ΓΑΥΡΙΟ: ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΩΝ ΛΥΜΑΤΩΝ

(Το Γαύριο έχει κατά καιρούς ταλαιπωρηθεί από βλάβες στις αντλίες λυμάτων. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της δημοτικής αρχής έγινε πλήρης συντήρηση των δύο αντλιών και αντικατάσταση των δύο καμένων εφεδρικών. Ας ελπίσουμε πως η συντήρηση θα γίνεται τακτικότερα και οι αντικαταστάσεις των καμένων αντλιών δεν θα χρειάζονται τόσο χρόνο, ώστε να φτάνει το κεντρικό λιμάνι της Άνδρου σε μπλακ-άουτ με τα λύματα, όπως έχει συμβεί στο παρελθόν αρκετές φορές - ΕΝ ΑΝΔΡΩ)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ, ΤΕΤΑΡΤΗ, 30/06/2021

Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία συντήρησης και εκσυγχρονισμού των δύο αντλιοστασίων λυμάτων στο Γαύριο. Συγκεκριμένα αντικαταστάθηκε η καμένη αντλία, καθώς και ο Ηλεκτρικός Πίνακας του αντλιοστασίου στον Χάρακα. Αντικαταστάθηκε η επίσης καμένη αντλία στο αντλιοστάσιο κάτω από το Λιμεναρχείο στην παραλία Γαυρίου, έχει γίνει προμήθεια νέου Ηλεκτρολογικού πίνακα ο οποίος θα τοποθετηθεί τις επόμενες ημέρες. 

Η ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία των δύο αντλιοστασίων απαιτεί την ύπαρξη εφεδρικής αντλίας και στα 2 αντλιοστάσια για την περίπτωση βλάβης. Παρελήφθησαν από τον Δήμο μας με καμένες και τις 2 εφεδρικές αντλίες και από τύχη δεν υπήρξε βλάβη και διακοπή λειτουργίας όλο αυτό το διάστημα.

Με την  συνεχή εποπτεία και συντονισμό των κ.κ. Αθηνά Μακρή και Τασίας Μπιθικώτση, με την σύμφωνη γνώμη του Τοπικού Συμβουλίου Γαυρίου και την συνεργασία των υδραυλικών του Δήμου, Νίκου Γρηγοράσκου και Λεονάρδου  Στεφανή τα 2 αντλιοστάσια Γαυρίου θα λειτουργούν πλέον με ασφάλεια.

Συνεχίζουμε με έργα και δράσεις συντήρησης και πρόληψης  που αναβαθμίζουν τον τόπο μας και τον κάνουν φιλόξενο και ασφαλή για όλους. 

ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet