ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ: Τραβάει το σχοινί ο Σανταμούρης...

Του Γιώργου Β. Μαντζώρου

Με αγανάκτηση διαπιστώνουμε ότι συνεχίζεται η προκλητική συμπεριφορά του κ. Σανταμούρη, απέναντι στους Ανδριώτες, μέλη του ΔΛΤΤΑ. Αφού μετά από 5 μήνες αδιαφορίας, συνεχών εμπαιγμών και πολιτικής ανικανότητας, το σοβαρό θέμα της ασφάλειας των χρηστών των ηλεκτρικών δικτύων στα λιμάνια Γαυρίου και Μπατσίου, παραμένει σε εκκρεμότητα με δική του ευθύνη, απάντησε στις συνεχείς διαμαρτυρίες μας, με το παρακάτω έγγραφο και  επιχειρεί μετά από τόσων μηνών καθυστέρηση, να "πετάξει το μπαλάκι" στην Τ.Υ. του Δήμου Ανδρου.

Καταγγείλαμε εγγράφως την απαράδεκτη συμπεριφορά του, την ίδια ημέρα Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021, και ζητήσαμε να γίνει συζήτηση του θέματος στο επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο, για να ενημερώσουμε όλα τα μέλη για το πρόβλημα και να πάρουμε από κοινού μια απόφαση για την επίλυση του. 

Επειδή η αντίδραση από τον κ. Σανταμούρη, ήταν ότι... "λυπάται για την συμπεριφορά μας", επανήλθαμε με δεύτερη επιστολή- καταγγελία, την Τρίτη 29 Ιουνίου 2021, όπου αναλυτικά αναφερθήκαμε και σε άλλα σοβαρά θέματα, τα οποία η πολιτική ανικανότητα του, αδυνατεί να αντιμετωπίσει.

Όμως, "ξέχασε" και απέφυγε να τα συμπεριλάβει στην έκτακτη ημερήσια διάταξη του ΔΣ της Παρασκευής 2 Ιουλίου 2021.

Επειδή το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας της 2/7/2021 ήταν αρνητικό στις εισηγήσεις του κ.  Σανταμούρη, με ψήφους 6-3,  όπου καταγγέλθηκε η προκλητική συμπεριφορά του έστειλε αμέσως (!!!) το ίδιο μεσημέρι ένα παραπλανητικό έγγραφο (σαν δήθεν απάντηση), όπου επιχείρησε να διασκεδάσει τις κατηγορίες μας. Στο έγγραφο αυτό φάνηκε ξεκάθαρα η γύμνια των επιχειρημάτων του. 

Απαντήσαμε αμέσως και διατυπώσαμε εκ νέου τα ίδια ερωτήματα στα μέλη.

Προφανώς φοβάται την αλήθεια. Ήλπιζε ότι έτσι, θα αποφύγει την δημόσια συζήτηση και δημοσιοποίηση των θεμάτων της Ανδρου σε μια ανοικτή συνεδρίαση του ΔΣ. 

Την ίδια μέρα, με νέο έγγραφο του ζήτησα νέα τακτική συνεδρίαση του ΔΣ την Τρίτη  6/7/2021, όπου για δεύτερη φορά,  δεν έχει συμπεριλάβει το αίτημά μας, για αναλυτική συζήτηση στο ΔΣ, όλων των σοβαρών θεμάτων, που αναφέρονται στις επιστολές-καταγγελίες μας. Συνεχίζει να μας προκαλεί.

Ζητάμε να σταλούν αντίγραφα, όλων των επιστολών-καταγγελιών  μας, σε όλα τα μέλη του ΔΣ , για ενημέρωση.

Παρακάτω σας ενημερώνω για την απαράδεκτη και προκλητική, για εμάς τους Ανδριώτες  απάντηση-απόρριψη από τον κ. Σανταμούρη του νόμιμου και δίκαιου αιτήματος μας!  (Και την έστειλε μόνο σε εμένα!!!)

"Καλημέρα,

 Όπως σας είπα στην προηγούμενη συν/ση τα θέματα που έθεσες θα συζητηθούν παρουσία των υπαλλήλων αλλά και των Δημάρχων σε συν/ση με φυσική παρουσία εν ευθέτω χρόνω.

ΑΥΡΙΟ η συνδ/ση θα περιοριστεί στα δύο θέματα της  πρόσκλησης

Καλή συνέχεια

Ο Πρόεδρος."

Επειδή ο εμπαιγμός συνεχίζεται από τον κ. Σανταμούρη, απέναντι στους Ανδριωτες μέλη του ΔΣ, κατ. αρχήν, ενημερώνουμε όλα τα μέλη  και  αρνούμαστε να συμμετέχουμε πλέον στην συνεδρίαση του ΔΣ του ΔΛΤΤΑ της 6/7/2021, εφόσον το παραπάνω αίτημα μας δεν συμπεριλαμβάνεται στην ημερήσια διάταξη. 

Καλούμε όλα τα μέλη του ΔΣ από την Άνδρο να απέχουν της συνεδρίασης-φάρσας. 

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Δάκτυλος αντιπολίτευσης. Εδώ έτρεξε πρώτος ο Σουσουδης να αναγκηλει για το χυτη ωστε να εκομιστει τα μπραβο του κόσμου. Έλαιος!! τότε τι έπρεπε να πούμε για τον Γλυνο που ήταν ο πρωτεργάτης και για τον Λοτσαρη που κατάφερε και το υλοποίησε. Επι σουσουδη ολα ηταν στις μελετες και στις μακετες .πολλα τα λευτα για οσους γνωριζουν