Χωρίς εμβόλια η Άνδρος! Εντελώς λάθος οι προγραμματισμοί!

Χωρίς εμβόλια η Άνδρος και η Ελλάδα. Και επιπλέον και με λάθος προγραμματισμό. Της πανδημίας το ανάγνωσμα...

(α) ΧΩΡΙΣ ΕΜΒΟΛΙΑ Η ΑΝΔΡΟΣ

Από το «βόηθα Παναγιά» με τα εμβόλια. που έρχονταν μέσω Πειραιά, Σύρου και Τήνου φτάσαμε στο «δόξα τον Θεό» που άρχισαν να έρχονται από Ραφήνα και ήρθε και ο ΕΟΔΥ να κάνει στο Γηροκομείο. Και ξαφνικά από προχτές πέσαμε στα εμβόλια πάλι στο «βόηθα Παναγιά»!!!

Αναλυτικά, η πρώτη έκπληξη ήταν όταν με το πλοίο της γραμμής στην Άνδρο έφτασαν μόνο δύο (2) φιαλίδια 6 δόσεων το καθένα. Δηλαδή για μόνο 12 άτομα. Η αλήθεια είναι πως έπρεπε να μας είχε προϊδεάσει η φθίνουσα πορεία των αφίξεων τους στο νησί. Ξεκίνησαν με 60 εμβολιασμούς την πρώτη μέρα. Έπεσαν στους 54 τη δεύτερη. Ξαναέπεσαν στους 36 στη συνέχεια. Και στο τέλος έφτασαν μόνο δύο φιαλίδια για 12 εμβόλια.

Με δεδομένο πως το ένα φιαλίδιο χάλασε έγιναν τελικά προχτές από το Κέντρο Υγείας Άνδρου μόνο 6 εμβολιασμοί!!! Και το χειρότερο (δυστυχώς στην ωραία μας χώρα πάντα υπάρχει και χειρότερο) όλη την εβδομάδα που ξεκινά σήμερα Δευτέρα 8/2 μέχρι την Κυριακή 14/2 ΔΕΝ έχει προγραμματιστεί κανένας εμβολιασμός στην Άνδρο.

Δηλαδή, μένουμε με καμιά 200αριά εμβολιασμένους με την πρώτη δόση στην Άνδρο και βλέπουμε… Τέτοιος προγραμματισμός από την μεριά των αρμοδίων του υπουργείου Υγείας της Ελλάδας, αλλά και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής… δεν ξανάγινε!!! Τώρα περιμένουμε την εβδομάδα 15-21 Φεβρουαρίου κάποια εμβόλια από κάποια παρτίδα, που θα φτάσουν μερικά και στην Άνδρο. Αν συνεχίσουμε με αυτό τον ρυθμό ούτε τον Αύγουστο δεν θα έχει εμβολιαστεί το νησί!!!

(β) ΛΑΘΟΣ ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Πρακτικά Ελλάδα και Ευρώπη ξέμειναν εντελώς από εμβόλια. Π.χ, Γερμανία, Ολλανδία και πολλοί άλλοι που περίμεναν λύση από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή δεν εμβολιάζονται και αυτοί, καθώς διαπίστωσαν έκπληκτοί πως η γραφειοκρατία της κ. Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν κάπου αλλού ήταν όλη αυτή την περίοδο!

Πάντως στην Ελλάδα τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα, καθώς τόσοι λοιμοξιολόγοι διαγκωνίζονται ποιος θα πει τα περισσότερα στα ΜΜΕ, όμως ούτε ένας δεν σκέφθηκε πως δεν κινδυνεύουν μόνο οι γέροντες, αλλά και χιλιάδες ΑΜΕΑ που αν και νεότερα ηλικιακά έχουν πολλαπλάσια βαριές αναπνευστικές παθήσεις.

Αν αρρωστήσουν όλα αυτά τα άτομα θα πάνε άναυλα. Τόσος σχεδιασμός για να σώσουν 80χρονους και 90χρόνους κι ούτε μια σκέψη να σώσουν μερικά ΑΜΕΑ με βαρύτερες παθήσεις, απλά και μόνο γιατί είναι νεότερα σε ηλικία. Τι κρίμα που η κοστολόγηση της ανθρώπινης ζωής στη χώρα μας γίνεται αντιστρόφως ανάλογα κι εντελώς παράλογα σε αυτή την περίπτωση. 

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Φαντάζομαι ότι ο Κυριάκος που γράφει παρακάτω είναι κορυφαίος νομπελίστας επιστήμονας γιατί κανείς άλλος στην υφήλιο δεν έχει ποτέ υποστηρίξει τέτοια γελοία θεωρία!

This comment was minimized by the moderator on the site

ΟΣΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 50 ΕΤΩΝ ΜΗΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙΤΕ...
ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΣΤΕΙΡΩΣΗ...
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΚΑ.

This comment was minimized by the moderator on the site

Με πολυ συμπαθεια διαβαζω τον αγαπητο ΑΜΕΑ με ποσοστο αναπηριας 85% καΙ τον κατανοω απολυτως ,ομως το ανωτερο αρθρο
του ΕΝΑΝΔΡΩ αναλυει τους λογους και τα γνωστα λαθη και τους απαραδεκτους χειρισμους και καθυστερησεις απο πλευρας της ΕΕ .
Ο Μηστοτακης φταιει ;; τι δηλαδη θα μπορουσε να κανει παραπανω;;;
Ας κανωμε λιγο υπομονη, αλλωστε εσεις στην Ανδρο δεν κινδυνευτε οσο εμεις σην Αθηνα.
Ας ευχηθουμε για το καλυτερο .

This comment was minimized by the moderator on the site

Πάντα ανέμελος ο πρωθυπουργός έδωσε συνέντευξη στο Reuters για να μιλήσει για τον ....τουρισμό. Φυσικά με την ανεμελιά που τον διακρίνει τα βρίσκει όλα υπέροχα και αισιοδοξεί για το φετινό καλοκαίρι.
Στην Άνδρο δεν έρχονται εμβόλια στα Γιάννενα αλλοίωση παρτίδας 120 δόσεων του εμβολίου,στο Δρομοκαίτειο 66 δόσεις καταστράφηκαν λόγω του χτεσινού blackout, να μην ξεχάσουμε και τους εμβολιασμούς που έγιναν τις πρώτες ημέρες από ανθρώπους χωρίς να είναι στην λίστα,παρόλα αυτά ακόμα περιμένουμε τα 1018 κέντρα εμβολιασμού που είχε εξαγγείλει η κυβέρνηση.
Πάντως γενικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης δηλώνει αισιόδοξος όταν σε όλη τη χώρα οι μεταλλάξεις του ιού έχουν κάνει την εμφάνιση τους.
Υπομονή αδέλφια, θα εμβολιαστούμε το 2023 και βλέπουμε.
ΕΙΜΑΙ ΑΜΕΑ 42 ΕΤΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ 85%.