Πρόταση για την μεταφορά ετεροδημοτών στην Άνδρο με μηδενικό κόστος!

 

(Από το Επαρχείο Άνδρου λάβαμε την ακόλουθη επιστολή/πρόταση προς τις τρεις ναυτιλιακές εταιρείες που εξυπηρετούν το νησί μας ώστε οι ετεροδημότες να εξυπηρετηθούν δωρεάν για μετάβαση τους στην Άνδρο να ψηφίσουν - Εν Άνδρω)

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΔΡΟΥ - ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΑΡΧΟΥ

Προς: Ακτοπλοϊκές Εταιρείες:  Golden Star Ferries    Fast Ferries    Seajets

Άνδρος, 13.5.2019 - Αριθ.Πρωτ.:1764/62755

ΘΕΜΑ: Έκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για την διευκόλυνση των ετεροδημοτών ενόψει των Ευρωεκλογών και Αυτοδιοικητικών εκλογών

             Για την διευκόλυνση των ετεροδημοτών της Άνδρου αιτούμαστε να παραχωρήσετε έκπτωση 30% στα ατομικά εισιτήρια και 20% στα ΙΧ., ώστε οι δικαιούχοι του μεταφορικού ισοδύναμο να μετακινηθούν με μηδενικό κόστος.

            Η έκπτωση να ισχύει από την Παρασκευή 24 Μαΐου 2019 έως και την Κυριακή 26 Μαΐου 2019 ημέρα διεξαγωγής Ευρωεκλογών και Αυτοδιοικητικών εκλογών καθώς και από την Παρασκευή, 31 Μαΐου 2019 έως και την Κυριακή 2 Ιουνίου 2019 ημέρα διεξαγωγής  των επαναληπτικών Δημοτικών και Περιφερειακών Εκλογών.

            Ευχαριστούμε θερμά για την συνεργασία.

                                                                                                         Με τιμή,

                                                                                            ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΟΤΣΑΡΗΣ

 

                                                                                                ΕΠΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

                                                                                       Υποψήφιος Δήμαρχος Άνδρου     

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Απάντηση στο "ΟΙ ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΕΣ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ".
Δε θα μας υποδείξεις εσύ που και τι θα ψηφίσουμε εμείς οι Αντριώτες της Αθήνας όπως μας αποκαλείς. Από τον τρόπο που εκφράζεσαι αντιλαμβάνεται κανείς και τι μυαλά κουβαλάς!!! Που να αντιληφθείς εσύ πόσο αγαπάμε τον τόπο που μεγαλώσαμε, πόσο μας λείπει και πόσο νοιαζόμαστε να πάει το νησάκι μας μπροστά για να ζήσεις εσύ εξυπνάκια καλύτερα!!! Μάλλον δε σκέφτεσαι πως όλοι εμείς που ερχόμαστε βοηθάμε την οικονομία της Άνδρου και δίνουμε ανάσα σε όλη την κοινωνία της. Εκεί έχουμε περιουσίες και φυσικά έχουμε δικαίωμα να αποφασίζουμε για τον εκάστοτε Δήμαρχο, Έπαρχο και λοιπούς αιρετούς. Με αυτή τη νοοτροπία πως να πάει μπροστά ένας τόπος; Μια γκρίνια,ένας διχασμός,μια μνησικακία γιατί; Αν ο κάθε ένας αγαπήσει πρώτα απ' όλα τον εαυτό του,θα αγαπήσει και το διπλανό του και τον κόσμο ολόκληρο για προσπάθησε κι εσύ.

This comment was minimized by the moderator on the site

Οταν ο συνδιασμος του Σουσουδη κ οι συμβουλοι του (και στις προηγουμενες εκλογες) εχουν κλεισμενα εισητηρια για να μπαινουν οι ψηφοφοροι τους στο καραβι free ειναι με κολυβα πληρωμενα απο το δημο...Δεν νομιζω να εβαλε το χερι στη τσεπη κανενας Ερντογαν ουτε κανενας δημαρχουκος....
Τωρα μας πειραξε η εκπτωση;;

This comment was minimized by the moderator on the site

Μα ποιος είναι τέλος πάντων ο διάσημος και αγαπητός σε ΟΛΟ το νησί κος Δαφνιωτιδης και το σόι του που πολύ μας απασχολεί εσχάτως, ο τόσο σπουδαίος ώστε δηλώνει και: "σίγουρος λόγω του κύρους και της επιρροής μου στην Άνδρο ότι θα ήμουν φαβορί μεταξύ των άλλων υποψηφίων να εκλέγω", αλλά που εγώ δεν τον ξέρω; Κατάγεται και κατοικεί στην Άνδρο; Γιατί δε μου λέει κάτι αυτό το όνομα; Μήπως τον ήξερα και τον ξέχασα επειδή έπαθα Αλτσχάιμερ;;
(Άντε να τελειώσει ο εκλογικός αγώνας να ηρεμήσουμε λίγο...)

This comment was minimized by the moderator on the site

Ενώ όταν πληρώνει ο συνδυασμός που τα έχει πάρει από το κράτος ή τον χορηγό είναι μνημόσυνο με... δικά του κόλυβα;

This comment was minimized by the moderator on the site

ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΜΕ ΞΕΝΑ ΚΟΛΥΒΑ!

This comment was minimized by the moderator on the site

ΟΙ ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΟΥΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕΝΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Η ΕΠΑΡΧΟΣ ΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΡΩΣ ΚΑΙ ΠΙΝΗΣ ΕΚΕΙ ΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΝΕΙΣ.