Ανοιχτό θέατρο -Τετάρτη 28/8: Ορκωμοσία δημάρχου, δημοτικού συμβουλίου, τοπικών συμβουλίων. Ακολουθεί συναυλία με την Φωτεινή Δάρρα.

Όπως ανακοινώθηκε την Τετάρτη 28 Αυγούστου 2019 στις 7:15 μ.μ., στο Ανοιχτό θέατρο Άνδρου θα  γίνει η τελετή ορκωμοσίας του νέου Δημάρχου Άνδρου Δημητρίου Λοτσάρη, των μελών του νέου Δημοτικού Συμβουλίου και των Προέδρων και των μελών των Συμβουλίων των Κοινοτήτων.

Την ορκωμοσία θα τελέσει ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σύρου-Άνδρου Δωρόθεος ΙΙ. Την εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους, ο Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου  Γιώργος Λεονταρίτης, οι Βουλευτές Αικατερίνη Μονογιού και  Φίλιππος Φόρτωμας, ο πρόεδρος του περιφερειακού Συμβουλίου Κωνσταντίνος Μπιζάς, ο Δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς και άλλοι επίσημοι.

Σύντομο χαιρετισμό θα απευθύνουν όλοι οι επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων και η εκδήλωση θα λήξει με την ομιλία του νέου Δημάρχου.

Θα ακολουθήσει η Συναυλία "ΕΡΩΤΑΣ…κάτω από το φεγγάρι" με την Φωτεινή Δάρρα και με ελεύθερη είσοδο.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όπως μας πληροφόρησαν ο μητροπολίτης Σύρου-Άνδρου Δωρόθεος ΙΙ με την ευκαιρία της επίσκεψης του στην Άνδρο την Τετάρτη 28 Αυγούστου για την ορκωμοσία την επομένη μέρα, Πέμπτη 29 Αυγούστου ώρα 9:00 π.μ., που η εκκλησία τιμά την Αποτομή της Τιμίας Κεφαλής του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου, θα χοροστατήσει σε λειτουργία στο παρεκκλήσι του Αγίου Ιωάννη στο κτήμα Γ.Λ.Καμπάνη. 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ

Χαρούμενη 4ετία

This comment was minimized by the moderator on the site

Εικόνα σου είμαι, κοινωνία, και σου μοιάζω.......
Tίποτε άλλο!!!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Ο Σουσούδης έγινε συνώνυμο της φιγούρας. Από ουσία μηδέν. Αυτός ο λόγος που έβγαλε στην πλατεία Καίρη με σκηνικό τα φώτα, τα βεγγαλικά, τις κόρνες, τα κατά παραγγελία χειροκροτήματα και τα μπλε μπαλόνια ούτε νεόπλουτος έφηβος σε Μυκονιάτικο πάρτυ γενεθλίων δεν κάνει!

This comment was minimized by the moderator on the site

Το πρώτο που πρέπει να κάνει ο νέος Δήμαρχος είναι να αφαιρέσει τα ηλιακά φώτα και το σύστημα γκαζόν από την οικία Σουσούδη. Αυτά όλα είναι πληρωμένα από τον λαό και όχι από την τσέπη του. Και επίσης να εξετασθεί αν ο ιδιωτικός δρόμος που ανοίχτηκε στα Λειβάδια και που οδηγεί στο σπίτι του γνωστού υποστηρικτή εξ Αμερικής χρηματοδοτήθηκε από τον Δήμο. Αν όντως ισχύει να κοπεί άμεσα παραστατικό για είσπραξη του ποσού!!!

This comment was minimized by the moderator on the site

ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ

Σημαντική η σημερινή ημέρα για το νησί μας, καθώς αλλάζει σελίδα ο Δήμος. Εύχομαι ο Κος Λοτσάρης να ανταποκριθεί στις προσδοκίες του λαού και να καταφέρει να πετύχει στο δύσκολο έργο του. Σήμερα είναι κάτι σαν ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ για την Άνδρο, καθώς αποχωρεί από τη θέση του Δημάρχου ο Σουσούδης (δεν τον αποκαλώ Κύριο). Παράλληλα ελπίζω εάν έχει ίχνος ντροπής και ευαισθησίας, να πάρει την οικογένειά του και να σηκωθεί να φύγει από το νησί που τόσο κακό προκάλεσε τα τελευταία πέντε χρόνια. Ποτέ ξανά να μην έχουμε ένα Δήμαρχο τόσο αναποτελεσματικό όπως ήταν ο Σουσούδης.

This comment was minimized by the moderator on the site

Δυστυχώς όλα σε αυτό το νησί δουλεύουν από καθαρή τύχη. Τα πάντα. Τι να πούμε; για το ότι δεν έπεσαν τα ταβάνια του δημοτικού σχολείου Χώρας σε ώρα μαθήματος; Το ότι δεν πάθαμε και εφέτος καμιά γαστρεντερίτιδα λόγω νερού και των σκουπιδιών που έχουν μολύνει τον υδροφόρο ορίζοντα είναι θέμα μεγάλης τύχης. Το ότι δεν θρηνήσαμε κανέναν πεζό από αυτούς που περπατούσαν νυχτιάτικια από Χώρα έως Μεσσαριά είναι τύχη. Σε πολλά σημεία ιδίως στις στροφές που δεν φωτίζονται και δεν έχουν κλαδευτεί οι λεύκες η ορατότητα είναι μηδενική τις νύχτες. Οι πεζοί που περπατούσαν δεξιά δεν φαινόντουσαν! Το ότι δεν γίναμε πρωτοσέλιδο και για τα επίγεια σκουπίδια και αυτό θέμα τύχης είναι. Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν ήρθε ο Ντι Κάπριο στην Άνδρο να την δει και από κοντά! Και πολλά άλλα ακόμα. Ιδίως η κατάσταση στο λιμάνι είναι τραγική. Πύλη εισόδου νησιού είναι αυτή;;;Αν αυτή η κολόνα που στέκει σε μιά βίδα στέκει ακόμα θέμα τύχης και αυτό...και όπως θέμα τύχης θα είναι μην πέσει πάνω σε κανέναν άνθρωπο...

This comment was minimized by the moderator on the site

Μυνηση χρειάζεται κ.Διαμαντη για παραπληροφόρηση και συκοφαντίες το simatoros που αντί να κρύβονται στα καβούρια τους για την καταστροφή του τόπου 5χρονια τώρα που με την δική σας βοήθεια τότε εξελέγει έχουν το θράσος τώρα να μιλούν και να προσπαθούν να παραπλανήσουν τους Ανδριωτες Αισχος!!
ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Αναρτούμε το σχόλιο αν και έχουμε μπερδευτεί με την υπογραφή simatoros. Θα σας παρακαλέσουμε να μην την χρησιμοιείτε ξανά...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 4 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Οι πάπιες μας μαραναν στο Παραπόρτι το χαλί και η βρωμιά δεν την βλέπει κανένας? Πρώτα κάνουμε υποδομές (παρκάκι παγκάκια καλαθάκια οδοστρωμα ) και μετά φέρνουμε τις πάπιες..τις οποίες και είναι υποχρεωμένος να τις ταιζει.

This comment was minimized by the moderator on the site

Αγαπητέ μου Δημήτρη Στρατή εάν είχες καμία καντίνα η κανένα μαγαζί παρανομο και τον εγλυφες να δεις για ποτέ θα σε εξυπηρετούσε.Ο χειρότερος δήμαρχος όλων τον εποχών άφησε αρνητικό όνομα στην ιστορία της Άνδρου. Εγκατάλειψη σε όλους τους τομείς.Ακομα και το δημοτικό σχολείο που φειτουν τα ίδια του τα παιδιά ριμαξε με κίνδυνο την ασφάλεια των παιδιών μας ντροπη!! Ούτε φώτα δεν μπόρεσε να βάλει και είναι μέσα στο σκοτάδι αφού τα ηλιακά φωτιστικά τα έβαλε στο σπίτι του δεν μπορούσε να τα τοποθέτησει στο πάρκινγκ του δημοτικού σχολείου...

This comment was minimized by the moderator on the site

Πολλά λέγονται ότι ο Δήμος είναι μέσα στους πρώτους εννέα δήμους στα οικονομικά ευτυχώς δεν τρώμε κουτοχορτο. Να ξεχρεωσει πρώτα τους εκατοντάδες επαγγελματίες που χρωστάει ο Σουσουδης χρεονωντας τους αξιόλογα ποσά σε αυτούς και τις οικογένειές τους και μετά να μας πει ο Σουσουδης και ο βουραζερης εάν θα έχουν πλεόνασμα. Ευτυχώς οι Ανδριωτες τους έδειξαν τον δρόμο ώστε να γυρίσουν σπίτι τους

Περισσότερα