Σε εγρήγορση τα λιμεναρχεία Άνδρου & Τήνου

Μετά από μια διαδρομή ανάμεσα στα νησιά τα δύο αλιευτικά κατέληξαν νοτίως της Τήνου

Σήμερα (29/6) και γύρω στις 11:15 χτύπησε το τηλέφωνο του σάιτ. Ήταν ο αναγνώστης μας Γιάννης Βιδάλης από την Τήνο που είπε με απορία και μια ελαφρά ανησυχία: "Στέλνω δύο φωτογραφίες από το Marine Traffic. Υπάρχουν δύο τουρκικά αλιευτικά που κάνουν βόλτα γύρω από τα νησιά μας. Χτες ήταν τέσσερα. Αυτή τη στιγμή τα δύο έχουν φτάσει νοτίως της Τήνου. Επιτρέπεται άραγε να ψαρεύουν γύρω από τα νησιά μας;"

Τον ευχαριστήσαμε για την πληροφορία και ενημερώσαμε τον υπολιμενάρχη Άνδρου. Όπως μας εξήγησε πριν κάνει οτιδήποτε άλλο υπάρχουν άδειες διεθνούς αλιείας. Και πρόσθεσε πως "κι εμείς βγάζουμε τέτοιες άδειες π.χ. για Αίγυπτο. Αλλά καλού - κακού θα ρωτήσω την Τήνο."

Δέκα λεπτά αργότερα ο υπολιμενάρχης Άνδρου μας ενημέρωσε τηλεφωνικά: "Όλα είναι ΟΚ πες στον αναγνώστη σου. Μην ανησυχεί. Τα δύο σκάφη έχουν ήδη ελεγχθεί και έχουν άδειες. Είναι νόμιμα. Το Λιμεναρχείο στην Τήνο ήταν ενήμερο". Ευχαριστήσαμε. Ακολούθησε νέο τηλεφώνημα του Τηνιακού αναγνώστη μας. Του εξηγήσαμε τα καθέκαστα και ένοιωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένος που και τα δύο Λιμεναρχεία είχαν κάνει την δουλειά τους. Της Τήνου τον έλεγχο και της Άνδρου την πληροφόρηση στους αναγνώστες του σάιτ μας.

ΗΘΙΚΟΝ ΔΙΔΑΓΜΑ: Τα Λιμεναρχεία των δύο νησιών δουλεύουν ρολόι...

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Μια ερώτηση..Οι άδειες διεθνούς αλιείας ισχύουν και για τα χωρικά ύδατα;; Απ'ότι φαίνεται στη φωτογραφία ψαρεύουν σε απόσταση λιγότερη των 6 ναυτικών μιλίων..
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Τις άδειες διεθνούς αλιείας ανέφερε σαν ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ο υπιλιμενάρχης Άνδρου. Ο λιμενάρχης Τήνου μίλησε για νόμιμη παρουσία. Γιατί μπερδεύετε τους λιμενάρχες και το παράδειγμα με το γεγονός;

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 3 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Μπράβο σας κύριε Μπασαντή. Πάντοτε on time στην είδηση! Γι΄αυτό και η μεγάλη επισκεψιμότητα του σάϊτ σας. Βρισκουμε ειδήσεις, σχόλια, άρθρα δηλ. ένα σωστό μαγκαζίνο.
Διαβάζοντας τα σχολια και στο πρώτο θέμα σας για την φωτιά στα Τρομάρχια, με κατέλαβε πλήρης απογοήτευση, κυρίως για τους συντοπίτες μας, οι οποίοι αντί να εστιάσουν με αγωνία στους τρείς τραυματισμούς και να ζητήσουν και άλλη πληροφόρηση -όσον σας είναι επιτρεπτό και δυνατό- ελέγχουν τους τρόπους εξασκήσεως τους επαγγέλματός σας, που όσον γνωρίζω έχετε αρκετά χρόνια στον χώρο αυτό.
Λίγοι άνθρωποι αντέχουν την επιτυχία των άλλων.
Συνεχίστε παρακαλώ .