Ο ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ ΚΑΙ Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ

 
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Με αφορμή επικριτικά σχόλια σε blog της Άνδρου εναντίον του Δήμου Άνδρου για την μη συμμετοχή στους χριστουγεννιάτικους εορτασμούς δηλώνουμε τα εξής:
Είμαστε σε περίοδο πανδημίας. Το 4ο κύμα είναι σε εξέλιξη σε όλη την Ελλάδα και ήδη οι μετακινήσεις από και προς το εξωτερικό λόγω της νέας παραλλαγής Όμικρον έχουν τεθεί νέοι περιορισμοί στα σύνορα της χώρας. Κυβέρνηση και Δήμοι τηρούν όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας και δεν διοργανώνουν ούτε συμμετέχουν σε μεγάλες μαζικές εκδηλώσεις ή γιορτές. Ο Δήμος Άνδρου τηρώντας τα πρωτόκολλα της πανδημίας δεν διοργανώνει και δεν συμμετέχει σε μαζικές εκδηλώσεις.
Οι αντιπολιτευόμενοι σήκωσαν ανεύθυνα τους τόνους χωρίς να λαμβάνουν υπόψη τους την περίοδο της πανδημίας που διερχόμαστε. Εμείς όμως είμαστε υπεύθυνοι έναντι των πολιτών κατανοώντας παράλληλα την ανάγκη του κόσμου και των επαγγελματιών για την διοργάνωση χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων.
Μέχρι χτες οι ίδιοι που σηκώνουν τους τόνους για μη συμμετοχή μας σήκωναν τους τόνους αμφισβητώντας το εύρος των εμβολιασμών και τις ενέργειες του δήμου στην διαχείριση της πανδημίας. Ευτυχώς που οι εμβολιασμοί στο νησί και για την τρίτη δόση γίνονται με υψηλούς ρυθμούς . Δεν είναι δυνατόν να εμβολιάζονται 150 άτομα την μέρα στο Κέντρο Υγείας και κοντά 90 κατ’ οίκον από κοινά συνεργεία Δήμου-ΕΟΔΥ-Κέντρου Υγείας κι εμείς να συμμετέχουμε σε μαζικές εορτές. Όποιος θέλει τις διοργανώνει και πηγαίνει. Ο Δήμος δεν συμμετέχει και δεν παρακινεί σε συμμετοχή.
Έχουμε ως Νησί πετύχει εμβολιασμό με πάνω από 70% των κατοίκων. Δεν έχουμε εμβολιάσει τα παιδιά που ανέρχονται στα 1.000 γιατί δεν έχουν έρθει εμβόλια για παιδιά. Έχουμε ελάχιστα και περιστασιακά κρούσματα εβδομαδιαία (5 την τελευταία εβδομάδα) που όλα περνούν τον ιό ελαφρά λόγω εμβολιασμών ή λόγω νεανικής ηλικίας. Δεν θα ρισκάρουμε τώρα τα πάντα συμμετέχοντας σε μαζικές εορτές . Προτεραιότητα μας είναι να περάσουμε ασφαλείς την περιπέτεια της πανδημίας.
Μένουμε ασφαλείς.

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Μετά και την ανακοίνωση του συλλόγου γυναικών, ο άνθρωπος αυτός που έχει δηλητηριασει και διχάσει το νησί, πρέπει να εξαφανιστεί από την Ανδρο, αυτός, ο Δήμαρχος και όλη η παρέα τους.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Συνεπώς δεν υπήρξαν εκλογές το 2019. Δεν εξελέγη δήμαρχος. Αλλά μόνο εσείς αποφασίζετε και ζητάτε "δημοκρατικές" εξαφανίσεις δημάρχων και αιρετών.
Στο όνομα τίνος; Στο όνομα μιας γιορτής που ήρθατε και κάνατε; Κάντε λοιπόν ακόμα μια βόλτα με το πλοίο στην Άνδρο και μια ακόμα γιορτή για να "εξαφανίστε" και το ΕΝ ΑΝΔΡΩ, το οποίο βρίζετε χυδαία στο μισό σχόλιο σας.
ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ: Υπήρξε μέρος σχολίου που ξέφυγε της προσοχής μας. Μας το επισήμανε ο κ. Κωνσταντίνος Σακελλάρης ευγενικά. Το είδαμε και το αποσύραμε αμέσως ζητώντας και συγνώμη για την αβλεψία. Το σχόλιο έχει ΙΡ. Άρα έχει ίχνος. Το να μας το χρεώνεται είναι δική σας ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ. Την κάνετε χρόνια. Ρωτήστε τον κ. Κωσταντίνο Σεκαλλάρη για τα υπόλοιπα....
ΠΡΟΤΑΣΗ: Κάντε γιορτές "λευκές" και "άσπερες" και εξαφανίστε όλους όσους δεν θέλετε. Το επιχειρήσατε με εμάς επί 5ετία και χάσατε. Αλλά τίποτα δεν μάθατε. Τώρα ζητάτε νέες "εξαφανίσεις". Να μην κάνουμε λοιπόν εκλογές. Να μην γράφουμε εμείς. Κι εσείς να κάνετε εσείς "εξαφανίσεις!!! Η δημοκρατία και ο Τύπος στο απόσπασμα των "εξαφανίσεων" σας...
Την καλημέρα μας με την παρουσία μας...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 2 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Όταν δεν κυκλοφορεί ο κόσμος, αγανάκτηση "γιατί τόση ερημιά,δεν υπάρχουν κίνητρα για να μεινει κανεις στο νησι πια"
όταν κυκλοφορεί θυμόμαστε την πανδημία " που πατε ,θα κολησουμε ολοι ρε παιδια"
( ενω σε ολες τις αλλες καθημερινες δραστηριοτητες και συμπεριφορες υποθετω ειμαστε ολοι σωστοι ,ετσι? πρωτοι -πρωτοι αυτοι που βιαζονται να κατα κρινουν !!)
Ο κοσμος χρειαζεται μια νοτα εορταστικη και ευχαριστη , έχει αναγκτη την αλλαγη στην καθημερινοτητα του ,να φανει οτι ειναι γιορτες και οχι αλλη μια μερα!
Διανυουμε ενα ακομη πολυ δυσκολο χειμωνα ,δεν πρεπει να δινονται κινητρα ωστε να θελει κανεις να συνεχιζει να ειναι μονιμος κατοικος?
Εαν ο Δημος ηταν τοσο αντιθετος με την διοργανωση λογω πανδημιας γιατι την αφησε να συμβει δκαι δεν το ανεβαλλε εφοσον ειχε ανακοινωθει η τοσο καιρο πριν?
Η εκδηλωση εγινε προβληματικη απο την στιγμη που σχολιαστηκαν απουσιες και καποιος το πηρε -παλι- πολυ -προσωπικα οποτε εσπευσε να χαρακτηρισει " λαθος" και να "καψει " εμμεσα με τριτοτεταρτους σχολιαστες για να αποδειχτει ο ιδιος σωστος !
Κλασσικα τρικ χειραγωγησης ?? Μηπως??

This comment was minimized by the moderator on the site

Βοηθεια μας εχω να πω κ ας αφησουμε τις εξυπναδες

This comment was minimized by the moderator on the site

Μπραβο και συγχαρητηρια δεν δοθησαν.
Σχολια για μη επανεκλογη του ηγεμονος υπηρξαν.
Ευθυνες για τα ενδεχομενα κρουσματα ακουγονται.
Αγωνια για τις μελλοντικες χορηγιες για ταξιδια- φιλανθρωπιες.

This comment was minimized by the moderator on the site

Διαμαρτυριες = "ο εχων τη μυγα μυγιαζετω"!!!
Ο εκνευρισμος οφειλεται σε αλλους λογους και οχι σε αοριστες γενικοτητες.
Πονηρα μυαλα υπαρχουν πονηρες λεξεις οχι!!!!!!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Καλά ούτε ένας με μάσκα στη φώτο, έστω για το ξεκάρφωμα.... Τί να πω, καλό κουράγιο!

This comment was minimized by the moderator on the site

Και όπως πάντα με την μάσκα του ο "πρώην" στην πόζα. Περιμένουμε με ανυπομονησία την επόμενη copy paste ανακοίνωση του για να προσέχουμε και την "αυλή του" να φωνάζει... μπράβο γιατρέ που μας ενημερώνεις. Ευτυχώς που υπάρχεις κι εσύ

This comment was minimized by the moderator on the site

Το υπολοιπο νησι που δεν διοργανωσε τιποτα, τι ειναι; κατοτερου θεου; και οι χωραιτες εξυπνοι? Αν τυχον υπαρξει διασπορά (που δεν το ευχεται κανσνας), εκεινοι που το διοργανωσαν να παρουν και την ευθυνη Αλλη μια λάθος κινηση της κλειστης χωραιτικης αντιπολιτευσης .., που κρυβεται πισω απο την διοργανωση. Γι αυτο δεν θα ξαναβγει ποτε, ο γιατρος που ποζαρε στο πληθος.

This comment was minimized by the moderator on the site

Θα ήταν ίσως αρκετό μια ενημέρωση για τις εκπτώσεις στα καταστήματα ώστε να κυκλοφορήσει ο κόσμος να ψωνίσει να κεράστει να πάρει τα ημερολόγια του, να πιει ένα καφέ,όλα αυτα με ασφάλεια και τηρώντας τα μέτρα.
Τα υπόλοιπα ΑγιοΒασιλιτσες - πολικές αρκούδες στις λευκές νύχτες και μαύρες μέρες που θα ακολουθησουν θα ήταν περιττά αν υπήρχε συνείδηση!!!!!!!!
Οι ΑγιοΒασιλιτσες προέκυψαν από μια δημοσιογραφική ενημέρωση που έγινε κάποτε από μια τότε "προεδρο" συλλόγου για ένα δήθεν έθιμο "ότι έβγαιναν οι γυναίκες των ναυτικών ντυμένες Άγιο βασίλιτσες να πουν τα κάλαντα τέτοιες μέρες! ( οι ντόπιοι πάντως δεν το ήξεραν ποτέ μέχρι τότε)!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Μανταμίτσες, φραγκόκοτες κι άλλα ειρωνικά να αποκαλείς τις γυναίκες του σογιού σου...

ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Κάποιοι έβρισαν και κάποιοι απάντησαν. Τέλος...
ΥΓ Διαγράφτηκαν επιπλέον ύβρεις και προσβολές γιατί θα τράβαγε μακριά η βαλίτσα.

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 2 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
Περισσότερα