ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΝΔΡΟΥ

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΝΔΡΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΛΟΤΣΑΡΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΔΡΙΩΤΗ ΠΛΟΙΟΚΤΗΤΗ ΚΑΠΕΤΑΝ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ ΚΑΜΠΑΝΗ ΓΙΑ ΧΟΡΗΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΤΕΡΥΓΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Άνδρος 25 Οκτωβρίου 2019

Ο Ανδριώτης πλοιοκτήτης Γιαννούλης Καμπάνης για ακόμη μια φορά έδειξε τα αισθήματα του για το νησί μας και τους ανθρώπους του, καθώς με δική του  χορηγία δρομολογείται η μελέτη κατασκευής της νέας πτέρυγας στο Δημοτικό Σχολείο της Χώρας.

Θερμές ευχαριστίες για την συνεισφορά του, η οποία ενδυναμώνει την ποιότητα στην εκπαίδευση των παιδιών μας, του μέλλοντος της Άνδρου αντιμετωπίζοντας το οξύ πρόβλημα της σχολικής στέγης και γι’ αυτό τον λόγο αποκτά ακόμη μεγαλύτερη αξία η ευγενική του κίνηση, συγκινεί όλους τους Ανδριώτες και τιμά τον ίδιο, που πάντα είναι πρόθυμος να σταθεί δίπλα στις ανάγκες του Νησιού μας.

Κυρίως, όμως, υπογραμμίζει την ισχύ που φέρνει στον τόπο μας το να συμβάλλουν οι εύποροι πατριώτες μας, για την πρόοδό του. Η κοινωνία μας έχει ανάγκη από ανθρώπους με τρυφερά αισθήματα, διατεθειμένοι να προσφέρουν για το κοινό καλό, για την αναβάθμιση και την ανάπτυξη του Νησιού μας.

Καπετάν Γιαννούλη Καμπάνη,

 Εκ μέρους όλων των Ανδριωτών,

Σας ευχαριστώ θερμά για την χορηγία σας.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΛΟΤΣΑΡΗΣ

 

 

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Μπραβο στον κ. Καμπάνη.

This comment was minimized by the moderator on the site

Χίλια μπράβο στον Δήμαρχο. Με το... καλημέρα έδειξε ότι έχει θέληση και αποτελεσματικότητα, όχι σαν τον ΑΝΙΚΑΝΟ, ΑΝΑΞΙΟ και ΑΧΡΗΣΤΟ προκάτοχό του, που το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν η προβολή του μαζί με τα υψωμένα φρύδια της συζύγου του.
Κύριε Λοτσάρη συνεχίστε έτσι και ο λαός της Άνδρου θα πίνει νερό στο όνομά σας.
Κύριε Μπασαντή περιμένω να διαβάσω σχόλια από τα υψωμένα φρύδια. Για να δούμε τι θα πει τώρα; Ότι τα είχε δρομολογήσει όλα ο Σουσούδης και όλοι εμείς είμαστε προκατειλημμένοι;

This comment was minimized by the moderator on the site

Εύγε Κε Λοτσάρη! Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται! Δεν πέρασαν 2 μήνες από όταν ανέλαβες και έχεις κάνει ήδη, όσα ο προκάτοχός σου θα ήθελε σε 2 ζωές!!!
Συνέχισε!