Έφυγε και το δεύτερο κύμα. Έμειναν τα προβλήματα!

Σχεδόν ίδια κίνηση είχε το λιμάνι του Γαυρίου στις 25/8 με αυτή της προηγούμενης Κυριακής. Το δεύτερο κύμα επισκεπτών έφυγε χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα στην διαχείριση της κίνησης.

25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019 ΑΝΔΡΟΣ - ΡΑΦΗΝΑ
  ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΙΧ ΔΚ ΦΓ
NAXOS JET 125 3 4 0
SUPER EXPRESS 270 52 0 0
ΘΕΟΛΟΓΟΣ 436 110 11 7
Φ.Φ.ΑΝΔΡΟΣ 450 105 4 1
AQUA BLUE 333 100 12 3
SF II 472 110 10 0
ΘΕΟΛΟΓΟΣ 1053 276 35 4
Φ.Φ.ΑΝΔΡΟΣ 722 232 36 5
ΣΥΝΟΛΟ 3861 988 112 20

Υπήρξαν βεβαίως μισάωρες καθυστερήσεις στα πλοία, οι οποίες όμως οφείλονταν στην αυξημένη κίνηση και στα άλλα λιμάνια, αλλά και στις δύσκολες καιρικές συνθήκες στο Αιγαίο.

Παρά την έξοδο όμως η κίνηση στο νησί παραμένει μιας και ο κόσμος φεύγει τμηματικά και πολλοί παρατείνουν τις διακοπές τους ή κάποιοι έρχονται ακόμα.

Από πλευράς διαχείρισης της εξόδου το λιμενικό ήταν παρών με μεγάλη δύναμη και με επικεφαλής τον Λιμενάρχη Άνδρου και τον Διοικητή του Λιμενικού Τμήματος. Επίσης, και η αστυνομία όμως ήταν παρούσα στην είσοδο/έξοδο του περιφερειακού και στην παραλιακή οδό ρυθμίζοντας τα όποια προβλήματα.

Βέβαια πρέπει να επισημανθεί ότι φέτος, χάρις και τις υποδείξεις της Λιμενικής Αρχής και την προσπάθεια του Υπουργείου Ναυτιλίας, τα δρομολόγια των πλοίων είναι καλύτερα προγραμματισμένα σε χρόνους άφιξης και αναχώρησης, αποφεύγοντας τα περσινά προβλήματα με την ταυτόχρονη προσέγγιση τριών πλοίων μέσα σε λιγότερο από μισή ώρα.

Παρά ταύτα τα προβλήματα υποδομών και διαχείρισης του λιμανιού (ελλιπής φωτισμός, σταθμοί αναμονής σε εγκατάλειψη, προβληματικές αποβάθρες) και τα σκουπίδια παντού, παραμένουν χωρίς καμία παρέμβαση και χωρίς ανάληψη ευθύνης των αρμόδιων τοπικών δημοτικών φορέων.

Έτσι για να μην ξεχνιέται η αδιαφορία κάποιων, που έκαναν καριέρα ως τοπικοί άρχοντες στα δημοτικά πράγματα με ψέματα, δικαιολογίες και πλήρη απραξία αδικώντας με αυτόν τον τρόπο και το τουριστικό προϊόν της Άνδρου και τις προοπτικές του νησιού μας.

 Κ .Θ.

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Τις κούνιες στο Νειμποριο πήρε τα λεφτά ο Σουσουδης από τις μελέτες 10.000€ και τις άφησε ατελείωτες και αφυλακτες με κίνδυνο την ασφάλεια των παιδιων μας Πληρης ανικανοτητα αυτου του ανθρωπου. Αλλα τι περιμενει κανείς αφου κατάφερε και εδιωξε ολους τους συμβούλους που τον στηριξαν και εμεινε με τον διαμαντη και τον βιδαλη

This comment was minimized by the moderator on the site

Ευτυχώς βοήθησε ο Θεός και εκλεγεί ο Δημήτρης ένας αξιόλογος άνθρωπος ο οποίος αγαπάει τον τόπο του
Καλή αρχή και μακριά από κακούς συμβουλατορες

This comment was minimized by the moderator on the site

Εγκαταλειμμένο το λιμάνι του Γαυρίου Μπατσιου και της Χώρας εκεί να δείτε τι αίσχος επικρατεί.Παει και στον όμιλο ο Σουσουδης να κάνει το κομμάτι του μετά περιμένει και τουρισμό χωρίς υποδομές Αίσχος