Πρόεδρος ΔΣ Λ. Μπάλας, αντιπρόεδρος Δ. Θεοδωράκης, γραμματέας Β. Αδάμης. Και τα 4 μέλη της Οικονομικής Επιτροπής.

 Έγιναν το πρωί της Κυριακής 8/9 οι αρχαιρεσίες για το νέο πρόεδρο, νέο αντιπρόεδρο και νέο γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου Άνδρου και τα μέλη της νέας Οικονομικής Επιτροπής, η οποία με το νέο νόμο της κυβέρνησης Μητσοτάκη αποκτά καθοριστικό ρόλο στη διοίκηση του Δήμου Άνδρου. Στη φωτογραφία σύμβουλοι της νέας πλειοψηφίας όπως προέκυψε μετά τη συμπαράταξη των τριών παρατάξεων (Μαζί για την Άνδρο, Άνδρος, η πρώτη μας σκέψη, Νέο Ξεκίνημα) που πλέον αθροίζει 9 μέλη έχοντας την σχετική πλειοψηφία. 

 Παρόντες στις αρχαιρεσίες οι 20 από τους 21 εκλεγέντες δημοτικούς συμβούλους. Απών ο νεοεκλεγείς Σπύρος Τσαούσης που επικαλέσθηκε "προσωπικό πρόβλημα"! Παραπάνω φωτογραφία της ανθρωπογεωγραφίας της νέας πλειοψηφίας. Την προεδρία του πρώτου δημοτικού συμβουλίου είχε ο συγκεντρώσας περισσότερες ψήφους της παράταξης του νέου δημάρχου δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Μπακέλας. 

 Απέναντι η αντιπολίτευση με επικεφαλής τον Θ. Σουσούδη και την ομάδα του (8 συμβούλους) και πλάι ο Γ. Καπάκης και οι τρεις από τους τέσσερις συμβούλους του.

Τις αρχαιρεσίες διενέργησαν ο Γ. Μπακέλας με τον αρμόδιο υπάλληλο Γ. Μήλα και με την βοήθεια του έμπειρου στα δημοτικά Λ. Μπάλα. Ψήφισαν 20 παρόντες σύμβουλοι. Ο Λ. Μπάλας έλαβε 9 ψήφους υπέρ (όλους της συμπολίτευσης) και είχε και 11 λευκούς (όλους της αντιπολίτευσης). Κάτι που έδειξε εξ αρχής πως η αντιπολίτευση (Θ. Σουσούδης και Γ. Καπάκης) ξεκίνησε με φόρα δηλώνοντας εμμέσως πλην σαφώς πως θα είναι απέναντι στη διοίκηση σε κάθε περίπτωση. Ακόμα και σε διαδικαστικού χαρακτήρα θέματα όπως η εκλογή προεδρείου στο δημοτικό συμβούλιο. Αντιθέτως. στην εκλογή αντιπροέδρου και γραμματέα, που ήταν προτάσεις της αντιπολίτευσης, η συμπαράταξη περί τον Δ. Λοτσάρη στήριξε ομόφωνα τις επιλογές των αντιπάλων παρατάξεων. Έτσι, ο μεν Δ. Θεοδωράκης (της ομάδας Σουσούδη) ως αντιπρόεδρος έλαβε το σύνολο των παρόντων (20 ψήφους) ο δε Β. Αδάμης το σύνολο της παράταξης Καπάκη (3 ψήφους), το σύνολο της παράταξης Λοτσάρη (9 ψήφους) και μόνο 2 της παράταξης Σουσούδη (σύνολο 14 ψήφους), ενώ οι 6 δεν τον ψήφισαν.

Όπως είναι προφανές οι της αντιπολίτευσης ξέχασαν την απλή αναλογική και τις απαιτούμενες "ευρείες συναινέσεις" που διακήρυττε η προηγούμενη κυβέρνηση της οποίας στέλεχος υπήρξε ο Γ. Καπάκης. Διακηρύξεις που ο Καπάκης άφησε πίσω του και με την επιθετική ομιλία στην ορκωμοσία και με τις ψηφοφορίες στο πρώτο ΔΣ. Τα ίδια ισχύουν και για τον Θ. Σουσούδη, ο οποίος διοίκησε επί χρόνια με απόλυτη πλειοψηφία και κατηγορούσε την αντιπολίτευση (που τον στήριξε σε όλα τα κρίσιμα θέματα της 5ετίας) για... λαϊκισμό! Τώρα δεν μπόρεσε να συμφωνήσει να ψηφίσει ούτε τον δικό του πρόεδρο ΔΣ μέχρι την 31/8 σε μια τυπική διαδικασία. Είναι προφανές πως οι δύο αντιπολιτευτικές παρατάξεις δεν είναι έτοιμες να συζητήσουν ούτε την πρόταση Λοτσάρη για συγκλίσεις έστω στα τυπικά θέματα. Κρίμα για την Άνδρο...

 

Μετά την εκλογή του ο συνεχίζων και στη νέα περίοδο ως πρόεδρος στο δημοτικό συμβούλιο Λ. Μπάλας εξέφρασε τον σκεπτικισμό του για την πρακτική των δύο παρατάξεων, υποσχέθηκε πως θα είναι δίκαιος έναντι όλων κι έκανε έκκληση (πέρα από τη δεδομένη πλειοψηφία) να βρεθούν συναινέσεις. 

 Στη φωτογραφία ο εκλεγείς με ομοφωνία Δ. Θεοδωράκης μιας και τον ψήφισαν όλοι. Υπό αυτές τις περιστάσεις ευτυχώς που η κυβέρνηση Μητσοτάκη άλλαξε το νόμο το καλοκαίρι και έτσι πλέον μπορεί να διοικηθεί η Άνδρος και άλλοι 220 περίπου Δήμοι σε όλη την Ελλάδα που εξέλεξαν στο δεύτερο γύρο δήμαρχο. Διαφορετικά ο θεσμός της τοπικής αυτοδιοίκησης θα κατέληγε σε πλήρες αδιέξοδο επί μια 4ετία. Αυτά για τα περί "ωριμότητας". "συγκλίσεων" και όλα αυτά τα ευχάριστα που στην πράξη καταλήγουν στο πουθενά. Η απλή αναλογική συνεπάγεται διαφορετική πολιτική κουλτούρα και διαφορετικό πολιτικό πολιτισμό, που μάλλον δεν υπάρχουν στον τόπο μας. 

 Ο γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου Βασίλης Αδάμης αποτέλεσε την θετική έκπληξη της αντιπολίτευσης. Προετοιμασμένος, με φακέλους και σημειώσεις, με παρεμβάσεις προσεκτικές, έδωσε μιαν εικόνα που δεν ξέραμε. Για παράδειγμα: ο Θ. Σουσούδης στα της εκλογής οικονομικής επιτροπής βρέθηκε αδιάβαστος μην γνωρίζοντας το νέο νόμο για την συγκρότηση της. Ζήτησε να του τον διαβάσει ο Λ. Μπάλας. Ο πρόεδρος του ΔΣ του τον διάβασε κι έκανε τις σχετικές εξηγήσεις στον αμήχανο πρώην δήμαρχο. Εκεί ο Β. Αδάμης παρενέβη και εξήγησε περαιτέρω δείχνοντας πως και ξέρει και μπορεί - αν και νέος στο συμβούλιο - να παίρνει πρωτοβουλίες. Ομολογουμένως ήταν ο καλύτερος της αντιπολίτευσης. 

 Ο παλαιότερος στο δημοτικό συμβούλιο πρώην δήμαρχος Άνδρου Μ. Βάμβουκας. Είναι στο Δήμο από το 1991!!! 

 Και η νεώτερη και νεαρότερη στο νέο συμβούλιο, η Αναστασία Μπιθικώτση. Εξελέγη δεύτερη στην οικονομική επιτροπή. Από την πλειοψηφία εξελέγησαν οι Γ. Μπακέλας (9 ψήφοι) και Αναστασία Μπιθικώτση (9 ψήφοι). Αναπληρωμετικά μέλη η Μ. Βενετίκη (8 ψήφοι) και Ν. Στεφάνου (8 ψήφοι). Από την αντιπολίτευση εξελέγησαν ο Θ. Σουσούδης (8 ψήφοι) με αναπληρωματικό τον Α. Αντώνογλου και η Τ. Μαμάη-Καπόν (3 ψήφοι) με αναπληρωματικό τον απόντα Σ. Τσαούση. 

 

 Οι δύο νεοεκλεγέντες δημοτικοί σύμβουλοι στη Χώρα της παράταξης '"Ανδρος, η πρώτη μας σκέψη". Αριστερά ο Δημήτρης Γιαννίσης, πρώην δήμαρχος Άνδρου που εισέρχεται για πρώτη φορά στο συμβούλιο της ενιαίας Άνδρου. Από μια μικρή έρευνα που κάναμε στις αρχαιρεσίες για πρόεδρο ΔΣ διαπιστώσαμε πως ο Κυριάκος Θωμάς το 2014 είχε ψηφιστεί και από μέλη της αντιπολίτευσης. Κάτι που σημαίνει πως το 2014 οι απερχόμενοι είχαν πολύ περισσότερη ωριμότητα, ανοχή και υπομονή από τους σημερινούς απερχόμενους. Κάτι που το έδειξαν στην πράξη το 2015 όταν στήριξαν την χωροθέτηση ΧΥΤΥ στην Άνδρο, αλλά και την παράταξη Σουσούδη που τότε παράπαιε πολιτικά. Αν κρίνουμε από την πρώτη μετωπική εμφάνιση της ομάδας Σουσούδη δεν πρόκειται να δούμε συγκλίσεις. Ευτυχώς που μερίμνησαν οι νέοι νόμοι και αποφύγαμε την ακυβερνησία που συνεπαγόταν - αν έμενε μέχρι τέλος - η απλή αναλογική που είχε ψηφίσει η προηγούμενη κυβέρνηση...

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ" 

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ‘’ΣΚΗΝΙΚΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ’’ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΝΔΡΟΥ.
ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΕΙ ΤΥΠΙΚΑ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΑ, ΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΧΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ, ΝΑΙ, ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΑ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ, ΠΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΠΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ, ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΟΝΟΝ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΛΑΛΟΥΜ ΤΗΣ ‘’ΣΚΗΝΙΚΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ‘’ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, ΠΟΥ ΜΟΝΟΝ ΕΝΟΧΛΗΣΗ ΦΕΡΝΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΚΡΟΑΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΨΗΦΙΖΕΤΕ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΜΟΝΟΝ ‘’ ΣΚΗΝΙΚΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ‘’ ΑΛΛΑ ΟΥΣΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΡΟΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ, ΑΚΡΙΒΩΣ, ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΞΕΛΕΞΕ Ο ΑΝΔΡΙΩΤΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ‘’ΧΩΡΟΤΑΞΙΑ ΤΩΝ ΕΚΛΕΓΜΕΝΩΝ ’’ ΚΑΘ’ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΤΟΥ.
ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ '' ΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ'' ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΑΛΟΥΜ.
ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΚΑΙ ΘΙΑΞΤΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΟ.
ΜΟΝΟΝ ΜΠΡΑΒΟ ΘΑ ΣΑ ΠΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΣΕΒΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙΜΑΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΜΑΣ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑ Τ' ΑΛΛΑ ΑΠΡΑΙΤΗΤΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΑΝΔΡΙΩΤΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΕΙΤΕ ΟΡΘΙΟΙ, ΕΙΤΕ ΣΕ ΚΑΡΕΚΛΕΣ, ΠΟΥ ΑΝ ΤΥΧΟΝ ΒΡΕΘΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΕΣ ΑΔΕΙΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ, ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙ ΣΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΟΝΤΩΝ ΜΕΛΩΝ.

This comment was minimized by the moderator on the site

ΑΛΗΘΕΙΑ κ.Μπασαντή, πότε επιτέλους θα θιαχθεί σωστά ο χώρος,εννοώ χωροταξικά σε αυτήν την αίθουσα του νεου Δημοτικού Συμβουλίου ?
Ερχονται πολίτες στις ανοικτές συνεδριάσεις και δεν μπορούν να καταλάβουν, ποιοί διοικούν τον Δήμο μασ, ποιά μέλη είναι συμπολίτευση και ποιιά είναι αντιπολίτευση, ελλάσσων ή μείιζονα ?
Ενθυμούμαστε τότε τον Γιάννη Γληνό ο οποιος στην βιασύνη του να ξεκινήσει ο τότε ενιαίος Δήμος τα συμβούλια του, τοποθέτησε στα γρήγορα ένα τραπέζι και κάποια στιγμή θα διαμορφωνοντα, ένας σοβαρός και αξιοπρεπής χώρος συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου.
Να υπάρξει ξεχωριστό έδρανο,υπερυψωμένο απο το δάπεδο, ώστε να φαίνονται και να ακούγονται, εκεί στην πλάτη που σήμερα κάθεται ο Δήμαρχος και ο Προεδρος του Δ.Σ σε ανάλογη θέση αξιώματος με την παράλληλη θέση των μηχανημάτων καταγραφής και πρακτικών με τον αρμόδιο υπάλληλο εκεί πιο δίπλα ή πιό χαμηλά απο το έδρανο αυτό, ώστε επιτέλους να απελευθερωθεί ο χώρος του τραπεζιού και να κάθονται, περισσότεροι εκλεγμένοι Σύμβουλοι.
Είναι απαράδεκτο, να έρχονται οι Προεδροι των Τοπικών Συμβουλίων και να κάθονται όρθιοι ή σε κάποια καρεκλα γύρωθεν και μακρυά απο αυτό το ίδιο το Συμβούλιο, μιά και δεν υπάρχουν θέσεις επι του τραπεζιού !
Το νοικοκύρεμα κυριε Λοτσάρη, ξεκινάει απο το ίδιο μας στο σπίτι και η συνολική αναβάθμιση του έργου του Δημοτικού Συμβουλίου, επιβάλλει χωροταξική διευθέτηση, άμεση στην αίθουσα αυτήν.
Πόσο μάλλον, που με τον τρόπο αυτό δημιουργούνται θέσεις για τους συμβουλους μας !
Απαράδεκτο μέχρι σήμερα και προσβολή του κάθε χωριού μας, ο εκπροσωπος του Προέδρου του κάθε χωριού, να μην έχει θέση στο τραπέζι των διαδραμματιζόμενων, πόσο μάλλον όταν αφορά θέματα του χωριού του.
Απαράδεκτο, να έρχονται πολίτες οι οποίοι δεν γνωρίζουν και όλους τους συμβούλους και να ρωτάνε ψιθυριστά ή φωναχτά, '' ποιός είναι ο κύριος είναιι της αντιπολίτευσης ή τησ συμπολίτευσης κλπ..κλπ''
Εικόνα χάους απο την πρωτη εικόνα της κάθε συνεδρίασης.
Αλήθεια έχετε πάει. έχετε δεί, άλλες θέσεις αίθουσών δημοτικών συμβουλίων ? ? ?
Προχωρήστε άμεσα παρακαλούμε σε αυτό..

This comment was minimized by the moderator on the site

Όταν όλοι οι υποψήφιοι είναι πάρε τον ένα και βάρα τον άλλο τότε απέχεις δεν σου μένει κάτι άλλο να κάνεις.
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Πολύ σωστά. Αλλά τότε δεν μπορείς να λες για το ποιος σε εκπροσωπεί ή δεν σε εκπροσωπεί. Για κάντε κάτι όσοι μείνατε στην άκρη και πάρτε την τύχη στα χέρια σας...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 4 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Αυτό με τα λευκή ψήφο της αντιπολίτευσης δείχνει ότι το κόμπλεξ της ήττας δύσκολα θα ξεπεραστεί. Προσέξτε , αυτός ο τόπος 5 χρόνια πήγε κατα διαόλου. Δεν αντέχουμε άλλο! Υποτίθεται ότι όλοι θέλετε το καλό του! Και νικητεα και ηττημένοι! Σας παρακολουθούμε λοιπόν...

This comment was minimized by the moderator on the site

Ξεχνάς εμάς που δεν μας εκπροσωπεί κανένας δηλαδή τους απέχοντες από αυτή τη κοροιδία .
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Όταν απέχεις δηλώνεις... απών! Η στάση της εποχής δεν είχε ούτε θα έχει ποτέ εκπροσώπηση. Αυτή είναι η αλήθεια. Για σκεφτείτε λοιπόν τι διεκδικείτε με την αποχή; Και ποιος μπορεί κάποιος να εκπροσωπεί τους απέχοντες;

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 4 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Ο εκλογικός νόμος απαιτούσε συναινέσεις. Πώς με τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που έδωσαν στον προεκλογικό αγώνα ο Λοτσάρης και οι κρυφο-σύμμαχοί του, μπορούσαν να περιμένουν ανοχή. Υπάρχει κι αυτό που ονομάζεται ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, κύριοι.
Και για να μην αρχίσετε τα περί δυνατότητας διοίκησης , ο κόσμος της Άνδρου, η ενότητα κλπ πρέπει να θυμόσαστε οτι περίπου το 67% των ψηφοφόρων σας μαύρισε κι αυτό επιβάλλεται να έχει φωνή στο Δημοτικό Συμβούλιο!
ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Ενδιαφέρουσα στατιστική. Το 67% μαύρισε Λοτσάρη και "κρυφούς-συνεργάες"!!! Ποιοι είναι οι κρυφοί συνεργάτες; Αυτοί που συνέκλιναν μετεκλογικά: Γιαννίσης - Μπάλας!!! Δηλαδή 30% Λοτσάρης, 12% Γιαννίσης και 5% Μπάλας. Σύνολο 47%. Άτοπη η πρόσθεση, αλλά από που προκύπτει το 67% όταν έχουν πάρει αθροιστικά και οι τρεις το 47% στον πρώτο γύρο; Και μετά στον δεύτερον γύρο (υπήρξε και δεύτερος γύρος. Δεν το μάθατε;) 51%!!!
Είτε δεν ξέρετε αριθμητική είτε δεν ζείτε στην Άνδρο των Κυκλάδων, αλλά στην Άνδρο στις Μπαχάμες... Μάλλον μιλάτε εν ονόματι των ανδριωτών στις Μπαχάμες...
Για να ξαναμετρηστε λοιπόν πάλι τα αποτελέσματα ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΓΥΡΩΝ και ξαναγράψτε στο όνομα της αριθμητικής που δεν ξέρετε...
ΥΓ Η δημοκρατία έχει τελικό αποτελεσμα. Η ανακήρυξη του τελικού αποτελέσματος στο ΟΝΟΜΑ των Ανδριωτών έγινε από το πρωτοδικείο Σύρου. Αυτά..
ΥΓ 2 Στα ποιοτικά χαρακτηριστικά να προσθέσουμε στο προεκλογικά άξεστο και χυδαίο υβρεολόγιο Τρανάκου στον Περιφερειάρχη, στον δήμαρχο και στο έπαρχο; Τις ακραίες αντιδράσεις Σουσούδη και περιβάλλοντος του κατά όλων όσων τον εγκατέλειψαν (8 από τους 13 συμβούλους του) κλπ. Ή, αυτή η "ποιότητα" δεν μετράει;

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 4 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΔΑΜΕ ΧΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΟΜΙΖΟΥΜ ΕΟΤΙ ΟΙ ΞΑΙΟΤΙΜΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΣΟΥΣΟΥΔΗΣ ΚΑΙ ΚΑΠΑΚΗΣ, ΘΑ ΠΡΕΕΠΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΣΕ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ.
ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΑΣ ΚΟΠΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ, ΠΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΗΣ ΚΟΠΗΣ ΜΥΑΛΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΚΟΛΛΗΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΥΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.
Η ΕΙΚΟΝ ΑΚΙ ΟΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΧΤΕΣ, ΔΕΙΧΝΟΥΝ , ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ, ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΝΕ ΚΑΙ ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ.
ΚΑΚΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥΣ.
Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ === ΕΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ == ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗ, ΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ, ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΑΡΙΔΙΑ ! ! !
ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ! !
ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ.
ΕΧΟΥΝ ΟΡΕΞΗ ΟΙ ΝΕΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ...ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΥΡΙΩΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΝΑ ...ΒΓΑΖΟΥΝ ΕΣΩΨΥΧΑ....

This comment was minimized by the moderator on the site

Μπράβο Αδαμη ήσουν διαβασμένος κ ενημερωμένος. Θα σε συμβούλευα να κάνεις λίγο μάθημα στον Καπακη γιατί δεν θα το αντέξω να αρχίσει πάλι να λέει δεν εχω καταλάβει τίποτα ψηφίζω λευκό. Τέσσερα χρόνια πάλι στο ίδιο μοτίβο ο Καπακης θα αυτοκτονήσω..

This comment was minimized by the moderator on the site

Ο Σουσουδης μας επιβεβαιώνει όλους για τον χαρακτήρα του. Ντροπή του αυτή είναι η ενότητα για το νησί? Ευτυχώς που οι Ανδριωτες τον έδιωξαν με την ψήφο τους στις επόμενες εκλογές μακάρι να μην είναι ούτε στο δημοτικό συμβούλιο.Προσβαλει και δημιουργεί μεγαλο πρόβλημα στην ανάπτυξη του Νησιού με τις ενέργειες του.

This comment was minimized by the moderator on the site

Νρροπη του!!!! Αυτη ειναι η ενωτητα για το νησι? Δυστηχως αυτο ειναι το επιπεδο Σουσουδη

Περισσότερα