Εξώδικα κατά Ν. Ντόγια και Γ. Καμήλου!!!...

 

Ήταν αναμενόμενο η πολιτική ζωή της Άνδρου να φτάσει στα εξώδικα αφού πρώτα είχαν φτάσει οι συμπεριφορές της αντιπολίτευσης στα άκρα. Ύβρεις, συκοφαντίες, προσωπικοί χαρακτηρισμοί, υποτιμητικές και χυδαίες εκφράσεις, ταξικός ρατσισμός και κουτσαβακισμοί έχουν μπει στην καθημερινότητα της Άνδρου εδώ και ένα χρόνο μέσω ορισμένων προφίλ στο facebook.

Ότι ξεκίνησε από τους "αρχηγούς" πέρασε στους "οπαδούς". Την τιμητική του δε όλη αυτή την αθλιότητα είχε ο δήμαρχος: "ταβερνιάρη" τον ανέβαζαν και τον κατέβαζαν με ταξικό και ρατσιστικό μένος. Τον χορό είχε ξεκινήσει "επιφανής" κοινωνικά πολιτικός το 2015. Από τότε ξεπρόβαλε μια Άνδρος τοξική και αναχρονιστική, που είχε μάθει να κοιτά με την μύτη ψηλά το "πόπολο".

Από κοντά όμως και οι κουτσαβάκηδες της παρέας. Ιδίως μετά τις εκλογές του 2019 ορισμένοι άρχισαν ένα μπαράζ προσωπικών αθλιοτήτων και συκοφαντιών κατά του δημάρχου και πολλών άλλων. Ανάμεσα στους "στόχους" τους και η κ. Σαραβάνου. Το ότι ήταν γυναίκα τους προκαλεί περισσότερο. Βρήκαν ευκαιρία διάφοροι "παντελονάτοι" κι έγραφαν συνεχώς υπαινιγμούς και συκοφαντίες για πολλούς και γι' αυτήν. Μια Άνδρος κουτσαβακισμού, που ποτέ πριν δεν υπήρξε στο νησί, ήρθε μετά τις εκλογές του 2019 στο προσκήνιο.

Και κάπως έτσι - ανάμεσα σε όλα - φτάσαμε ξαφνικά και στα δύο εξώδικα της 27ης Οκτωβρίου 2020: το ένα κατά Ν. Ντόγια από τον δήμαρχο Άνδρου κα το άλλο κατά Γ. Καμήλου από την Ιωάννα Σαραβάνου. Για περιύβριση το πρώτο, για συκοφαντία το δεύτερο. Στα χέρια μας έχει έρθει μέχρι στιγμής μόνο το εξώδικο του δημάρχου, το οποίο και δημοσιεύουμε.  

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

 

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΝΔΡΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΛΟΤΣΑΡΗ ΚΑΤΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΝΤΟΓΙΑ

 

ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ Ή ΑΡΧΗΣ ΕΞΩΔΙΚΗ  ΚΛΗΣΗ 

Την 22-10-2020 ο Ε.Ο.Δ.Υ. ανακοίνωσε ένα επιβεβαιωμένο κρούσμα COVID-19 στην Π.Ε. Άνδρου. Από τη θέση μου ως Δήμαρχος της Άνδρου και ως μέλος της  Επιτροπής  Διαχείρισης Κρίσης για τον Κορονοϊό, άμεσα προέβην σε δήλωση μέσω του προσωπικού μου λογαριασμού στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης “facebook”, η οποία είχε ως εξής:

«Αγαπητοί Συμπολίτες,

Σήμερα 22/10/20 ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε το 1 επιβεβαιωμένο κρούσμα στην Π.Ε. Άνδρου από την αρχή της πανδημίας.

Ο Δήμος Άνδρου παρά το γεγονός πως δεν ενημερώθηκε πρωτογενώς αλλά από άλλες πηγές, συνεχίζει την προσπάθεια επικοινωνίας με τους αρμόδιους φορείς (ΕΟΔΥ, ΓΓΠΠ) για τα επόμενα βήματα διαχείρισης. Δηλώνουμε ετοιμότητα να συνδράμουμε σε όποια ενέργεια χρειαστεί για να περιοριστεί η εξάπλωση.

Συνιστούμε ψυχραιμία. Στη μικρή κοινωνία που ζούμε το «επιβεβαιωμένο κρούσμα» μπορεί να είναι ο φίλος μας, ο αδερφός μας, ο γονιός μας, εμείς....

  • Αντί να ρωτήσουμε ποιος είναι ας ευχηθούμε ταχεία ανάρρωση και ας προσέξουμε ακόμη περισσότερο. Καθήκον μας είναι να τηρήσουμε τα ατομικά μέτρα προστασίας χρησιμοποιώντας μάσκα σε εσωτερικούς- εξωτερικούς χώρους και τηρώντας τις αποστάσεις.

Ζούμε μια νέα πραγματικότητα και μόνο με τη βοήθεια όλων θα τα καταφέρουμε να βγούμε νικητές».

Την επομένη 23-10-2020 πρωί, στον προσωπικό σας λογαριασμό στο ίδιο ως άνω μέσο κοινωνικής δικτύωσης “facebook” προβήκατε στην άκρως προσβλητική ανάρτηση σε βάρος μου, η οποία έχει ως εξής: «Για ποιό λόγο να «ενημερωθείς πρωτογενώς»ρε μάστορα??? Παράτησες την ταβέρνα και έγινες λοιμωξιολόγος ???», ενώ γνωρίζετε πολύ καλά ότι προέβην στην άνω δήλωση, εκ της θέσεώς μου ως Δήμαρχος Άνδρου.

Με την άνω δήλωσή σας, η οποία χωρίς αμφισβήτηση αναφερόταν στο πρόσωπό μου και στην άνω ανακοίνωση - δήλωσή μου, προσβάλατε την τιμή και την υπόληψή μου, επιχειρώντας να με μειώσετε, λόγω της ενασχόλησής μου με την εστίαση. Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που αναφέρεστε στο πρόσωπό μου με χλευαστικό, μειωτικό και ρατσιστικό τρόπο, ως προς την επαγγελματική μου δραστηριότητα μου, θεωρώντας ότι έχετε δικαίωμα επειδή  δεν σας είμαι αρεστός, ως Δήμαρχος,  να με προσβάλετε ως πρόσωπό και ως επαγγελματία.

Με την παρούσα μου, επιφυλασσόμενος παντός νομίμου δικαιώματός μου, ΣΑΣ ΚΑΛΩ όπως εντός 24 ωρών από την λήψη της παρούσας, προβείτε σε ανακοίνωση- δήλωση συγγνώμης στον ίδιο ως άνω μέσο κοινωνικής δικτύωσης και διά του προσωπικού σας λογαριασμού, η οποία θα αποκαθιστά την τιμή και την υπόληψή μου, άλλως και σε αντίθετη περίπτωση θα προβώ σε όλες τις νόμιμες ενέργειες ενώπιον  δικαστικών και εισαγγελικών αρχών.

Με ρητή επιφύλαξη απάντων των νομίμων δικαιωμάτων μου, αρμόδιος δικαστικός επιμελητής να επιδώσει νόμιμα την παρούσα μου, προς τον Νικόλαο Ντόγια του Ανδρέα, κάτοικο Μεσσαριάς, Άνδρου, προς γνώση του και για τις συνέπειες, καλούμενος συγχρόνως να αντιγράψει αυτή ολόκληρη στην έκθεση επιδόσεώς του.

Ανδρος 23/10/2020

Ο εξωδίκως καλών

 

 

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Καιρός ήταν υπερέβη τα εσκαμμένα. Δε νομίζω κανείς τον συγκεκριμένο να τον έχει αποκαλέσει βιολιτζή. Εξάλλου το οποιοδήποτε επάγγελμα έχει την αξιοπρέπειά του. Όλα και όλοι μια αλυσίδα, ο κάθε κρίκος απαραίτητος!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Απορίας άξιον είναι το μένος όλων αυτών που γράφουν και ασχολούνται όλη μέρα με τον Δήμαρχο. Ηθελα να ήξερα τοσο αργόσχολοι και ξεκούραστοι είναι ωστε να παρακολουθούν 24 ώρες το 24ωρο τις κινήσεις του δημάρχου και να τον τρολάρουν στο φειςμπουκ; Δύο τινά συμβαίνουν σύμφωνα με τη λογική και τη γνώμη των περισσοτέρων κατοίκων: ή είναι αφελείς και απερίσκεπτοι υποστηρίζοντας κάποιον πρώην δήμαρχο ή το κάνουν έχωντας κάποιο αντάλλαγμα ως κέρδος απο αυτή τους την υπηρεσία. Σε κάθε περίπτωση είναι καταδικαστέοι και λάθος τους.
Η αλήθεια είναι οτι κατα κοινή ομολογία είχαν γίνει κουραστικοί , καιρός λοιπόν να πάει κάθε κατεργάρης στο πάγκο του και κυρίως ο ηθικός αυτουργός που τους παρακινεί και τους επιβραβευει όλο αυτό το διάστημα .

This comment was minimized by the moderator on the site

Επιτελους ας σταματισει όλη αυτη η αθλιότητα. Μεγαλώνουμε παιδια, τα οποια καθημερινά διαβάζουν όλες αυτες τις αθλιότητες στο fb. Ποιο ειναι το δίδαγμα προς αυτά? Ποιο είναι το δίδαγμα των παιδιών του κ.Ντόγια και της εξαιρέτου κατα τ αλλα επιστήμονος συζύγου του? Ας βάλουμε λιγο ήθος στην καθημερινότητά μας. Ολοι εχουμε διαφοροποιήσεις, αλλά ας τις καταθέτουμε τεκμηριωμένα και όχι ανήθικα.

This comment was minimized by the moderator on the site

Πατριώτη ο Δήμαρχος είναι της σχολής Γλυνου και όχι της σχολής Θωμά. Ο Γλυνος ήταν πάντα ο καλός και έβαζε άλλους να τα λενε. Αυτός εδώ έχει την τόλμη και το κουράγιο να κάνει ότι πιστεύει και να φαίνεται ότι το κάνει.

This comment was minimized by the moderator on the site

Είναι λυπηρό οι ιδιομορφίες του διαδικτύου να επιτρέπουν σε κάποιους με χυδαιοτητες και τρολαρισματα να νομίζουν ότι ξαφνικά απέκτησαν ρόλο και φωνή. Είναι όμως δραματικό που πρώην Δήμαρχοι.....και πιθανόν εκ νεοι υποψήφιοι να στηρίζουν τέτοιου είδους καταστάσεις. Ο νοών νοητο....ετσι κ. Θ Σουσουδη; Αν όχι οφείλεις να διαχωρίσεις εδώ και τώρα την θέση σου

This comment was minimized by the moderator on the site

Παρε του τα εσώρουχα δήμαρχε ....
Άι σηχτηρ παλιό νούμερα της κοινωνίας..!

This comment was minimized by the moderator on the site

Μπαξεβάνης εναντίων ταβερνιάρη...
Ο γιατρός δεν ομιλεί; Η βάζει τον μπαξεβανη μπροστινό; Ο σκουπιδιάρης που είναι; Ο μπογιατζής; Ο γιδοβοσκος; Ο ταρίφας ; Η νυχου;
Η κυρία του γιατρού;
Λυπάμαι ηλικρινα για λογαριασμό του Σουσουδη που συντηρεί και καλλιεργεί τέτοιες νοοτροπίες, το μυαλό του είναι στην εποχή του 1950, τι να πω ηλικρινα κρίμα...

This comment was minimized by the moderator on the site

Έπρεπε κάποιος να τους κόψει τον βήχα μπράβο κύριε Δήμαρχε..

This comment was minimized by the moderator on the site

Μπράβο δήμαρχε, περιμένω αγωνιωδώς την αγωγή... καθώς και την εξέλιξη της αγωγής του «Γιαννίση» στο δήμαρχο για τος αδιαφανείς διαδικασίες αγοράς του δημαρχείου...
Θα περάσουμε ένα 2021 πλούσιο σε δικαστικές εξελίξεις..

This comment was minimized by the moderator on the site

Ναι είδαμε τον σεβασμό σας στον Γλυνό που δεν κατέφυγε σε εξώδικα. Αφήστε που στην εποχή Γλυνού δεν υπήρχαν καφριλίκια όπως σήμερα. Δεν υπήρχαν συντεταγμένοι και διατεταγμένοι "εκτελεστές χαρακτήρων" που να μιλούσαν για προσωπικά χαρακτηριστικά και επαγγέλματα. Μπράβο στον δήμαρχο που δείχνει θάρρος και τόλμη. Όταν θα έρθουν οι αγωγές να δούμε τι μαγκιά θα πουλάνε οι... (διαγράφονται δύο λέξεις - Εν Άνδρω)

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 3 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
Περισσότερα