ΞΕΚΙΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ 18-60 ΕΤΩΝ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΥ

  

(Μετά τα μαζικά rapid test που έγιναν με πρωτοβουλία του Δήμου Άνδρου και την ακούραστη αρωγή του Κέντρου Υγείας κι απέδειξαν πως ο κορονοϊός ήταν και είναι περιστασιακός στην Άνδρο ήρθε η ώρα ο Δήμος να οργανώσει με τις υπηρεσίες του τους καταλόγους όλων αυτών που θέλουν να εμβολιαστούν στο νησί. Με πρωτόγνωρη ταχύτητα μετά την πρωινή σύσκεψη στο δημαρχείο υπό την εποπτεία του δημάρχου οργανώθηκαν οι υπηρεσίες και αναλαμβάνουν δράση από αύριο 15/4 μέχρι 21/4 με σκοπό να συγκεντρώνουν τα στοιχεία όλων όσων θα δηλώσουν τα ονόματα τους προς εμβολιασμό - ΕΝ ΑΝΔΡΩ)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΑΝΔΡΟΥ

Προς τους κατοίκους της Άνδρου, 

Μετά από συντονισμένες προσπάθειες του Δήμου Άνδρου και σε συνεχή συνεργασία με τη Διευθύντρια του Κ.Υ. Άνδρου. Ευαγγελίας Λιαποπούλου, το Συντονιστικό Κέντρο ΓΕΕΘΑ και τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, ανακοινώνεται ότι άμεσα προγραμματίζεται ο μαζικός εμβολιασμός των μόνιμων κατοίκων Άνδρου (Έλληνες- Αλλοδαποί), ηλικίας 18 έως 60 ετών. 

Όσοι έχουν τις παραπάνω προϋποθέσεις και επιθυμούν να εμβολιαστούν, μπορούν να το δηλώσουν μέσω του Δήμου Άνδρου, από την Πέμπτη, 15 έως και την Τετάρτη, 21 Απριλίου 2021, μαζί με τα εξής στοιχεία: 

  1. Ονοματεπώνυμο (με κεφάλαια), όπως αναγράφεται στη Βεβαίωση ΑΜΚΑ.
  1. ΑΜΚΑ. Όσοι δεν έχουν ΑΜΚΑ, θα πρέπει να προβούν σε διαδικασία έκδοσης προσωρινού Αριθμού. 
  1. Τηλέφωνο επικοινωνίας (κινητό ή/και σταθερό). 

Τα στοιχεία μπορούν να τα δηλώσουν με τους εξής τρόπους: 

  • Μέσω mail: Παρακαλούνται να τ’ αποστείλουν στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Mέσω τηλεφώνου ή/και δια ζώσης (υποβάλλοντας αίτηση) στα εξής Δημοτικά/Κοινοτικά Κτήρια:
  1. Για τους κατοίκους Κορθίου και γύρω περιοχών: ΚΕΠ Κορθίου, τηλ.2282360320 και 2282360326, από τις 8 το πρωί μέχρι και τις 8 το βράδυ. Η εξυπηρέτηση θα γίνεται και το Σάββατο 17 Απριλίου 2021, από τις 8 το πρωί με τις 5 το απόγευμα. 

      2. Για τους κατοίκους Μπατσίου και γύρω περιοχών: ΚΕΠ Μπατσίου, τηλ.2282041343, από τις 8 το πρωί μέχρι και τις 8 το              βράδυ.

      3. Για τους κατοίκους Γαυρίου και γύρω περιοχών: Κοινοτικό Γραφείο Γαυρίου, τηλ. 2282360122 και 2282360101, από τις 8            το πρωί μέχρι και τις 8 το βράδυ. Η εξυπηρέτηση θα γίνεται και το Σάββατο 17 Απριλίου 2021, από τις 8 το πρωί με τις 5                το απόγευμα. 

     4. Για τους κατοίκους Χώρας και γύρω περιοχών: Νέο Δημαρχείο  Άνδρου (κτήριο Βούλγαρη), τηλ. 2282360241, από τις 8 το           πρωί μέχρι και τις 8 το βράδυ. Η εξυπηρέτηση θα γίνεται και το Σάββατο 17 και Κυριακή 18 Απριλίου 2021, από τις 8 το                 πρωί με τις 5 το απόγευμα. 

Όσοι έχουν ήδη προγραμματίσει εμβολιασμό μέσω του Κέντρου Υγείας Άνδρου, δεν χρειάζεται να επικοινωνήσουν με τον Δήμο Άνδρου. Τα συγκεκριμένα ραντεβού θα πραγματοποιηθούν ως έχουν προγραμματιστεί. 

Ανδριώτες και Ανδριώτισσες, 

Από την πρώτη στιγμή των ανακοινώσεων της Κυβέρνησης για τα εμβόλια έναντι της Covid-19, ο Δήμος Άνδρου επεδίωξε και πέτυχε να ξεκινήσει πρόγραμμα εμβολιασμού και στο νησί μας. 

Πρόκειται για ένα ακόμη μέτρο προστασίας και θωράκισης της Δημόσιας Υγείας.

Ένας ακόμη τρόπος να διακριθεί η Άνδρος ως ασφαλής προορισμός για όλους.

Η συμμετοχή στους εμβολιασμούς είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την ομαλή, κοινωνική λειτουργία. 

Με εκτίμηση,

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΟΤΣΑΡΗΣ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Καλά για χαζούς μας περνάτε?
Αφού έχει ανακοινώθει εδώ και καιρό ο εμβολιασμός των κατοίκων νησιων
Τι μετά από προτοβουλια του Δήμου μας λέτε

ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Μάλλον δεν καταλαβαίνετε. Η ανακοίνωση προ καιρού για τον εμβολιασμό ήταν γενική και αόριστή. Τώρα ξεκινάει. Και οργανώθηκε στον Δήμο Άνδρου ομάδα για να συνταχθούν κατάλογοι όλων όσων θέλουν να εμβολιαστούν...
Προφανώς λοιπόν δεν καταλάβατε τίποτα. Για ξαναδιαβάστε αυτά που γράφουμε...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 3 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro