Ολοκληρώθηκε η προεκλογική περίοδος σε Γαύριο και Μπατσί

 

Από τη συγκέντρωση Λοτσάρη στο Γαύριο.

Δ. Λοτσάρης: Συνεργασίες μόνο στη βάση αρχών και προγραμματικών συγκλίσεων

Βέβαιος για την νίκη στις 26 Μαΐου εμφανίστηκε στην τελευταία προεκλογική συγκέντρωση του στο  Γαύριο ο Δημήτρης Λοτσάρης. Μπροστά σε περίπου 200 άτομα εκ των οποίων η πλειοψηφία από το Γαύριο δεσμεύτηκε ότι θα είναι δήμαρχος όλων των Ανδριωτών.

Τόνισε ότι δεν θα συνεργαστεί με τον οποιονδήποτε με μοναδικό στόχο να καταλάβει τον δημαρχιακό θώκο. Θα συνεργαστεί πάνω σε αρχές και προγραμματικές συγκλήσεις με γνώμονα το καλύτερο δυνατό για την Άνδρο.

Άσκησε κριτική στον απερχόμενο δήμαρχο για έργα που χρηματοδότησε η Περιφέρεια και δεν έκανε. Για έργα που χρηματοδότησε και μελέτησε η Περιφέρεια και παρουσιάζει σαν δικά του. Για το ότι δεν προγραμμάτισε και δεν ωρίμασε κανένα νέο έργο για την επόμενη τετραετία.

Εξήγησε πως το σιλό – που έκανε σημαία η ομάδα Καπάκη – αδειοδότησε ο Δήμος Άνδρου! Καμία σχέση η Περιφέρεια. Απλώς το σύστημα Καπάκη – Σουσούδη βρήκαν θέμα για αντιπολίτευση στην υποψηφιότητα του.

Ανέλυσε στη συνέχεια το πρόγραμμα του συνολικά για το νησί και ειδικότερα για το Γαύριο. Δεσμεύτηκε για τον εκσυγχρονισμό και την επέκταση του Λιμανιού και για την κατασκευή του κλειστού γυμναστηρίου.

Τέλος, τόνισε την δέσμευσή του να συνεχίσει την διαδικασία- η οποία έχει  ξεκινήσει από την Περιφέρεια - για την δημιουργία υδατοδρομείου στο Γαύριο και την σύνδεση της Άνδρου με υδροπλάνα.

Έκλεισε παρουσιάζοντας όλο τον συνδυασμό του. 

Μπάλλας: αποκαλυπτικός στην τελευταία ομιλία του στο Μπατσί

Μιλώντας παρουσία 100 ατόμων από το Μπατσί ο Λευτέρης Μπάλλας έθεσε χειροκροτούμενος δύο σημαντικά θέματα επί τάπητος για το νησί. Το πρώτο χρειάζεται άλλο είδος τουρισμού για την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου. Το δεύτερο του ΧΥΤΥ.

Μιλώντας για τον τουρισμό τόνισε πως το Μπατσί είναι το τουριστικό κέντρο της Άνδρου εδώ και πολλά χρόνια. Για να έχει τουρισμό πάνω από δύο μήνες τον χρόνο θα πρέπει να σχεδιαστεί με διαφορετικό τρόπο το τουριστικό προϊόν και σε αυτό μπορεί να συμβάλει ο Δήμος.

Μιλώντας για το ΧΥΤΥ σημείωσε πως είναι ψεύτες όσοι παραμυθιάζουν με την Πλούσκα. Το θέμα πλέον είναι νομικό και όχι πολιτικό όπως λέει ο Καπάκης. Με την υπάρχουσα μελέτη και το δεδομένο νομικό πλαίσιο αν απορριφθεί η Πλούσκα επόμενη θέση είναι ο Καμπανός! Κάτι που δεν λέει ο κ. Καπάκης. Ακόμα τόνισε πως αν δεν επιτευχθεί 70% ανακύκλωση δεν μπορεί να λειτουργήσει ο ΧΥΤΥ. Και κατέληξε πως «δεν είμαστε τρελοί να θέλουμε να καταστρέψουμε το νησί ούτε ψεύτες να πούμε όσα περιφέρεται και λέει ο Καπάκης». 

Καπάκης: μεγάλη πανανδριακή συγκέντρωση στο Γαύριο

Με μια επιτυχημένη συγκέντρωση - για τα μέχρι σήμερα δεδομένα του - παρουσία περισσότερων από 120 κατοίκων της Υδρούσα, αλλά και πολλών από όλη την Άνδρο, έκλεισε τις προεκλογικές ομιλίας του ο τρίτος εκ των πέντε υποψηφίων δημάρχων Γ. Καπάκης. Παρουσίασε όπως μάθαμε ακόμα μια φορά τις θέσεις του για την Άνδρο εστιάζοντας ειδικά σε πολλά σημεία και στο Γαύριο που έχει ως «έδρα» του. Στην επίπεδη ομιλία που διάβασε ελάχιστα συνεπήρε το ακροατήριο του. 

Σημείωση: Ατυχώς είχαμε περιορισμένο ρεπορτάζ από τις δυο συγκεντρώσεις (Μπάλλα-Καπάκη) και καμία φωτογραφία. 

Ρεπορτάζ Γ.Μ. για το Εν Άνδρω

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Τόσο ελάχιστα συνεπήρε το ακροατήριο που δε σταματήσαμε να ακούμε χειροκροτήματα!!!!! Επισξς μίλησαν και κοποιοι από τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους που εκεί και αν φάνηκε η στήριξη του κόσμου!!!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΠΑΛΛΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΝ Φ.Γ. ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΟΥΣΟΥΔΗ ΜΕ 3 ΨΗΦΟΥΣ ?
ΞΕΡΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΠΑΛΛΑΣ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ Ο Φ.Γ. ΜΕ ΤΟΥΣ 3 ΨΗΦΟΥΣ ?
ΞΕΡΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΠΑΛΛΑΣ ΟΤΙ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ Ο Φ.Γ. ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΑΤΗΣΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ?
ΑΠΛΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΟΤΑΝ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ
ΟΥΤΕ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΔΕΙ ΕΣΤΩ 1 ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΔΙΟΜΙΣΙ ΧΡΟΝΙΑ.
ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΚΥΡΙΕ ΜΠΑΛΛΑ Η ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΗΤΑΝ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΣΑΣ ?

This comment was minimized by the moderator on the site

Απο λόγια του Κου Μπαλλα έχουμε χορτάσει......Απο έργα ΜΗΔΕΝ.......Ολα αυτά τα χρόνια που ήταν (Αντιδήμαρχος -Πρόεδρος δημ.συμβ) στα κοινά τι έκανε ???? Τ Ι Π Ο Τ Α !!!!
Η ουρά του Σουσούδη !!!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Ηθελα να ηξερα οι Γαυριωτες εχουν καταλαβει οτι θα βγαλουν δημαρχο Χωραιτη παλι;
Ειτε Καπακη ψηφισουν ειτε Σουσουδη το αποτελεσμα θα ειναι το ιδιο.....
Ο κυρ Δημαρχος θα τον πεταξει τον κυρ Γιαννη οσαν την τριχα απο το ζυμαρι μολις κανει τη δουλιτσα του.
Η Λενα την θεση της την εχει ηδη....αρα ολα καλα ε;;
Και να πεις οτι δεν το εχετε δει το εργο;; τα καλυτερα σας εκανε ο Σουσουδης κ τον χειροκροτατε ακομα....
Να δεις που σας αξιζει....δεν εξηγηται αλλιως!!!!!!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Αν καταφέρει ο Μπάλλας και εκλεγεί θα πρέπει να εχει κανει τάμα
Φάνηκε ότι δεν έχει πείσει τους Ανδριωτες

This comment was minimized by the moderator on the site

Η ομιλία Μπάλλα μακράν η καλύτερη ομιλία στο Μπατσί. Πήγα σε όλους αλλά χθές ήταν κάτι διαφορετικό, αναλυτικό χωρίς φανφάρες και μεγάλα λόγια.

This comment was minimized by the moderator on the site

Σας τα έλεγα οτι ο Μπάλλας είναι ο καλύτερος. Τώρα νομίζω το καταλάβατε όλοι και από το ντιπέιτ αλλά και χθές βράδυ ήταν Σ Υ Γ Κ Λ Ο Ν Ι Σ Τ Ι Κ ΟΣ.

This comment was minimized by the moderator on the site

μΈΧΡΙ ΧΘΕΣ ΗΜΟΥΝ ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΣ. ΟΜΩΣ Ο ΜΠΑΛΛΑΣ ΕΙΠΕ ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΟΝΤΑΙ. ΧΘΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ.

This comment was minimized by the moderator on the site

Ο Μπάλλας ήταν ειλικρινής, σωστός και ο καλύτερος που μίλησε στο Μπατσί. Ηταν η αποκάλυψη σε αυτές τς εκλογές. Καλή επιτυχία να έχει για το καλό της Άνδρου.

This comment was minimized by the moderator on the site

Νάσαι καλά με έκανες και γέλασα με το ατυχώς είχαμε περιορισμένο ρεπορτάζ αγαπητέ
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Άκου φίλε κανείς ποτέ δεν έστειλε τίποτα από τοιυς υποψηφίους του. Όταν πήγαν δύο άνθρωποι και μας έδωσαν ρεπορτάζ γράφατε για ρουφιάνους! Αυτά για να μην πουμε κι άλλα. Πάντως ο κ. Μπάλλας που καταφέραμε να έχουμε ένα ρεπορτάζ χωρίς φωτογραφίες γιατί ξέρει από πολιτική και δεν είναι άσχετος έστειλε ευχαριστήριο sms που τον καλύψαμε.
Εσείς πότε είπατε ένα ευχαριστώ ή συνεργαστήκατε με κάποιον σε τίποτα;
Συνεχισε να γελάς λοιπόν...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 4 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
Περισσότερα