711.615 ευρώ για ανακατασκευή δημοτικού σταδίου Χώρας, 5Χ5 Καππαριάς και γηπέδου Μπατσίου

 

Πυλώνας δημοτικού σταδίου Χώρας: Καιρός ήταν...

Το Υπουργείο Εσωτερικών ενέκρινε ποσό 600.000 ευρώ για την επισκευή του ευρισκομένου εδώ και χρόνια σε κακή κατάσταση δημοτικού σταδίου Χώρας Άνδρου, καθώς και των γηπέδων 5Χ5 της Καππαριάς και ποδοσφαίρου Μπατσίου. Θα γίνει αλλαγή και των 4 πυλώνων του σταδίου και αλλαγή της τελικής στρώσης ταρτάν στον στίβο στην Χώρα, θα μπει καινούριος συνθετικός τάπητας στην Καππαριά και θα συντηρηθεί ο συνθετικός τάπητας και θα γίνει και προμήθεια εξέδρας στο Μπατσί. Στην χρηματοδότηση των 600.000 ευρώ του Υπουργείου ο Δήμος Άνδρου θα προσθέσει τη δική του συμμετοχή που ανέρχεται σε 111.615 ευρώ και το συνολικό ποσό θα φτάσει τα 711.615 ευρώ.

Δημοτικό στάδιο Χώρας

Το δημοτικό στάδιο Χώρας είχε εγκαταλειφθεί σχεδόν από το 2013 μέχρι το 2019. Είχαν γίνει κάποιες προσπάθειες για μπαλώματα με χρηματοδότηση της Περιφέρειας. Όμως Δήμος καθυστερούσε. Ξεκίνησε τελικά μια μελέτη ανακατασκευής επί διοίκησης Σουσούδη. Αφορούσε το δημοτικό στάδιο Χώρας και το 5Χ5 της Καππαριάς. Η διοίκηση Λοτσάρη πρόσθεσε στη μελέτη και το γήπεδο του Μπατσίου (τάπητας και εξέδρα), που κι αυτό είχε εγκαταλειφθεί επί 6ετία. Ολοκλήρωσε την συνολική μελέτη και τις αδειοδοτήσεις των έργων και κατέθεσε για χρηματοδότηση στο ΥΠΕΣ στις 27 Νοέμβρίου 2019. Η πληρότητα της μελέτης συνέβαλε ώστε μέσα σε τρεις μήνες εγκρίθηκε η χρηματοδότηση της. Τα έργα σύμφωνα με την απόφαση ένταξης πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι 31/12/20.  Δηλαδή, σε 9 μήνες.

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

Γήπεδο Μπατσίου. Καιρός ήταν...

ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΝΔΡΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ένταξη σε πρόγραμμα χρηματοδότησης

Εγκρίθηκε από το Υπουργείο Εσωτερικών η χρηματοδότηση του έργου «εκσυγχρονισμός δημοτικού σταδίου Χώρας Άνδρου- γηπέδου 5χ5 Καππαριάς και γηπέδου Μπατσίου», συνολικού προϋπολογισμού 711.615,85€.

Σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 15907/04.03.2020 Απόφαση, τα 600.000€ αποτελούν χρηματοδότηση του Υπουργείου Εσωτερικών, ενώ τα 111.615,85€ την συμμετοχή του Δήμου.

Το έργο περιλαμβάνει:

  • αλλαγή και των 4 πυλώνων φωτισμού, καθώς και αλλαγή όλου του τάπητα (τελική στρώση) του στίβου του δημοτικού Σταδίου Χώρας.
  • Καινούριος, συνθετικός χλοοτάπητας του γηπέδου 5χ5 Καππαριάς
  • Συντήρηση του τάπητα του ποδοσφαιρικού γηπέδου Μπατσίου και προμήθεια εξέδρας.

Ο Δήμος μας θα συνεχίσει να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την εκτέλεση έργων και υπηρεσιών, που αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής των Ανδριωτών.

Ο Δήμαρχος Άνδρου

Δημήτρης Λοτσάρης

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

''Στις 31/1/2020 σε συνεδρίαση του τοπικού συμβουλίου Γαυρίου ψηφίστηκε θετικά και προωθήθηκε προς τον Δήμο η επισκευή του γηπέδου ( σε θέματα περίφραξης, τερμάτων καθώς και αλλαγής του χλοοτάπητα).

ΑΥΤΟ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ ΚΑΠΟΙΟΣ /ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΑΝ ΣΧΟΛΙΟ ? ?
ΑΝ ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΥΡΙΟΙ:

AΦΟΥ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΡΟΩΘΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΓΑΥΡΙΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕ ΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΓΗΠΕΔΑ ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΑΥΡΙΟΥ ΚΥΡΙΟΙ ??
ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ Ή ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΓΑΥΡΙΟΥ ΚΑΙ Ο ΔΗΑΜΡΧΟΣ ΑΝΔΡΟΥ ? ?
ΔΗΛΑΔΗ ...ΟΚ ..ΒΓΑΛΑΤΕ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ....ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ...ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΣΑΣ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΝΟΝΙΚ Α? ? ΑΥΤΟ ΛΕΤΕ ? ?
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΓΑΥΡΙΟΥ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΗΣ ΥΔΡΟΥΣΣΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ? ?
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΕΤΕ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΘΙΑΧΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 5χ5 ΤΟΥ ΓΑΥΡΙΟΥ
ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΕΤΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΕΔΩ ΣΤΟ ΓΑΥΡΙΟ, ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΜΕΤ Α ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΕΤΟΙΜΜΟΡΟΠΟ ΚΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΓΗΠΕΔΟ !1
ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ, ΚΙ ΑΛΛΑΕ ΛΥΣΕΙΣ, ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΘΛΗΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΥΡΙΟΙ !!!!
ΔΗΛΑΔΗ ΠΗΡΑΤΕ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ...ΑΡΡΑΞΑΤΕ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ???
ΑΝ ΝΑΙ...ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ.... '' ΞΕΦΩΝΙΣΕΤΕ, ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕ ΠΡΩΤΟΝ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ! !
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΛΑ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΕΤΣΙ !!!
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΚΙΝΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ! !

This comment was minimized by the moderator on the site

Στις 31/1/2020 σε συνεδρίαση του τοπικού συμβουλίου Γαυρίου ψηφίστηκε θετικά και προωθήθηκε προς τον Δήμο η επισκευή του γηπέδου ( σε θέματα περίφραξης, τερμάτων καθώς και αλλαγής του χλοοτάπητα).

This comment was minimized by the moderator on the site

AKOΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΜΠΑΣΑΝΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΝΔΡΟΥ
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΜΕΙΝΕ ΑΠΕΞΩ ΤΟ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟ ΓΗΠΕΔΟ 5Χ5 ΣΤΟ ΓΑΥΡΙΟ
ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΑΝ ΜΟΝΙΜΗ ΠΑΤΑΘΕΡΙΣΤΡΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΚΥΠΡΙ ΑΝΔΡΟΥ, ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟΝ ΓΥΙΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑ, ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΚΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΟΤΑΝ Η ΠΕΡΙΦΡΑΞΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΥΝΤΟΜΩΣ.
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ, ΔΡΑΤΤΟΜΑΙ ΤΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΓΡΑΨΩ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΔΟΥΝΕ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ, Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΓΑΥΡΙΟΥ, ΟΤΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΠΕΞΩ, ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥΣ !

This comment was minimized by the moderator on the site

Αίσχος ντροπή και αγανάκτηση εδώ στο Γαυριο για μια ακόμη φορά!
Πουθενά δεν διαβάσαμε, ότι δεν πρόκειται για παράληψη η λάθος, για το γεγονός ότι σε ένα διαλυμένο 5Χ5 γήπεδο, δεν θα αποκατασταθεί τώρα, μαζί με όλα τα παραπάνω, που αναφέρονται!
Ντροπή για τα παιδιά μας που κινδυνεύουν σε ένα γκρεμισμένο ολόγυρα γήπεδο και σε έναν άθλιο χλοοτάπητα, που κινδυνεύουν να σπάσουν, χέρια και πόδια!
Αληθεια, κύριοι Σύμβουλοι του Τοπικού Γαυριου, κυρία Αντιδήμαρχος και Δημοτικοί Σύμβουλοι που εκλεγηκατε και ζείτε μάλιστα στο Γαυριο, δεν βλέπετε.... ένα μέτρο πιθανόν μπροστά σας?
ΑΠΟΛΥΤΩΣ απαράδεκτη κατανομή των κονδυλίων έτσι όπως λέει το δελτίο τύπου!
Αν δεν μπορείτε να επέμβετε για το διαλυμένο γήπεδο, παραιτηθείτε!
Μπογιατζηδες και εργάτες καθαριότητας εχει δημόσιους υπαλλήλους ο ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ, δεν θέλουμε εκλεγμένος Συμβουλίου, σαν τέτοιους και μονο τέτοιους!
Αλλά πρωτοπόρους στην αξιοποίηση των δυνατοτήτων, τούτη την φορά λοιπόν για το 5Χ5 και.... έπονται κι άλλα!

This comment was minimized by the moderator on the site

Το 5Χ5 του Γαυριο που έχει γκρεμιστεί, πάλι απέξω έμεινε κύριοι σύμβουλοι και κύριε Δήμαρχε.
Έχετε πάει εκεί να δείτε, ότι έχουν σαπίσει όλες οι κολώνες της περίφραξη και θα πέσουν σε λίγο όλες χάμω μαζί με την ήδη διαλυμένη περίφραξη!!!!
ΑΛΉΘΕΙΑ αυτοί οι Τοιπικοι Σύμβουλοι δεν το βλέπουν!!!