Ευχαριστίες του λιμεναρχείου Ραφήνας προς τον Δήμο Άνδρου. Αποδοκιμασία του Δήμου προς τον λιμενάρχη Άνδρου!

 

 (Ο φάρος της Φάσσας όπου έγινε η αποκατάσταση του οικίσκου μηχανημάτων σε συνεργασία με το λιμεναρχείο Ραφήνας. Εξαιρετική η συνεργασία με το λιμεναρχείο Ραφήνας. Αντιθέτως με το λιμενάρχη Άνδρου Θ. Κραψίτη - απέρχεται αρχές Μαρτίου - η συνεργασία της σημερινής δημοτικής αρχής υπήρξε εξαιρετικά κακή. (Διαγράφεται το σημείο αυτό της δημοσίευσης μετά από διάψευση του προηγούμενου δημάρχου). Αρνητική η παρουσία του λιμενάρχη στο τέλος. Και όσο για την τήρηση των νόμων όλα αυτά τα χρόνια αυτή υπήρξε εντελώς επιλεκτική και προσωπική. Για την σχετικώς αποτυχημένη διαδρομή του στην Άνδρο αναφέρεται και το δελτίο τύπου του Δήμου Άνδρου - ΕΝ ΑΝΔΡΩ)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Σε ευχαριστίες προς το Λιμενικό Ταμείο και τον Δήμο μας προχώρησε ο Λιμενάρχης Ραφήνας. Αφορμή αποτέλεσαν οι εργασίες που πραγματοποίησε ο Δήμος κατά την αποκατάσταση της οροφής του οικίσκου μηχανημάτων – Η/Ζ  του σταθμού αισθητήρων (R.S.S.) στην Φάσσα. Αποδείχθηκε η άριστη συνεργασία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της Λιμενικής Αρχής προς όφελος όλης τη Τοπικής Κοινωνίας.

Ανάλογη συνεργασία  και με τον Λιμενάρχη Χώρας, η οποία δυστυχώς δεν υπάρχει, θα βοηθούσε ιδιαίτερα το Νησί μας. 

ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Διαγράφτηκε αναφορά μας στις σχέσεις λιμενάρχη προηγούμενη δημοτικής αρχής λόγω διάψευσης του προηγούμενου δημάρχου. Ξέραμε και για αναφορές του λιμενάρχη εναντίον του προηγούμενου δημάρχου για την πλήρη εγκατάλειψη του λιμανιού, αλλά δεν τις γράφουμε γιατί μπορεί να μας διαψεύσουν. Άλλωστε το έργο του προηγούμενου δημάρχου ήταν οφθαλμοφανές στο λιμάνι, όπως και οφθαλμοφανής η "αντίδραση" του λιμενάρχη. Θα δημοσιεύσουμε και φωτογραφίες της στενής συνεργασίας τους...