Όλοι παρόντες για το τεχνικό πρόγραμμα του 2020 πλην... Γαυρίου!!!

Από την σημερινή σύσκεψη.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 2020

Έγινε σήμερα Τετάρτη 13/11 μεγάλη ενημερωτική συνάντηση του δημάρχου, των αντιδημάρχων και υπηρεσιακών παραγόντων με όλα τα Τοπικά Συμβούλια της Άνδρου. Στην συνάντηση έγινε αναλυτική ενημέρωση:

- Για τον τρόπο που θα καταρτιστεί το Τεχνικό Πρόγραμμα του 2020.  Ζητήθηκε απ΄ όλους η καταγραφή όλων των αναγκών και η  ιεράρχηση τους.

- Έγινε ενημέρωση για τον τρόπο με τον όποιο μπορούν οι Πρόεδροι να δαπανούν μικροποσά (παγία)

- Έγινε ενημέρωση από τις αρμόδιες δημοτικές υπηρεσίες του τρόπο και της διαδικασίας μέσω της οποίας μπορούν οι Πρόεδροι να υποβάλουν αιτήματα υλοποίησης έργων, προμηθειών και υπηρεσιών και η διαδικασία μέσω της οποίας εκτελούνται.

Θα ακολουθήσουν επόμενες συναντήσεις εργασίες για τα υπόλοιπα θέματα με μοναδικό και κοινό στόχο την ανάπτυξη της Άνδρου.

Από την σημερινή σύσκεψη.

Μοναδική αδικαιολόγητη απουσία το Τοπικό Συμβούλιο του Γαυρίου και ο πρόεδρος του.  Ο πρόεδρος και η Κοινότητα Γαυρίου – παρ’ ότι έχουν μέχρι στιγμής ανεβάσει πολύ ψηλά και άνευ λόγου τους αντιπολιτευτικούς τόνους - φαίνεται ότι εξαντλούνται σε φραστικές αντιπολιτευτικές κορώνες και σε άνευ αντικειμένου ανακοινώσεις.   

Είναι εμφανές πως ο πρόεδρος και η Κοινότητα Γαυρίου συνεπικουρούμενη από κάποιους της ομάδας Καπάκη – δεν ενδιαφέρονται επί της ουσίας για την περιοχή – όπως έδειξε και η σημερινή απουσία τους από την προετοιμασία του Τεχνικού Προγράμματος του 2020. Προφανώς έχουν αποφασίσει να χρησιμοποιήσουν το Γαύριο για να κάνουν αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση. Εκτιμούμε πως η κοινωνία του Γαυρίου – σαφώς πιο προχωρημένη και σταθμίζοντας τις ανάγκες της - δεν θα τους το επιτρέψει.

Γραφείο Δημάρχου Άνδρου

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Είδαμε αυτούς που ασχολούνται χρόνια με το Γαυριο και τα κοινά του νησιού τι προσφέρουν τόσο καιρό... Ότι και οι προηγούμενοι...

This comment was minimized by the moderator on the site

Μην αναλωνεσαι κ.Μπασαντη με την ομάδα Καπακη οι άνθρωποι είναι ανύπαρκτοι τι να επηριασουν αυτοι
Αυτοί έχουν σβηστεί από τον χάρτη μην τους αναφέρεις και τους δίνεις άξια.
ΣΤο τοπικό του ΓΑΥΡΙΟΥ είναι άνθρωποι που δεν έχουν ξανά ασχοληθεί με το Γαυριο και δεν ξέρουν πως να σταθούν πως να δουλέψουν.

This comment was minimized by the moderator on the site

Φτηνή αντιπολίτευση, ήδη μας κουράσατε!!! Πολύ μπλα μπλα μπλα.....Για να συνέλθετε λίγο!!! Γελάμε στο υπόλοιπο νησί με τα του Γαυρίου, δεν πειράζει μας συμφέρει, εμείς προχωράμε όσο εσείς τρώγεστε μεταξύ σας!!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Στο τέλος θα εισπράξεις τους καρπούς από τους σπόρους που τώρα φυτεύεις κύριε Δήμαρχε Θα είναι το αποτέλεσμα Κανένας αποχαιρετισμός στον κόσμο δεν είναι τόσο βαρύς, όσο ο αποχαιρετισμός της δύναμης της εξουσίας.

This comment was minimized by the moderator on the site

Αυτός ο Σύμβουλος του κυρίου Καπάκη,λεχει αποσπαστει της δημοτικής του ομάδος?
Απαντάει στα ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ του Δημάρχου,άραγε κε μέρους όλης τησ δημοτικής του ομαδός ή η φιλαρέσκεια του ανδρός, τον κάνει να είναι ασυγκράτητος ?
μία ομάδα τελικά κύριε Δήμαρχε, που δεν έχει....αρχή-μέση και τέλος και συνεπώς είναι πιστεύουμε ανάξια λόγου και ύπαρξης...
ακολουθείστε τον δρόμο σας και αφήστε τους στην ανυπαρξία τους...
ο δε κύριος Μπασαντής μέσα απο εδώ ...είναι ο μόνος που ακόμη και με την αρνητική του προβολή,τους κάνει διαφήμιση και μας θυμίζει την ύπαρξη τους, πόσο μάλλον όταν εξακολουθουν, να λειτουργούν ο καθένας, για τον εαυτό του και όχι οργανωμένα.
και αυτός είναι ο λόγος που δεν εχουν ποτε τους θέσεις και ρεαλιστικές προτάσεις, αλλα μόνον αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση...κρίμα...κρίμα

This comment was minimized by the moderator on the site

ΧΩΡΙΣ στοιχεία και με μόνον ανυπόστατες κατηγορίες και μάλιστα μέσα απο επίσημο ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΝΔΡΟΥ,δεν κτίζονται συνεργασίες κύριε Λοτσάρη .
ΚΡΙΜΑ γιατί οι πρώτες σας δηλώσεις, λίγο πριν εκλεγείτε την 2η Κυριακή και αφότου εκλεγήκατε ....αλλα μας λέγατε ! !
ΕΑΝ εσεις και οι συνεργάτες βλέπετε φαντάσματα ή βλέπετε στα καφενεία στο Γαύριο, το Κόρθι,στο μπατσί και στην Χώρα, να κάθονται παρέες που είναι απο αλλους Συνδυασμούς αλλά και τον δικό σας, δεν σημαίνει, ότι σας ..σκάβουν το λάκκο σαν νέος Δήμαρχος...
ξεκολλήστε απο αυτήν την εμμονή...γιατί θυμίζετε Κυριάκο Θωμά επί εποχής Δήμου Υδρούσσας..που δεν ήθελε να κάνουν παρέα και συμπολίτες μας,που ήταν κολλητοί πρίν και χρόνια πίσω απο τις οποιεσδήποτε εκλογές....
ΜΗΝ συμπαρασύρεστε αγαπητέ κύριε Δήμαρχε απο τέτοιες εμμονές και αντιλήψεις και σπεύδετε να βγάζετε...χολή έναντι των υπολοίπων..
ΑΠΛΑ σαν επικεφαλής στο νησί μας το φορτίο είναι μεγάλο και βαρύ και δεν είναι Επαρχείο...όπου για πλάκα πέρναγε ο καιρός...
συγκρατηθείτε και μην διχάζετε,μην εξοργίιζετε τους συμπολίτες μας ..
ΚΑΘΕ αναφορά τους για τον τόπο τους, αποβλέπει, στην δημιουργία καταλληλοτέρων συνθηκών διαβίωσης σε κάθε τομέα και είναι απόλυτα δημοκρατικό να το διεκδικούν απο τον Δήμο, το Επαρχείο, την Περιφέρεια ,τα συναρμόδια Υπουργεία ....
ΕΙΝΑΙ τόσο απλά τα πράγματα και δουλέψτε ενωτικά γι αυτό εάν θέλετε να αφήσετε το στίγμα σας στο νησί.

This comment was minimized by the moderator on the site

Πριν στεγνώσει το μελάνι του Δήμου, που έγραφε οτι 1-2 σύμβουλοι του Καπακη καθοδηγούν τοΤοπικό Γαυριου, βγήκε δημοτικος σύμβουλος του Καπάκη με κείμενο να υπερασπιστεί την μη παρουσία του τοπικου στην σύσκεψη. Τι αλλο;

This comment was minimized by the moderator on the site

σοβαρά; Αντί να πέφτετε από τα σύννεφα με το δελτίο τύπου του Δήμου, καλύτερα αναρωτηθείτε:
στα αλήθεια θέλετε να πιστέψουμε οτι δεν μπόρεσε κάποιος από την κοινότητα Γαυρίου να πάει στην συνάντηση όλων των κοινοτήτων του νησιού γιατί έλειπε η γραμματέας; Αχ, γελάσαμε κι απόψε...
Θα έπρεπε να ντρέπονται οι της κοινότητας Γαυρίου για το σνομπάρισμα που έκαναν και την αγένειά τους απέναντι στον Δήμο. Ολα τα άλλα είναι παραμύθια αγαπητοί.
Αν νομίζουν οι αιρετοί της κοινότητας Γαυρίου οτι έτσι θα καταφέρουν κάτι, απατώνται πλάνην οικτράν. Κρίμα για το Γαύριώτες...

This comment was minimized by the moderator on the site

Το τοπικό Γαυριου θυσιάζει το χωριό παρασυρμένο απο Αδαμη και Τ Μαμάη. Ειναι ωρα το τοπικό να σταθείστο ύψος του γιατί ειμαι σίγουρη ότι αγαπάνε το γαυριο.

This comment was minimized by the moderator on the site

Ελπίζουμε ο δήμαρχος του Αγίου Νικολάου να μαζέψει τις χαζομάρες που έχει πει για το τοπικό Γαύριο. Και να δούμε και κανένα έργο στην περιοχή μας επιτέλους. Για την ώρα βλέπουμε μόνο την τσάμπα πρώην συγγενή του να δουλεύει πρωί μεσημέρι καθαρίζοντας τα χαντάκια κάτι που κάνανε και οι προηγούμενοι. Μια από τα ίδια δλδ... Όσο για την μελέτη ύδρευσης κάτω Αγίου πετρου εχουμε δει 5 όλα αυτά τα χρόνια και καμμια να προχωράει. Δήμαρχε συνελθε και κοίτα να φτιάξεις την εικόνα της εισόδου της Άνδρου.

Περισσότερα