ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ: Απάντηση σε ψευδείς και συκοφαντικές αναρτήσεις

 

Η ομάδα του κ. Καπάκη στο ΔΣ της Άνδρου. Οι κ. Καπάκης και Αδάμης, που εικονίζονται στη φωτογραφία - αν και απόντες από την Άνδρο για χρόνια - περίμεναν πως με τα όσα έλεγαν θα κέρδιζαν τις εκλογές! Περιορίστηκαν στο 17%. Έκτοτε έχουν πάρει θέση διαρκούς επίθεσης. Θεωρούν πως κάνουν αντιπολίτευση. Πρακτικά αυτοπεριορίζονται σε μια μικρή ομάδα αδιάκοπης διαμαρτυρίας κατά πάντων.

Λάβαμε από τον Δήμο Άνδρου ανακοίνωση κατά του κ. Αδάμη. Με ανάρτηση του στο διαδίκτυο ο κ. Αδάμης κατηγορεί τον δήμαρχο για τους συνεργάτες που επέλεξε (άμισθους ή έμμισθους) κατά το πρώτο τετράμηνο της νέας δημαρχίας. Όπως φαίνεται και στην ανακοίνωση του Δήμου Άνδρου ο κ. Αδάμης είτε είναι "ξεχασιάρης" είτε στοχοποιεί επιλεκτικά όσους συνεργάτες του δημάρχου δεν είναι συγγενείς του πρώτου βαθμού! Δεν ξέρουμε τι ισχύει πάντως δεν αναφέρει πουθενά την κόρη του, που προσελήφθη ως γεωπόνος στο Life από τον κ. Λοτσάρη, τον οποίο τόσο αστόχαστα κατηγορεί!

Την ανακοίνωση του ο κ. Αδάμης την έστειλε και χτες βράδυ υπό μορφή σχολίου στο Εν Άνδρω. "Ξεχνά" όμως δεν αναρτούμε ψέμματα, συκοφαντίες, λιβελογραφήματα. Το τι υπαινίσσεται για τον δήμαρχο Άνδρου ο κ. Αδάμης δεν μας αφορά. Του απαντά παρακάτω ο Δήμος Άνδρου. Το τι υπαινίσσεται - μάλλον για εμάς - επίσης δεν μας αφορά. Απλώς να του θυμίσουμε - γιατί έχει αποδεδειγμένα ελαττωματική μνήμη - πως πάντα έλεγε ανοησίες. Ξεκίνησε το 2015 με υπαινιγμούς για το πλοίο Αγ. Γεώργιος που θα "έφερνε" στην γραμμή της Άνδρου (το μετέπειτα Παναγία Τήνου). Το πλοίο όχι μόνο δεν ήρθε όπως έγκυρα είχαμε γράψει, παρά τις αστείες διαψεύσεις του κ. Αδάμη, αλλά μετά βούλιαξε μόνο του στον Πειραιά! Μόνο από αυτό καταλήγουμε στο συμπέρασμα πως ο κ. Αδάμης έχει ειδικότητα στο να βουλιάζει μόνος του. Άρα δεν χρειάζεται να πούμε εμείς κάτι περισσότερο από την μεριά μας...

ΕΝ ΑΝΔΡΩ

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση του ΔΗΜΟΥ ΑΝΔΡΟΥ για τον κ. Αδάμη  

Απάντηση σε ψευδείς και συκοφαντικές αναρτήσεις

Κύριε Βασίλη Αδάμη,

Μέσα στα πλαίσια του υφιστάμενου θεσμικού πλαισίου και με τις νόμιμες διαδικασίες που προβλέπονται ο Δήμος μας προχώρησε στην έναρξη συνεργασιών με επιστημονικά και αυτοδιοικητικά στελέχη με σκοπό να καλύψει την υποστελέχωση του και να λειτουργήσει αποδίδοντας όσο το δυνατόν σημαντικότερο έργο προς τους πολίτες του Νησιού μας.

Οι διαδικασίες που ακολουθούνται είναι απόλυτα σύννομες. Οι επιλογές των προσώπων γίνονται με στόχο την καλύτερη δυνατή λειτουργία και στελέχωση του Δήμου και προβλέπονται από το υφιστάμενο θεσμικό πλαίσιο.

Αυτές τις απόλυτα νόμιμες ενέργειες – που άλλωστε ακολουθούν και όλοι οι Δήμοι στην Ελλάδα - εσείς τις λοιδορείτε με συνεχείς αναρτήσεις σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Απαξιώνετε εσείς ως μη έχοντας αντίστοιχα προσόντα επιστήμονες με εγνωσμένη επαγγελματική και επιστημονική πορεία. Μιλάτε για εξωθεσμικούς παράγοντες, ενώ όλοι όσοι συνεργάζονται με τον Δήμο είναι σε απόλυτη συμφωνία με το θεσμικό πλαίσιο των Δήμων.

Μιλάτε απαξιωτικά για ανθρώπους που στηρίζουν το Νησί μας και οι οποίοι «έχουν δώσει με απόλυτη επιτυχία τις εξετάσεις τους σε δύσκολους επαγγελματικούς και ακαδημαϊκούς χώρους».

Το περίεργο είναι πως μέσα στα τόσα απαξιωτικά για όλους του νέους συνεργάτες (έμμισθους και άμισθους) έχετε ξεχάσει πως είναι και η κ. Ιωάννα Αδάμη του Βασιλείου – κόρη σας - ως Βοηθός Γεωπόνου στο Πρόγραμμα Life. Μια επαγγελματική σχέση απόλυτα σύννομη όπως και όλες οι υπόλοιπες που κατακρίνετε.

Αφού «είδατε» τόσα πολλά παράνομα πως και σας διέφυγε η σύμβαση της κόρης σας με το Life; To «ξεχάσατε» επειδή είναι κόρη σας; Ή, μήπως γιατί όλοι οι άλλοι που κατηγορείτε αδιακρίτως δεν έχουν το προνόμιο να έχουν συγγενική σχέση μαζί σας;

Όμως όλοι – όπως και η κόρη σας -  έχουν και πτυχία και εξαιρετικές επαγγελματικές επιδόσεις. Βρίσκουμε λίγο παράξενους τους διαχωρισμούς που κάνετε. Αντιθέτως εμείς όπως αποδείξαμε στην περίπτωση της κόρης σας δεν κάνουμε κανέναν διαχωρισμό.

Κύριε Αδάμη,

Μπορείτε να συνεχίστε τον δρόμο της διαίρεσης του Νησιού που υλοποιείτε ως δημοτικός σύμβουλος Χώρας Άνδρου, για την οποία επί τετράμηνο δεν έχετε πει λέξη, αλλά έχετε υπονοήσει τα χειρότερα. Αντιθέτως, όπως βλέπουμε ασχολείστε εργολαβικά μόνο με ψευδείς καταγγελίες προωθώντας τον διαχωρισμό του Γαυρίου - που είναι το βασικό λιμάνι – έναντι όλης της Άνδρου. Αυτό καταλαβαίνετε αυτό κάνετε πλέον.

Δεν θα σας ακολουθήσει κανείς από εμάς στον κατήφορο που επιλέξατε μόνο σας. Ούτε και κανείς άλλος στην Άνδρο. Όλοι προσδοκούν έργο. Εσείς προσδοκάτε καταστροφές για να δικαιώσετε τις επιθέσεις σας.

Εμείς θα συνεχίσουμε να περιβάλλουμε όλους όσους ξεκινήσαμε συνεργασία με εμπιστοσύνη μέσα στο πλαίσιο που προβλέπεται, σε έναν Δήμο με τεράστιες ελλείψεις και προβλήματα κάνοντας το καλύτερο δυνατό για την Άνδρο. Χρησιμοποιούμε και θα χρησιμοποιήσουμε παραγωγικά όλους όσους επιθυμούν – ανεξαρτήτως πολιτικών ή παραταξιακών απόψεων – με σκοπό να βοηθήσουμε το Νησί μας να πετύχει.

Εκ του Δήμου Άνδρου

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Καθιστε να δουλεψετε και αφηστε τις ανακοινωσεις, ΟΛΟΙ ΣΑΣ Δουλεια θελουμε. Ξερουμε πολυ καλα ποιος ειναι ποιος

This comment was minimized by the moderator on the site

Μπραβο Δημαρχε. Επιτελους να απανταει καποιος στην λασπη. Φτανει!

This comment was minimized by the moderator on the site

Δηλ. ούτε χιώτης καπετάνιος σε γαλέρα του 19ου αιώνα νάσουνα δήμαρχε, και τί λες στον Αδάμη? μη μιλάς εσύ ....πούφαγες τ'αυγό.!!! Ετσι νομίζεις ότι ασκείται Διοίκηση τον 21ο αιώνα?

This comment was minimized by the moderator on the site

Για άλλη μια φορά επιβραβεύεται η Ανωνυμία!
Όποιος έχει ασκήσει κριτική επώνυμα, έχουν πέσει όλοι επάνω του να τον φάνε ζωντανό χωρίς να σέβονται ούτε την οικογένειά του.
Αυτοί είναι οι ζαβαντριώτες...ενέργεια μπόλικη στο να βγάλουμε το μάτι του γείτονα, ενώ ενέργεια για βασικής σημασίας θέματα=0 (ΜΗΔΕΝ)!

This comment was minimized by the moderator on the site

Με ποιες διαδικασίες ορίζονται οι γεωπόνοι του LIfe; Περνάνε πρώτα συνέντευξη από τον Φον Δημητράκη και εάν αυτός κρίνει τότε τους κάνει τη χάρη και τους "δωρίζει" τη θέση του γεωπόνου στο Life;
Να κάτι που δεν γνωρίζαμε και μάθαμε και εμείς οι ζαβαντριώτες...
Τρέξτε λοιπόν ζαβαντριώτες στο στέκι του Φον Δημητράκη να πάρετε τις ευλογίες του και ποιος ξέρει..μπορεί να σας κάτσει και μια θέση στο LIFE, κάτι που δεν γνωρίζαμε εμείς, αλλά απ' ότι φαίνεται ούτε οι ίδιοι οι υπεύθυνοι του LIFE...
Σε ευχαριστούμε Άγιε Βασίλη Φον Δημητράκη που κάνεις δωράκια στους ζαβαντριώτες θέσεις στο LIFE.

This comment was minimized by the moderator on the site

Πως η αλήθεια ελιναι κάτω από την ζώνη; Μήπως γαιτί το ψέμα είναι πάνω από την ζώνη. Όλοι μοι προσληφθέντες είναι προσληφθέντες είτε αν πληρώνονται με μισθό είτε με μπλοκάκι. Και όλοι οι άμισθοι είναι εθελοντές που δεν πληρώνονται. ο Αδάμης τους έμπλεξε όλους στο ντορβά και ξέχασε την κόρη του. Αυτό είναι πάνω από την ζώνη; Κάτι άλλο περί ζώνης μιας και διαπιστώνουμε πως μόνο άμυνα ζώνης ξερετε.

This comment was minimized by the moderator on the site

Καταρχήν η αναφορά στην κόρη του Αδαμη είναι χτύπημα κάτω από τη ζώνη. Πολύ φτηνή η κίνηση του Δημάρχου.
Για όσους έχουμε μια ιδέα σχετικά με το life terracescape ξέρουμε ότι η θέση γεωπόνου που θα ασχοληθει μονο με το προγραμμα και για όσο κρατάει το πρόγραμμα, είναι κενή εδώ και δύο χρόνια. Και μέχρι τώρα δεν είχε αιτηθεί κάνεις. Ψάξτε το λίγο. Δεν την προσέλαβε ο Λοτσαρης. Την προσέλαβε ο Δήμος Άνδρου. Εκτός και αν είναι μονοπροσωπη η διοίκηση. Ο δημος παιρνει χρηματα απο την ευρωπαικη ενωση για αυτο το προγραμμα για να τα διαθεσει σε καποιες θεσεις οπως γεωπονου λογιστή κλπ. Επίσης η πρόσληψη δεν είναι ως υπαλλήλου, αλλά με μπλοκάκι και παροχή υπηρεσιών.
Από εκεί και πέρα, και παραβλέποντας την αψυχολόγητη επιστολή του δημάρχου που εμπλέκει ένα νέο άτομο στα πολιτικά δρώμενα χωρίς να χρειάζεται, αν θέλει να κάνει κάποια έξυπνη κίνηση ο δήμαρχος ας μην ασχολείται με μικρότητες και ας ξεκινήσει να ασχολείται με τα θέματα βαρύτητας, ας σταθεί δίπλα στον δήμαρχο Τήνου και στο πλευρό του Χατζημαρκου και ας δουλέψει με γνώμονα το συμφέρον του τόπου. Ας ενωσει τον κοσμο να φωνάξει Όχι στις ανεμογεννήτριες και τα αιολικά!!! Αρχίσαμε να βαριόμαστε και να απορούμε με αυτό το δημοτικό συμβούλιο. Ούτε εξάμηνο και ήδη συμβαίνουν τραγελαφικά πράγματα. Μόνο έριδες και κόντρες. Συνέλθετε.

This comment was minimized by the moderator on the site

Αυτο παλι που εχει γινει τιμητης των παντων ο Β Αδαμης με ξεπερναει.

This comment was minimized by the moderator on the site

Όλα αυτά που λέγονται και κατακρίνονται είναι τραγικά. Εδώ και ένα μήνα όλο το νησί ασχολείται με κάποιους συμπολίτες μας πτυχιούχους που μπήκαν στο δήμο με στόχο να προσφέρουν τις υπηρεσίες του. Χωρίς να έχω καμία απολύτως συγγενική σχέση με κανέναν απολύτως από τους ανθρώπους που προσλήφθηκαν από τον κύριο Λοτσάρη, διερωτομαι απλά με τι όρεξη και με τι διάθεση θα πηγαίνουν αυτοί οι άνθρωποι στη δουλειά τους.Με τι όρεξη θα εξυπηρετούν το συμφέρον του Δήμου και των συμπολιτών τους, μετά το τρομερό bullying που δέχονται τόσο εκ των έσω όσο και εκτός. Η μήπως δεν διαβαζουν, δεν ακουν, δεν βλέπουν.
Εύχομαι και ελπίζω έστω από συναδελφική αλληλεγγύη οι μόνιμοι συνάδελφοι τους να συνεργάζονται μαζί τους με ευγένεια και χωρίς έπαρση.
Ευχαριστώ πολύ!