Σουσούδης vs Γιαννίσης: Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια... κι ένας επίλογος χαρμολύπης

 

2020: Το ανακαινισμένο δημαρχείο Άνδρου. Έργο Γιαννίση στη διοίκηση Λοτσάρη.

Η προσωπική επίθεση του κ. Σουσούδη κατά του κ. Γιαννίση στο δημοτικό συμβούλιο της 27ης Ιανουαρίου (που μετέτρεψαν σε ροντέο οι Σουσούδης-Καπάκης) πηγαίνει πολύ πίσω στο χρόνο και έχει πολιτικά αίτια.

Λάθος επιχειρήματα και από τους δύο

Ο Θεοδόσης Σουσούδης μετέτρεψε ακόμα μια φορά την πολιτική αντιπαράθεση σε προσωπική κόντρα και την πήγε σε επίπεδο πτυχίων που νομίζει πως υπερέχει βασισμένος σε μια χωραΐτικη αντίληψη του 1960. Θεωρεί πως τα πτυχία του παρέχουν κοινωνική παιδεία και πολιτική υπεροχή. Και επιπλέον νομίζει πως κάνουν τον γιατρό. Κάνει πως δεν ξέρει πως τα πτυχία δεν παρέχουν κοινωνική και πολιτική παιδεία. Και μοιάζει να έχει ξεχάσει πως τον γιατρό τον κάνουν οι ιατρικές γνώσεις σε συνδυασμό με τις κλινικές εμπειρίες. Φυσικά τα πτυχία ιατρικής δεν έκαναν ποτέ κάποιον επιτυχημένο δήμαρχο.

2019: Το καταρρέων δημαρχείο Άνδρου όπως το παρέδωσε ο κ. Σουσούδης.

Απέναντι του ο Δημήτρης Γιαννίσης, αντί μιας σωστής πολιτικής αντιπαράθεσης με επιχειρήματα παρέθεσε απλές συναισθηματικές προτροπές περί «αγάπης της Πατρίδας» και άλλα τέτοια που δεν πιάνουν σε αδιάφορους και αποφασισμένους για όλα αντιπάλους. Και βεβαίως τα περί αγάπης που του είπε δεν μπορούν να μετρηθούν και να αποδειχτούν μιας και «πατριδόμετρο» δεν έχει εφευρεθεί ακόμα.

Στη σύγκρουση λοιπόν της 27ης Ιανουαρίου καθείς προσήλθε με τα «όπλα του». Ο Σουσούδης με τα πτυχία ιατρικής. Και ο Γιαννίσης με τις συναισθηματικές προτροπές του. Ουδείς κατέθεσε πολιτικά επιχειρήματα. Ίσως γιατί και οι δύο δεν ήταν έτοιμοι να αντιπαραταχτούν πολιτικά. Ο μεν Σουσούδης γιατί έχει ελέχιστη πολιτική αντίληψη και πλήρη αδιαφορία για οτιδήποτε άλλο πέρα από τον εαυτό του. Ο δε Γιαννίσης γιατί μετατρέπει τα πολιτικά επιχειρήματα σε προσωπικά συναισθήματα.

2020: Το επισκοπείο στη Χώρα όπως ανακατασκευάστηκε επί Λοτσάρη-Γιαννίση

Η ιστορία της σύγκρουσης

Τα αίτια της σύγκρουσης των δύο όμως είναι αμιγώς πολιτικά και ταξικά κι έχουν αναφορά την Χώρα της Άνδρου. Η αφετηρία είναι η ομολογουμένως επιτυχημένη δημοτική τετραετία του κ. Γιαννίση την περίοδο 1998-2002, όπου έγιναν έργα ή μελετήθηκαν και δρομολογήθηκαν έργα που έδωσαν πνοή στην Χώρα καταφέρνοντας να γράψει δημοτική ιστορία. Κατάληξη της διαδρομής είναι η πλήρως αποτυχημένη δημοτική πενταετία του κ. Σουσούδη όπου δεν έγινε κανένα έργο στην Χώρα και το χειρότερο κατέρρευσαν όλα τα προ 20ετίας έργα του Γιαννίση στα χέρια του εντελώς ανίκανου διαχειριστικά Θεοδόση. Αυτές οι συγκρίσεις σήμερα κάνουν τον Θεοδόση να μην αντέχει κάθε άλλη σύγκριση... πέραν των πτυχίων ιατρικής!...

Κι όμως δεν ήταν πάντα έτσι. Από το 2007 μέχρι το 2014 ο Θεοδόσης «ανέβαινε» πολιτικά και φάνταζε σαν το «μέλλον» της Άνδρου στα δημοτικά πράγματα. Ο ηττημένος «Κάβουρας» ήταν μόνος και στο πολιτικό περιθώριο. Αποκορύφωμα το 2014 όταν ο Θεοδόσης αναδείχθηκε με 60% σε δήμαρχο όλης της Άνδρου και η αυτοεξορία - για επαγγελματικούς λόγους -΄του Γιαννίση στην Πάρο.

2019: Το επισκοπείο στη Χώρα όπως το κληρονόμησε στους επόμενους ο Σουσούδης.

Άρκεσε όμως η εντελώς άγονη και στείρα από έργα, αλλά πλούσια φεϊσμουκικά, 5ετία του Θεοδόση Σουσούδη για να θυμηθούν οι Χωραΐτες τον αεικίνητο και παραγωγικό Γιαννίση. Και η σύγκριση γινόταν χειρότερη καθώς αντίκριζαν καθημερινά ένα ράθυμο «πρίγκιπα» με την «αυλή» του και με τα χαϊλίκια της!!!

Η επιστροφή του Γιαννίση το 2019 και η υποψηφιότητα του αποτέλεσε για την Χώρα μια προοπτική. Μπορεί ο Θεοδόσης να γέλαγε με τον επιστρέφοντα, αλλά δεν γέλαγαν καθόλου όσοι συνέκριναν την άγονη πενταετία του (2014-2019) με την γόνιμη τετραετία του Γιαννίση (1998-2002). Το 22% που πήρε στη Χώρα ο Γιαννίσης και το 11.5% σε όλη την Άνδρο - με μόνο τρεις μήνες παρουσία και παρά το μειωμένο αριθμητικά ψηφοδέλτιο του - απέδειξε πως ο «άεργος» Σουσούδης είχε καταφέρει να «αναστήσει» πολιτικά τον Δημήτρη Γιαννίση.

Το δημοτικό σχολείο Χώρας κατέρρευσε κυριολεκτικά επί Σουσούδη όταν έπεσαν τα ταβάνια στα θρανία την άνοιξη του 2019. Μέσα σε χρόνο ρεκόρ από τη νέα διοίκηση βρέθηκε χορηγός (Γ. Καμπάνης) μελετήθηκε, χρηματοδοτήθηκε και δημοπρατήθηκε. Μέσα στο 2021 ξεκινά η νέα πτέρυγα και ανακατασκευή όλου του παλαιού. Έργο αποκλειστικά της διοίκησης Λοτσάρη-Γιαννίση.

Δύο λόγια για τα έργα τους…

Τα χρόνια 1998-2002 έγινε το νέο δημοτικό στάδιο της Χώρας. Το στάδιο έμεινε ασυντήρητο επί 20ετία. Και κατέρρευσε πλήρως στα χέρια του κ. Σουσούδη. Σήμερα ο επιστρέψας κ. Γιαννίσης και η διοίκηση Λοτσάρη ξεκινούν την πλήρη αποκατάσταση του. Ο «αθλητικός» κ. Σουσούδης βλέπει στο θέμα αυτό να έρχεται μακράν δεύτερος από τον ελάχιστα «αθλητικό» κ. Γιαννίση!

Τα χρόνια 1998-2002 αγοράστηκε το νέο δημαρχείο Άνδρου και προβλέφθηκε το νέο ανοιχτό θέατρο, που υλοποίησε ο δήμαρχος Γιάννης Γλυνός. Το δημαρχείο Άνδρου εγκαταλείφθηκε στη 5ετή φθορά του χρόνου από τον κ. Σουσούδη. Χρειάστηκε η επάνοδος στην αντιδημαρχία Άνδρου του κ. Γιαννίση για να ανακαινιστεί το κτίριο και να φωτιστεί εξωτερικά. Ο «επικοινωνιακός» κ. Σουσούδης βρέθηκε για μια ακόμα φορά να έρχεται μακράν δεύτερος του ελάχιστα «επικοινωνιακού» κ. Γιαννίση!

Πεζογέφυρα Νειμποριού. Σχεδιάστηκε και μελετήθηκε το 2002 επί Γιαννίση, επαναμελετήθηκε, χρηματοδοτήθηκε και ξεκίνησε επί Γλυνού. Ολοκληρώθηκε τον 2ο μήνα της θητείας Σουσούδη. Είναι απορίας άξιο πως ήταν το μόνο έργο που ο Σουσούδης θυμήθηκε να αναφέρει ως "δικό" του!!!

Τα χρόνια 1998-2002 προβλέφθηκε και σχεδιάστηκε η πεζογέφυρα στο Νειμποριό που έδωσε ανάσα και ανέδειξε το παραλιακό μέτωπο της Χώρας. Η πεζογέφυρα έφτασε στην κατασκευή επί Γλυνού. Ολοκληρώθηκε τους πρώτους δύο μήνες της διοίκησης Σουσούδη.

Όταν ρωτήθηκε ο κ. Σουσούδης από τον κ. Λοτσάρη στο δημοτικό συμβούλιο του Δεκεμβρίου 2020 («πες μας ένα έργο της διοίκησης σου Θεοδόση») ο πάντα προχειρολόγος και απροετοίμαστος Σουσούδης απάντησε: «η πεζογέφυρα»!!! Κι έπεσε μέχρι και ο πρόεδρος Μπάλλας στα πατώματα από τα γέλια. Και μετά εξήγησε στο έκπληκτο και πάντα απροετοίμαστο Θεοδόση πως «πατέρας» του έργου (έριξε τον σπόρο) ήταν ο Γιαννίσης και «μητέρα» (το κυοφόρησε) ο Γλυνός. Ο Θεοδόσης απλώς ήταν παρών ως γιατρός όταν έγινε ο τοκετός. Αυτή τη φορά ο κ. Σουσούδης είχε καταφέρει να τερματίσει τρίτος στους τρεις!…

Βιολογικός Χώρας. Χωροθετήθηκε επί δημαρχίας Γιαννίση το 2002! Κατασκευάστηκε το 95% επί δημαρχίας Γλυνού. Ολοκληρώθηκε το 5% επί δημαρχίας Σουσούδη. Διακρίνεται στο βάθος το "τοιχίο αντιστήριξης" που ανέφερε ο κ. Σουσούδης ανάμεσα στα "έργα" του!

Τα χρόνια 1998-2002 μπήκε από τον Γιαννίση η βάση με την χωροθέτηση του βιολογικού της Χώρας. Το έργο του βιολογικού πέρασε από 40 κύματα στην οκταετία Βάμβουκα. Έφτασε η μελέτη ολοκληρώθηκε στο τέλος της οκταετίας Βάμβουκα. Επί Γλυνού χρηματοδοτήθηκε και ξεκίνησε. Όταν εγκατέλειψε ο Γλυνός είχε ολοκληρωθεί το 95% του έργου. Επί διοίκησης Σουσούδη έγινε το 5% συν ένα τοιχίο αντιστήριξης μετά από κατολίσθηση.

Όταν ρωτήθηκε ο κ. Σουσούδης από τον κ. Λοτσάρη στο δημοτικό συμβούλιο («πες μας ένα έργο της διοίκησης σου Θεοδόση») το "τοιχίο αντιστήριξης" ήταν το δεύτερο έργο που θυμήθηκε και ανέφερε ο κ. Σουσούδης. Και κάπου εκεί τέλειωσαν και τα «έργα». Αυτή τη φορά ο «αέργος» κ. Σουσούδης είχε έρθει καταφέρει να έρθει τέταρτος στους τέσσερις!…

Ο πλήρως ανακατασκευασμένος κεντρικός δρόμος της Χώρας, με νέα δίκτυο ύδρευσης και ολοκλήρωση της αποχέτευσης. Έργο της διοίκησης Λοτσάρη-Γιαννίση.

Σταματάμε εδώ τις συγκρίσεις και τις απαριθμήσεις. Δεν έχει νόημα να πούμε για την μελέτη υπογειοποίησης των καλωδίων της Χώρας που σχεδιάστηκε επί Γιαννίση κι ολοκληρώθηκε επί Γλυνού. Για την εγκατάλειψη του Παραπορτιού επί δεκαετίες και την προσπάθεια αποκατάστασης του σήμερα από τους Λοτσάρη-Γιαννίση. Για την ολοκλήρωση των δικτύων Λειβαδίων-Μεσαριάς που δεν κατάφερε να ξεκινήσει ο Σουσούδης και που σήμερα ολοκληρώνονται. Για τους πλήρως εγκαταλελειμμένους δρόμους της Χώρας, του Νειμποριού και του Αγίου Νικολάου, για τους οποίους δεν έκανε τίποτα ο Θεοδόσης. Τους δρόμους που σήμερα ανακατασκεύασε και ολοκληρώνει η διοίκηση Λοτσάρη-Γιαννίση. Κ αι κάνει "κριτική" για τις καθυστερήσεις ο Θεοδόσης!!!

Ο νέος δρόμος για το μοναστήρι του Αγίου Νικολάου. Έργο της διοίκησης Λοτσάρη-Γιαννίση.

Η ιστορία της νέας αντιπαράθεσης…

Το μόνο που βρήκε να πει ο «άεργος» Θεοδόσης στο «ροντέο» της 27ης Ιανουαρίου 2021 ήταν: «είδαμε και τα έργα σας στη Μεσαριά και στο Νειμποριό που δεν μπορούν να περάσουν τ’ αμάξια»!!! Πράγματι να συμφωνήσουμε με τον πρώην δήμαρχο. Τα δύο αυτά έργα έχουν βραδυπορήσει. Αλλά μέχρι το Πάσχα θα έχουν γίνει. Τα δικά του όμως έργα δεν έγιναν ποτέ. Σε όλο το δίκτυο το μόνο που θυμόμαστε είναι δεκάδες λακκούβες και ένα ράβε-ξήλωνε επί 5ετία χωρίς προοπτική. Και κάπως έτσι ο «άεργος» Θεοδόσης Σουσούδης του 60% το 2014 προσγειώθηκε ανώμαλα στο 37% του 2019. Και παρά την ολόθερμη στήριξη του - πρώην αντιπάλου και νυν εταίρου - Καπάκη τερμάτισε αδόξως την θητεία του…

 

 Πλήρως εγκαταλελειμμένο το δημοτικό στάδιο που κατασκευάστηκε και αποτέλεσε κόσμημα στην επιτυχημένη τετραετία Γιαννίση. Ο Σουσούδης το κατέλειπε χωρίς τρεις πυλώνες φωτισμού, άθλιο ταρτάν, κατεστραμμένα καθίσματα κερκίδων, διαλυμένη περίφραξη, κατεστραμμένο ηλεκτρικό πίνακα, μη συντηρημένο περιβάλλοντα χώρο. Η διοίκηση Λοτσαρη-Γιαννίση ξεκινά έργα αξίας 1.000.000 με χρηματοδότηση από Περιφέρεια και ΥΠΕΣ.

Πως όμως την τερμάτισε; Μέσα σε μια λασπομαχία που εξαπέλυσε ο ίδιος προεκλογικά κατά του Γιαννίση! Το είχαν επιχειρήσει οι πολιτικοί αντίπαλοι του Γιαννίση το 2002 όμως είχαν την πολιτική εντιμότητα να βάλουν επί 6μηνο ορκωτούς λογιστές που ερεύνησαν τα έργα του και βρήκαν καθαρές όλες τις συναλλαγές του. Ούτε το πόρισμα των ορκωτών σεβάστηκε ο Θεοδόσης. Ούτε τη νηφάλια παρέμβαση του σεβαστού συνταξιούχου συμβολαιογράφου Άνδρου Τάσου Δημητρίου. Και με μια προκλητική δήλωση του προεκλογικά ο άεργος «πρίγκιπας» Θεοδόσης επιχείρησε να λασπώσει τον βιοπαλαιστή κι εργατικό Γιαννίση.

Τα ρέστα του…

 

Πολιτισμός σημαίνει φως. Ο φωτισμός μνημείων και ιστορικών κτιρίων στην Χώρα. Έργο αποκλειστικά του αντιδημάρχου Άνδρου Δ. Γιαννίση.

Το έκανε γιατί έβλεπε την ήττα να έρχεται καλπάζοντας κι «έπαιξε τα ρέστα του» ο Θεοδόσης. Λάσπη με τον κουβά στον Γιαννίση που τον απειλούσε μέσα στο «φέουδο» του: την αστική Χώρα. Ο βιοπαλαιστής απειλούσε τον «πρίγκιπα»! Και τι έκανε ο Θεοδόσης; Μοιάζει αστείο αλλά έκανε ότι έκανε έναν χρόνο αργότερα κι ο Τραμπ! Από αυτή την άποψη ο Θεοδόσης προηγήθηκε του Τραμπ! Περιφρόνησε τον αντίπαλο του. Τον αντιμετώπισε αφ’ υψηλού. Και άρχισε τη λάσπη. Στο τέλος όμως ο Θεοδόσης ηττήθηκε όπως ο Τραμπ. Μόνο που ο Τραμπ έφυγε. Ενώ ο Θεοδόσης έμεινε στη αντιπολίτευση με το Καπάκη, χάρη στην απλή αναλογική…

Τηρουμένων των δυσθεώρητων αναλογιών, μπορούμε να πούμε χαριτολογώντας πως ο Σουσούδης κέρδισε το 2014 υποσχόμενος τα πάντα σε όλους όπως ο Τσίπρας! Διοίκησε χωρίς σχέδιο όπως ο Τσίπρας. Και έχασε ως αποτυχών "πρίγκιπας" όπως ο Τραμπ. Τώρα επιχειρεί - με τον εταίρο του Καπάκη - να ξαναπαίξουν αο κοινού το παλιό έργο της «δομικής αντιπολίτευσης». Αυτό που έπαιξε ο Θεοδόσης εναντίον του  Γλυνού και ο Καπάκης εναντίον του Σουσούδη. Σαν δύο τζογαδόροι σε ένα ανεπίκαιρο, κακοπαιγμένο “remake” ενός παλαιοκομματικού φιλμ. Με μόνο στόχο να φτάσουν μέχρι το 2023 για να ξαναπαίξουν ακόμα μια φορά «τα ρέστα τους»…

 

ΕΠΙΛΟΓΟΣ: Ο ΣΟΥΣΟΥΔΗΣ ΤΗΣ ΧΑΡΜΟΛΥΠΗΣ

Βίντεο από το δημοτικό συμβούλιο Άνδρου της 27ης Ιανουαρίου. 

Ο Θεοδόσης Σουσούδης μπορεί και χαίρεται ειλικρινά... για την κατάντια την δημοτικού συμβουλίου!  Πρέπει να είναι ίσως ο μόνος άνθρωπος που μπορεί πρώτα να "χαίρεται ειλικρινά" αλλά και "να λυπάται συγχρόνως" (ανειλικρινά)... για το φιάσκο και την κατάντια του δημοτικού συμβουλίου την οποία δημιούργησε!!! Και τόσο "πειστικός" ο τρόπος που τα λέει. Καμία συνείδηση προφανώς του τι λέει. Πλήρης ασυναρτησία. Τι τα θες; Ο άνθρωπος είναι η επιτομή της χαρμολύπης του φιάσκου και της κατάντιας του δημοτικού συμβουλίου!

Κάτι που αποδεικνύεται και από την σύγκριση των δύο επόμενων περιστατικών. Ο βιοπαλαιστής της προσφοράς Δημήτρης Γιαννίσης ως δήμαρχος για να δώσει λύση σε ένα πραγματικό πρόβλημα του τόπου του δέχθηκε να υποβαθμίσει ακόμα και το σπίτι του και χωροθέτησε τον βιολογικό της Χώρας δίπλα στο σπίτι του!!! Ο χωρίς ενδοιασμούς δήμαρχος Σουσούδης έφτιαξε ως δήμαρχος μερικές εκατοντάδες δημοτικό μέτρα τσιμεντένιο δρόμο μόνο και μόνο για να πηγαίνει σπίτι του. Και τον σταμάτησε στην πόρτα του! Επιπλέον πήρε 6-7 ηλιακά (από τα 87) που ήταν προσφορά για την Άνδρο και τα έβαλε στον δρόμο του! Καμία ενσυναίσθηση ο άνθρωπος. "Πρίγκιπας" του εαυτού του...

 "ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Με όλο το σεβασμό προσπαθώντας να είμαι ουδέτερος σας καλώ να θυμηθούμε ποιος έβαλε στον συνδυασμό του για πρώτη φορά τον σούσουδη και βέβαια τον έχρισε αρχηγό ο ίδιος μετά την συνεχιζόμενη και πολλαπλά αποτυχία επανεκλογής του σαν δήμαρχος.Ηταν η δεν ήταν ο γιαννισης που όταν έβλεπε ότι δεν τραβάει και έχοντας χάσει όλους τους συνεργάτες που τον είχαν κάνει δήμαρχο και έχοντας εκλεγεί τρίτος βγάζει τον εαυτό του και τον σούσουδη σαν σύμβουλο. Έχοντας όμως θέμα εργασίας μετακομίζει στην Πάρο και αρχηγός γίνεται ο σουσουδης.Αναρωτηθηκατε πότε γιατί έχασε ο πετυχημένος γιαννισης.Μηπως γιατί το τουπέ του και η ειρωνεία του ξεπερνούσε και τον σούσουδη που μάλλον διδάχτηκε και ο ίδιος από τον γιαννισης. Τώρα όσο αναφορά τα έργα τους και ειδικά για το βιολογικό του αξίζουν θερμά συγχαρητήρια για την χωροθέτηση χωρίς όμως τον Γλυνο έργο δεν θα γινόταν. Έτσι λοιπόν και ο σούσουδη έχει χωροθέτηση το χυτυ αλλά χωρίς τον λοτσαρη έργο γιοκ ..Αναμενουμε λοιπόν. Και ας τα αφήσουμε τα παλιά και ας δούμε επιτέλους μπροστά.Εχει τοσα θέματα να αντιμετωπίσει ο δήμαρχος που οτιδηποτε απο το παρελθον φανταζει αστειο.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Πολύ σωστά τα λέτε και στο πρώτο μέρος για την κοινή διαδρομή μέχρι το 2007. Την γράφουμε. Εσείς θέλετε και όλες τις λεπτομέρειες πρώτου και δεύτερου γύρου του 2006. Θα γινόταν το άρθρο μακρινάρι. Και για τον Γλυνό και τον βιολογικό γράφουμε. Ο Γλυνός έκανε λέμε βρήκε χρηματοδότηση και έκανε το 95% του έργου. Πως και δεν το είδατε. Τα ίδια λέμε και για την πεζογέφυρα. Για δες τε τα πριν επικρίνετε...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 3 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Να αναφερθούμε και σε κάποιες πτυχιούχες, που έστηναν τον κοσμακι με τις ώρες να περιμένει με φριχτους πονους. Γιατί τα ραντεβού τα έκλεινε το ΙΚΑ ως όφειλε αλλα η γιατρός - πτυχιούχος γαλαζοαιματη ,δεν μας εκανε την τιμή να έρθει.
Μέχρι που του έβαλε λουκέτο ολοσχερώς αφού το ΙΚΑ την σταμάτησε...κατόπιν παραπόνων και διαμαρτυριών.....
Αλήθεια δουλεύουν οι γαλαζοαιματοι;;
Ξέρετε πόσοι πτυχιούχοι είναι παντελώς ανίδεοι και ανίκανοι και ποσοι αντικοινωνικοί;
Κάποιο το κόμπλεξ τους το μετράνε με πτυχία και με τίτλους!

This comment was minimized by the moderator on the site

Διαβάζουμε και την ανακοινωση των "χαμένων οριζόντων" που προσπαθωντας να δικαιολογησουν την πενταετη απραξια τους, μιλανε ξανα για ατασθαλιες Γλυνου. Δεν ντρέπονται να καλυπτουν τα δικα τους ριχνοντας λασπη σε εναν νεκρο;
Επισης χαιρονται για τα πλεονασματα που λενε οτι αφησαν. Φυσικα ειναι ψεμα: αν δεν πληρωνεις, τα λεφτα σου μενουν...
Αλλα ακόμα κι αν δεχτουμε τα πλεονασματα, μα αυτό είναι ο Δήμος; Κουμπαράς αποταμίευσης; Μήπως, λέω μήπως είναι μη κερδοσκοπικος φορεας που ΔΕΝ πρεπει να εχει κομποδεμα, αλλα εργα;
Αλλα, ειπαμε: Σουσουδης-Καπακης δεν καταλαβαινουν ουτε απο ευθιξιες, ουτε απο ευγενειες. Αυτα είναι πολυ λεπτα αισθηματα για να τα κατεχουν...

This comment was minimized by the moderator on the site

Διαβάσαμε το ειρωνικό κείμενο του Καπάκη που χλευάζει και ειρωνεύεται τους δυο αντιδημαρχους που αποχωρησαν σε ενδειξη διαμαρτυριας απο το τελευταιο δημ. συμβουλιο.
ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ??? Αυτός που δεν είχε την στοιχειώδη ανθρώπινη ευθιξία να παραιτηθει για τους 102 νεκρους, αυτος που δεν ζητησε ποτέ συγγνώμη. Για να μην ξεχναμε, ηταν αυτος που ειχε τότε την ευθυνη για την πολιτικη προστασια, δηλαδη για την προστασια των 102 νεκρων στο Ματι.
Τελικά όμως δεν απορουμε για το ειρωνικο κειμενο του. Αφού ο ίδιος δεν καταλαβαίνει από ευθιξία, δεν μπορεί να την καταλάβει και σε άλλους..
Κρίμα για όσους έχουν τέτοιο άτομο να τους αντιπροσωπευει.

This comment was minimized by the moderator on the site

Εστιάστε στο σχόλιο του "Ελέφαντα". Είμαστε πολλοί οι ελέφαντες να ξέρετε και θυμόμαστε πολλά!!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Πόσο διχαστικός γίνεσαι.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Ποιος ο Σουσούδης; Ή, ο Γιαννίσης; Γιατι αυτοί οι δύο συγκρούονται εδώ και 15 χρόνια. Ο ένας με τα έργα του κι ο άλλος με τα πτυχία του...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 3 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Όσο και να με προκαλείται δεν θα γράψω! Κάνω ....ανώτερα πράγματα σήμερα που αρμόζουν σε μας!
Διαβάζω την " Μαντάμ Σουσού" του Ψαθά και βλέπω την "Πάστα Φλώρα"..........!!!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Τα όχι του Γιαννιση καλέ μου κύριε είναι στο προηγούμενο ποστ που δεν αναβαζεις και τα εκοψες

ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Αν δεν έβριζες κι αν δεν έγραφες συκοφαντίες θα ανέβαιναν. Τώρα τι να σου κάνουμε;
ΥΓ Τι σχέση έχουν τα παντελονια και οι φούστες με τα ψέματα και τις βρισιές; Έκτος του ότι αποδεικνύουν πόσο ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ είσαι με τις γυναίκες.

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 3 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Αχ αυτά τα πτυχία πόσα κουμνάκια λίρες στοίχισαν στον αείμνηστο γιατρό;
Πόσες εισαγωγικές προσπάθειες για την οδοντιατρική κατ αρχάς και κατόπιν ορθοπεδικός.....
Χαλάλι!!
Όμως από αιδώ, ήθος και ευγένεια.....σκότος. Αντ' αυτών αγνωμοσύνη, έπαρση και χλεύη.
Εύχομαι να εντάξεις την αυτοκριτική στις συνήθειες σου αγαπητέ Θεοδόση κι η συμπεριφορά σου έπεται, θα διορθωθεί στη συνέχεια.

This comment was minimized by the moderator on the site

Δεν τολμάς να ανεβάσεις το όχι που έχει ψηφησει ο Γιαννισης για μεγάλα έργα της Άνδρου...

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Αλήθεια; Ποια είναι αυτά καλή μου κυρία;

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 3 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
Περισσότερα