Απολυμάνθηκαν οι κοινόχρηστοι χώροι και στο Κόρθι...

Συνεχίζοντας το ευρύτατο πρόγραμμα απολυμάνσεων ο Δήμος Άνδρου μετά την απολύμανση των κοινόχρηστων χώρων στην Χώρα της Κυριακή 28/3 συνέχισε χτες 30/3 το πρόγραμμα απολυμάνσεων και στο Κόρθι. Απολυμάνθηκαν με το ειδικό αυτοκίνητο πλυντήριο/απολυμαντήριο του Δήμου Άνδρου ο πεζόδρομος στο Κόρθι, η πλατεία, ο χώρος των ταξί, το σχολείο, η παιδική χαρά, το δημοτικό κτήριο, το ιατρείο και το Σούπερ Μάρκετ Ασπίδα...

Το πρόγραμμα αυτό του Δήμου Άνδρου δεν θα ήταν δυνατό χωρίς την χρήση του ειδικού αυτοκινήτου πλυντηρίου/απολυμαντηρίου κάδων και δημοσίων χώρων του Δήμου Άνδρου αξίας δεκάδων χιλιάδων ευρώ. Το αυτοκίνητο αυτό ο κ. Σουσούδης, που χτες στο δημοτικό συμβούλιο εμφανίστηκε λάτρης του κρατισμού και σε απόσταση από τους ιδιώτες επιχειρηματίες ως δήμαρχος είχε "ξεχάσει" επί 5ετία σε ιδιωτικό γκαράζ στην Αττική!!! Ο ιδιώτης σεβάστηκε την δημόσια περιουσία περισσότερο από τον πρώην δήμαρχο το είχε φυλάξει.

Έτσι όταν το αναζήτησε και το βρήκε το 2019 ο κ. Γιαννίσης το επισκεύασε αμέσως με εντολή του κ. Λοτσάρη και το επέστρεψε στην Άνδρο το 2020, όπου έκανε και μαθήματα στους εργάτες και οδηγούς του Δήμου. Έκτοτε το αυτοκίνητο συμμετέχει σε πλύσεις και απολυμάνσεις κάδων, δρόμων, κοινόχρηστων χώρων. Κάτι που ενέτεινε από προχτές μετά από μια σειρά κρούσματα covid-19 που εμφανίστηκαν στην Άνδρο.

Τις παραπάνω λεπτομέρειες για το πανάκριβο αυτοκίνητο αγνοεί τόσο ο πρώην δημάρχου όσο και φίλοι του που γράφουν σχόλια στο ΕΝ ΑΝΔΡΩ λέγοντας πως απλώς πλένει... με νεράκι!!! Αγνοούν πως πλένει και απολυμαίνει μολυσμένους κάδους και δρόμους και τώρα απολυμαίνει με χλωριούχο απολυμαντικό διάλυμα τους κοινόχρηστους χώρους προχτές της Χώρας και χτες του Κορθίου. Το διάλυμα αυτό είναι ειδικό και σκοτώνει μικρόβια και ιούς, αλλά δεν κάνει κακό στα ζώα και στους ανθρώπους. Για τον λόγο αυτός οι εργαζόμενοι του Δήμου Άνδρου δεν χρειάζεται να φορούν ειδική φόρμα, όπως γίνεται σε κλειστούς χώρους, που χρησιμοποιούνται βαρύτερα διαλύματα που είναι για απεντομώσεις και μυοκτονίες.

 Τα γράφουμε όλα αυτά με αφορμή διάφορες ανοησίες που γράφτηκαν από κακόπιστους και αδαείς, που σχολίασαν αρνητικά το προηγούμενο ρεπορτάζ για την Χώρα. Τουλάχιστον να ξέρουν περισσότερα πριν σχολιάσουν και για το Κόρθι.

 Και βεβαίως τα γράφουμε και για τον πρώην δήμαρχο που "ξέχασε" το αυτοκίνητο 5 χρόνια και χτες δήλωνε ανερυθρίαστα πως "δεν έχει εμπιστοσύνη στον σημερινό δήμαρχο" γι' αυτό και δεν ψηφίζει για την ενότητα και την κοινή αναπτυξιακή προσπάθεια Άνδρου-Τήνου-Μυκόνου!!! Ενώ βεβαίως ζητά μετά από τέτοια "νοικοκυρεμένη διαχείριση" έκανε αυτός στην κρατική/δημοτική περιουσία να τον εμπιστευθούμε - μαζί φυσικά _ με τον συνοδοιπόρο του κ. Καπάκη, ώστε να αναλάβει ξανά να μας "νοικοκυρέψει" όπως έκανε στην 5ετία του...

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

 

 

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet