ΝΕΑ ΑΝΑΒΟΛΗ ΛΟΓΩ ΚΑΙΡΟΥ...

Άνδρος, 15/6, ώρα 11:00. Με αυτόν τον καιρό τι και πως ν΄ ασφαλτοστρώσεις στη Χώρα; Ες αύριον τα σπουδαία!...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

 ΑΝΑΒΟΛΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ

Αναβάλλονται για σήμερα, Τρίτη, 15/06/2021, οι εργασίες ασφαλτόστρωσης από τα Πευκάκια μέχρι το ξενοδοχείο Μικρά Αγγλία λόγω κακών καιρικών συνθηκών. 

 

Καιρού επιτρέποντος θα πραγματοποιηθούν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στο Νειμποριό την  Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2021, από τις 8 έως τις 8 το βράδυ.

Λόγω των εργασιών, παρακαλούμε:

  1. Ν’ απομακρύνετε το αργότερο μέχρι τη Τρίτη, 15.06.2021 το βράδυ όλα τα σταθμευμένα οχήματα από την περιοχή, για τη διευκόλυνση των εργασιών.
  2. Να αποφύγετε τη Τετάρτη τη χρήση του δρόμου αυτού μέχρι τις 12 το μεσημέρι. Συνιστάται η προσεκτική διέλευση καθ' όλη τη διάρκεια των εργασιών. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιείτε το οδικό δίκτυο μέσω Λαμύρων και Μαινήτων, καθ’ όλο το διάστημα διεξαγωγής των εργασιών. 

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση και τη συνεργασία.

 ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Σας έγραψα πολύ προσεκτικά για συγκεκριμένα πράγματα. Απαντάτε για μια ακόμα φορά οργισμένος και βρίζοντας. Είμαι 27 χρονών και διακρίνω την αναγκη σας να βρίσετε. Δεν με ενδιαφέρει να σώσω κανέναν. Μόνο τι λογική θέλω να σώσω. Αλλά εσείς δεν την έχετε ανάγκη. Κυριαρχεί ο θυμός και το βρίζετε τους άλλους.
Τώρα το μετεωρολογικό site για την περιοοή της Άνδρου έδινε ασθενή βροχή. Κι εδώ είχε καταιγίδα 7 ώρες. Κάποια άλλα δεν έδιναν βροχή. Εσείς προφανώς έχετε κάποιο άλλο που σας βγήκε. Καλή μαντεψιά. Γιατί είχαμε τρεις διαφορετικές εκδοχές. Όμως επιμένω πως σε κάθε περίπτωση οι υπηρεσίες έπρεπε να είναι stand by το έλεγε ο ναυτικός της οικογένειας. Προφανώς ιδέα δεν έχετε από ναυτικούς μιας και οι αναφορές σας σε προβλήτα σε τσούρμο ηλιθίων μάλλον αλητικη έκφραση θυμίζει...

This comment was minimized by the moderator on the site

Το meteo επί παραδείγματι, έδινε ακριβή πρόγνωση του καιρού για την Άνδρο. Τα υπόλοιπα είναι απλώς δικαιολογίες του γνωστού τσούρμου ηλιθίων.

This comment was minimized by the moderator on the site

Διάβασα οργισμένο σχόλιο αναγνώστη κάτω από τη χθεσινή αναβολή της ασφαλτόστρωσης κι εντυπωσιάστηκα που γράφει πως "Σας είπανε πως είμαστε ζαβοί και προγραμματίζετε ασφαλτόστρωση την Τρίτη, την μεταφέρετε λόγω βροχής την Τετάρτη, ενώ όλη η Ελλάδα... γνωρίζει από τα δελτία πρόγνωσης του καιρού..."
Προφανώς η άγνοια και η οργή πάνε μαζί στη ζωή. Είναι άγνοια να μην μπορείς να είσαι έτοιμος αν ο καιρός αλλάξει. Και ο καιρός αλλάζει συχνά και ξαφνικά. Την βροχή νωρίτερα την περιμέναμε κι αργότερα ήρθε. Και πόσες φορές τα δελτία έχουν πέσει έξω; Να μην είναι έτοιμοι, αν ο καιρός κάνει διάλειμμα, να δουλέψουν;
Αντί να λέμε μπράβο που είναι έτοιμοι μόλις ο καιρός αλλάξει ή πέσει κάποιοι τα βάζουν με τον νεφεληγερέτη Δία, τον καιρό, τις υπηρεσίες που είναι έτοιμες και τα συνεργεία που είναι stand by. Προφανώς ο κύριος που έγραψε τα ζαβάδα δεν έχει ιδέα από καιρούς, θάλασσες και υπηρεσίες. Απλώς οργίστηκε με τον καιρό και τον Δία και τα έβαλε με όσους βρήκε μπροστά του. Ή, απλώς ήθελε να βρει μια ευκαιρία να αποδοκιμάσει αυτούς που δουλεύουν. Καθένας ότι έχει μέσα του βγάζει...