Χορηγίες πολιτικής...

Ήταν ένα προσωπικό κάλεσμα του καπετάν Γιαννούλη Καμπάνη προς την ηγεσία του Δήμου Άνδρου και της αντιπολίτευσης στο αρχοντικό του στις Στενιές μετά την ανακοίνωση της πρώτης χορηγίας του για χρηματοδότηση της μελέτης, αξίας περίπου 100.000 ευρώ, για την κατασκευή του νέου δημοτικού σχολείου Χώρας. Μετά την ομόφωνη ψήφιση της στις 25/10 θέλησε να έχει μια συνάντηση με τους επικεφαλής του Δήμου Άνδρου και της αντιπολίτευσης στο συμβούλιο και να δηλώσει δημόσια τις προθέσεις του για μια νέα χορηγία, αλλά και την ενεργό οικονομική παρουσία του στα κοινά ώστε το νησί να πάρει εμπρός.

Οι προσωπικές προσκλήσεις προς την συμπολίτευση και την αντιπολίτευση, όπως εξήγησε στο καλωσόρισμα του, έγιναν αποδεκτές και από τον δήμαρχο Δ. Λοτσάρη και από τον πρώην δήμαρχο Θεοδόση Σουσούδη και από τον επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης Γιάννη Καπάκη. Ατυχώς ο Γ. Καπάκης του τηλεφώνησε την επομένη πως δεν θα προσέλθει "γιατί οι συνεργάτες του θα τον αποδοκίμαζαν"! Κάτι που ο κ. Καμπάνης σχολίασε ως εξής: "ας είσαστε όλοι εσείς εδώ που εκπροσωπείτε το 85% του νησιού κι ας μείνει ο κ. Καπάκης φοβούμενος την αποδοκιμασία των συνεργατών του"! Και ολοκλήρωσε: "ίσως ο άνθρωπος να μην κατάλαβε τον σκοπό της συγκέντρωσης αυτής..." 

Η συζήτηση μετά την σύντομη και περιεκτική ομιλία Καμπάνη περιστράφηκε γύρω από το πως θα ξεπεραστούν τα αρνητικά του παρελθόντος και πως μπορούν οι δύο μεγάλες παρατάξεις του νησιού να βρουν τρόπους συνεργασίας σε θέματα που συγκλίνουν για το καλό και την ανάπτυξη του τόπου. Τις απόψεις τους εξέθεσαν ο πρώην δήμαρχος Θ. Σουσούδης, ο πρόεδρος του ΔΣ Λ. Μπάλλας, ο νυν δήμαρχος Δ. Λοτσάρης. Η ζωή θα δείξει αν μπορεί να γίνουν οι αναγκαίες συγκλίσεις στα κομβικά θέματα που ζήτησε ο καπετάν Γιαννούλης Καμπάνης, ο οποίος όπως είπε, βγήκε μπροστά με λόγια και με πράξεις σε μια προσπάθεια να συμπαρασύρει κι άλλους οικονομικά εύρωστους ανδριώτες να συνεισφέρουν στον τόπο.

Παρόντες στην συνάντηση ήταν και οι πλοιοκτήτες αδελφοί Στεφάνου που μίλησαν στο τέλος και στάθηκαν ο μεν Δημήτρης σε κατά καιρούς συνεισφορές τους στον τόπο και ζήτησε την περαιτέρω σύγκλιση των βασικών πολιτικών εκφραστών του νησιού στα μείζονα προβλήματα ο δε Γιώργος στην ανάγκη να νοικοκυρέψουμε και να αναδείξουμε το νησί ώστε να πάρει εμπρός τουριστικά και να "τρέξει" διεκδικώντας σημαντικότερους ρόλους στο Αιγαίο γιατί το μπορεί. Και οι δύο δήλωσαν παρόντες στην προσπάθεια του Γ. Καμπάνη να συνεισφέρουν για το καλό του νησιού. Τέλος, η συνάντηση έκλεισε με δείπνο προς όλους σε ημιυπαίθριο χώρο του κτήματος και με χαλαρή συζήτηση.

ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ

Επειδή πολλά σχόλια είναι κακοπροαίρετα και λένε κουτοπονηριές να σημειώσουμε επιπλέον εδώ πως:

1. Ο Γ. Καμπάνης κάλεσε όσους κάλεσε για να τους πει ΔΗΜΟΣΙΑ πως ΟΠΩΣ ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΟΝ ΣΟΥΣΟΥΔΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ (χωρίς όμως να το λέει ή να το δημοσιοποιεί) ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΤΣΑΡΗ, ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΕΙ (αλλάζοντας τακτική)!!!

ΑΥΤΟ το είπε ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΣΟΥΣΟΥΔΗ και 16-17 άτομα! Δεν το γράψαμε γιατί δεν θέλαμε να φέρουμε σε δύσκολη θέση κανέναν. Άλλωστε δεν είπε που και γιατί έδωσε χρήματα. Απλώς έχουμε γράψει παλαιότερα πως χρηματοδότησε το νέο πλάτανο της Χώρας χωρίς καν να το ζητήσει ο κ. Σουσούδης.

2. Η αστειότητα ότι οι χορηγοί προσφέρουν αθόρυβα που γράφετε συχνά εδώ είναι ανοησία. Τι μάθαμε για τις όποιες χορηγίες έκανε στον κ. ΣΟΥΣΟΥΔΗ ο χορηγός όταν κινήθηκε αθόρυβα; ΤΙΠΟΤΑ! Πόσες δωρεές - μικρές ή μεγάλες και αθόρυβες πήρατε είδηση; 

3. Τέλος ο Γ. Καμπάνης τόνισε πως ο κ. Σουσούδης πρέπει να ασκήσει τον ρόλο του ως αντιπολίτευση και να ασκήσει κριτική σε ότι λάθος γίνεται. Αλλά αντιπολίτευση όχι σε βάρος της Άνδρου. Γιατί έτσι θα πάει πίσω το νησί. Υπάρχει και σχετικό βίντεο που ίσως πρέπει να ανέβει...

 "ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Λυπάμαι για την απάντηση που μου δώσατε μιας και ήταν εμφανές ότι προσπαθήσατε να πετάξετε την μπάλα στην κερκίδα, ίσως λόγω ποδοσφαιρικής Κυριακής για να μην πω κάτι περαιτέρω και επικριθώ πάλι.
Πάντως, το να αφαιρέσετε τις τελευταίες λέξεις του αρχικού μου μηνύματος δεν σας τιμά. Εκτός και αν έγινε από απροσεξία.Όσο για την μακροημέρευση να είστε σίγουρος ότι επιθυμώ πραγματικά ένα site αληθινό αμερόληπτο και έγκυρο για το νησί μας.
Αν θέλετε λαμβάνετε υπ όψιν τ' ανωτέρω. Αν όχι, συνεχίστε να στηρίζετε ανθρώπους.
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Δεν τιμά εσάς να μας αποκαλείτε έτσι γιατί έτσι νομίζετε. Δεν αποδεχόμαστε τον χαρακτηρισμό σας ως κακής ποιότητας υπαινιγμό. Και δεν θα αποδείξουμε εμείς πως δεν είμαστε ελέφαντες όπως εσείς νομίζετε.
Όσο για την μακροημέρευση μας δεν μας απασχολεί. Δεν είμαστε εδώ για να μακροημερεύσουμε χωρίς λόγο. Αν δεν έχετε λόγο εσείς να μας διαβάζετε ας μην μακροημερεύσουμε εμείς. Τόσο απλό.

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 4 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Ποιος είναι ο ρόλος του Κο Καμπάνη και προσκαλεί για συζητήσεις και ανακοινώσεις το Δημοτικό Συμβούλιο?
Αν παρατήρησα σωστά υπήρξε προσπάθεια παραλληλισμού του Ιδρύματος Νιάρχου με τον Κο Καμπάνη??
Από το πλήρες ρεπορτάζ ξεχάσατε να μας αναφέρετε τί ζήτησε ο Κος Καμπάνης εις ανταπόδοσιν των χορηγιών του.
Η' μήπως δεν θέλει τίποτα... ? βέβαια αυτή είναι η κατάντια των μνημονίων όπου το κράτος απουσιάζει και οι ιδιώτες παρερμηνεύουν
τους ρόλους τους ... βεβαίως με το αζημίωτο.
Όσο για το εν άνδρο αν θέλει να μακροημερεύσει...
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ η ανακοίνωση της χορηγίας στο Δημοτικό Συμβούλιο βάσει του νόμου. Δεν προκλήθηκε καμία συζήτηση πέρα από τη νόμιμη.
Δεν υπήρξε προσπάθεια παραλληλισμού, γιατί δεν υπάρχει παραλληλισμός. Παραδείγματα αναφέρθηκαν.
Δεν ζήτησε τίποτα ο άνθρωπος. Ποιο ειναι το αζημίωτο αν φτιαχτεί ένα σχολείο; Ποιο ήταν το αζημίωτο όλων των σχολείων που έφτιαξαν οι προηγούμενοι. Θλίψη για τον τρόπο σκέψης σας.
Όσο για το Εν Άνδρω δεν θέλει να μακροημερεύσει με τέτοιες κουτοπονηριές που σκαρφίζεστε εσείς...
ΥΓ Έχουμε μόνο μια αύξηση της επισκεψιμότητας μας της τάξης 20%-30% με πέρσι. Καλή είναι με δεδομένο πως είχαμε κι άλλη τόση πέρσι με πρόπερσι. Περισσότερα προσεχώς για την μακροημέρευση μας...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 4 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Για να καταλάβω ο κυριος Καπακης ήθελε να πάει στο γεύμα Καμπάνη αλλά φοβήθηκε τους συνεργάτες τους??? Εάν είναι έτσι τότε ως σκεπτόμενος πολλά βάζει το μυαλό μου !!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Σιγά μην κατάλαβε τι εννοούσε ο Κος Καμπάνης και σιγά μην κατάλαβε για ποιον χτυπούν οι καμπάνες και γιατί η μπηχτή. Yesman δεν μπορεί να είναι. Δεν είναι καθώς πρέπει και δεν είναι στο manual που του έχει δώσει να αποστηθίσει η.... (διαγράφεται ένα υπονοούμενο όνομα - ΕΝ ΑΝΔΡΩ)

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 4 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Διαβάζοντας τα σχόλια σκέφτομαι...Αν δεν βασιλευε η κακοήθεια, η μιζέρια, η κακομοιριά, η ζήλεια ,το κομπλεξ ,
πόσο μπροστά θα ήταν αυτό το νησί....

This comment was minimized by the moderator on the site

Πέρασαν από οικονομική επιτροπή και δημοτικό συμβούλιο χορηγίες του κ Καμπάνης στη θητεία του κ.Σουσουδη;; Δεν έχει ακουστεί ούτε έχει γραφτεί κάτι σχετικό. Άρα με ποιον τρόπο γινόταν τότε οι χορηγίες;;; Θα πρέπει αυτά να γίνουν γνωστά.

This comment was minimized by the moderator on the site

Καλά κάνει ο κ. Γ. Καμπάνης και διαθέτει τσ χρήματα του για το νησί,εσείς όλοι ...τι ζόρι τραβάτε; αν μπορείτε κάνετε και εσείς το ίδιο διαφορετικά ηρεμείστε,χορτάσαμε με συγκεκριμένους νεόπλουτους που μόνο λόγια κσι υποδείξεις είναι....και στο τέλος φράγκο δεν δίνουν στο τόπο,σε ευχαριστούμε κ.Γ.Καμπάνη συνεχίστε

This comment was minimized by the moderator on the site

Δεν έχετε βίντεο πολύ απλά.
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Έχετε δίκιο. Αλλά δεν ρωτάτε καλού-κακού και τον πληροφοριοδότη/φίλο σας που ήταν παρών μήπως κάνετε λάθος...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 4 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Δηλαδή για να καταλάβω το υπουργικό συμβούλιο πήγε στο ίδρυμα Νιάρχου ή το δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας πήγε προσκεκλημένο στο Ωνάσειο;
Θα μας τρελάνετε ; Τι δικαιολογίες είναι αυτές;
Ρωτάω για να δω πως καταλαβαίνετε εσείς το ρόλο των χορηγών.
ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Όλο το υπουργικό συμβούλιο πέρασε όταν ανακοινώθηκε η χορηγία Νιάρχου να ευχαριστήσει τον χορηγό. Γνωστό αυτό. Έγινε και σχετική δεξίωση. Αλλά ζείτε στο Καμερούν και δεν το πήρατε είδηση. Απλώς η δεξίωση δόθηκε σε μεγάλο ξενοδοχείο της Αθήνας. Μόλις φτιάξετε εσείς ένα εκεί θα γίνει δεξίωση.
Όσο για τις ανοησίες περί δημοτικού συμβουλίου ο νόμος (που δεν ξέρετε) ζητά να στείλει στην Οικονομική Επιτροπή και στο Δημοτικό Συμβούλιο ΕΠΙΣΤΟΛΗ στην οποία θα περιγράφει την πρόθεση του ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ. Κάτι που στην περίπτωση αυτή έγινε. Ρωτάτε και τον Καπάκη. Και τον Σουσούδη, που το ψηφισαν.

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 4 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Ευγενικά έπρεπε ο κ.Κοζανίτης, ο σύζυγος της κ.Αθηνάς, να εξαφανιστεί απο το κάδρο των φωτογραφιών και να είιναι στην βεράντα ή την κουζίνα όπως και οι υπόλοιπες κυρίες - κύριοι.
ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Να του το πείτε μόλις τον δείτε. Εμείς μεταφέρουμε εδώ την πολιτική αντίληψη που έχετε για τις ή τους συζύγους. Λίγο απολίτικη και ρατσιστική ειναι αλήθεια, αλλά αυτή είναι η Άνδρος της δικής σας ζωής. Λίγο ρατσιστική, λίγο απολίτικη, λίγο προσκήνιο και πολύ παρασκήνιο....
ΥΓ Το υπόλοιπο σχόλιο που περιλούζει αρκετούς λέμε να μην το ανεβάσουμε. Εκτός αν το υπογράψετε με το όνομα σας για να δεχθείτε όσα θα ακολουθήσουν. Κι όχι το Εν Άνδρω, που δεν πρέπει να δημοσιεύει αθλιότητες...
Καληνύχτα Μαργαρίτα...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 4 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
Περισσότερα