Διαγραφή Σανταμούρη!!! Ο δήμαρχος Άνδρου ζητά αποπομπή του από το Λιμενικό Ταμείο!

Διαγραφή από την δημοτική παράταξη του Γ. Σiώτου ο Γ. Σανταμούρης μετά από στήριξη μηνών. Χωρίς άλλες συνέπειες όμως για την ώρα. Έτσι αποφάσισε ο δήμαρχος Τήνου συνεχίζοντας τους μετεωρισμούς του. Στη φωτογραφία οι δύο "συνοδοιπόροι"...

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΟΥ ΖΗΤΑ ΑΠΟΠΟΜΠΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΗΝΟΥ-ΑΝΔΡΟΥ

Ο πολιτικός πολιτισμός των δύο νησιών επιβάλει την άμεση αντικατάσταση του προέδρου του λιμενικού ταμείου γράφει ο δήμαρχος Άνδρου στον δήμαρχο Τήνου και με επιστολή του ζητά την αποπομπή Σανταμούρη από το Λιμενικό Ταμείο Τήνου-Άνδρου:

Αξιότιμε Δήμαρχε,

Αξιότιμε Πρόεδρε,

Με το παρόν  αιτούμαι την άμεση σύγκληση σε έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τήνου, με θέμα την άμεση αντικατάσταση του κ. Γ. Σανταμούρη από την προεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Τήνου- Άνδρου.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΟΤΣΑΡΗΣ

ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ ΣΑΝΤΑΜΟΥΡΗ

Μετά τα δεκάδες χθεσινά δημοσιεύματα σε πανελλήνια κλίμακα (NEWSIT, PROTO THEMA, IEFIMERIDA, ESDA, 247 κλπ) και τις έντονες κυκλαδικές αποδοκιμασίες όλη την εβδομάδα που πέρασε (ΚΥΚΛΑΔΙΚΗ, ΕΝ ΑΝΔΡΩ κλπ), καθώς και τις δηλώσεις πλήθους πολιτικών παραγόντων Τήνου και Άνδρου (Φ.Φόρτωμας βουλευτής Κυκλάδων, Β.Κορνάρος π. πρόεδρος Λιμενικού Ταμείου, , Π.Κροντηράς π. δήμαρχος Τήνου, Λ.Λοτσάρης δήμαρχος Άνδρου, Δ.Λάσκαρης έπαρχος Άνδρου, Ν.Δεληγιάννη έπαρχος Τήνου, Σωματείο ΑΜΕΑ Τήνου, Μ.Λυριτσής περιφερειακός σύμβουλος Μυκόνου κλπ) ο δήμαρχος Τήνου Γιάννης Σιώτος έβγαλε το πρωί του Σαββάτου μια φοβική ανακοίνωση δηλώνοντας κάτω από μια φωτογραφία με ΑΜΕΑ πως "είναι άνθρωπος"!!!

Η "ανθρωπιά" στήριξης του Σανταμούρη όμως έγινε το μεσημέρι μετά από συγκέντρωση της παράταξης του και δήλωση "διαγραφής Σανταμούρη από αυτήν"!!! Ήταν η πρώτη πραγματική αντίδραση του φοβικού και άτολμου Γ. Σιώτου μετά από μήνες κακοδιοίκησης, ακύρωσης κάθε έννοια λειτουργίας του Λιμενικού Ταμείου και μετά τις ύβρεις Σανταμούρη κατά της πλειοψηφίας του Λιμενικού Ταμείου Τήνου-Άνδρου. Και βεβαίως να σημειώσουμε πως ήταν η πρώτη ουσιαστική αντίδραση εδώ και μια ολόκληρη εβδομάδα που ο Γ. Σανταμούρης εκστόμισε την ύβρι κατά των ΑΜΕΑ.

Έπρεπε να γίνει πανελλήνιο θέμα ο Σανταμούρης με την αθλιότητα του πως "τα ΑΜΕΑ είναι καταραμένα από τον θεό"!!! Έπρεπε το έγκυρο ΕΝ ΑΝΔΡΩ και η αξιοπρεπής ΚΥΚΛΑΔΙΚΗ να τον βγάλουν στην σέντρα και να ακολουθήσουν δεκάδες πολιτικοί παράγοντες της Τήνου και των Κυκλάδων και όλα τα ΜΜΕ της Ελλάδας για να διαγράψει ο Γ. Σιώτος έναν ρατσιστή και συκοφάντη των θρησκευτικών πεποιθήσεων στο νησί της Παναγίας.

Το τι ακριβώς σημαίνει η διαγραφή Σανταμούρη μετά την ξαφνική διαγραφή από την δημοτική παράταξη που διοικεί την Τήνο δεν το ξέρουμε. Δηλαδή, αν θα παραμείνει πρόεδρος στο Λιμενικό Ταμείο, το οποίο διέλυσε εδώ και ένα χρόνο και εξευτέλισε πανελληνίως εδώ και μια εβδομάδα. Αναμένουμε λοιπόν τις εξελίξεις από την Τήνο του Πολιτισμού, που πλέον βράζει από τις αθλιότητες Σανταμούρη και περιμένει ένα άτολμο και φοβισμένο δήμαρχο να πάρει κάποιες αποφάσεις...

Εν τω μεταξύ λίγα λεπτά μετά την αιφνίδια διαγραφή Σανταμούρη η ανδριώτικη δημοτική ομάδα των Καπάκη & Αδάμη - που μαζί με την παράταξη Σουσούδη - στήριξαν όλο αυτό το μακρύ διάστημα των αυθαιρεσιών τον Σανταμούρη κατά της Άνδρου ευρισκόμενη μπροστά στις εξελίξεις οπισθοδρομούσα βγήκε και με μια "σεμνή ανακοίνωση" τον "άδειασε"!!! Ξεχνώντας φυσικά πως μέχρι σήμερα το πρωί οι Καπάκης-Αδάμης τον στήριξαν μανιωδώς μιλώντας με τα καλύτερα λόγια γι' αυτόν!!!

Δεν έχει λοιπόν μόνο η Τήνος τον Γ. Σιώτο που πολιτεύεται χωρίς κώδικα πολιτικών αξιών. Έχει και η Άνδρος τους Καπάκη-Αδάμη που πράττουν ακριβώς το ίδιο. Και περίμεναν αμήχανοι και μετέωροι να "αδειάσουν" τον "εκλεκτό" τους. Χωρίς φυσικά να ζητούν πλήρη αποχώρηση ενός τέτοιου ανθρώπου από την προεδρία του Ταμείου. Παρά την τόση πανελλήνια κατακραυγή για τις αθλιότητες ΣΑΝΤΑΜΟΫΡΗ κατά των ΑΜΕΑ...

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

Ο Γιώργος Σανταμούρης χοροπηδώντας στο προφίλ του στο facebook!!! 

ΟΨΙΜΕΣ ΜΕΤΑΜΕΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ FACEBOOK ΤΩΝ Γ.ΣΙΩΤΟΥ & ΚΑΠΑΚΗ-ΑΔΑΜΗ

Γιάννης Σιώτος

 
31 λ.  ·
 
Με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του δημοτικού συμβούλου Γ. Σανταμούρη για τα ΑΜΕΑ που είναι εκτός πλαισίου των αρχών και των αξιών της Δύναμης Δημιουργίας αποφασίστηκε,ομόφωνα, η διαγραφή του από τη δημοτική μας παράταξη.
 
13 λ.  ·
 
ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΉΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΑΝΔΡΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ
 
Η Δημοτική Παράταξη "Άνδρος της Ζωής μας" καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τις δηλώσεις - επεξηγήσεις του Προέδρου του Λ.Τ. Τήνου – Άνδρου σχετικά με τα άτομα με ειδικές ανάγκες ή μάλλον καλύτερα τα άτομα με ειδικές δεξιότητες. Αντίθετα, οι αρχές και οι αξίες της παράταξης μας έχουν στον πυρήνα τους την αλληλεγγύη και τον έμπρακτο σεβασμό γεγονός που σημαίνει ότι αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα η συνεχής βελτίωση της ποιότητας ζωής των ατόμων αυτών. Κατά συνέπεια τέτοιες φωνές, μόνο πίσω μας πάνε και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να εκφράζουν τις κοινωνίες των δύο νησιών μας.

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

ΓΡΑΦΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ:
"Ο κ. Αδάμης συμφώνησε με τον κ. Κροντηρά, με την παρατήρηση να καταδικαστούν οι εκατέρωθεν χαρακτηρισμοί μεταξύ του Προέδρου και του Δημάρχου Άνδρου και τόνισε ότι όλη αυτή η αντιπαράθεση ξεκίνησε με τους άσχημους χαρακτηρισμούς του Δημάρχου κ. Λοτσάρη εναντίον του προσώπου του Προέδρου ΔΛΤΤ-Α στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Άνδρου, γεγονός που δεν μπορεί να παραβλεφθεί."
Αλήθεια που είναι η άποψη Αδάμη για τον χαρακτηρισμό ΑΜΕΑ που μόνο γι' αυτό γράφει η απόφαση; Γράφει τίποτα η απόφαση για τον δήμαρχο Άνδρου; Ξεσηκώθηκε όλη η Ελλάδα για την χυδαιότητα Σανταμούρη κατά των ΑΜΕΑ κι εσείς ψάχνετε ευθύνες για τις συνεχείς πολιτικές αθλιότητες Σανταμούρη στον δήμαρχο Άνδρου; Τι άλλο θα κάνετε για να στηρίξετε τον Σανταμούρη άραγε;

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 2 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Άντε βρε,
Ο Δήμαρχος Άνδρου ζητά σύγκληση ΔΣ Τήνου.....
Πιο άσχετος δεν γίνεται.
Σκέφτηκε να επωφεληθεί την αναμπουμπουλα για τις μαλακίες του Σανταμούρη και ξαναξεφτυλίστηκε . Εύγε.

ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Έλα ρε Βασίλη. Εδώ το ζητά ο δήμαρχος και όλη η Άνδρος εδώ και τόσους μήνες κι εσύ δεν το πήρες είδηση; Τα ίδια λέει και σήμερα. Το ότι τον λες κι εσύ όπως και ο Σανταμούρης ΑΜΕΑ δεν το κατάλαβες μάλλον. Άκου "το λιγοστό μυαλό του"!!! Ενώ εσύ έχεις καντάρια μυαλό με αυτά που γράφεις ε;
Αλήθεια με τόσο πολύ μυαλό που έχεις πως και δεν κατάλαβες πως τα ίδιο ζητά και ο Δωρόθεος όταν λέει για το ποιος "στηρίζει αφιλάνθρωπες σκέψεις" και ρίχνει ευθύνες. Ούτε αυτό δεν πήρες είδηση. Κρίμα το μυαλό που νομίζεις πως κουβαλάς...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 2 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Στην Τήνο, διαβάζουμε την απόφαση του Λιμενικού Ταμείου ότι όλοι τον καταδίκασαν για τις δηλώσεις του για τα ΑΜΕΑ
Κάτι δεν είναι σωστό σε όσα γράφετε
Στο Tinos πάλι το ίδιο διαβασαμε
Ο ΚΡΟΝΤΗΡΑΣ πάλι το ίδιο μας επιβεβαίωσε, ότι η απόφαση ήταν ομόφωνη.
Απλά μας είπε ότι όλα ξεκίνησαν μετά από ύβρεις του Δημάρχου Άνδρου πριν ένα μήνα κατά του προέδρου και αυτός αντεδρασε απαράδεκτα και καταδικαστέα
Μάλιστα και άλλο μέλος της Τηνου του ΛΤ, αναφέρθηκε ότι θα ζητήσουν το βίντεο από την Άνδρο για επιβεβαίωση.
Όπως και να το κάνουμε όμως οι αναφορές του για ΑΜΕΑ, ήταν ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΕΣ, αλλά και οι Τηνιακοι πρέπει να μάθουν τι είχε προηγηθεί.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Όσο μιλάτε εσείς με τον Κροντηρά τόσο μιλάμε εμείς με τον Μπάιντεν! Μόνο αυτή την εβδομάδα μιλήσαμε μαζί του 7-8 φορές για να μας ενημερώσει για τις ανοησίες που είπε ο Αδάμης που στήριξε Σανταμούρη.
Όσο για τα ερωτήματα σας όλες οι απαντήσεις που ζητάτε υπάρχουν στο ΕΝ ΑΝΔΡΩ και τις έχετε διαβάσει Βασίλη. Λοιπόν μην μας τρολάρετε. Δεν είμαστε παιδιά. Και εμείς δεν φύγαμε ποτέ νύχτα να μας ψάχνουν.
Την καληνύχτα μας...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 2 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Μάλλον δεν είναι καλά στα μυαλά του ο άνθρωπος