ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ 28/8: Ορκωμοσία δημάρχου, μελών ΔΣ και συναυλία με Φωτεινή Δάρρα

 

Την Τετάρτη 28 Αυγούστου 2019 και ώρα 19:30 στο Ανοιχτό Θέατρο Άνδρου θα γίνει η τελετή ορκωμοσίας του νέου δημάρχου Άνδρου Δημήτρη Λοτσάρη και των 21 μελών του νέου δημοτικού συμβουλίου, καθώς και των προέδρων Συμβουλίων και Κοινοτητων. Θα ακολουθήσει συναυλία από την Φωτεινή Δάρρα με ελεύθερη είσοδο (Φωτ. Εν Άνδρω).

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Αντώνης Αντώνογλου
3 Αυγούστου στις 4:06 μ.μ. ·
Μαγκας

Γεώργιος Τρανάκος Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Άνδρου
2 Αυγούστου στις 3:54 μ.μ. ·
Η " ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ "

Με αφορμή πρόσφατα δημοσίευματα που δυσφημίζουν το νησί μας και αφορούν την ύπαρξη πλαστικών σακκούλων στην θάλασσα, μέσα στην τουριστική περίοδο του ενός μηνός τον χρόνο, για τον οποίο κάνουν αγώνα όσοι διαβιώνουν από αυτόν προκειμένου να καταφέρουν να επιβιώσουν, έχω να παρατηρήσω και δημοσιεύσω τις παρακάτω σκέψεις μου.
Ο ΧΥΤΑ, ο χώρος των απορριμμάτων που προϋπήρχε στην τοποθεσία Σταυροπέδα, εδώ και σαράντα χρόνια, κατέρρευσε σε μια νύχτα και εξαφάνισε την παρακείμενη μικρή παραλία τον χειμώνα του 2010, καταλήγοντας στην θάλασσα! Χιλιάδες τόννοι απορριμμάτων κατέκλυσαν το σημείο. Αυτό το γράφω ως αυτόπτης μάρτυρας και ασχολούμενος με την αντιμετώπιση της θαλάσσιας ρύπανσης, λόγω της Υπηρεσιακής μου ιδιότητας.
Η Ανδρος εξ αιτίας εκείνου του γεγονότος πέρασε και περνά δύσκολα χρόνια μέχρι και σήμερα για την αντιμετώπιση του τρόπου διαχείρισης των απορριμμάτων.
Ολοι γνωρίσαμε τότε, ότι ειχε συμβεί οικολογική καταστροφή της περιοχής.
Οι προσπάθειες ανάκτησης του περιβάλλοντος έγιναν εν μέρη, στα πλαίσια των μελετών πανεπιστημιακών και Υπηρεσιακών φορέων και ο χερσαίος χώρος αποκαταστάθηκε πριν λίγα έτη με ευρωπαϊκή χρηματοδότηση.
Οταν οι άνθρωποι, ασχολούμενοι με τα κοινά τοτε, προσπαθούσαν για την αντιμετώπιση της δύσκολης κατάστασης στο νησί, υπήρξαν φορείς εκτός νησιού μας, που ξαφνικά μυρίστηκαν "παραδάκι" και άρχισαν τις άναρθρες κραυγές!!
Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο τότε Δήμαρχος Ραφήνας, που μετά απο πέντε ημερες "διαπίστωσε" , οτι η περιοχή της Ραφήνας ειχε ρυπανθεί απο τα απορρίμματα της Ανδρου και ζητούσε τα ρέστα απο τον τότε Δήμαρχο Άνδρου!! Το έγγραφο το ειχα λάβει υπηρεσιακα ο ιδιος!
Με λιγα λόγια ο Δήμαρχος Ραφήνας, χωρίς να έχει αντίληψη το τι συμβαίνει στην Άνδρο, έβγαλε τα συμπερασματά του λέγοντας εν ολίγης ότι, οι σακκούλες έβαλαν προωστήριο δύναμη ίση με ενός πλοιαρίου, ταξίδεψαν ολοταχώς και αγκυροβόλησαν στην Ραφήνα!!!
Χωρίς να μπορεί να μας πει βέβαια πόσες σακκούλες, πλαστικά, απορρίμματα και απόβλητα βιοτεχνιών, εκβράζει στην Ραφήνα το ρέμμα που διέρχεται όλα τα Μεσόγεια!!
Ξαφνικά λοιπόν τωρα μια ομάδα εθελοντών ανακάλυψε χρυσό!!! Σακούλλες στην Άνδρο!!
Δεν θα αναφερθώ στο τι γίνεται ή οχι, καλά ή άσχημα στο νησί μας για την διαχείριση των απορριμμάτων. Αλλά αυτή η "ανακάλυψη" πέραν της αφύπνισης περι οικολογικής μας συνείδησης κλπ κλπ, για μένα κρύβει άλλες ιδιοτελής σκοπιμότητες!!
Λυπάμαι που το λεω, αλλά δεν είδα το Ρόϋτερ να ασχολείται με τα εκατό λάστιχα οχημάτων που ανασύρθηκαν απο τον βυθο της θάλασσας στο Λουτράκι απο ομάδα εθελοντών δυτών πριν λίγες ημερες!! Και δεν ειναι η πρώτη φορά.
Εκει δεν υπάρχουν ευαισθητοποιημένοι???
Ας αναλογισθεί εκείνος που έγραψε το άρθρο περι πλαστικών κοραλλιών αν βοήθησε στην οικολογική μας συνείδηση ή οχι!!
Και θα ήθελα να δω ανησυχίες και προβληματισμούς για τις περιβόητες οικολογικές βιοδιασπόμενες σακούλες που οι ίδιες οικολογικές οργανώσεις διαφήμιζαν πριν χρόνια ως τρόπο αντιμετώπισης ρύπανσης. Οι οποίες τώρα έχουν κατακλύσει όλη την Μεσογειακή θάλασσα με εκατομμύρια κομματάκια, προκαλώντας τεράστια καταστροφή σε όλους τους θαλάσσιους οργανισμούς!!

https://www.facebook.com/adonis.adonoglu/posts/135616697654412?__tn__=-R

This comment was minimized by the moderator on the site

Εχέσθη η φορβάς εν αλωνίω αν πας ή δεν πας Αντωνάκη
Εδώ πέρναγες από τη χωματερή του σχολικού συγκροτήματος στο Γαύριο και δεν έκανες τίποτα τώρα θυμήθηκες το σεμνά και ταπεινά.

Αντώνης Αντώνογλου
4 Αυγούστου στις 9:31 μ.μ. ·
ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ......

Καταλαβαίνω την χαρά σου να ορκιστείς δήμαρχος, κατανοώ ότι αυτό θέλεις να το μοιραστείς με όλους τους φίλους σου, πράγμα το οποίο συνέβη. Άλλο ένα γλέντι τι νόημα και μήνυμα έχει;
Δεν μπορώ να παρακολουθήσω τρόπους προσωπικής προβολής ύπαρξης και μάλιστα με χρήματα της περιφέρειας που τόσο απούσα ήταν αυτά τα χρόνια με το νησί.
Και αυτό το ''ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ'' που είναι ; Χάθηκε πριν ξεκινήσει το ταξίδι του; Με όλο τον σεβασμό στους θεσμούς και στις διαδικασίες αναρωτιέμαι αν υπάρχει λόγος να παρίσταμαι;

This comment was minimized by the moderator on the site

Ο Α. Αντώνογλου που εξελέγη με τους Νέους Ορίζοντες στο Γαύριο δήλωσε πως δεν θα προσέλθει και δεν θα συμμετάσχει στην ορκωμοσία της 28ης Αυγούστου 2019 γιατί είναι "σεμνός και ταπεινός" και δεν θέλει να προμοτάρει με την παρουσία του μια εκδήλωση ορκωμοσίας στο θέατρο που την ακολουθεί μια συναυλία ποιότητας γιατί την θεωρεί "δημόσιο θέαμα".
Δεν έχει πάει ποτέ στο εξωτερικό χώρο του δημαρχειου να δει σε τι άθλια κατάσταση τον παραδίδουν οι Νέοι Ορίζοντες και ο δήμαρχος με τον οποίο πολιτεύτηκε. Αν πήγαινε θα έβλεπε την αθλιότητα που υπάρχει και στο κτίριο - που δεν έχει συντηρηθεί από το 2011 και στον περιβάλοντα χώρο. Πέρασε μια πενταετία κι δήμαρχος του δεν έβαψε ούτε πομολο!
Όμως ο Αντώνογλου σεμνός και ταπεινός θέλει να ορκιστεί πίσω από ένα κοτετσόσυρμα που έχουν βάλει στο προαύλιο. Μπορεί να θέλει να ορκιστεί στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου που χωρά 46 ανθρώπους που θα μπουν ίσως με προσκλήσεις. Αυτός θα μπει. Οι άλλοι ας μην μπουν.
Και τον προσβάλει τον Αντώνογλου πρωτον η συναυλία της Δάρρα. Της ζουγανέλη όχι. Για την πρώτη πληρώνει η Περιφέρεια. Για την δεύτερη ο Δημος. Στο Δήμο είναι large ο Αντώνογλου. Τον προσβάλει δεύτερο η συναυλία μετά την ορκωμοσία. Εδώ εχει δίκιο. Έχει βάλει μαύρες πλερέζες ο άνθρωπος μετά τις εκλογές. Για κηδεία είναι όχι για πανηγύρια. 'Αλλωστε τρίτο στο σχολείο όταν τα παιδιά του παίρνουν το ενδεικτικό δεν κάθεται στη γιορτή που ακολουθεί με τραγούδια και στίχους. Φεύγει γιατί είναι σεμνός και ταπεινός και πάει και κρύβεται στο σπίτι του.
Μεγάλη απώλεια η μη ορκωμοσία Αντώνογλου για το Γαύριο και την σεμνότητα αι ταπεινότητα από την οποία δοξάστηκε ο δήμαρχος με τον οποίο πολιτεύτηκε και εκλέχτηκε.
Μεγάλη απώλεια ο Αντώνογλου που στο Εν Άνδρω βιαστήκατε να τον γράψεται στους νέους κι αυτός σας βγήκε πιο παλιός και γερασμένος απ' όλους. Ακούς να μην πηγαίνει σε γιορτές και συναυλίες ο σεμνός και ταπεινός...

This comment was minimized by the moderator on the site

Γελάω μ' αυτά που διαβάζω, ξεχνάνε εύκολα μάλλον κάποιοι. Άλλες είχαν έννοια τι θα φορέσουν σε κάθε έξοδο και πως θα επιδειχθούν. Ο νέος Δήμαρχος είναι απλό και έξυπνο παλικάρι δεν έχει ανάγκη να ραφτεί, άλλες είναι οι προτεραιότητές του!!!!!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Η εθνική μας μοδίστρα Μαρέβια. έχει αναλάβει στιλιστικά τον νέο Δήμαρχο κ. Λοτσάρη. Του ετοιμάζει το κοστουμάκια για την ορκωμοσία.

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 4 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Έλεος πια, πόσοι κακεντρεχείς και αδαείς άνθρωποι γύρω μας!!!!! Μια ορκωμοσία θα είναι, εδώ πληρώνουμε Δημοτικά Τέλη Κολωνακίου και Βορείων Προαστίων και άχνα δε βγάζει κανείς, αυτό τους πείραξε; Όσο για τη Φωτεινή Δάρρα τι να πω, μάλλον δε τη γνωρίζουν και φυσικά δεν την έχουν ακούσει. Μερικοί δυστυχώς κοιμούνται με τα τσαρούχια ακόμη!!!!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Έλεος. Μια ζωή να κατηγορήσουμε. Η λέξη άνθρωπος δεν ευχαριστιεται με τίποτα. Αρκεί να έχει να πει κακίες και αρνητικά σχόλια.

This comment was minimized by the moderator on the site

Όπως έχουμε γράψει δεν επιτρέπουμε το τρολάρισμα. Μόνο τον σχολιασμό. Κάποιος γράφει σαν "επαγγελματίας από τα Σπάτα". Σε λίγο θα έχουμε και "επαγγελματία από το Χαλάνδρι" που θα υπονοεί τα πάντα μη λέγοντας τίποτα συγκεκριμένο. Επίσης δεν ανεβάζουμε ύβρεις και άθλιους προσωπικούς χαρακτηρισμούς. Χιουμοριστικούς χαρακτηρισμούς ίσως. Μερικοί που έχουν σχέση με γνωστό και αποτυχόντα για ακόμα μια φορά συνδυασμό έχουν ξεφρενιάσει ανωνυμως! Επίσης, δεν δημοσιεύουμε προσωπικές επιθέσεις. Αν κάτι είναι πολιτικό ευχαρίστως. Και τέλος δεν απολογούμαστε εμείς για πεπραγμένα δημάρχων, επάρχων, δημοτικών συμβούλων. Μόνο για εμάς και το site μας δίνουμε λογαριασμό. Απλά πράγματα...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 4 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Η Μ.Α. έχει αναλλάβει στυλίστρια της Αναστασίας της ζωής της την ετοιμάζει για την ορκομωσία.

This comment was minimized by the moderator on the site

Σιγά μην ξοδευτεί να κεράσει κοψίδια....αν τα πληρώναμε εμείς οι δημότες όμως θα κερνούσε ολόκληρο αρνί τον καθένα!!

Περισσότερα