ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΣΥΡΟΥ: Όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι Άνδρου. Εκλέγεται στην Χώρα ο Β. Αδάμης.

Το αδιέξοδο σχετικά με το ποιος και που εκλέγεται στα υπόλοιπα μεταξύ του συνδυασμών Θ. Σουσούδη και Γ. Καπάκη ήρθη σήμερα Τρίτη 30/7 όταν το πολυμελές πρωτοδικείο Σύρου ανακοίνωσε πως την τελευταία έδρα παίρνει για λογαριασμό του συνδυασμού Γ. Καπάκη ο πρωτοεμφανιζόμενος Β. Αδάμης στην Χώρα. Δεν εκλέγεται στα υπόλοιπα ο βετεράνος δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού Καπάκη Φ. Αθανασίου στο Γαύριο.

Με αυτή την εκλογή Αδάμη στη Χώρα εκλέγεται και από τον συνδυασμό Σουσούδη στην Υδρούσα ο απερχόμενος αντιδήμαρχος Γ. Ψωμάς, ενώ δεν εκλέγεται στην Χώρα η Α. Τσατσομοίρου. Έτσι λύθηκε το αδιέξοδο που είχε προκύψει λόγω των ελάχιστων διαφορών στα υπόλοιπα εδώ και δύο μήνες μεταξύ των δύο συνδυασμών.

Αναλυτικά, με την απόφαση 32/2019 του πολυμελούς πρωτοδικείου Σάρου (εκούσια δικαιοδοσία) που ανακοινώθηκε πριν από λίγο (30/7/19) εκλέγονται οι κάτωθι δημοτικοί σύμβουλοι από τους 5 συνδυασμούς:

Συνδυασμός Σουσούδη

Χώρα: Σουσούδης, Βάμβουκας, Βιδάλης, Θεοδωράκης

Κόρθι: Τρανακος

Υδρούσα: Ν. Μαμάη, Αντώνογλου, Γ. Ψωμάς

Συνδυασμός Λοτσάρη

Χώρα: Βενετική

Κόρθι: Μπακέλας, Τηνιακός

Υδρούσα: Μουστάκας, Α. Μακρή, Μπιθικώτση

Συνδυασμός Καπάκη

Χώρα: Αδάμης

Κορθι: Τσαούσης

Υδρούσα: Καπάκης, Τ. Μαμάη-Καπόν

Συνδυασμός Γιαννίση

Χώρα: Γιαννίσης,  Στεφάνου

Συνδυασμός Μπάλλα

Χωρα: Λ. Μπάλλας

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Ο ΣΟΥΣΟΥΔΗΣ ΕΙΧΕ ΒΆΛΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΊΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΥΔΡΟΥΣΑ ΣΤΗΝ ΧΏΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΊ. ΕΑΝ ΤΗ ΑΦΗΝΕ ΥΔΡΟΥΣΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΛΈΓΟΝΤΑΝ ΟΠΩΣ ΆΛΛΩΣΤΕ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΈΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΠΆΚΗΣ ΕΒΑΛΕ ΡΟΝ ΑΔΑΜΗ ΑΠΟ ΥΔΡΟΥΣΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΑΛΛΙΩΣ..ΜΠΑΑΑΑ! Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΌΣ ΤΟΥ ΚΑΠΆΚΗ- Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΛΑΓΟΎ- ΥΠΉΡΞΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ Ο ΑΔΑΜΗΣ ΚΑΙ Η ΜΑΜΑΗ. ΤΑ,ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΓΙΑΜΝΗ ΚΑΠΑΚΗ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ

This comment was minimized by the moderator on the site

ζούμε για να σ΄ακούμε.

This comment was minimized by the moderator on the site

σας πήραμε, σας πήραμε...τον ΑΔΑΜΗ
Welcome Bill

This comment was minimized by the moderator on the site

Γαυριώτη σχολιαστή κάνεις πολύ μεγάλο λάθος.
να σου θυμίσουμε ότι ήταν υποψήφιος στη δημοτική κοινότητα Χώρας και συνεπώς για αυτήν πρέπει να δουλέψει.
δεν έχει σημασία αν τον ψήφισαν Υδρουσαίοι και άφησαν έξω Χωραίτες υποψηφίους του συνδυασμού του κυρίου Καπάκη.
ας φρόντιζε ο κύριος Καπάκης και να ...'' καθοδηγούσε'' αναλόγως τους ψηφοφόρους του, σε Υδρούσα και Χώρα.
ακόμη κι εδώ ...ένα μπάχαλο δυστυχώς αυτός ο συνδυασμός και λυπούμαστε που το λέμε.
γιατί με την επιλογή αυτή και ο ίδιος ο κύριος Αδάμης θα έχει προβλήματα στη Χώρα, μή γνωρίζοντας απολύτως τίποτα για τιςαναγκες της και μαθαίνοντας,μάλιστα εδώ, ότι οι άλλοι συνυποψήφιοι της Χώρας του κυρίου Καπάκη, είναι έξαλλοι - και ήδη απομακρύνθηκαν απο τον Συνδυασμό του - ότι προφανώς δεν υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας και όλα είναι στον αέρα και οι δυσκολίες ατέλειωτες.
τι αδικημένου Γαυρίου και κουραφέξαλα μας τσαμπουνάς, όταν ήδη η εκλογή του έχει ήδη καεί στην Χώρα απο τουσ συνυποψηφίους του και πόσο μάλλον απο τους υπόλοιπους Χωραίτες και μή για την '' εκπροσώπηση τους'' απο τον κύριο Αδάμη.
μιά χαμένη τελικά ..καραμπόλα του εκλογικού νόμου, που αντί να ομαλοποιήσει τις επιλογές μας σαν δημότες, μας... ανοίγει προβλήματα...

.

This comment was minimized by the moderator on the site

Μα τον αδαμη τον ψηφίσαμε για να προωθήσει τα συμφέροντα του πιο αδικημένου μέρους του νησιού του Γαυριου και της Υδρουσσας. Χορτάσαμε από λόγια τόσα χρόνια και έργα που γίνονται μόνο μέσα από τη σταυροπεδα.

This comment was minimized by the moderator on the site

ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟΣ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ Ο ΑΔΑΜΗΣ....ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΑΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ...ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙ...ΑΣΧΕΤΑ, ΕΑΝ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΔΡΟΥΣΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΧΩΡΑΙΤΕΣ...
ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΚΥΡΙΕ ΚΑΠΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΣΑΣ..
ΑΛΛΑ ...ΑΝΤ' ΑΛΛΩΝ ..ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΑΣ ΠΟΡΕΙΑ ....
ΥΔΡΟΥΣΑΙΟΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ...( ΒΛΕΠΕ ΑΔΑΜΗΣ), ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ,ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΥ
ΟΣΟ ΚΙΑ ΚΑΛΕ ΣΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΑΔΑΜΗΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΩΝΡΙΖΕΙ ΤΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΕΧΕΙ Η ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΚΙΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΛΥΣΕΙΣ...
ΤΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΔΑΜΗ....ΝΑ ΘΕΛΈΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ...
ΜΙΑ ...ΚΑΡΑΜΠΟΛΑ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ... ΜΑΝΤΑΡΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ...
ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ..ΠΑΡΑ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ...

This comment was minimized by the moderator on the site

Εκλέγω=Επιλέγω
επιλέγω ή απορρίπτω, ακόμα και εντός παράταξης. Δεν δίνεται λευκή επιταγή σε οποιαδήποτε παράταξη για να διοικήσει κατά το δοκούν, με τους αρεστούς, τους πιο διαπλεκόμενους και πιο διαχειρίσιμους.
Αν εσείς είχατε μοιράσει διαφορετικά την πίτα προεκλογικά κι έμειναν εκτός νυμφώνος μερικά σιγουράκια, δεν θα μας πείσετε ότι στο όνομα της τήρησης των ενδοπαραταξιακών ισορροπιών σας θα πρέπει να παραβιαστεί η δημοκρατικά εκφρασμένη βούληση των ψηφοφόρων. (κάτι τέτοια ανακοινώνονται προεκλογικά, αρκεί να υπάρχουν τα απαιτούμενα προσόντα στο παντελόνι). Όσο για τις έμμισθες θέσεις, ο καυγάς είναι για αυτό ακριβώς το πάπλωμα. Οι υπόλοιποι παίρνουν μεζέ, αλλά και πάλι από το τίποτα κάτι είναι κι αυτό.

This comment was minimized by the moderator on the site

ΜΑ ΠΟΣΟ ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ '' ΕΚΛΕΓΩ'' ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ...ΔΥΟ ΤΡΙΑ ΛΟΓΑΚΙΑ ?
ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΕΜΜΙΣΘΗ ΘΕΣΗ ΛΕΕΙ, ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ...ΧΡΙΣΤΟ ΑΠΟ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ?
ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΦΙΛΤΑΤΕ-Η, ΓΙΑ ΑΝΤΙΔΗΑΜΡΧΟΥΣ Ή ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΝΑΛΛΑΓΗ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ, ΠΟΥ.... '' ΕΚΤΕΘΗΚΑΝ'' ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΖΩΝΤΑ ΘΕΣΜΙΚΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ Ή ΠΑΡΑΤΑΞΗ, ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΡΟΟΔΟΥ ΚΑΙ ΠΡΑΗΓΜΑΤΙΚΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΟΡΑΓΝΙΣΜΟΥ ΤΕΤΟΙΑΣ ΜΟΡΦΗΣ.
Η ΑΓΝΟΙΑ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ, ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ, ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ Κ.ΛΠ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΕΡΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΕΣΥ ΘΑ ΖΗΤΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΕΝΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ.
ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΚΙ ΕΓΩ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΣΟΥ ΜΑΘΟΥΜΕ ..

This comment was minimized by the moderator on the site

Οι Δημοτικοί Συνδυασμοί που ζήτησαν την ψήφο μας στις εκλογές του Μαίου 2019 και εμείς σαν πολίτες τους δώσαμε, διμόρφωσαν το νέο Δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Ανδρου, που απο την 1η Σεπτεμβρίου 2019, αναλαμβάνει δράση.
Οι βασικές λειτουργίες όλων των Δημοτικών Παρατάξεων,είναι γωνστές, καταγράφτηκαν καθ’ όλη την προεκλογική περίοδο και αναλόγως εκτιμήθηκαν και ψηφίστηκαν, όπως θέλησε-επέλεξε, η πλειοψηφία των Ανδριωτών ψηφοφόρων.
Τώρα όλα τα εκλεγμένα πρόσωπα και μή, είναι υποχρεωμένα να εφαρμόσουν και να τηρούν, εφόσον επέλεξαν να συμμετάσχουν ενεργά σε κάθε έναν Συνδυασμό των κομμάτων, την πορεία τους, μέσα και έξω απο το Δημοτικό Συμβούλιο.
Εφόσον λοιπόν η κάθε Δημοτική Παράταξη, συμμετείχε στις εκλογές, προτείνοντας στους ψηφοφόρους ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα για το νησί μας,τώρα είναι καλό να υπενθυμίσουμε προς όλους τους αγαπητούς εκλεγμένους αλλά και τυος μή εκλεγμένους αλλά ενεργάστελεχη των Συνδυασμών αυτών, ότι,το πρόγραμμα είναι «δεσμευτικό» να το εφαρμόσουν, είτε σαν διοίκηση, είτε σαν αντιπολίτευση και να προσπαθήσουν με κινήσεις τακτικής με την καλή έννοια του όρου, να εμπεδώσουν πνεύμα συνεργασίας και αλληλοβοήθειας, για το κοινό καλό του νησιού μας.
Ελπίζουμε λοιπόν, ότι, η νέα περίοδος που ξεκινά την 1/9/2019, να έχει λάβει υπόψη της, όλες τις παραμέτρους αυτές και να επικρατήσει πνευμα συνεργασίας απο όλους τους εκπροσώπους μας.
Ελπίζουμε τέλος και πορευόμενοι, όλοι τους, μέσα κι έξω απο το Δημοτικό Συμβούλιο,
Να κάνουν τις όποιες αλλαγές θελήσουν και επιβάλλονται να γίνουν, όταν, κάποιος-οια Σύμβουλος δεν μπορεί να προσφέρει, δεν έχει τελικά ελεύθερο χρόνο,δεν έχει το ‘’μομέντουμ’’ τελικά να προσφέρει και να μην χαθεί κι αυτή η 4ετία με ..κοκκορομαχίες και ανούσιες κόντρες και like και μόνον like μέσα στο facebook, που δεν οδηγούν πουθενά και απλά αυτοπροβάλλονται και απο ουστιαστική δουλειά...ένα τίποτα !
Ας μην το ξαναζήσουμε αυτό, τούτη την φορά φίλοι μας.....
Καλό ξεκίνημα συμπατριώτες.

This comment was minimized by the moderator on the site

Αμπελοφιλοσοφιες και μα...ες γράφεις εσύ, που προσπαθείς να μας πείσεις ότι παρότι ΔΕΝ σε εκλέξαμε πρέπει να σε φορτώνουμε -σε έμμισθη θέση ακόμα καλύτερα. Τα λεφτά αισθηματα όλων σας που προσπαθείτε να εξασφαλίσετε μισθό μέσω αιρετών θέσεων και επιβεβαίωση της -ανυπαρκτης- αξίας σας τα έχει αντιληφθεί η ανδριωτικη κοινωνία και μόνο εσείς νομίζετε ότι μας παραμυθιαζετε. Είναι γνωστές οι αλλλαξο.....ες που καταστρωνετε, είναι το αστείο του καλοκαιριού......συνεχίστε καραγκιοζακια.

Περισσότερα