Κάτι στο οποίο είχε απόλυτο δίκιο.

Στο τέλος ο κ. Πομόνης πρότεινε τον κ. Κυριάκο Θωμά, πρώην δήμαρχο και πρώην πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου. Τον οποίο αποδέχτηκαν αμέσως οι κ. Γιαννίσης και Λοτσάρης. Όμως ο κ. Σουσούδης έβαλε ένσταση «γιατί δεν ήταν δημοσιογράφος»! Σε κάτι που συμφώνησε αμέσως και υπερθεμάτισε ο εκπρόσωπος του κ. Καπάκη!

Το διέξοδο ήταν πλήρες. Τρεις στους πέντε συμφώνησαν για τον κ. Θωμά, αλλά ο κ. Σουσούδης είχε ενστάσεις και ο εκπρόσωπος του κ. Καπάκη διαφωνούσε κάθετα! Έτσι συνεχίστηκε η κολοκυθιά για λίγη ώρα ακόμα: «και ποιον να βάλουμε συντονιστή;». Μέχρι που η παράσταση με τίτλο "πως δεν θα γίνει ντιμπέιτ στην Άνδρο" έληξε άδοξα...

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Ήταν και είναι προφανής η φοβικότητα των δύο "συνεργατών" (Σουσούδη – Καπάκη) μπροστά στον διάλογο. Ήταν και είναι γνωστή η αμηχανία και η αδυναμία τους να συζητήσουν ανοιχτά όλα αυτά τα χρόνια, κάτι που αποδεικνύεται από τους ατέλειωτους μονολόγους τους. Ήταν και σήμερα έγινε εμφανέστερη η αστεία προσπάθεια τους να ελέγξουν όλους τους συντελεστές του ντιμπέιτ. Κάτι που οδήγησε στο σημερινό αδιέξοδο.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ο εκπρόσωπος του κ. Καπάκη παραβρέθηκε γιατί ο ίδιος έλειπε μην έχοντας καταλάβει - όπως εξηγήθηκε - πως η σύσκεψη ήταν αποφασιστικής σημασίας. Το αξιοπερίεργο ήταν πως οι υπόλοιποι τέσσερις υποψήφιοι το είχαν καταλάβει κάτι που αποδεικνύεται από την παρουσία του κ. Πομόνη, ο οποίος  συνόδευε τον κ. Μπάλλα λόγω της κρισιμότητας της συνάντησης.

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

 

 

 

 

 

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Το μόνο έργο όπου τελείωσε ο θεοδωσης μέσα στην πενταετία ήταν το πατρικό του σπίτι στην ΡΟΔΟ και αυτό στην Άνδρο Γιαυτο χρωστάς πολλά στους Ανδριωτες θεοδωση μην μας ξεχνας εμάς και τον τόπο μας

This comment was minimized by the moderator on the site

Καλημέρα κουμπάρε άσε σε τώρα ,λες και δεν σε ξέρουμε άντε γεια

This comment was minimized by the moderator on the site

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ DEBATE ΣΕ ΚΑΘΡΕΦΤΗ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΙΑΜΑΙΟΙ ΚΑΠΑΚΗΣ-ΣΟΥΣΟΥΔΗΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΡΩΤΑΝΕ-ΑΠΑΝΤΑΝΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ. Η ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΓΝΩΣΤΗ: ΔΟΞΑΣΤΕ ΜΑΣ....
ΑΥΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΒΓΑΛΑΝΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΤΙ ΤΟ DEBATE ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΛΟΤΣΑΡΗ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΙΣΗ.

This comment was minimized by the moderator on the site

Η κολλητή του Βουραζερη θα συντόνιζε την συζήτηση?Δεν το πιστεύω. ΜΠΡΑΒΟ στον Λοτσαρη και στον Γιαννιση για την απόρριψη της !!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Να μας εξηγήσει ο κύριος Σουσουδης το νομικό τρίγωνο μεταξύ Σουσουδη Βαρλάμη και βουραζερη...!για τις καταγγελίες τις αγωγές και τις μαρτυρίες στα δικαστήρια που θα γίνουν...!
Μάρτυρας για υπόθεση διοικητική οικονομικού περιεχομένου από την Σύρο!
Γι σου Τάκη Μέγα με τον ονειροπαρμένος σου....!

This comment was minimized by the moderator on the site

Κάποιος λόγω προχωρημένης ηλικίας (πάνω από 60) ξέχασε τις ευθύνες του για τους 102 νεκρούς στο Μάτι και για τα χιλιάδες καμένα σπίτια και ζητά αθώωση και δικαίωση μέσα από τις εκλογές στην Άνδρο. Αυτός ξέχασε τα πάντα. Εσείς που πήγατε μαζί του και εσείς που ίσως τον ψηφίσετε θυμάστε τίποτα ή έχετε κι εσείς Αλτσχάΐμερ;

This comment was minimized by the moderator on the site

Συνεχίζετε την λογοκρισία.Σ εμάς τους παλιούς δεν μας κάνει εντύπωση υπήρχε και παλιά στην Χώρα μας.Μπράβο σας.
ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Σε τι πράγμα ρε κουμπάρα κάναμε λογοκρισία και δεν το ξέρουμε; Ή, γράφεις έτσι για να περνά η ώρα σου;

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 4 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

ο καπακης με την ομαδα του εχει ηδη καπελωσει τον σουσουδη. ψηφιζοντας σουσουδη θα βγαλουμε δημαρχο τον καπακη. ψηφο στον γιαννιση, μονο αυτος μπορει να μας σωσει. δεν θελουμε τον καπακη σουσουδη. εαν ειναι να μας τον κανεις δημαρχευοντα παμε και τον ψηφιζουμε μονοι μας.

This comment was minimized by the moderator on the site

Η πιο σοβαρή στάση, μακριά απο εντάσεις, ήταν του Μπάλλα και του Πομόνη. Ηλιθιότητες πρότεινε ο Γιαννίσης. Ακου συντιονιστής ο γυιός του Μπάλλα. Να το κάψουν το παιδί. Μόνο ο Πομόνης ήταν σοβαρός. Γιατί δεν θέλουν οΚκαπάκης και Σουσούδης τον Θωμά; Τόσα χρόνια πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου ήταν. Τέλος γιατί ο Λοτσάρης που σyμφώνησε στην προηγούμενη συνάντησh για Βαρλάμη τώρα θυμήθηκε να διαφωνήσει;
Μόνο Μπάλλας.
ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Μια διευκρίνηση: η σημερινή συνάντηση ήταν για τον συντονιστή. Σήμερα έπεσε το όνομα στο τραπέζι. Σήμερα διαφώνησαν. Δεν υπήρχε προηγούμενη. Μην γράφετε αγνοώντας τα γεγονότα...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 4 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Να πάλι οι καμένοι του Ματιού .Ντροπή ρε μην χρησιμοποιείται τους νεκρούς για ψηφαλάκια ουστ.......

Περισσότερα