Ευχαριστίες για δύο απορριμματοφόρα για καλοκαίρι

Άμα δείτε απορριμματοφόρα στην Άνδρο με την ένδειξη Δήμος Χαλανδρίου ή Δήμος Παπάγου - Χολαργού μην μπερδευτείτε. Δεν είστε στο Χαλάνδρι ή στου Παπάγου. Στην Άνδρο είστε κι ήρθε ενίσχυση για καλοκαίρι.

Δελτίο Τύπου

Ο Δήμαρχος Άνδρου ευχαριστεί θερμά τον Δήμαρχο Χαλανδρίου, Σίμο Ρούσσο και τον Δήμαρχο Παπάγου – Χολαργού, Ηλία Αποστολόπουλο, για την άμεση ανταπόκριση τους στο αίτημα του Δήμου μας για παραχώρηση κατά την τρέχουσα θερινή περίοδο δύο απορριμματοφόρων - ένα από κάθε Δήμο. 

Η παραχώρηση είναι άνευ ανταλλάγματος. Παράλληλα ευχαριστεί την Fast Ferries, καθώς και την Golden Star Ferries για την δωρεάν μετακίνηση των απορριμματοφόρων.

Η παραχώρηση κρίθηκε αναγκαία ώστε να  καλυφθούν  οι ανάγκες του Νησιού μας λόγω σοβαρής βλάβης που συνέβη σε ένα από τα απορριμματοφόρα σε συνδυασμό με την ιδιαίτερα αυξημένη - όπως αναμένεται - κίνηση του Αυγούστου.

Να σημειωθεί ότι έχει ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός και είναι σε εξέλιξη η υπογραφή της σχετικής σύμβασης με τον ανάδοχο για την αγορά νέου απορριμματοφόρου με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΦΗΜΟΣ του Υπ. Εσωτερικών. 

ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet