Ματαίωση δημοτικού συμβουλίου λόγω απαγορευτικού και πρόσκληση εκτάκτου με την ελπίδα προσέλευσης συμβούλων!...

Ο παρόντες σήμερα Ν. Βιδάλης και Σ. Τσαούσης (φωτογραφία αρχείου)

Όπως είχαμε αφήσει να εννοηθεί (στο κείμενο της αναγγελίας του σημερινού απαγορευτικού Για τα καράβια) το σημερινό τακτικό δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Άνδρου ματαιώθηκε «λόγω του απαγορευτικού απόπλου των πλοίων από τη Ραφήνα και του αποκλεισμού δημοτικών συμβούλων εκτός Άνδρου» όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του προέδρου του ΔΣ.

Από τους 21 δημοτικούς συμβούλους (συμπολίτευσης & αντιπολίτευσης) παραβρέθηκαν μόνο 6!Με δεδομένη την επερχόμενη κακοκαιρία κάθε παράταξη φρόντισε... να απουσιάζει! Αλλά έστειλε και κάποιον ή κάποιους εκπροσώπους της στο συμβούλιο για να πιστοποιήσει την παρουσία της! Από την παράταξη Λοτσάρη (9 σύμβουλοι) παρόντες τέσσερις σύμβουλοι. Ήτοι: Δ.Γιαννίσης, Δ.Τηνιακός, Ν.Στεφάνου, Γ. Μπακέλας.

Από την παράταξη Σουσούδη (8 σύμβουλοι) παρών μόνο ο Νίκος Βιδάλης. Και από την παράταξη Καπάκη (4 σύμβουλοι) παρών μόνο ο Σπύρος Τσαούσης. Τους αναφέρουμε λεπτομερώς και ονομαστικώς για να ξέρετε ποιοι ήταν οι 6 «ηρωικοί» παρόντες μιας προαναγγελθείσας ματαίωσης. Τουλάχιστον να παίρνουν και ένα δημόσιο μπράβο μερικοί συνεπείς.

Κατά τα άλλα εξεδόθη ανακοίνωση του προέδρου του ΔΣ για την ματαίωση του συμβουλίου και πρόσκληση για έκτακτο συμβούλιο το απόγευμα. Δεν προβλέπουμε να έρθουν καράβια, έτσι δεν προβλέπουμε να γίνει συμβούλιο το απόγευμα. Άρα, πιθανόν πάμε σε δεύτερο έκτακτο ή και πιθανόν τρίτο έκτακτο σύμβούλιο τις επόμενες μέρες. Αν φτάσουμε στο τρίτο απαιτούνται να είναι παρόντες μόνο το 1/3 των δημοτικών συμβούλων! Ήτοι, μόνο 7 σύμβουλοι.

 «ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Άνδρος: 22-12-2019

Σας ενημερώνουμε ότι η ορισθείσα για την Κυριακή  22 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 11:00  συνεδρίαση για την οποία στάλθηκε η υπ΄αριθμ. 13983/18-12-2019 πρόσκληση ματαιώνεται  λόγω του απαγορευτικού απόπλου των πλοίων από τη Ραφήνα και του αποκλεισμού δημοτικών συμβούλων εκτός Άνδρου.

Με εκτίμηση

O Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου  Άνδρου

Ελευθέριος Μπάλλας

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Άνδρος: 22-12-2019

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου του άρθρου 67 παρ.5 του  Ν.3852/2010 «Σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου» όπως ισχύουν, σας καλεί να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στις 22 Δεκεμβρίου 2019 ημέρα Κυριακή και ώρα 18:00 σε κατεπείγουσα συνεδρίαση για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω  θέματα της ημερήσιας διάταξης:

 1. Έγκριση 7ης αναμόρφωσης Προϋπολογισμού Δήμου Άνδρου οικ. έτους 2019

 2. Κατάρτιση Τεχνικού Προγράμματος έτους 2020

 3. Αναπροσαρμογή ή μη δημοτικών τελών.

Το πρώτο θέμα θεωρείται κατεπείγον διότι η αναμόρφωση αναφέρεται σε ΚΑ που αφορούν υποχρεωτικές δαπάνες. Το δεύτερο και τρίτο θέματα θεωρούνται κατεπείγοντα προκειμένου να γίνουν άμεσα οι απαραίτητες ενέργειες για την ψήφιση του προϋπολογισμού 2020 εντός του έτους.

 Ο πρόεδρος του ΔΣ

Ελευθέριος Μπάλλας

 

 

 

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Μόνο εμένα μου φαίνεται περίεργο να αποφασίζουν για την τύχη του νησιού, άνθρωποι που δεν μένουν σε αυτό, αλλά έρχονται μόνο για τα συμβούλια;;;
Καλές γιορτές σε όλους

ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Μην το λέτε. Έλειπαν κι αυτοί που μένουν σε αυτό...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 4 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Ευτυχώς διότι θα μας χάλαγε την Κυριακή πάλι ο Σουσουδης με την διχόνοια που σπέρνει

This comment was minimized by the moderator on the site

Καλά Χριστούγεννα!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΤΑΝ ΚΥΡΙΕ ΜΠΑΣΑΝΤΗ ???
ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΊΚΗΣΗ ΛΟΤΣΑΡΗ ΗΤΑΝ
Ο ΤΗΝΙΑΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΚΕΛΑΣ
ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 6 ΜΟΝΟ 2
Ο ΣΟΥΣΟΥΔΟΚΑΠΑΚΗΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΣΎΜΒΟΥΛΟ ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ !!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Όπως τα λέτε είναι...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 4 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro