ΧΩΡΑ: προεκλογικό πάρτι του Δ. Λάσκαρη!...

Μέσα σε όλα ο Δημήτρης Λάσκαρης επιχείρησε να θυμίσει πως έχουμε και περιφερειακές εκλογές και θα ψηφίσουμε και περιφερειακό σύμβουλο. Όπως ήδη είναι γνωστό έχουμε γράψει για τους περισσότερους υποψηφίους συμβούλους στο νησί μας. Και τις κινήσεις αυτού που έκανε την πλέον πολυέξοδη εκστρατεία. Οι άλλοι ήταν πιο διακριτικοί. Ο Λάσκαρης έχει ήδη γράψει για θέματα που διαχειρίστηκε στο site μας. Τώρα σκέφτηκε πως τελευταία μέρα καλό θα ήταν να κλείσει με ένα πάρτι μπροστά στο μαγαζί του στο πεζόδρομο. Ένα ποτό, ένα γλυκό ή αλμυρό για το καλό. Το πάρτι έγινε χτες και όπως είχε κόσμο πολύ και νεοφερμένους για τις εκλογές γέμισε ο χώρος στους δύο μπουφέδες που έστησε μπροστά στο μαγαζί του (φωτ. Εν Άνδρω).

Κάπως έτσι με το πάρτι όλων των ηλικιών ολοκλήρωσε μπροστά στο μαγαζί του ο Λάσκαρης την χαμηλών τόνων προεκλογική διαδρομή του. Όμως καθώς γράφουμε αυτές τις γραμμές και έχοντας γράψει για τους περισσότερους υποψηφίους θυμηθήκαμε πως έχουμε αδικήσει άθελά μας - λόγω της μεγάλης διακριτικότητας - έναν υπεύθυνο και σοβαρό υποψήφιο που εκτιμάμε ιδιαίτερα, αλλά που εκτίθεται με ένα μικρό ψηφοδέλτιο: τον Άγγελο Ψήτο. Δεν έστειλε υλικό να τον προβάλουμε. Αλλά τον αναφέρουμε εδώ έστω και εμβόλιμο. Αν κάποιος ψηφίσει κάτι άλλο ας θυμηθεί τον Άγγελο...(φωτ. Εν Άνδρω). 

Κατά τα άλλα κόσμος πολύς πέρασε χτες από το πάρτι του Λάσκαρη. Ο Γιώργος Σακελλάρης ζήτησε μια αναμνηστική φωτογραφία για την μέρα όπου όλοι εύχονταν σε όλους "καλή επιτυχία". Μέχρι την Κυριακή όλοι εύχονται και περιμένουν. Οι εκλογές είναι λένε "η γιορτή της δημοκρατίας". Αυτά μέχρι την Κυριακή το βράδυ, μετά τα φώτα σβήνουν, η γιορτή τελειώνει και όλοι επιστρέφουν στα έργα τους... (φωτ. Εν Άνδρω).

Όσοι εκλεγούν αναλαμβάνουν τον Σεπτέμβριο. Οι άλλοι στην αντιπολίτευση να κρίνουν όσους αναλάβουν. Κάτι που μερικοί δεν το καταλαβαίνουν - λόγω πολιτικής αρτηριοσκλήρωσης - και δεν ανέχονται διαφωνίες. Όλοι όμως επιστρέφουν και λίγο στα σπίτια τους που έχουν εγκαταλείψει προεκλογικά. Στη φωτογραφία ο Δημήτρης Λάσκαρης χτες με την μητέρα του. Περιμένει κι αυτή μήπως γυρίσει και τον δει... (φωτ. Εν Άνδρω).

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet