Ο Καπάκης στο Μπατσί, ο Σουσούδης στο Γαύριο, η ετερόκλιτη συμμαχία στην Άνδρο...

Ο "επιτελικός" κ. Καπάκης...

Ο Καπάκης «ξέχασε» Πλούσκα! Κουβέντα για την χωματερή. «Συμμαχία» μέχρι και το Μακροτάνταλο!

Το Μπατσί επέλεξε ως σταθμό της προτελευταίας ομιλίας του ο Γ Καπάκης. Μίλησε στην μεγαλύτερη ως τώρα προεκλογικής του συγκέντρωση, σε περίπου 150 άτομα στην πλατεία Μπατσίου προερχόμενα από την Υδρούσα. Ανέπτυξε το πρόγραμμα του με τις ως τώρα γενικότητες  που έχει αναφέρει και στις προηγούμενες ομιλίες του.

Εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση εναντίον του Δ Λοτσάρη , συνεχίζοντας τον μονομέτωπο αγώνα μόνο εναντίον του, λες και ήταν αυτός ο Δήμαρχος τα τελευταία 5 χρόνια, αποκαλύπτοντας πλέον τα ήδη συμφωνηθέντα όσο και εάν οι Καπάκης-Σουσούδης το αρνούνται. Άλλωστε στέλεχος του συνδυασμού στο Μακροτάνταλο προσπαθώντας να πείσει εξηγούσε τα περί συνεργασίας τους!!!

Μετά από 5 χρόνια δεν πήρε σαφή θέση για την Πλούσκα για την οπία υποτίθεται αγωνίστηκε. Δεν πήρε σαφή θέση εάν την θέλει ή όχι. Και πώς να πάρει άλλωστε αφού η μισή του παράταξη έχει ψηφίσει υπέρ των περιβαλλοντικών όρων της χωροθέτησης. Ανέφερε όμως ότι οι αστερίσκοι της  χωροθέτησης δεν θα επιτρέψουν να γίνει το έργο.

Δεν είπε στην κοινωνία - εάν αυτό ισχύει - τι θα γίνει η χωροθέτση και τα σκουπίδια. Και να μείνουν στον δρόμο προφανώς δεν τον αφορά. Την κοινωνία όμως;;;

Ρώτησε τον Δ Λοτσάρη που θα πάει τον Δεματοποιητή. Αν και ο κ. Λοτσάρης έχει ήδη απαντήσει από προχτές. Δεν τοποθετήθηκε όμως αυτός τι θα κάνει με τον δεματοποιητή. Θα τον αφήσει εκεί που είναι σήμερα, για μια δεεματοποίηση που δεν γίνεται;; Θα τον πάει αλλού;; Σιγή…..

Απλά ρωτάει. Προφανώς έχει μπερδέψει τον ρόλο του αιρετού με αυτόν του Δημοσιογράφου και υποβάλλει ερωτήσεις.

Στο τέλος έδωσε τον λόγο και σε υποψηφίους του για να παρουσιασουν τις θέσεις τους.

 

Ο "ατσαλάκωτός" κ. Σουσούδης...

Πως θα διοικήσετε κ. Θ. Σουσούδη;

Με ανοιχτή συγκέντρωση στο Γαύριο ολοκλήρωσε ο Θ Σουσούδης την προτελευταία ημέρα της προεκλογικής περιόδου μιλώντας σε περίπου 80 άτομα.

Πέρα από τον απολογισμό της θητείας του και τον προγραμματισμός που κατά την αποπψή του έχει γίνει για την επόμενη δημοτική περίοδο, θέματα που συνεχώς επαναλαμβάνει καθ όλη την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, αξιοσημείωτα ήταν 2 σημεία της ομίλιας του.

Το ένα αφορά την περίπτωση του Δ. Γιαννίση και την πρόθεση του να υποβάλλει μήνυση για ψεύδη προς τον Θ Σουσούθδη μετά την τοποθέτηση του τελευταίου περί  «αδιαφανών διαδικασιών κατά την αγορά του σημερινού Δημαρχείου και του οικοπέδου που κατασκευάστηκε το ανοιχτό θέατρο» . Ο Θ Σοσυσούδης επανήλθε αναφέροντας ότι ας προχωρήσει σε ότι θέλει ο Δ ΓΙαννίσης «έχουμε να πούμε πολλά». «Άλλωστε το ακίνητο αυτό αγοράστηκε σε πολύ μεγαλύτερη αξία από την αντικειμενική αξία του ακινήτου»

Στο σημείο αυτό βέβαια οφείλουμε να επισημάνουμε ότι ο Δ Γιαννίσης έχει ήδη δια του Εν Άνδρω  δημοσιοποιήσει την έκθεση ορκωτών σύμφωνα με την οποία το ακίνητο τελικά αγοράστηκε σε πολύ χαμηλότερη τιμή απ αυτήν που εκτίμησαν οι ορκωτοί. Επίσης έχει κοινοποιήσει την έκθεση και άλλων ορκωτών που έψαξαν τα πάντα , μετά το 2002 και δεν βρήκαν κανένα μεμπτό σημείο στην εν λόγο υπόθεση.

Το δεύτερο αφορά τις μετεκλογικές συνεργασίες.

Στο σημείο αυτό ο Σουσούδης  ήταν μάλλον απολογητικός   αναφέροντας:

Δεν υπάρχει συμφωνία με κανέναν. Θέσεις ευθύνης θα δοθούν μόνο στους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης μας. Η ομάδα μας θα διοικήσει το νησί την επόμενη  ημέρα.

Δεν ανέφερε ότι με την αλλαγή του εκλογικού νόμου είναι πλέον υποχρεωτικές οι συνεργασίες αφού δεν θα υπάρχει αυτοδύναμη πλειοψηφία. Απέκρυψε ότι είναι υποχρεωμένος-εάν εκλεγεί Δήμαρχος –ή να έρθει σε συμφωνία με κάποια από τις δημοτικές παρατάξεις ή να αφήσει το νησί χωρίς ουσιαστική διοίκηση ή ακόμα να αναγκαστεί εάν δεν υπάρξουν συνεργασίες- να εφαρμόζει τις προτάσεις της αντιπολίτευσης, αφού θα έχει περισσότερους δημοτικούς συμβούλους. Πλήρες αλαλούμ δηλαδή.

Είναι μια σαφής προσπάθεια να απαντήσει στις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει και στις 2 δημοτικές παρατάξεις( Σουσούδη και Καπάκη) η συμφωνία των 2 ηγετικών ομάδων  την οποία δεν γνωρίζουν όλοι οι υποψήφιοι, ενώ αντιδρούν σφόδρα μεγάλο μέρος της κοινωνίας .

Άλλωστε που είναι η κριτική του Καπάκη προς την διοίκηση Σουσούδη που μέχρι χθες κατήγγηλε με κάθε τρόπο και που οι απαντήσεις και η κριτική του Σουσούδη

«Πνίγηκαν και εξαφανίστηκαν» στα ήδη συμφωνηθέντα.

Συμφωνηθέντα που δεν στηρίζονται σε προγραμματικές συγκλήσεις. Στηρίζονται σε προσωπικές αντιπάθειες, στην με κάθε τρόπο επιθυμία του Δημάρχου να παραμείνει στον Δημαρχιακό Θώκο και την ηγετική ομάδα Καπάκη να συμμετεχει στην διοικηση του Δημου

Πέραν όλων των άλλων θα έχουμε τον επίσημο υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ στο Νησί να μην ασκεί κριτική και επί της ουσίας να στηρίζει από τώρα τον Δήμαρχο που είναι μέλος της Τοπικής της ΝΔ.

Απόλυτο χάος

Η εξουσία είναι όμως γλυκιά…

Ρεπορτάζ Γ.Μ. για το Εν Άνδρω

 

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Φοβηθήκατε να γράψετε ότι Λοτσάρης και Γιαννίσης συμμαχούν, όπως σας έγραψα σε προηγούμενο σχόλιό μου και το κόψατε τάχα ότι τρόλαρα. Φοβάστε να γράψετε κάτι που λέτε συνεχώς για άλλους υποψήφιους. Και μη ξαναπείτε ότι είμαι λίγος και όχι σοβαρός, γιατί ξέρουμε ότι προχθές έστελναν άτομα του Λοτσάρη να παρακολουθήσουν την ομιλία Γιαννίση στη Χώρα. Και ξέρουμε βέβαια ότι δε θα τολμήσετε να το δημοσιεύσετε.

This comment was minimized by the moderator on the site

Ναι κύριε ρεπορτάζ ψήφο στο Λοτσαρη για να έρθει ο δεματοποιητης πλούσκα και να ανοίξουμε νέα σταυροπεδα...

This comment was minimized by the moderator on the site

Ο ΚΑΠΑΚΗΣ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΜΑ ΣΤΙΣ ΓΙΔΕΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΡΦΕΤΟ ΤΟΥ (ΠΛΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΕΙΣΗΣ ΠΟΛΙΤΟΥ) ΕΙΠΕ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ-ΤΡΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ, ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝΕ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΥΤΥ ΣΤΗΝ ΠΛΟΥΣΚΑ ΑΜΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ!!!
ΚΙ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑΝΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΛΕΓΕΣ ΚΑΙ Η ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ (ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΤΟΥ) ΨΗΦΙΣΕ ΥΠΕΡ ΧΥΤΥ ΣΤΗΝ ΠΛΟΥΣΚΑ, ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ. ΑΝ ΕΙΧΕ ΜΕΙΝΕΙ ΑΥΓΟ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ (ΠΡΟΛΑΒΕ ΚΑΙ ΤΑΣΠΑΣΕ ΟΛΑ Ο ΣΟΥΣΟΥΔΗΣ) ΘΑ ΤΟΥ ΛΕΓΑ ΠΙΑΣΕ Τ'ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΥΤΟ.
ΑΝΤΕ ΚΟΝΤΟΣ ΨΑΛΜΟΣ , ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΣΕ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΚΑΠΑΚΗ.

This comment was minimized by the moderator on the site

Μα ο κουνιάδος της πρώην δεν ήταν στο μακροτανταλο λάθος πληροφορίες σας δώσανε η έχετε μεγάλη φαντασια
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Τότε ήταν η κουνιάδα του κουνιάδου κι ευχαριστώ για την πληροφορία. Όσο από φαντασία στο Γαύριο περισσεύει με αυτά που ακούμε αυτές τις μέρες

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 4 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Ναι Ναι ψηφίστε Καπακη , Σουσουδη Μπαλλα οι οποίοι έλαμψαν δια της απουσίας τους και της ανικανότητάς τους σε οτιδήποτε ασχοληθηκαν.
Ψηφίστε τους να τους φορτωθούμε στο κεφάλι και τους τρεις μαζί τη δευτερη Κυριακη

This comment was minimized by the moderator on the site

Εσείς κ .Διαχειριστά της ιστοσελίδας δεν μας έχετε διευκρινήσει μέχρι τώρα , ως τι ενεργείτε , ως δημοσιογράφος - ρεπόρτερ ή ως....
.....
Σε κάθε περίπτωση για όλα " κοντός ψαλμός αλληλούια"!!!!
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ
Αλήθεια πιστεύετε πως ρωτάτε ή πως απαντάτε μόνος σας; Ξέρετε ποιοι είναι οι ρόλοι του δημοσιογράφου; Υπάρχει το ρεπορτάζ. Υπάρχει η κριτική. Υπάρχει το πολιτικό σχόλιο. Υπάρχει το χρονογράφημα.
Εσείς ποιο είδος θέλετε; Αν ζητάτε το ουδέτερο ρεπορτάζ έχετε δίκιο. Όμως θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας πως το 2016 - στις δόξες του τότο ο Καπάκης - αποτολμήσαμε να ασκήσουμε κριτική γιατί έστειλε - χάριν εντυπώσεων δύο αεροπλάνα με 8 μποφώρ. Τότε δεν υπήρχε κλιματική αλλαγή και αυθαίρετα. Υπηρχε όμως φωτιά στον Άγιο Πέτρο. Οι φίλοι του - όπως και σήμερα κραύγαζαν πως έσωσε το Μπατσί (!) και τον Άγιο Πέτρο. Δεν έσωσε τίποτα. Τα αεροπλάνα έφυγαν άπρακτα. Το σημειώσαμε και ο Καπάκης επιχείρησε με απίστευτους χαρακτηρισμούς να μας τελειώσει για να μην μας έχει εμπόδιο του!!! Δεν ζήτησε ποτέ συγνώμη όπως και στο Μάτι. Συνέχισε τις ύβρεις και όταν γράφαμε για την Πλούσκα της ζωης του που τώρα μπροστά στην συγκυβέρνηση ξέχασε και αυτός και ο Βόσσος. Πες τε μας έναν λόγο να στηρίξουμε αυτήν την αχαρακτήριστη πολιτική στάση που μόνο την καρέκλα και το ίδιον συμφέρον την ενδιαφέρει.
Αυτά τα λίγα και εξαιρετικά για τον ρόλο της δημοσιογραφίας γενικότερα που δεν ξέρετε και για εμάς ειδικότερα που δεν γνωρίζετε. Πάντα όπως και να έχει συμφωνούμε μαζί σας πως "σε κάθε περίπτωση για όλα " κοντός ψαλμός αλληλούια"!!!!"
ΥΓ Έχουμε αποφασίσει όταν μας επιτίθενται με ερωτήσεις/απαντήσεις που ερμηνεύουν με λάθος τρόπο τις προθέσεις μας ψιλολασπώνοντας και τρολάροντας μας να μην δίνουμε βήμα. Φτιάξαμε ένα site χιλιάδων επισκεπτών με πολύ δουλειά. Δεν είναι ανάγκη να αποδεχόμαστε το τρολάρισμα μας..
Απλά πράγματα...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 4 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

στηρίζουμε καπακη.. γιατί οι άλλοι μόνο για φωτογραφίες δήθεν χαιρετούρες και βίντεο είναι ικανοί.

This comment was minimized by the moderator on the site

Όποιος ψηφίσει ψηφοδέλτιο Καπακη ντροπιάζει το νησί.

This comment was minimized by the moderator on the site

ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΩΣ Γ.Μ.
ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕ.
ΒΕΒΑΙΩΣ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΥΤΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΜΑΤΟΠΟΙΗΤΗ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΠΑΚΗΣ.
ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΠΕΚΛΕΙΣΕ ΡΗΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΥΣΟΥΔΗ.
ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΑΙ ΠΛΗΡΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ
ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΟ ΚΥΡΙΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΟΥ ΕΝ ΑΝΔΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ -Η ΑΝΔΡΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ- ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ
Κοζανίτης Μιχάλης ή Κ.Μ.
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας. Πάντως στην πολιτική όσα λέγονται δεν γίνονται. Ιδίως από ανθρώπους με βεβαρυμένο παρελθόν στα ψέματα. Άρα το ότι αναιρείτε εσείς κάτι δεν εξηγεί τι έλεγε π.χ. ο κουνιάδος της προαλειφόμενης πρώην που πήγε στο Μακροτάνταλο για ψηστήρι. Εκτός αν μας θεωρείτε όλους χαζούς κι ο κουνιάδος της κουνιάδας που δεν έκανε ΤΙΠΟΤΑ επί 5ετία είναι ο μόνος έξυπνος.
Άρα ο Γ.Μ. που δεν είδατε - άρα δεν ήταν εκεί - μπορεί να είναι κουνιάδος της άλλης κουνιάδας του γιατρού που δεν της αρέσει ο τυχοδιωκτισμός. Συνεπώς ας περιμένουμε την Κυριακή. Έτσι κι αλλιώς η Άνδρος της Ζωής σας διακρίθηκε στα ψέματα επί 5ερία: με Καστανιώτηδες, με Μαρικαίτες, με Τασία που τον έλεγαν Τάσο και δεν ήξερε αν ήταν Βαγγέλης. Και κάπως έτσι πονηρά σκεπτόμενος ο αρχηγός κάηκε αυτανδρος...
Με την εκτίμηση μας
Εν Άνδρω...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 4 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Πιο πιθανή είναι σύμπραξη Λοτσαρη σουσουδη πάρα καπάκη με ονειροπαρμενο

Περισσότερα