Η απουσία της αντιπολίτευσης καθυστερεί έργα 800.000 ευρώ στα χωριά της Άνδρου!!!

 

Ο πρόεδρος διαπιστώνει την έλλειψη απαρτίας λόγω μη προσέλευσης των συμβούλων της αντιπολίτευσης (προσήλθαν και οι 8 σύμβουλοι της συμπολίτευσης και μόνο 2 από τους 13) και κλείνει την τακτική συνεδρίαση με τηλεδιάσκεψη της 24ης Αυγούστου μεταθέτοντας την έναρξη έργων των 800.000 ευρώ για τα χωριά της Άνδρου... σε επόμενη τακτική συνεδρίαση!!!

Δεν πραγματοποιήθηκε η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 24/8/2021 λόγω έλλειψης απαρτίας.  Εμφανίστηκαν oi 8 σύμβουλοι της παράταξης του Δημάρχου και μόνο 2 της αντιπολίτευσης. Δεν εμφανίστηκαν οι δύο αρχηγοί της αντιπολίτευσης Σουσούδης-Καπάκης!!! Έτσι, ο Πρόεδρος προχώρησε σε νέα κατεπείγουσα συνεδρίαση, η οποία πάλι δεν είχε απαρτία. Κατέληξε έτσι να γίνει συμβούλιο την 25η Αυγούστου 2021 στις 3 το μεσημέρι όπου επιτέλους εδέησα η (σε διακοπές ευρισκόμενη) αντιπολίτευση να βρει κάποιους συμβούλους και να προσέλθουν ώστε να υπάρξει απαρτία!…

Συγκεκριμένα στην τρίτη συνεδρίαση ο αριθμός των συμμετασχόντων έφτασε τους 11. Συμμετείχαν 7 της συμπολίτευσης και 4 της αντιπολίτευσης. Και αποφασίστηκαν ομόφωνα μόνο τα έκτακτα θέματα. Ήτοι, ο ορισμός εκπροσώπου στην επιτροπή ορισμού πολυσύχναστων παραλιών, η παραχώρηση του θεάτρου για εκδήλωση του Συλλόγου Μενήτων και ο διαχειριστικός υπόλογος της πράξης προσβασιμότητα ατόμων με ειδικές ανάγκες στις παραλίες.

Δυστυχώς η απουσία της αντιπολίτευσης (και μάλιστα και των δύο επικεφαλής Καπάκη-Σουσούδη), στην ακυρωθείσα Τακτική Συνεδρίαση της 24ης Αυγούστου, μεταξύ άλλων καθυστερεί την πρόοδο ενός σημαντικού έργου προϋπολογισμού 800 χιλ ευρώ. Τα χρήματα προέρχονται από έκτακτη επιχορήγηση του υπουργείου Υποδομών, εξασφαλίστηκαν μετά από προσωπική παρέμβαση του δημάρχου και αφορούν προγράμματα για έργα τεχνικά, συντηρήσεων, τσιμεντοστρώσεις κτλ στα χωριά της Άνδρου. Όπως φαίνεται κατά την αντιπολίτευση τα χωριά της Άνδρου μπορούν να περιμένουν... να τελειώσουν οι διακοπές!...

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Καλησπέρα σας
Για την ασφαλτόστρωση Φελλού-Κουρταλης, έχουμε κάποιο νέο ? ποτε αναμένεται να ξεκινησει ? Συμπεριλαμβάνεται σε αυτα που αναφερει το αρθρο ?
Ευχαριστω

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Οι ασφαλτοστρώσεις Κούρταλη, Πισωλιμιώνα, Άνω Γαύριο, αξίας άνω 1.000.000 ευρώ ειναι σε άλλο πρόγραμμα και σε φάση τελικής υπογραφής με τον ανάδοχο. Θα ξεκινήσουν εντός του 2021.

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 2 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Σίγουρα ο εκλογικός νόμος έδωσε περίεργα αποτελέσματα στην σύνθεση του ΔΣ Άνδρου. Ο δήμαρχος και η συμπολιτευση προτείνουν αλλά δεν επαρκούν για ψήφιση άρα χρειάζονται ψήφοι και από την αντιπολίτευση. όταν δεν ψηφίζουν ή απέχου ντους κατηγορείτε όταν συμμετέχουν και ψηφίζουν υποστηρίζετε ότι δεν μπορούσαν να κάνουν αλλιώς. Η περίπτωση να συμφωνούν όλοι για το κοινό καλό ή να στοιχειοθετούν την αρνητική ψήφο έκαστος των δημοτικών συμβούλων σε πόσα χρόνια θα συμβεί στην Άνδρο;

This comment was minimized by the moderator on the site

Δύο-τρεις (τα ίδια και τα ίδια ΙΡ) έχουν λυσσάξει γράφοντας χυδαιότητες, ύβρεις, γελοιότητες και ότι φανταστεί ο νους. Γυρεύουν να σχολιάσουμε χυδαιογράφημα που είδε το φως της δημοσιότητας σε blog της Άνδρου.
Δεν έχουμε καμία διάθεση να έχουμε προσωπική αντιδικία με κανέναν. Το σάιτ μας γράφει ή αντιδικεί μόνο ΠΟΛΙΤΙΚΑ. Άρα δεν έχουμε σκοπό να εμπλακούμε σε χυδαιολογήματα με πολιτικό περιτύλιγμα με τον οιονδήποτε. Ούτε να δημοσιεύσουμε σχόλια αντιστοιχου τύπου σε μέρες υψηλότατης επισκεψιμότητας με 4.000 - 5.500 μοναδικούς επισκέπτες ημερησίως που ενδιαφέρονται για σοβαρά θέματα.
Αυτές τις μέρες η Άνδρος κινείται στην κόψη του ξυραφιού με τον covid-19. Συγχρόνως έχει σοβαρά πολιτικά θέματα σε εκκρεμότητα όπως (α) τον παραπαίοντα πολιτικά πρόεδρο που έχει μπλοκάρει εδώ και 8 μήνες το Λιμενικό Ταμείο (με την βοήθεια της αντιπολίτευσης της Άνδρου και (β) έργα αξίας 800.000 χιλιάδων ευρώ για τα χωριά της Άνδρου, που έχουν μπλοκάρει από την αντιπολίτευση στο ΔΣ της Άνδρου.
Είναι αστείο λοιπόν και να ασχολούμαστε με πολιτκό κους-κους κάποιων που έχουν την κάνει τις βρισιές τρόπο ζωής και τα προσωπικά τους τα έχουν μετατρέψει σε "πολιτικές απόψεις".
Συνεπώς μάταια βρίζετε και γελοιοποιείστε όσοι γράφετε τέτοια σχόλια γιατί ΔΕΝ ανεβαίνουν...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 2 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Να θυμηθούμε λίγο την σχεδόν μόνιμη απουσία κάποιου νυν αντιδημαρχου στην προηγούμενη θητεία του ως αντιπολίτευση

ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Γιατί η διοίκηση Σουσούδη δεν διέγραψε αυτόν τον σύμβουλο της αντιπολίτευσης;
Πάντως επειδή σας αρέσουν οι αναφορές στο παρελθόν να σας πληροφορήσουμε πως ο κ. Καπάκης έλλειπε κοντά ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ γιατί ήταν ΓΓΠΠ!!! Και ο κ. Βόσσος μήνες. Και άλλοι πολλοί...
Απορίας άξιον: Εκτός από εμάς που γράφαμε πάντα τις απουσίες πως και δεν τις πήρε είδηση η διοίκηση Σουσούδη; Κι αν πήρε είδηση, όπως συνέβη, γιατί δεν τους διέγραψε μαζί με τον τότε σύμβουλο και σημερινό αντιδήμαρχο;;;
Περιμένουμε τις απαντήσεις αγαπητέ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΕ για τους απελθόντες! Μιας κι εμείς συνεχώς παρόντες και τότε γράφαμε και τώρα γράφουμε τα ίδια.

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 2 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro