Μετεκλογικές ζυμώσεις και δηλώσεις ενόψει του δεύτερου γύρου που εκλέγει δήμαρχο

Λιμάνι Γαυρίου η μεγάλη εκκρεμότητα της 5ετίας που πέρασε.

Ξεκίνησαν οι μετεκλογικές ζυμώσεις, δηλώσεις και περιοδείες για την εκλογή δημάρχου στον δεύτερο γύρο της επόμενης Κυριακής. Ο απερχόμενος δήμαρχος πέρασε το βράδυ της Δευτέρας 27/5 από την παραλία στο Γαύριο σε μια εμφανή προσπάθεια να κάνει αισθητή την παρουσία στο λιμάνι της Άνδρου. Σε μια περιοχή που οι απουσίες και η αδράνεια του τον έφεραν στο τέλος τρίτο στις προτιμήσεις των δημοτών: μετά τον κ. Λότσαρη που ήρθε πρώτος και τον κ. Καπάκη που ήρθε δεύτερος.

Την ίδια στιγμή στην ίδια περιοχή ο κ. Λοτσάρης είχε σύσκεψη με όλη την ομάδα των υποψηφίων συμβούλων του για να χαράξουν την στρατηγική τους για τις επόμενες μέρες. Συνάμα εξέδωσε και ανακοίνωση που ευχαριστεί τους πολίτες της Άνδρου και τους απευθύνει κάλεσμα για τον δεύτερο γύρο στην οποία λέει τα ακόλουθα: 

"Αγαπητοί Ανδριώτες,

Θα ήθελα από καρδιάς να ευχαριστήσω όλους όσους στήριξαν την προσπάθεια μας για την μεγάλη αλλαγή στον Δήμο της Άνδρου.

Η μεγάλη μάχη θα κριθεί την άλλη Κυριακή. Θέλω να ζητήσω την προσέλευση όλων των συνδημοτών μας στην εκλογική διαδικασία του δεύτερου γύρου της  2 Ιουνίου. Θέλω να στηρίξετε την προσπάθεια μας απέναντι σε έναν Δήμαρχο που απέτυχε και να κάνει έργο και να ενώσει το Νησί.

Με το βλέμμα στο μέλλον,  καλώ κάθε πολίτη, κάθε Ανδριώτη και Ανδριώτισα, να ψηφίσει με γνώμονα το συμφέρον του τόπου. Για να γυρίσουμε σελίδα στο νησί μας. Ψηφίστε μια παράταξή που πλαισιώνεται από νέους ανθρώπους με κέφι, με όνειρα, με σχέδιο και με πρόγραμμα. Είμαστε αποφασισμένοι στην εφαρμογή ενός αποτελεσματικού μοντέλου συνεργασιών στη διοίκηση.

Αγαπητοί συμπατριώτες,

Πάμε όλοι μαζί για μια μεγάλη αλλαγή στον τόπο μας.  Για το ξεπέρασμα της στασιμότητας και της αδράνειας και για την πρόοδο και την ανάπτυξης του τόπου μας. Για την νίκη της νέας γενιάς."

Δήλωση έκανε επίσης και ο κ. Καπάκης. Μια δήλωση πολύ προσεκτική, αν και αρκετά εκτενή, στην οποία αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο συνεργασιών με όλους. Πράγμα που επιβεβαιώνει πιθανή συνεργασία του με τον κ. Σουσούδη. Αν καταφέρει φυσικά και εκλεγεί ο τελευταίος. Ιδιαίτερα ισορροπημένη η δήλωση Καπάκη δεν αφήνει πουθενά αιχμές για κανέναν. Ούτε για την διοίκηση Σουσούδη, που αντιπολιτεύτηκε σφόδρα επί 5ετία (απο κοινού με τον κ. Βόσσο). Και καταλήγει να ζητά "ψήφο κατά συνείδηση". Με ότι αυτό συνεπάγεται. Κάτι που αφήνει ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα.

Επικοινωνήσαμε και με τον κ. Μπάλλα και ρωτήσαμε αν θα κάνει κάποια δήλωση. Η απάντηση του ήταν ότι δεν θέλει επί του παρόντος να πει τίποτα. Τέλος περιμένουμε να δούμε τι θα πράξει ή τι πολιτική δήλωση θα κάνει ο έτερος υποψήφιος, ο κ. Γιαννίσης. 

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ" 

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΚΥΡΙΕ ΜΠΑΣΑΝΤΗ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΚΛΕΓΕΙ ????

This comment was minimized by the moderator on the site

Το Γαυριο επέλεξε Καπάκης. Ο καπάκης με 4 έδρες ειναι ο ρυθμιστής του συμβουλίου αν διαβάζετε μέσα από τις γραμμές όπως λέτε θα καταλάβετε ότι δεν τον ενδιαφέρει ποιος θα είναι ο δήμαρχος γιατί με αυτόν μαζί θα βγαίνει πλειοψηφία μόνο και εις αλλά με υγεία. Ας πρόσεχαν και οι δύο τι λάσπη ριχνανε τόσο καιρό καλό σας βράδυ καλή τύχη στο νησί μας οποίος και να βγει.
ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Σε ένα συμβούλιο 21 μελών χωρίς πλειοψηφία από κανέναν οι πλειοψηφίες θα σχηματίζονται και θα ανασχηματίζονται συνέχεια. Άλλωστε ρυθμιστής ήταν ο κ. Καπάκης επί 2,5 χρόνια έχοντας δύο συμβούλους + 3 ανεξάρτητους που συνέπλευσαν μαζί του. Ο ένας, ο Βόσσος μέχρι σήμερα μαζί του, Κι άκρη δεν βρέθηκε για ΚΑΝΕΝΑ μεγάλο θέμα. Σε όλα ψηφιζε λευκό. Κι αυτό δεν είναι λάσπη είναι πραγματικότητα. Και το ότι λαϊκιζε κι αυτό πραγματικότητα. Ένα σοβαρό θέμα δεν έφερε στο συμβούλιο πέρα από τις αρνήσεις του. Αυτά

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 4 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Στο γαυριο τρίτος γιατι σάρωσε ο Καπάκης!

ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ

Σάρωσε ο Καπάκης ως δεύτερος????!!!
Υπήρξε κάποιος πρώτος;;;;

ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΥΔΡΟΥΣΑΣ

Λοτσάρης Δημήτριος
ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟ
35,22 %
748 ψήφοι

Καπάκης Ιωάννης
Η ΑΝΔΡΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ
28,53 %
606 ψήφοι

Σουσούδης Θεοδόσιος
ΑΝΔΡΟΣ ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ
27,35 %
581 ψήφοι

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 4 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Βγηκε περιοδεια ο Σουσουδης στο Γαυριο . Έκανε τοσα χιλιόμετρα;;Εντυπωσιαζόμαστε. Και τι περιμένει; Θα μας δώσει σημασία πλέον; Θέλει ψήφους; ( Πήγε και Μπατσί επίσης. ) θα κουράστηκε.Τόσες διαδρομές απανωτες στην Αρβανιτιά 5 χρόνια δεν είχε κάνει σερί.
Ήθελε Να μας πεί οτι θα κανει εργα; Μετά την πετυχημένη 5 ετία του; Μαύρο ! Θέλουμε να ελπίζουμε στο καινούργιο ! Έχουμε την δύναμη! Να μην ξανάρθει απο δω!

This comment was minimized by the moderator on the site

Βεβαίως θα πρέπει πάντα να έχουμε στο νου μας ότι κανένας υποψήφιος δεν μπορεί να ελέγξει τους δημότες που τον ψήφισαν και και να τους οδηγήσει ως πρόβατα στις αγκάλες άλλου υποψηφίου της επιλογής του. Μην χτίζουν στην άμμο παλάτια περί στήριξης και ανταλλαγμάτων γιατί θα τρίβουν τα μάτια τους!
Μπορούμε να αποφασίσουμε μόνοι μας και οι νταβατζήδες δεν μας αρέσουν.

This comment was minimized by the moderator on the site

Βλέπετε παντού φαντάσματα...
ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Λάθος. Διαβάζουμε πίσω από τις γραμμές και ερμηνεύουμε πολιτικές...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 4 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro