Ματαιώνονται οι παρελάσεις της 25ης Μαρτίου λόγω κορωνοϊού...

Δεν θα έχουμε παρελάσεις εφέτος. Ο κορωνοϊός... "νίκησε" για την ώρα! Αλλά που θα πάει...

Από το επαρχείο Άνδρου ανακοινώθηκε ότι:

Στα πλαίσια εφαρμογής  κατεπείγοντων μέτρων αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού COVID-19 και της ανάγκης περιορισμού της διάδοσής του, η κυβέρνηση εξέδωσε στις 11 Μαρτίου 2020 Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου όπου στο Άρθο 20 αναφέρει ρητά:

Για την αποφυγή του κινδύνου διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19, ματαιώνονται οι στρατιωτικές παρελάσεις και οι παρελάσεις της σπουδάζουσας και μαθητιώσας νεολαίας για την Εθνική Εορτή της 25ης Μαρτίου 1821, καθώς και οι παρελάσεις στις τοπικές επετείους απελευθέρωσης πόλεων έως και τις 12.4.2020.

Ως εκ τούτου ματαιώνεται η μαθητική παρέλαση, αλλά προς τιμήν της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου θα κατατεθούν στεφάνια από ολιγομελείς αντιπροσωπείες των τοπικών αρχών.

Ο Έπαρχος Άνδρου

Δημήτρης Λάσκαρης

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

αυτη ειναι νεα ταξις πραγματων,αυτη ειναι η ευρωπαϊκη ενωσις,αυτος ειναι ο σημερινος κοσμος της τεχνολογιας και της επιστημης,χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
καλα να παθουμε και ακομα δεν παθαμε οσα μας ετοιμαζουν οι επιστημονες και οι μεγαλοεπιχειρηματιες της πολιτικης πολυεθνικης εταιριας...
οπου υπαρχουν πολλα κοροϊδα και λιγα λαμογια παντα θα συμβαινουν αυτα,ετσι δουλευει αυτος ο κοσμος αρχαιοθεν,λιγα λαμογια και πολλα κοροϊδα...χαχαχαχααχχα
περαστικα μας

This comment was minimized by the moderator on the site

Ορθά αναφέρεται απο την σχετική ανακοίνωση οτι ακυρώνεται η μαθητική παρέλαση, αλλά οχι η Εθνική επέτειος, οπως κάποιοι λένε εδώ και μερικές ημέρες οτι θα γίνει. Το αν κάποιος/α επιθυμεί να εκκλησιαστεί του Ευαγγελισμού για παράδειγμα, είναι κατι σεβαστό και κατανοητό. Επίσης θα ακυρωθεί και η Πανανδριακη εορτή της Θεοσκέπαστης που εφέτος πέφτει το Σάββατο 4 Απριλίου.
Σημαδιακή ισως ημερομηνία που πέφτει εφέτος, καθώς στις 4 Απριλίου είναι η παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκών. Και ο ιος που μας ταλαιπωρεί και ακυρώνονται τα πάντα σχεδόν, έπεσε σα νάρκη σε όλα τα Ευρωπαϊκά και όχο μόνον κράτη. Ας ελπίσουμε να αποφευχθούν τα χειρότερα και τα μέσα ενημέρωσης -κυρίως τα τηλεοπτικά- να μην τρομοκρατούν τον κόσμο με τον καταιγισμό των αναφερόμενων κρουσμάτων του ιού. Από την κοινή γρίπη για παράδειγμα στην Ελλάδα έχουν πεθάνει εφέτος 83 άτομα και ελάχιστοι το έχουν αναφέρει ως κύρια είδηση. Ο ιος που πλήττει κυρίως ευπαθείς ομάδες πληθυσμού και αρκετά ηλικιωμένους, βρίσκεται στο επίκεντρο της καθημερινής μας "ενημέρωσης".