Ο Δ. Λοτσάρης στο Μπατσί: ψήφο με το βλέμμα στο μέλλον...

Από την συγκέντρωση στο Μπατσί

Με ανοιχτή συγκέντρωση στο Μπατσί συνέχισε την προεκλογική του περιοδεία ο Δ. Λοτσάρης. Είχε προηγηθεί συνάντηση με τους κατοίκους της Παλαιόπολης και του Απροβάτου και κατέληξε σε ανοιχτή συγκέντρωση στην πλατεία του Μπατσίου όπου παρευρέθησαν περισσότερα από 200 άτομα, ανάμεσα τους και 25 σύμβουλοι, στην πλειοψηφία τους (80% περίπου) ψηφοφόροι της περιοχής.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ

Ο Δ. Λοτσάρης μιλώντας σε πολιτικό επίπεδο άσκησε δριμεία κριτική στους «νεόκοπους» υποψηφίους του Καπάκη Τ.Μαμάη και Β. Αδάμη. Αναρωτήθηκε εάν ισχύει αυτό που επικριτικά έλεγε μέχρι πριν μερικές βδομάδες η κ. Μαμάη ότι «ψηφίζοντας Καπάκη εκλέγεις δήμαρχο τον Σουσούδη» και αναρωτήθηκε τι έχει αλλάξει από τότε; Που πήγε η κριτική στον Σουσούδη;;

Αναφέρθηκε στην στάση του Ανδρέα Βόσσου ο οποίος λέει στον κόσμο «την πρώτη Κυριακή καπακη και την δεύτερη Σουσούδη» , τονίζοντας ότι θα ήταν προτιμότερο να προτείνει κατ ευθείαν τον Σουσούδη, ενώ αναρωτήθηκε τι έγινε η δριμεία κριτική που τόσα χρόνια ασκούσε ο Α Βοσσος στον Σουσούδη. Τι έχει συμβεί εδώ και ένα μήνα;

Από τη συγκέντρωση στο Μπατσί

Τόνισε ότι έχουμε 5 υποψήφιες παρατάξεις, αλλά με 6 υποψηφίους δημάρχους αφού ο Β Αδάμης έχει εκδώσει και δικό του φυλλάδιο με δικό του πρόγραμμα στο οποίο δεν αναφέρει τον Γ. Καπάκη ως υποψήφιο δήμαρχο!!!

Ζήτησε από τον Σουσούδη να ξεκαθαρίσει τις μελλοντικές του συνεργασίες και να ξεκαθαρίσει επίσης εάν είναι διατεθιμένος – για να παραμείνει στην καρέκλα του Δημάρχου - να συνεργαστεί με τον Καπάκη ο οποίος εδώ και 5 χρόνια τον κατήγγελλε για κακοδιαχείριση, για τοπικισμό, για κακή και αναποτελεσματική διοίκηση και ξαφνικά έριξε τους τόνους, ενώ τους τόνους έριξε και ο Θ. Σούσουδης, που μέχρι χτες τον θεωρούσε ως τον κύριο υπεύθυνο για τις καθυστερήσεις στο έργο του. Και κατέληξε πως θα είναι δήμαρχος όλων των Ανδριωτών.

ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΤΣΙ

Δεσμεύτηκε ότι το Μπατσί θα πάρει την θέση που του αρμόζει και την οποία έχασε με την εφαρμογή του «Καλλικράτη». Εξείγγηλε ότι θα προχωρήσει στην εκπόνηση κυκλοφοριακής μελέτης με σκοπό να επανεξεταστούν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και να αναζητηθούν χώροι στάθμευσης. Ακόμα ότι θα ναθέσει άμεσα την εκόνηση της ακτομηχανικής μελέτης για την προστασία Μπατσίου για την οποία ΔΕΝ έχει γίνει επί 5ετία απολύτως τίποτα.

 Φωτογραφία από την συγκέντρωση στο Μπατσί

Επίσης είπε ότι θα συνδέσει τον δρόμο του Στιβαρίου με τον επαρχιακό δρόμο στο «ύψος της Αγ Μαρίνας» και θα αναβαθμίσει το αγροτικό ιατρείο Μπατσίου σε Πολυδύναμο Ιατρείο. Έθεσε δε ως κύριο στόχο του για την  επόμενη τετραετία την δημιουργία μικρου συνεδριακού κέντρου στο οικόπεδο του δήμου δίπλα στο «Σαμαρείνιο Γήπεδο». Και δεσμεύτηκε πως θα υπάρξει φωτισμός για την ανάδειξη της ενδοχώρας του οικισμού.

Αναγνώρισε τις προσπάθειες του Αντιδημάρχου Γ Ψωμά κυρίως στον τομέα της ύδρευσης του χωριού και ζήτησε  τέλος από τον δήμαρχο να μπορέσει επιτέλους μετά από 5 χρόνια να κατανοήσει πως γίνεται ένα δημόσιο έργο με νόμιμο τρόπο και πως η διαχείριση του δημόσιου χρήματος θέλει κανόνες

Έκλεισε εκφράζοντας την βεβαιότητα ότι οι Ανδριώτες στις 26 Μαιου θα ψηφίσουν με το βλέμμα στο μελλον και θα γυρισουν την πλάτη σε όσους παίζουν παιχνίδια εξουσίας με μοναδικό στόχο την καρέκλα.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΤΣΙ

Εκπόνηση μελέτης για μόνιμη πεζοδρόμηση τους καλοκαιρινούς μήνες της παραλίας. Το χειμώνα θα λειτουργεί ως δρόμος διπλής κατεύθυνσης. Σταθερό ωράριο λειτουργίας. Εκπόνηση κυκλοφοριακής μελέτης για την εκ νέου διαχείριση και διαμόρφωση της παραλιακής ζώνης Μπατσίου μετά την 10 ετή λειτουργία στην σημερινή της μορφή.

Φωτογραφία από την συγκέντρωση στο Μπατσί

Επίσης μέσα από την μελέτη θα εξεταστούν οι δυνατότητες δημιουργίας δημοτικών χώρων στάθμευσης αυτοκινήτων. Σε κάθε περίπτωση πριν την οποιαδήποτε απόφαση θα πραγματοποιηθούν ανοιχτές συγκεντρώσεις με τους επαγγελματίες και τους κατοίκους και θα ληφθούν πολύ σοβαρά υπ’ όψιν οι παρατηρήσεις όλων.

Ύδρευση επαρκή ποσότητα – ποιότητα νερού. Αποτύπωση δικτύου ύδρευσης και αποκατάσταση όπου χρειάζεται. Η βελτίωση της ποιότητας απαιτεί την λειτουργία μηχανήματος (κάτι σαν αφαλατωτής) στις γεωτρήσεις της Αγίας που θα μειώνει τα άλατα του νερού γεγονός που θα βελτιώσει την ποιότητα στους καταναλωτές αλλά θα σώσει και το δίκτυο (το δίκτυο λόγω των πολλών αλάτων κατακάθονται ιζήματα, μειώνεται η διατομή των αγωγών-συχνά βουλώνουν και τελείως - οι υδραυλικοί αυξάνουν την πίεση για να φτάσει το νερό παντού, οι αγωγοί σπάνε και συνεχώς βλάβες).

Βιολογικός Καθαρισμός. Μόλις στον προϋπολογισμό του 2018 έβαλε 20.000 ευρώ ο κ. Σουσούδης. Αυτό είναι το πραγματικό του ενδιαφέρον. Υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια ανατεθειμένη μελέτη και υπογεγραμμένη σύμβαση με μελετητικό γραφείο. Τα έτη 2015, 2016 και 2017 ο Σουσούδης ΔΕΝ διέθεσε ούτε ένα ευρώ για να προχωρήσει η μελέτη και το….. θυμήθηκε το 2018…..).

Μετατροπή του Αγροτικού Ιατρείου σε Πολυδύναμου με 24 κάλυψη. Ευχαριστούμε την δωρήτρια για την επισκευή του Ιατρείου. Αν και κάποιοι προσπάθησαν να οικειοποιηθούν ακόμα και αυτό.

Ρεπορτάζ Εν Άνδρω

 

 

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Δεύτερη Κυριακή Γιάννης Καπάκης με..... Λοτσάρη ή Σουσούδη;;

This comment was minimized by the moderator on the site

Καλά αυτά που υπόσχεται ο Λοτσάρης τι τον εμπόδιζε να τα πραγματοποιήσει σαν έπαρχος τόσο χρόνια;;;ποιος μωρό μου ποιος;;;ο Σουσούδης;;κάποιος άλλος;;;

This comment was minimized by the moderator on the site

ΠΩΣ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΘΟΥΝ ΚΑΠΑΚΗΣ ΚΑΙ ΛΟΤΣΑΡΗΣ ΚΑΙ ΚΑΒΟΥΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΛΛΑ. ΜΠΑΛΛΑΣ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΝΤΙΠΕΙΤ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ

This comment was minimized by the moderator on the site

Μακρυαααααα Παναγία μου μακρυααααααα για το καλό μας

This comment was minimized by the moderator on the site

Έγραψα για το προπερσινο καλοκαίρι που ήταν τραγικό και το χειρότερο των τελευταίων 35 ετών από άποψη νερού , γιατί είχαν βγάλει εκτός λειτουργίας γεώτρηση της Αγίας.Πραγματι, το περσινό καλοκαίρι δεν υπήρχαν σοβαρά προβλήματα αλλά μην λησμονουμε ότι αυτό έγινε γιατί κάτοικοι της Υδρούσας κατέθεσαν καταγγελία στον εισαγγελέα για τα παιχνίδια του Δήμου με το νερό, και αναγκάστηκε ο δήμος να συντηρήσει τον εξοπλισμό των γεωτρήσεων και να τις θέσεις σε λειτουργία ξανά. Ας μη ξεχνάει ΚΑΝΕΝΑΣ υποψήφιος δήμαρχος ότι το Μπατσί δεν έχει προβλήματα επάρκειας νερού το καλοκαίρι, ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ.
Ο σχολιαστής λοιπόν που μου απάντησε, ας μας πει γιατί δεν είχαν γίνει οι απαραίτητες συντηρήσεις στις γεωτρήσεις και υπέφερε όλη η περιοχή ;; ποιός αρρωστημένος νους βγάζει εκτός λειτουργίας γεωτρήσεις και για πιο λόγο;; τυχαία;;; Δεν νομίζω.....
Όσον αφορά τον δημοτικό σύμβουλο του Μπατσίου που επαίνεσε για το έργο του ο κ Λοτσαρης, θα τον συμβουλευα να είναι πιο προσεκτικός, γιατί ο καθε αιρετός κρίνεται για την συμπεριφορά του προς τους πολίτες και για την συνολική πορεία του στα κοινά .... Και δυστυχώς υπάρχουν δείγματα γραφής .....

This comment was minimized by the moderator on the site

Το περσινό καλοκαίρι το Μπατσι δεν έμεινε καθόλου από νερό . Μάλιστα κάποιοι ¨καλοθελητές¨ άνοιγαν κάθε βράδυ τις βρύσες στο νεκροταφείο μήπως καταφέρουν και αδειάσουν με αυτόν τον ύπουλο τρόπο τις δεξαμενές ..... πρέπει να είναι τα ίδια άτομα που το χειμώνα έριχναν στα φρεάτια τσιμέντα, σεντόνια, πετσέτες και αλλά πράγματα για να βουλώσουν και να λένε μετά το Μπατσι βρωμάει , το βοθρονερα τρέχουν την πλατεία και πολλά αλλά .

This comment was minimized by the moderator on the site

Προπληρωμενη διαφημιση απο το εν Ανδρω
ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Αν σας στείλουμε έναν δικηγόρο για την λάσπη σας προς το site ελπίζουμε το όνομα σας να είναι αληθινό. Γιατί δεν έχετε στοιχεία πληρωμής ή συναλλαγής. Ούτε έχετε φυσικά διαβάσει το κείμενο που απλά και ουδέτερα παρουσιάζει το θέμα.
Γράφετε όμως την λάσπη σας γιατί έτσι μάθατε από αυτούς που τα μάθατε. Γράφετε με την προσδοκία να το ανεβάσουμε και να δει κάποιος την λάσπη σας. Το ανεβάσαμε. Με τις παρατηρήσεις μας να δει όλη η Άνδρο πως ένα ουδέτερο κείμενο αποκαλείται "πληρωμένη διαφήμιση".
Ελπίζουμε το όνομα σας να είναι αληθινό
Καλημέρα σας

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 4 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

ΣΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΜΕΝ

This comment was minimized by the moderator on the site

Το θέμα του μηχανήματος της αφαλάτωσης στις γεωτρήσεις της Αγίας, (το οποίο σημειωτέον έχει πάρει αδειοδότηση), είχε αναφέρει πρώτη σε δημοτικό συμβούλιο, η τότε δημοτική σύμβουλος Άννα Βολίκα . Φυσικά και δεν πήρε απάντηση από τον κ Σουσούδη.....
Ο κ Ψωμάς, τι ακριβώς έκανε για την ύδρευση στο Μπατσί και τον συγχαίρει ο κ.Λότσαρης;; Δεν ξεχνάμε ότι το προπέρσινο καλοκαίρι στο Μπατσί ήταν εφιαλτικό λόγω νερού.

This comment was minimized by the moderator on the site

Κάποιο πρόβλημα έχετε με τον καταμετρητή σας. Εντελώς συμπτωματικά στον Λοτσάρη προσθέτει προφανώς ΦΠΑ και στους υπόλοιπους τον αφαιρεί. Δεν γίνεται διαφορετικά....
Εκτός κι αν τους υπολογισμούς του κόσμου τους κάνει ο εταίρος φωστήρας-επικοινωνιολογος κος Χρυσαγης. Εκείνος πάλι με φοβερές μαθηματικές πράξεις υπολόγισε το πλήθος των ακροατών στην ομιλία Σουσούδη στην Αθήνα... μόνο που εκτέθηκε ανεπανόρθωτα. Κατά τα λοιπά, ο Δημήτρης έχει όραμα, λέει κάποιος. Μάλλον όμως έχει και κριθαράκι στο μάτι του και δεν βλέπει καλά, διότι αναφέρει πως 5 χρόνια δεν έγινε τίποτα στην Άνδρο, τα χρόνια δηλαδή που ήταν έπαρχος!!!!!! Βέβαια το παραδέχτηκε και ο ίδιος στο debeat, ότι δηλαδή δεν έκανε έργο και πως δεν θεωρεί τον εαυτό του επιτυχημένο Έπαρχο. Τι ζητάει λοιπόν τώρα; κουράγιο Δημήτρη μου, σε 2 εβδομάδες θα σε έχουμε απαλλάξει από την παρουσία σου στην Άνδρο και θα πας στην Αθήνα όπου μένεις μόνιμα. Αλήθεια, τόσο πολύ καιρό σερί, έχει ξαναμεινει στην Άνδρο;;;;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Τον υπολογισμό των παρισταμένων στην Αθηνα του κ. Λοτσάρη έκανε προσωπικώς ανταποκριτής του Εν Άνδρω και όχι κάποιος άλλος.
Στο θέμα της καταμέτρησης αν έχετε καλύτερα νούμερα μας τα στέλνετε ΕΠΩΝΥΜΑ όπως έκανε ο ο κ. Μπάλλας στο Κόρθι και διορθώσαμε τα νούμερα βάζοντας αυτά που μας είπαν και αυτά που είπε ο κ. Μπάλλας και ο συνεργάτης του. Απλά πράγματα. Γραψτε μας ΕΠΩΝΥΜΑ τους αριθμούς που θέλετε και θα τους ανεβάσουμε αμέσως με την προσθήκη πως τους λέει ο Χ.
Είναι τίμιο και αποτελεσματικό. Περιμένουμε...
Αν φυσικά έχετε τα κότσια να γράψετε ότι νούμερο θέλετε ΕΠΩΝΥΜΑ ώστε αν είναι λάθος να γίνεται εσείς δημόσια νούμερο.
Εμείς τολμάμε εσείς;
Καλημέρα σας

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 4 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
Περισσότερα