Και βρεφονηπιακός σταθμός από τη νέα χρονιά στη Χώρα!!!

 

Σε μικρή απόσταση από την Χώρα και σε χώρο με εύκολη πρόσβαση αυτοκινήτων το κτίριο όπου θα εγκατασταθεί από τη νέα σχολική χρονιά ο νέος βρεφονηπιακός σταθμός Άνδρου. Ήταν χρόνιο αίτημα που έγινε πραγματικότητα...

Από τον Ιούλιο του 2020 η δημοτική αρχή διαπιστώνοντας τις χρόνιες ελλείψεις και την στενότητα χώρου στον παιδικό σταθμό της Χώρας ξεκίνησε την προσπάθεια μεταφοράς και αναβάθμισης του. Η προσπάθεια ολοκληρώθηκε τον Μάρτιο του 2021 – λόγω γραφειοκρατίας και πανδημίας. Τότε νοικιάστηκε ο ανάλογος χώρος, ενώ συνάμα προχώρησαν και οι αιτήσεις χρηματοδότησης και της επέκτασης του νηπιακού και αναβάθμισης του σε βρεφονηπιακό σταθμό.

Το κτίριο που θα εγκατασταθεί από τη νέα σχολική χρονιά ο νέος βρεφονηπιακός σταθμός Άνδρου.

Χτες 13 Απριλίου 2021 έφτασε και η έγκριση από την ΕΕΤΑΑ - 50.000 ευρώ - για διαμόρφωση του εσωτερικού χώρου και αγορά εξοπλισμού για το κτίριο που ενοικιάστηκε από τον Δήμο Άνδρου. Έτσι από τη νέα σχολική χρονιά θα αρχίσει ο βρεφονηπιακός σταθμός να δουλεύει. Δίνεται έτσι η ευκαιρία οι εργαζόμενες μητέρες στην πόλη της Άνδρου – που έχει και τον μεγαλύτερο αστικό πληθυσμό στο νησί - να έχουν έναν σταθμό που θα μπορεί να φιλοξενεί αυξημένο αριθμό νηπίων, αλλά και επιπλέον και βρέφη.

Με άνετη πρόσβαση αυτοκινήτων...

Για την ολοκλήρωση της προσπάθειας δούλεψε ακούραστα η ομάδα που έχει συγκροτήσει ο δήμαρχος Άνδρου. Και ιδίως η Βασιλική Ρούντη, που έχει οριστεί προϊσταμένη κοινωνικής προστασίας στον Δήμο Άνδρου.

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Οφειλουμε να παραδεχτουμε πως γινονται καθημερινα παρα πολλα πραγματα. Αν και αυτονοητα τα περισσοτερα, αλλα ποτέ δεν τα ξεκινησε ο αρχηγος μας. Οπως και να εχει, μπραβο στη νεα δημοτικη αρχη

This comment was minimized by the moderator on the site

Σήμερα ξεκίνησε τηλεφωνικά και η δημοσκόπηση στους δημότες της Άνδρου για το έργο του δημάρχου και πως το κρίνουμε. Φυσικά "έπαιξε" και το θέμα των ανεμογεννητριών μέσα όλα τα άλλα.
Απορία: Ποιος την παρήγγειλε και πληρώνει την δημοσκόπηση;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Την κάνει η εταιρεία OPINION με την οποία συνεργάστηκε προεκλογικά κ. Σουσούδης. Ο κ. Λοτσάρης συνεργάστηκε με την εταιρεία Metron Analysis...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 3 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Αρχηγε, διαβάζω ένα βιβλίο από χθες και ονειρεύομαι όλη μας η ομάδα να βρίσκεται εις στας Βερσαλλίας μαζί με άλλους πτυχιούχους!!!
Αφήσαμε πίσω όλα τούτα και αρχίσαμε να ζούμε εκεί που αναγνωρίζουν την αξία
μας!
Και καθώς........ντρίν ντρίν ντριν το παλιό ξυπνητήρι......
Όνειρο είδα Αρχηγέ......ονειρο απ το παρελθόν.......
Όνειρο ήταν αρχηγε !

This comment was minimized by the moderator on the site

Χίλια μπράβο , στο Δήμαρχο και σε όλους , κλείστε τα αυτιά και προχωρήστε , αυτοί που καταλαβαίνουν αναγνωρίζουν και επικροτούν ,πέρα από φανατισμούς και κομματικές παρωπίδες !!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Ζουλιαρηδες...αυτο ειχε πει οτι ΘΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΕΙ ο 'πρωην'