Πλήρης κάλυψη Σουσούδη στους Ντόγια & Καμήλο!!! Kαι πλήρης αποκάλυψη του πρώην δημάρχου...

 

Διδασκαλία πολιτικού "σαβουάρ βίβρ" από τον κ. Σουσούδη όταν ήταν δήμαρχος! Το "μάθημα" - όπως φαίνεται από την φωτογραφία - κατά του κ. Μπάλλα ήταν σε πολύ υψηλούς τόνους!!! Ήταν Νοέμβριος του 2017. Την μέρα που έχασε την πλειοψηφία στο ΔΣ ο κ. Σουσούδης. Αυτά περί "πολιτικού σαβουάρ βιβρ" Σουσούδη και πιο κάτω και για τα εξώδικα που έστελνε η διοίκηση του...

Άμεση ήταν η παρέμβαση του κ. Σουσούδη με ένα μακροσκελές και μάλλον ακατανόητο από τους τόσους υπαινιγμούς και τις παράπλευρες στοχεύσεις κείμενο με το οποίο επιχείρησε ο πρώην δήμαρχος να καλύψει τους πολιτικούς φίλους και συνοδοιπόρους του Ν. Ντόγια & Γ. Καμήλο. 

Παραθέτουμε εδώ τα σημεία του κειμένου όπου παρέχει πλήρη κάλυψη αποκαλύπτοντας και την πολιτική σχέση που υπάρχει μεταξύ τους:

«Ως συνδυασμός καταδικάζουμε απερίφραστα την τακτική των εξωδίκων και μάλιστα όταν αυτή προέρχεται από την διοίκηση.

Διαβάσαμε ότι προσεβλήθη ο δήμαρχος από δήθεν χαρακτηρισμό που έχει σχέση με το επάγγελμα του.

Διαβάσαμε ότι προσεβλήθη από επαναδημοσίευση εγγράφων, που ήδη υπάρχουν αναρτημένα δημόσια στο Διαύγεια.»

Διαβάζοντας τα παραπάνω οφείλουμε να παραδεχτούμε την ικανότητα και την δεξιότητα στις εξαφανίσεις του κ. Σουσούδη. Με μαγική απλότητα ο πρώην δήμαρχος εξαφανίζει τον κουτσαβάκικο και ρατσιστικό τρόπο με τον οποίο απευθύνθηκε ο Ν. Ντόγιας τόσο στην επαγγελματική υπόσταση του Δ. Λοτσάρη ως επιχειρηματία όσο και στην ιδιότητα του ως δημάρχου Άνδρου. Και με ταχυδακτυλουργική δεξιότητα εξαφανίζει και την χυδαία προσωπική επίθεση, τους προσωπικούς υπαινιγμούς και τις αναλήθειες του Γ. Καμήλου κατά της συμβούλου του δημάρχου κ. Σαραβάνου.

Απίστευτος στο ψέμα και στην αναλήθειες ο κ. Σουσούδης. Όμως μαγικός και ταχυδακτυλουργικός ο πρώην δήμαρχος και ο τρόπος με τον οποίο επιχειρεί να διδάξει «πολιτικό σαβουάρ βίβρ» - με εκείνη την υψηλόφρονα υπεροψία του σηκωμένου φρυδιού - τον σημερινό δήμαρχο και... το Εν Άνδρω!!!

Ακατανόητος και αμετανόητος ο κ. Σουσούδης

Αλήθεια πως γίνεται να ασχολείται στο 1/3 του κειμένου του με τα εξώδικα και να διαθέτει τα άλλα 2/3 στο να επιτίθεται κατά… του Εν Άνδρω!!! Είπαμε ότι είναι ταχυδακτυλουργός ο κ. Σοτσούδης. Άλλα εδώ υπερβαίνει τον ίδιο του τον εαυτό:

(α) Αλήθεια που κολλά το Εν Άνδρω στο εξώδικο του δημάρχου κατά του συνεργαζόμενου με τον κ. Σουσούδη ως κηπουρό κ. Ντόγια; Μάλλον πουθενά...

(β) Αλήθεια τι σχέση έχει το Εν Άνδρω με το εξώδικό της Ι. Σαραβάνου κατά του συνεργαζόμενου με τον κ. Σουσούδη ως υπεργολάβου ανακύκλωσης σκουπιδιών Γ. Καμήλου; Μάλλον καμία...

Κι όμως ο πρώην δήμαρχος ανάλωσε τα 2/3 του κειμένου στήριξης των φίλων του Ντόγια και Καμήλου που εξωδίκως κατηγορούνται από τους Δ. Λοτσάρη και Ι. Σαραβάνου επιτιθέμενος... εναντίον μας!!! Ακατανόητος ο κ. Σουσούδης. Ή, μήπως αμετανόητος; Γιατί διαπιστώνουμε πως δεν διδάχτηκε τίποτα από την αποτυχημένη 5ετία του, την οποία ξόδεψε σε πολεμικές κατά των πάντων. Και κυρίως εναντίον μας! Και στο τέλος κατάφερε... κι έχασε μόνος του τις εκλογές! Και πράγμα παράξενο συνεχίζει με ακατανόητη εμμονή ακριβώς την ίδια ακριβώς τακτική βάζοντας τους πάντες απέναντί του!!! Και μιλά και γράφει για απίστευτα πράγματα λες και δεν διοίκησε ποτέ!!! Και ακατανόητος, αλλά και αμετανόητος ο κ. Σουσούδης…

Αλλά και διαρκώς ψευδόμενος ο κ. Σουσούδης

Αλλά και και πάντα "ξεχασιάρης" κ. Σουσούδης. Μετά το θρυλικό αφήγημα πως "άφησε 2.000.000 ευρώ στην επόμενη διοίκηση για να κάνει τα έργα, που αυτός δεν έκανε" (!!!) επανήλθε με το θρυλικό ρεφαρισμα πως "τα εκατομμύρια δεν ήταν 2, αλλά 25"!!! Τέτοιο ρεφάρισμα ούτε σε πόκερ σε ταινίες του Τζέημς Μποντ δεν έχει ξαναγίνει. Αλήθεια πιστεύει κανείς στην Άνδρο πως είχε κι άφησε ο κ. Σουσούδης 25 εκατομμύρια κληρονομιά στους επομένους; Και πως είχε "ξεχάσει" τα 25 εκατομμύρια επί ένα χρόνο; Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου...

Στιγμές απείρου κάλους και διδασκαλίας "πολιτικού σαβουάρ βιβρ" κατά του κ. Μπάλλα στο ΔΣ του Δλημου Άνδρου το Νοέμβρη του 2017 από τον τότε δήμαρχο κ. Σουσούδη. Ή, άλλως "δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις"! 

Με τον ίδιο, λοιπόν, μαγικό τρόπο που ξέχασε 25 εκατομμύρια έναν ολόκληρο χρόνο κ. Σουσούδης ξέχασε και τα εξώδικα της 5ετίας και των συνεργατών του κατά του Εν Άνδρω. Φυσικά έχει "ξεχάσει" την στήριξη που έλαβε στην επί τριετία αντιπαράθεση του με τον άσπονδο αντίπαλο του κ. Καπάκη για την χωροθέτηση του ΧΥΤΥ στην Πλούσκα. Αλλά εδώ ξέχασε πως με μια απίστευτη πολιτική κολοτούμπα ΔΕΝ ψήφισε την χρηματοδότηση του ΧΥΤΥ στην Οικονομική Επιτροπή του Δήμου συντονιζόμενος με τον όψιμο συνεργάτη του κ. Καπάκη!!! Είναι ή δεν είναι ταχυδακτυλουργός ο κ. Σουσούδης; 

Να θυμίσουμε λοιπόν στον ταχυδακτυλουργό κ. Σουσούδη πως τρία είναι τα εξώδικα μετράμε από συνεργάτες του!!! Τα δύο όταν ήταν διοίκηση. Το τρίτο πριν λίγους μήνες από σημερινό συνεργάτη του κ. Καπάκη!!!

(Σημ.: Ο κ. Καπάκης απάντησε με εξώδικο σε δικό μας για τις ακατανόητες και χυδαίες προσωπικές ύβρεις που εξαπέλυσε εναντίον μας αντιλέγοντας πως με την κριτική μας... "καταστρέφουμε την πολιτική καριέρα του στην Άνδρο"!!! Περίεργο, δεν καταστράφηκε η ένδοξη πολιτική καριέρα Καπάκη στην Ελλάδα με τους 102 νεκρούς στο Μάτι, αλλά καταστρέφεται με την κριτική του Εν Άνδρω για τα πεπραγμένα του στον ΧΥΤΥ της Πλούσκας!!!)

Και μετά όλα αυτά εμφανίζεται ξαφνικά χτες ο πρώην δήμαρχος βγήκε με φρύδι σηκωμένο διδάσκοντας πολιτικό "σαβουάρ βίβρ" για τα εξώδικα!!!Είναι ή δεν είναι, λοιπόν, ταχυδακτυλουργός του ψέματος ο κ. Σουσούδης;

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Πονανε μερικοι γραφουν, δημοσιευουν και οταν κατι τους απευθυνεται ξαφνικα πονανε σκαλιζουν βρισκουν και λενε λενε λενε νομιζουν οτι ξερουν ποιος τους απευθυνει τα δεοντα.
Ποτε δεν ξερεις ποιος ξερει για σενα και απο που .....
"Το νησι που σε ταισε ψωμι το σεβεσαι αλλιως θα δεις τη σκληρη του πλευρα"
Πολλοι οι " ψοφιοι" που ηρθαν απο το πουθενα εφαγαν ψωμι και δεν σεβαστηκαν ολοι ομως τιμωρηθηκαν!!!!!!
Οσο για τον Θεοδοση που στηριζει κατακαθια λυπουμαστε εμεις οι ψηφοφοροι του για τετοιου ειδους κινησεις. Απαιτουμε να σταματησει αυτο που δεν ταιριαζει στο δικο του κυρος και επιπεδο!!!!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Έχει γεμίσει.το.νησι με τεμπέληδες που το μόνο που κάνουν είναι να ασχολούνται με το fb.
Τραβάτε δουλέψτε ρε κοπροι κ αφήστε τις δημοσιεύσεις και τα σχόλια Δεν ντρέπεστε ρε μερικοί δουλεύουν οι γυναίκες σας και.μερικων αλλων έχουν κάνει καλή "μπάζα" και ειστε αραχτοί?!!!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Και δημοσίων υπαλλήλων και αιρετών κι απαγόρευση εκλέγεσθαι σε όσους έχουν φεσωσει μέχρι τρέλλας το ελληνικό δημόσιο.

This comment was minimized by the moderator on the site

Απαιτείται ένας ουσιαστικός έλεγχος πόθεν έσχες μερικών δημοσίων υπαλλήλων.

This comment was minimized by the moderator on the site

Αν δεν του άρεσε να είναι...
ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Φαντάζομαι πως δεν θα περιμένατε να ανεβάσουμε ως σχόλιο την ρατσιστική χυδαιότητα σας...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 3 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Το μασελαδικο ξεχασες Κωστα

This comment was minimized by the moderator on the site

Γνωρίζει η υπηρεσία τις κατ' οίκον επισκέψεις; Το ΣΔΟΕ γνωριζει;

This comment was minimized by the moderator on the site

Αφού δεν είναι υποτιμητικό το ταβερνιάρης αντί του σωστού Δήμαρχος (ή άντε Δήμαρχος-εστιάτορας), τότε να πεις τον φαρμακοποιό σου φαρμακοτρίφτη που υποδηλώνει το επάγγελμά του (παλιότερα τουλάχιστον) και να δούμε αν θα χαρεί. Α, και τον γιατρό σου να τον λες ντοτόρο που είναι το ίδιο.
Για ρώτα ωρέ Μπαμπινιώτη δεξιά-αριστερά αν η αναφορά σε ταβερνιάρη δήμαρχο έχει κάτι το υποτιμητικό ή όχι. και μην προσπαθεις άδικα, δεν υπάρχει ταβερνιαράκος, ενώ γιατρουδάκος και γιατρουδάκι, ναι.

This comment was minimized by the moderator on the site

Ταβερνιάρης: στην καθομιλουμένη λέγεται ο ιδιοκτήτης ταβέρνας! Άρα ο Δήμαρχος θεωρεί βρισιά την επαγγελματική του ιδιότητα! (Κατ αντιστοιχία θα λέγαμε ο Γιατρός, και όχι ο Γιατρουδακος, όπως έγραψε κάποιος. Αν έλεγε ο Ταβερνιαρακος αυτό θα είχε υποτιμητική σημασία. Πολύ δε περισσότερο το Κομπογιαννιτης, που είναι προσβλητικό, θα ήταν κάτι αντίστοιχο του βρωμομαγειρας! Δεν τον αποκάλεσε όμως έτσι! Τον αποκάλεσε με την επαγγελματική του ιδιότητα! )

This comment was minimized by the moderator on the site

Ωσαννα Αρχηγέ Ωσαννα! Όλα τα παιδιά θα μαζευτούμε σε λίγο. Είμαστε πολύ συγκινημένοι. Βγήκες και μίλησες για τα παιδιά. Όλοι κατάλαβαν ότι εμείς είμαστε η ομάδα σου. Βγήκες να καλύψεις τον Γιάννη και τον Νικολο. Όλο το νησί έχει καταλάβει την εκτίμηση που τους έχεις. Δεν είναι τυχαίο που πρώτη φορά το κάνεις αυτό. Που πρώτη φορά υπερασπίζεσαι τους συνεργάτες σου. Γιατί εμείς είμαστε οι αληθινοί σου συνεργάτες! Αλληλούια Αρχηγέ Αλληλούια!! Δεν είναι όμως μόνο αυτό, έχω και μυστική πληροφορία: Οι Λοτσαροκαβουραιοι έχουν κρύψει τα 25 εκατ μου αφήσαμε στον Δήμο κάτω απο το κόκκινο γερανι της Θείας Μαργαρίτας στα Πέρα Λαμυρα. Πρέπει να είναι ιδέα του Μπάλα που τους την είπε προχθές μετά το τραπέζι . Στείλε 2 από τα παιδιά να τα βρουν και να τα δείξουμε σε όλους!! Σήμερα αρχηγέ, κάντο τώρα!! Θα τους σκισουμε!! Ουάου!! Θα δείξουμε σε όλους Ποιός είναι ο αρχηγός!! Δόξα αρχηγέ

Περισσότερα