Οι άμισθοι συνεργάτες και σύμβουλοι της διοίκησης και οι αιρετικοί αιρετοί... στα κάγκελα!...

  

Από το επεισοδιακό συμβούλιο της 25ης Ιανουαρίου 2020

Με την εκλογή – λόγω απλής αναλογικής – εκατοντάδων μειοψηφικών δημάρχων σε όλη την Ελλάδα - όπως και στην Άνδρο -  προέκυψαν δεκάδες πολίτες που έβαλαν υποψηφιότητα στα πολλά σχήματα των εκλογών και μετά βρέθηκαν ανενεργοί. Όπως προέκυψαν και πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι που εξελέγησαν με την αντιπολίτευση και βρέθηκαν κι αυτοί ανενεργοί μιας και κυριάρχησαν σε όλη την Ελλάδα - και στην Άνδρο - μειοψηφικοί δήμαρχοι.

Κι έτσι φτάσαμε στο φαινόμενο στην Άνδρο - χωρίς την κουλτούρα της συναίνεσης - πολλοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης δεν θέλουν να αναλάβουν κάποιες ευθύνες που δίνει τη δυνατότητα η απλή αναλογική.  Θέλουν μόνο να αντιπολιτευτούν την δημοτική αρχή. Νομίζουν πως αν βοηθήσουν μπορεί να πετύχει ο σημερινός δήμαρχος και έτσι θα μειωθούν οι ελπίδες σε τέσσερα χρόνια να εκλεγεί ο δικός τους δήμαρχος!!!

Για να καταλάβετε: Με τα σημερινά δεδομένα ο μεν Δήμος έχει πάρα πολλές υπευθυνότητες, όμως με την απλή αναλογική έχει λίγους αιρετούς να τις αναλάβουν. Ο κ. Λοτσάρης έχει 8 συμβούλους, ο κ. Σουσούδης 8, ο κ. Καπάκης 4 κι ένας είναι ήδη ανεξάρτητος.

Η προσπάθεια του δημάρχου να δώσει αρμοδιότητες και σε συμβούλους της αντιπολίτευσης σκόνταψε εξαρχής σε αρνήσεις της ομάδας Σουσούδη ή και σε σκληρές αντιπαραθέσεις της ομάδας Καπάκη. Ενδεικτικές είναι οι δημόσιες αρνήσεις του δασοπυροσβέστη κ. Γ. Τρανάκου να αναλάβει την Πολιτική Προστασία και του κ. Ν. Βιδάλη να βοηθήσει στην ύδρευση και αποχέτευση (όπου η προηγούμενη διοίκηση άφησε ατιμολόγητο χρέος δεκάδων χιλιάδων ευρώ προηγούμενων χρόνων και απαιτεί να πληρωθεί) για την οποία είχε την ευθύνη της μέχρι σήμερα κατάστασης. Η άποψη τους φαίνεται πως είναι ότι κάθε βοήθεια ή ανάληψη ευθύνης θα μειώσει τις ελπίδες μετά τέσσερα χρόνια στον κ. Σουσούδη. 

Στην προβληματική αριθμητική του εκλογικού νόμου και στην πλήρη αποτυχία περί συναίνεσης της απλής αναλογικής έρχεται τώρα να προστεθεί η λίαν επιθετική στάση της αντιπολίτευσης στα πρόσωπα της κυκλοθυμικής, άπειρης και αριστερής απόκλισης ομάδας του κ. Καπάκη.

Όλα αυτά οδήγησαν τη νέα δημοτική αρχή σε μια φυγή προς τα εμπρός με την στροφή στην «κοινωνία των πολιτών». Ο σημερινός δήμαρχος ενεργοποίησε τον θεσμό των άμισθων συμβούλων και συνεργατών. Κάτι που είχε κάνει σε πολύ μικρότερη κλίμακα και ο προηγούμενος δήμαρχος κ. Σουσούδης και είχε δεχτεί τότε τους μύδρους του κ. Καπάκη. Τους ίδιους μύδρους και περισσότερους δέχεται σήμερα και ο κ. Λοτσάρης από τους κ. Γ. Καπάκη και Β. Αδάμη, που γράφουν και μιλούν σε όλους τους τόνους εναντίον των αμίσθων συνεργατών ή και του έμμισθου συμβούλου του δημάρχου!!!

Τα περισσότερα άκουσε ο κ. Γιώργος Ματζώρος, υπεύθυνος του Λιμενικού Ταμείου. Οι άλλοι άμισθοι σύμβουλοι και συνεργάτες δεν άκουσαν τόσα. Εκτός του έμμισθου κ. Κυριάκου Θωμά, πρώην δημάρχου Υδρούσας και πρώην προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου, που άκουσε καιν ακούει "τα εξ αμάξης"! Ο κ. Θωμάς αποτελεί διαχρονικά "κόκκινο πανί" για την ομάδα Καπάκη από το 2014 μέχρι το 2020. Αλλά και άξονα συσπείρωσης της μιας και δεν έχει θέσεις σε πολλά προβλήματα του νησιού.

Έφτασαν μάλιστα να απαιτούν με θυελλώδη τρόπο - χωρίς να αναφέρουν οτιδήποτε επιλήψιμο - να μην έχει θέση συμβούλου, αν και βοήθησε κι έπαιξε ρόλο στην εκλογή του νέου δημάρχου. Ίσως όμως ακριβώς γι' αυτό δεν τον θέλουν. Δεν αντέχουν το γεγονός πως ο κ. Θωμάς έπαιζε και παίζει ρόλους στο νησί, ενώ αυτοί απλώς τον καταγγέλλουν, χωρίς κάποια πολιτικά ή άλλα στοιχεία! Κατανοητό, είναι κι αυτή μια άποψη. Αυτό που είναι ακατανόητο είναι ο ακραίος κι ενίοτε υβριστικός τρόπος, που το δίδυμο Καπάκη-Αδάμη, προσπαθεί να την επιβάλλει. 

Άλλοι άμισθοι συνεργάτες της διοίκησης στα πλαίσια της ενεργοποίησης εφεδρειών της "κοινωνίας των πολιτών" είναι (εκτός του Γ. Ματζώρου) άλλοι 6. Η Σοφία Ντουντασάκη (υπεύθυνη κοινωνικού προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι»), η Ιωάννα Σαραβάνου (σύμβουλος Αθλητισμού και Πολιτικής Προστασίας), η Ειρήνη Πανταζή (υπεύθυνη Παιδείας), ο Γιώργος Μαλταμπές (υπεύθυνος πρωτογενή τομέα), η Ειρήνη Κιαγιά (θρησκευτικός τουρισμός) και ο Βασίλης Τρίμπαλης (υπεύθυνος διαχείρισης χωματουργικών μηχανημάτων). Την πολιτική ευθύνη όλων αυτών φέρουν οι αιρετοί με τους οποίους συνεργάζονται και ο δήμαρχος που τους ορίζει. Διαμορφώνεται έτσι ένα νέο μοντέλο ανάδειξης στελεχών, πιο ανοιχτό στην κοινωνία.

Σε αυτό όμως αντιδρούν πολλοί αιρετοί - κυρίως αυτοί των ριζοσπαστικών αποκλίσεων - που κατανοούν σαν κοινωνία των πολιτών μόνο τις διαμαρτυρίες μέσα από τις οποίες αντλούν αυτοί κάποιο ακροατήριο μην έχοντας πουθενά προτάσεις οι ίδιοι. Και επειδή εκλέχτηκαν σπεύδουν - πάντα φιλοπρόοδα αντιδραστικοί - να αποκλείσουν τους άλλους! Δυστυχώς αυτοί οι αιρετικοί αιρετοί  δεν έχουν μάθει τίποτα για συναινέσεις και συγκλίσεις, που ήταν και είναι αναγκαίες στην απλή αναλογική με την οποία εκλέχτηκαν. Αντιθέτως ξέρουν πολλά από προσωπικές αντιπαραθέσεις, επιθετικές συμπεριφορές, άρνηση συνεργασίας… Κι όποιος αντέξει!

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Τα παραπάνω συμβαίνουν στην Άνδρο που μαραζώνει, καθώς λιγοστεύουν οι κάτοικοι, μειώνεται ο κύκλος εργασιών, φεύγουν οι νέοι, δυσκολεύουν οι χειμώνες και δεν μεγαλώνει η καλοκαιρινή σεζόν. Σ’ ένα νησί με ανοιχτές χρόνιες πληγές και περιορισμένες και ελλιπείς υποδομές. Με ένα συμβούλιο διχασμένο. Και μια νέα διοίκηση, που αναζητά τον βηματισμό της, κάνοντας λάθη στη διαχείριση των συζητήσεων στα δημοτικά συμβούλια…

ΥΓ1: Άμα λείπει ο Μπάλλας το δημοτικό συμβούλιο αποδιοργανώνεται. Ο Μπάλλας είναι ο μόνος που κατάφερε και συντόνισε συμβούλια και του μειοψηφικού επί διετία κ. Σουσούδη και τώρα του μειοψηφικού κ. Λότσαρη. Και με διαχρονικά με μια αντιπολίτευση του κ. Καπάκη ανεβασμένη στα κάγκελα. Στις 25/1/20 μόλις έφυγε από το συμβούλιο ο Μπάλλας κι ανέλαβε ο ατυχής Θεοδωράκης οι κ. Καπάκης και Αδάμης ξέφυγαν εντελώς – υπάρχει και σχετικό βίντεο. Ο Β. Αδάμης σχεδόν σε έξαλλη κατάσταση κατήγγειλε τους πάντες και τα πάντα (έφτασε και σε αγοραίες εκφράσεις). Όλα αυτά υπό την συνοδεία κλάκας στο ακροατήριο (εργολάβου απορριμμάτων). Ο επίσης έξαλλος Γ. Καπάκης ξεφώνιζε: «εγώ είμαι αιρετός εσύ ποιος είσαι;» Μάλλον με ακραία αιρετικό έμοιαζε εκείνη την στιγμή παρά με αιρετό! Κάπως έτσι, το δημοτικό συμβούλιο μετατράπηκε σε γήπεδο. Δυστυχώς για την Άνδρο μερικοί αυτή την δημοκρατία ξέρουν και αυτή την κοινωνία των πολιτών προωθούν στα συμβούλια...

ΥΓ2: Το Εν Άνδρω έχει αποδείξει πολλές φορές τη νηφάλια, προσεκτική και πολιτική στάση του στα προβλήματα. Ακόμα και όταν παίρνει θέση, ακόμα και όταν ψέγει καταστάσεις. Αυτό έχει εκτιμηθεί από φίλους και αντιπάλους. Παράδειγμα, οι δηλώσεις στελεχών της διοίκησης των εταιρειών Fast Ferrieis & Golden Star Ferries, την αποκλειστική συνέντευξη του προέδρου της Ένωσης Ακτοοπλόων κ. Σακέλλη, αλλά και την αποκλειστική δήλωση του κ. Μ. Ηλιόπουλου στο site μας, στην τρέχουσα αναταραχή της ακτοπλοΐας στο Αιγαίο. Όλοι αυτοί οι παράγοντες της ελληνικής ακτοπλοΐας - με την παρουσία τους στο Εν Άνδρω - επιβεβαιώνουν την συνέπεια και την σοβαρότητα με την οποία χειριζόμαστε σημαντικά θέματα, ακόμα και  πολύ πέρα από τα όρια της Άνδρου. Τη στάση μας την εκτιμούν σημαντικοί παράγοντες στον Πειραιά. Και δεν την βλέπουν κάποιοι παράγοντες στην Άνδρο! Εκτός αν απλώς έμαθαν μόνο να παραγοντίζουν και τίποτα άλλο...

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Κύριοι του Εν Ανδρω.Τι είναι αυτά που γράφετε-απαντάτε;;;;είτε θέλετε να βάζετε κουβέντες σε στόματα ανθρώπων;;;;γράφω εγώ για έμμισθους δασοπυροσβέστες;;;;;;;
έλεος πια τόσο ακατανόητα είναι αυτά που γράφω;;;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Κυρία του Ανωνύμως τι είναι αυτά που γράφετε-απαντάτε;;;;; είτε θέλετε να βάζετε κουβέντες σε στόματα ανθρώπων;;;;
(εδώ λείπει ένα είτε κυρία μου ή έπρεπε να βάζατε Ή - γιατί το είτε χρειάζεται πάντα ένα δεύτερο ΕΙΤΕ - πως και δεν το ξέρετε ένω ξέρετε πως γράφονται τα προάστια;)
Και ρωτάτε αν γράφετε εσείς για δασοπυροσβέστες; Μάλιστα γράφετε για πυροσβέστες κάτω από ένα κείμενο που μιλά για άμισθους και πως προσλαμβάνονται. Και απαντάμε οι ΑΜΙΣΘΟΙ όπως οι δασοπυροσβέστες. Οι πυροσβέστες ρωτάτε την πυροσβεστική...
Αυτά γιατί από εξυπναδούλες ανωνύμων γράφουν πολλοί...
Καλημέρα...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 4 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Εργο στην Υδρουσα εχουμε να δουμε απο την εποχη του Θωμα. Απο το 2010 κανενα εργο δεν εχει γινει στην περιοχη μας. Αυτη ειναι η αληθεια. Ολα τα αλλα ειναι προσωπικες η πολιτικες κοντρες.

This comment was minimized by the moderator on the site

Ο Θωμάς ήταν η καταστροφη της Υδρούσας και εν συνεχεία ολοκληρης της Άνδρου με τις αποφασεις και τις επιρροες του.

ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Μπορείτε παρακαλώ να ονομάσετε μερικές από τις καταστροφές του Θωμά; Τι κατέστρεψε στην Υδρούσα; Τι κατέστρεψε στην Άνδρο; Ή, τι πιθανόν στις Κυκλάδες ή και στο Αιγαίο Πέλεγος;
Αν έχετε πρόχειρα και μερικά στοιχεια θα τα δημοσιεύαμε ευχαρίστως. Για να μην λέμε λόγια του άερα. Και κάτι ακόμα το μίσος δεν είναι πολιτικό επιχείρημα.
Περιμένουμε...
ΥΓ Όλα τα άλλα που γράφετε ΑΝΑΠΟΔΕΙΚΤΑ είναι χωρίς συγκεκριμένες αναφορές είναι μάλλον συκοφαντίες και δεν δημοσιεύονται. Εκτός αν είναι ενυπόγραφα για να παρετε και τη νομική ευθύνη όσων γράφετε.

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 4 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Στην ταινία «ο ταλαντούχος κ. Ριπλέυ», Ο κ. Ριπλέυ ήταν ένας φιλόδοξος και αδίστακτος νεαρός που άλλαζε διαρκώς προσωπεία υιοθετώντας τα πρόσωπα αυτών που εξαφάνιζε.
Το μακρινό 2012....

(ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ: Παρακαλώ οι αναδημοσιεύσεις από το μακρινό 2016 να λένε και την χρονολογία και τα γιατί που γράφτηκε το εν λόγω άρθρο. Διαφορετικά κυρία Μ. είναι μισή αλήθεια που είναι ένα ψέμα)

... ένας πρώην δήμαρχος Υδρούσας ξεσήκωσε τους συμπολίτες του μιλώντας τους: «για την σωτηρία του νερού της περιοχής μας από την μόλυνση»! Αργότερα όταν βρέθηκε στην εξουσία ως πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου προσπάθησε να ξαποστείλει τον ΧΥΤΥ στην άλλη άκρη του καιρού. Απέτυχε. Και μετά τα γύρισε στηρίζοντας την θέση που αρνιόταν πριν λέγοντας: «για να σώσουμε το νησί από τα σκουπίδια»!

(ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ: Ήταν η εποχή Σουσούδη κυρία μου όπου ο κ. Θωμάς ακολούθησε την πεπατημένη του τότε δημάρχου και απέτυχε εντελώς)

Πως όμως να πείσει; Με τι αξιοπιστία μετά από τόσα μπρος-πίσω;
Η "αξιοπιστία" του έφτασε στο σημείο άλλα να ψηφίζει κι άλλα να εννοεί! Έτσι ψήφισε στις 10/10/15 κατά της χωροθέτησης, ενώ στήριζε… την χωροθέτηση!!! Και μετά κατηγορούσε (μαζί με δεκάδες άλλους ψευδώνυμους) όσους την είχαν καταψηφίσει, όπως κι αυτός!!! Ναι, αλλά αυτός από μέσα του... την στήριζε!!!

(ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ: Πολύ σωστά αποτυπώνει το άρθρο την τότε εποχή και τα τότε λάθη του κ. Θωμά που ακολούθησε την πεπατημένη των ψεμάτων της κ. Μ. και των ανακολουθιών του κ. Σουσούδη. Μέγα λάθος του).

(ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ: Όπως διαπιστώνει ο αναγνώστης ο κ. Θωμάς είχε ταλέντο στο να ακολουθεί αντιφατικές απόψεις... κάτι που το άρθρο το επισημαίνει)

Πολλοί πιστέψαμε στο παρελθόν πως ο Κυριάκος Θωμάς ήθελε να κάνει κάτι για το νησί μας. Όμως αυτός μας απέδειξε περίτρανα πως ήθελε να κάνει πολλά για τον εαυτό του! Και τίποτα για το νησί μας!!!
Και όλα όσα έκανε τα έκανε πάντα αυτοσχεδιάζοντας στο ποδάρι και στο τέλος "καίγοντας" όσους ήταν δίπλα του! Πρώτοι «καμένοι» από το 2014 μέχρι σήμερα κάποιοι συνυποψήφιοι που τους άδειασε στις εκλογές! Δεύτεροι, οι φίλοι του οι "Πλουσκαίοι" που τους άδειασε μετά τις εκλογές! Τρίτοι, οι δημοτικοί σύμβουλοι της Υδρούσας και πρώην συνεργάτες του που δεν ακολούθησαν τις πολιτικές πιρουέτες του!

ΤΕΛΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ: Όλα τα παραπάνω μπορεί κανείς να διαπιστώσει κάπως διαφορετικά σήμερα με την απόσταση τεσσάρων χρόνων και με την εμπειρία όλων όσων συνέβησαν. Δηλαδή και ο κ. Θωμάς άδειασε κάποιους, αλλά είχε και συνεργάτες που τον εγκατέλειψαν ξεπουλώντας πολιτικά για την εξουσία τον έναν μετά τον άλλο.
Η εικόνα αποκαλύφθηκε όταν η κ. Τασούλα και ο κ. Βώσσος έδειξαν τις δικές τους πολιτικές πιρουέτες "παίζοντας" με τον κ. Θωμά αρχικά, μετά με τον κ. Γιαννίση, κάποια στιγμή με τον κ. Λοτσάρη και κατέληξαν στον κ. Καπάκη που έγινε "γέφυρα" για να στηρίξουν τον κ. Σουσούδη!!! ο τον οποίο έβριζαν επί 4ετία!!!
Τέτοιοι Ριπλέυ δεν ξανα-υπήρξαν στην Άνδρο της Ζωής τους. Αυτό το σενάριο και τέτοιον πολιτικό κυνισμό κανένα Εν Άνδρω δεν το είχε διανοηθεί τότε. Όμως το είδαμε ανάγλυφα στις εκλογές του 2019. Και το βλέπουμε πλέον μέχρι σήμερα.
Άρα τα λάθη του κ. Θωμά δεδομένα. Οι εκτιμήσεις μέχρι το 2016 του Εν Άνδρω δεδομένες. Όμως η συνέχεια αποδεικνύει και μια άλλη πραγματικότητα πολύ πέρα από αυτήν που περιγράφαμε το 2016...
Την καλήμερα μας κυρία Ριπλέυ...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 4 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Αν και το θέμα για τη μεταφορά του δεματοποιητή σε άλλη θέση επικαλούμενος την απόφαση του ΣΤΕ, το έφερε ο δήμαρχος με επείγουσα διαδικασία, μέχρι στιγμής από αυτά που δεσμεύτηκε ότι θα κάνει, ουδέν έπραξε.




Και πρώτα από όλα είχε υποσχεθεί στο ΔΣ ένα ραντεβού με την υπουργό Πολιτισμού μαζί με όλους τους επικεφαλής των παρατάξεων, προκειμένου να πειστεί το υπουργείο να χορηγήσει παράταση παραμονής του μέχρι την οριστική λύση διάθεσης των απορριμμάτων. Έχουν περάσει ήδη δύο μήνες, όπως και με την επιτροπή για τις ανεμογεννήτριες, φωνή βοώντος εν τη ερήμω.




Αντί αυτού μαθαίνουμε ότι ο δήμαρχος συνοδευόμενος από δύο αντιδημάρχους επισκέφτηκε εκ νέου τον υπουργό εσωτερικών, ζητώντας τρία πράγματα: α) Να κηρυχθεί το νησί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω αδυναμίας διαχείρισης των απορριμμάτων, β) Να πάει ο δεματοποιητής στην Πλούσκα και γ) Να ανοιχθεί ο δρόμος για την Πλούσκα που απορρίφθηκε από το ΔΣ.




Περιμένουμε από το δήμαρχο να το επιβεβαιώσει ή να το διαψεύσει. Γιατί αν αληθεύει είναι μεγάλη είδηση για τους Υδρουσαίους, που τον ψήφισαν δαγκωτό με την προτροπή και του ειδικού συνεργάτη. Αναρωτιόμαστε αν ενημερώθηκε ο τρίτος Αντιδήμαρχος από το Μπατσί. Σημειωτέων, ότι ο ένας από τους παριστάμενους στη συνάντηση αντιδημάρχους, μάλλον έχει ξεχάσει τις προεκλογικές του δεσμεύσεις του ότι θα πήγαινε τα σκουπίδια στην Αθήνα.

Αυτά για την ώρα.

This comment was minimized by the moderator on the site

Μόνο ο Θωμάς μπορεί να εκπροσωπήσει την Υδρούσα. Κανείς άλλος δεν μπορεί. Έπρεπε να είχε βάλει υποψήφιος, όμως και έτσι πιστεύω ότι θα βοηθήσει.

This comment was minimized by the moderator on the site

Για τους πυροσβέστες ούτε κουβέντα εξ άλλου δεν προσελήφθησαν άμισθοι σύμβουλοι.... για τους υπόλοιπους δεν ξέρω.....................γιατί κι οι δημόσιες σχέσεις μέσα από την .......αμισθία μια χαρά κάνουν την δουλειά τους .......πάντα ανοίγουν πόρτες και ...............παράθυρα........

ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Με χαρά διαβάζω για έμμισθους πυροσβέστες. Παρακαλώ ονόματα, διευθύνσεις, τηλέφωνα. Όχι ανωνύμως λάσπη σε ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ. Κυρά μου το ανωνύμως αν δεν καταλάβατε έχει υπογραφή.
Πάντως διασκεδάζω απαντώντας για ΑΜΙΣΘΟΥΣ... Μήπως θέλετε να κάνετε κυρά-τέτοια μου από τα Βόρεια Προάστεια τίποτα δημόσιες σχέσεις εργαζόμενη ΑΜΙΣΘΩΣ; Αν ναι δημοσιεύστε τα ονόματα κι όλο κάποιος θα σας προσλάβει κάπου.
Καληνύχτα σας

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 4 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Παρακολουθώντας εχθές το Δημοτικό Συμβούλιο (επιτέλους Ζωντανά να το βλέπει όλος ο κόσμος) γίναμε θεατές στο θέατρο του παραλόγου.
Πρωταγωνιστής ο Σουσούδης ο οποίος είχε πνιγεί σε ένα σωρό χαρτιά λάθος εκτυπωμένα και αραδιάζοντας δεκάδες λανθασμένα και άστοχα ερωτήματα για τον προυπολογισμό.
Ευτυχώς η Κυρία Φιλιώ (διευθύντρια Οικονομικων του Δήμου) τον "τάπωσε" άμέτρητες φορές βάζωντάς τον στη θέση του. Παρ΄ όλα αυτά συνέχισε να γίνεται ρόμπα πετώντας "τούβλα" τα οποία ευτυχώς δεν πέτυχαν κανένα γιατι δεν είχαν σημάδι.
Τη μεγάλη τάπα όμως , ήρθε απο τον Λοτσάρη ο οποίος τον ρώτησε : " Αφου δεν ήταν καλή στη δουλειά της η Φιλιώ γιατί δεν την αντικατέστησες Θεοδόση" ;;; αφήνωντάς τον "παγωτό" .
Για τους υπόλοιπους του Σουσουδη δεν έχω να αναφέρω κάτι διότι έλαμψαν δια της αφάνειάς τους.
Εξαίρεση ο Τρανάκος ο οποίος χαραμίζεται και ρίχνει τη θέση του ακολουθώντας και στηρίζοντας αυτό το θίασο.Κρίμα , Ένας κατα τα άλλα τίμιος,εργατικός και ικανός άνθρωπος ο οποίος ρεζιλεύεται απο το λάθος να συμπορεύεται με μια παράταξη κουκουρουκου.
Πάμε τώρα στον Καπάκη .....μπλά μπλα μπλα μπλα...μήλισε συνολικά περισσότερο απο όλους αλλα δεν είπε τίποτα....μόνο αυτός μπορεί να το καταφέρει αυτό. Η Τασούλα ....ας μην σχολιάσω καλύτερα....άλλα αντί άλλον.

This comment was minimized by the moderator on the site

Ποιος μπορεί να μας πει τα βιογραφικά αυτών των '''συμβούλων'''για να ξέρουμε;;;;;;;;;;;;να μάθουμε τέλος πάντων τα προσόντα τους ....παράθυρα ;;πόρτες;;;;;
ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Έχετε δίκιο. Πως μπορεί κάποιος να γινει άμισθος συνεργάτης; Φαντάζομαι πρώτο προσόν είναι να μην παίρνει μισθό. Δεύτερο να τρέχει εθελοντικά για κάτι που πρέπει κάποιος να τρέξει, αλλά δεν τρέχει ή δεν θέλει να τρέξει κανείς.
Δεν ρωτάτε τους δασοπυροσβέστες που ίσως ξέρουν...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 4 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

ΕΧΤΕ ΔΙΚΙΟ ...ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ...
ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ¨'' ΑΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΤΥΠΟΣ... 'Η ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΑΤΤΟΥΝ Ή ΔΕΝ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ''.....
ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΔΩ ...ΟΤΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΧΩΡΙΣ ΕΜΠΛΟΚΗ, ΔΟΛΟ,ΣΥΝΔΕΣΗ...ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΙΑ ΟΧΙ ΝΑ....
(διαγράφεται ένα άθλιο υπονοούμενο - Εν Άνδρω)
ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΤΕ ΑΥΤΟ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ''ΕΝ ΑΝΔΡΩ'' ...
(Διαγράφεται ένα υπονοούμενο - Εν Άνδρω).
ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ...ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΑΚΡΟ....
(διαγράφεται ένας απαράδεκτος υπαινιγμός - Εν Άνδρω)

ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Όλα αυτά τα "ωραία" γιατί δεν τα γράφετε ΕΠΩΝΥΜΑ και χωρίς υπονοούμενα να γίνει ένας σωστός διάλογος; Ποιος ο λόγος να κρύβεστε πίσω από την ανωνυμία όταν λέτε ανάμικτα επιχειρήματα και λάσπη; Μήπως γιατί επώνυμα δεν θα πετάγατε λάσπη;
Καλημέρα σας κ. Λ.Θ....

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 4 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
Περισσότερα