Προσλήψεις 37 ανέργων και άφιξη ενός αυτοκινήτου για τον Δήμο Άνδρου

Προσλήψεις ανέργων στον Δήμο Άνδρου

Από μέρα σε μέρα αναμένεται να ξεκινήσει το πολυπόθητο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ, το οποίο σύμφωνα με την προκήρυξη θα δώσει «ανάσα» σε 36.500 ανέργους. Στην Άνδρο θα προσληφθούν 37 άτομα που θα καλύψουν ισάριθμες θέσεις.

Η προκήρυξη θα δημοσιευθεί τέλος Απριλίου με αρχές Μαΐου και με την έκδοση της δημόσιας πρόσκλησης, απευθείας θα ξεκινήσουν οι αιτήσεις. Από την ημέρα που θα ξεκινήσουν οι αιτήσεις η προθεσμία θα ολοκληρωθεί περίπου 15 ημέρες μετά.

Ο βασικός σκοπός του νέου Προγράμματος 8μηνης διάρκειας, είναι η επανασύνδεση των μακροχρονίων ανέργων και ευάλωτων ομάδων στην αγορά εργασίας, η αναβάθμιση των δεξιοτήτων των ανέργων, η κάλυψη των κοινωνικών αναγκών και η σύζευξη των παραγωγικών ικανοτήτων των ανέργων με τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας.

Το Πρόγραμμα, συνολικής δαπάνης 277 εκατ. ευρώ περίπου, θα χρηματοδοτηθεί από εθνικούς και ευρωπαϊκούς πόρους και παράλληλα με την απασχόληση που θα προσφέρει, θα παρέχει υποχρεωτική κατάρτιση και πιστοποίηση νέων δεξιοτήτων στους ωφελούμενους ως σημαντικό εφόδιο για την περαιτέρω εξέλιξή τους στην αγορά εργασίας. 

Πηγή dimosio.gr

Άφιξη αυτοκινήτου - μετά από αίτημα στην ΚΕΔΕ - για τον Δήμο Άνδρου

Ευχαριστήριο δημάρχου Άνδρου προς την ΚΕΔΕ

Σήμερα παρέλαβα για λογαριασμό του Δήμου Άνδρου ένα αυτοκίνητο που μας προσφέρει η ΚΕΔΕ στα πλαίσια της οργάνωσης του Δήμου μας για την αντιμετώπιση των έκτακτων συνθηκών. Ευχαριστώ προσωπικά τον πρόεδρο μας Δημήτρη Παπαστεργίου για την ανταπόκριση του στο αίτημα μας.

ΠΗΓΗ: facebook

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet